NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ότι και να μας λες δεν μπορεις να αλλαξεις τη γνωμη μας!εμεις θα διαμορφωσουμε την νεα μασαζοελλαδα!
υ.γ. μπουκοταζ...18η μερα!
ότι και να μας λες δεν μπορεις να αλλαξεις τη γνωμη μας!εμεις θα διαμορφωσουμε την νεα μασαζοελλαδα!
υ.γ. μπουκοταζ...18η μερα!
Ενημερωση απο καποιον για Δημητσανας 1 στο Ιατρικο υπαρχει;;;
εγω ρε φιλε με τα φιλαρακια μου (που δεν εχουν σχεση με το σαιτ)δεν εχουμε παραπονο....hristidi αν πάρουμε ως δεδομένο ότι εγώ αδυνατώ να σκεφτώ, μπορείς να μου πείς γιατί οι υπόλοιποι εδώ μέσα διαμαρτύρονται για την ποιότητα των μασατζίδικων? είναι δυνατόν η πλειοψηφία να έχει άδικο και να είναι παράλογη?
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να πάω όσο εξακολουθεί η ίδια κατάσταση, καθώς δεν θα πήγαινα γιατί μου λείπει το sex αλλά για το όλο σκηνικό που θα πρέπει να περιλαμβάνει απαταιτήτως καλό μασάζ, ακόμα και Tai (το οποίο παρεπιπτόντως γίνεται με τα ρούχα)
Ο kavliaris29 έθεσε πολύ σωστά, ας πληρώνουμε παραπάνω αλλά να έχουμε τις υπηρεσίες που θέλουμε.
εγω ρε φιλε με τα φιλαρακια μου (που δεν εχουν σχεση με το σαιτ)δεν εχουμε παραπονο....
τωρα αν εσυ εχεις με γεια σου και με χαρα σου να αντιδρασεις οπως θες....
πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις τι λεω.....
εγω ΔΕΝ προσπαθω να σε πεισω οτι ολα ειναι καλα....
ΕΣΥ και καποιοι αλλοι προσπαθειτε να πεισετε εμενα και καποιους αλλους οτι ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
Αν καταφερεις να κατανοησεις αυτο που προσπαθω να πω ισως να λυθει και η μεταξυ μας παρεξηγηση....
Εμενα η μονη μου ενσταση ηταν για το οφ τοπικ....
απο εκει και υστερα σεβομαι απολυτα τις επιλογες του καθενος...!!!!!
Ρε μαγκες υπαρχει στη Θεσσαλονικη κανενα καλο μασατζιδικο που να γαμας κιολας???
Επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα ανεβω Σαλονικα τον ερχομενο μηνα, αν ξερει καποιος φιλτατος, ας ριξει την πληροφορια του. Thanks.
φιλε hristidis , δεν μπορώ νας σε καταλάβω , προσπαθείς να πείθεις 4 με 5 άτομα εδώ μέσα να σταματήσουνε τι πλακα αυτί με το μποϊκοτάζ ,αστούς αδερφέ να λένε , η σπάνε πλακα ,η ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν με τα λεγόμενα τους ,πως το συμπεράνω άντο θα μου πεις ...eee μα από τι μια φίλοι μας εδώ μέσα λένε ότι δεν παω σε μασαζ , και από την άλλη μου λέει ότι κάνει 18 μέρες μποϋκοτάζ ,βεβαια κάθε ένας θα πει τι γνώμη του εδώ , το σέβομαι , όμως αυτίν πίεση περί μποϋκοτάζ ειλικρινά δεν τι καταλαβαίνω...πάντως εμενα τι π.... μου κανένας δεν θα μου την δέσει , θα παω όπου περνάω καλά ,και θα αναφέρομαι μονο για τις κοπέλες που το αξίζουνε , η τουλάχιστον εγώ κρίνω ότι εξυπηρετούν σωστά , και ας μην είναι striper...και πάλι ξαναλέω , ότι λέμε εμείς εδώ , είναι τελείως ασήμαντο ,πιστεύω ότι πολλοί γελάνε με τα λεγόμενα μας ...δεν βαριέσαι ,όλοι την ώρα μας περνάμε ,μερικοί λέμε μαλακίες κάποιοι άλλοι περισσότερες μαλακίεςεγω ρε φιλε με τα φιλαρακια μου (που δεν εχουν σχεση με το σαιτ)δεν εχουμε παραπονο....
τωρα αν εσυ εχεις με γεια σου και με χαρα σου να αντιδρασεις οπως θες....
πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις τι λεω.....
εγω ΔΕΝ προσπαθω να σε πεισω οτι ολα ειναι καλα....
ΕΣΥ και καποιοι αλλοι προσπαθειτε να πεισετε εμενα και καποιους αλλους οτι ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!
Αν καταφερεις να κατανοησεις αυτο που προσπαθω να πω ισως να λυθει και η μεταξυ μας παρεξηγηση....
Εμενα η μονη μου ενσταση ηταν για το οφ τοπικ....
απο εκει και υστερα σεβομαι απολυτα τις επιλογες του καθενος...!!!!!
μα απλα το εξηγησα και πριν....φιλε hristidis , δεν μπορώ νας σε καταλάβω , προσπαθείς να πείθεις 4 με 5 άτομα εδώ μέσα να σταματήσουνε τι πλακα αυτί με το μποϊκοτάζ ,αστούς αδερφέ να λένε , η σπάνε πλακα ,η ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν με τα λεγόμενα τους ,πως το συμπεράνω άντο θα μου πεις ...eee μα από τι μια φίλοι μας εδώ μέσα λένε ότι δεν παω σε μασαζ , και από την άλλη μου λέει ότι κάνει 18 μέρες μποϋκοτάζ ,βεβαια κάθε ένας θα πει τι γνώμη του εδώ , το σέβομαι , όμως αυτίν πίεση περί μποϋκοτάζ ειλικρινά δεν τι καταλαβαίνω...πάντως εμενα τι π.... μου κανένας δεν θα μου την δέσει , θα παω όπου περνάω καλά ,και θα αναφέρομαι μονο για τις κοπέλες που το αξίζουνε , η τουλάχιστον εγώ κρίνω ότι εξυπηρετούν σωστά , και ας μην είναι striper...και πάλι ξαναλέω , ότι λέμε εμείς εδώ , είναι τελείως ασήμαντο ,πιστεύω ότι πολλοί γελάνε με τα λεγόμενα μας ...δεν βαριέσαι ,όλοι την ώρα μας περνάμε ,μερικοί λέμε μαλακίες κάποιοι άλλοι περισσότερες μαλακίες
τελευταια φορα που πηγα στην καλλιροης φιλε εγραψα....hristidis,
επειδή φαίνεσαι ευθύς και κατά βάση καλοπροαίρετος τύπος, και έχεις και ωραίο nick, γιατί παρασύρεσε σε εκτός θέματος συζήτηση όπως λες;
Γράψε μας για καμιά καλή μασαζού να πάμε και εμείς. Υπηρεσίες, τιμές, συμπεριφορά, συμμετοχή κ.λπ. Γράψε κάτι ουσιαστικό.
τελευταια φορα που πηγα στην καλλιροης φιλε εγραψα....
αφου δεν εχω παει ,τι να γραψω?????
ενταξει σε καιρο απεργιακων κινητοποιησεων δεν μπορω να το ξευτιλισω κιολας....και γιατί δεν έχεις πάει ???
μήπως κατάλαβες ότι έχουμε δίκιο με το ... μποϋκοτάζ ???
[size=8pt]Πλακα κάνω Χριστίδη επειδή δείχνεις ότι καταλαβαίνεις[/size]
ενταξει σε καιρο απεργιακων κινητοποιησεων δεν μπορω να το ξευτιλισω κιολας....
να μην ειμαι και προκλητικος.....