You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
aries451958
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σέβομαι το μπουκοτάζ,γενικά μιλώ.Δεν μένω Αθήνα
aries451958
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σέβομαι αυτό που λες.Δεν είμαι κάτοικος Αθήνας,για πληροφόρηση μόνοΙσως να μην έχεις ενημερωθεί ότι υπάρχει κίνηση για μποϋκοτάζ για το μήνα Σεπτέμβριο. Για να δείξουμε όση περισσότερη εγκράτεια μπορούμε..... ;)
λοιπον καινουργια κοπελα στο ζανοσπιτο γκαλινα μεγαλη γκαυλινα ωραιο σωματακι λιγο πεσμενο βυζακι πολυ καλη στη δουλεια αν και λιγο αγχωμενη φραπε χωρις σε πολυ καλα επιπεδα...η κοπελα ειναι για δυνατα σφυροκοπηματα κ εχει πολλα να δωσει..αποψη μου το τιμαει καλα..φιλια σε ολους τους συναθλητες.
το ζανοσπιτο πιο ειναι ?
Σέβομαι αυτό που λες.Δεν είμαι κάτοικος Αθήνας,για πληροφόρηση μόνο
Συγγνώμη για την παρατήρηση τότε. Δεν μπορούσα να ξέρω από που είσαι.
Σ54 στον έκτο με σερίφη τη Ζάνα ;)το ζανοσπιτο πιο ειναι ?
POS GRAFOUME ELLINIKA?Παίδες ξαναρωτάω. Η Χαρά η περιβόητη ελληνίδα "...αρα" που βόσκει; Θα απαντήσει κανείς;
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
βολτα σημερα και μονο στην καλλιθεα να δουμε τη γινεται μα τα ιδρυματα μαλαξεως και τη παιζη και ποιο ειναι το κλημα. πρωτος σταθμος ματζαγριωτακη μπαινουμε μεσα ηταν μια κυρια ξανθια στη ν υποδοχη απο οτι ειδα η κορασιδες ηταν στη κουζινα της λεω θελω χαλαρωση τη πληρονω μου λεει 80 μονο για μασαζ ρωταω μου λεει ναι λεω ευχαριστω δεν θα παρω και εφυγαμε με εναν φιλο που ημουνα. μετα επηγαμε στο 79 τα ιδια ειχε τρεια μπαζα και μας βειπαν 100 φουλ ουτε για εικοση δεν κανανε μετα σκρα και θησεως στο παλιο σοται αλλα μπαζα εκει 80 μασαζ και 100 για καλαμωτο επομενη σταση στο 31 ουτε μπηκαμε μεσα οταν ειδα ποιες ηταν. συναγωνιστες αν πρεπει να δινω τα λεφτα μου σε αυτα τα ξεκολα που το εχουν δει ελντοραντο καλυτερα να τον κοψω μαυρο και παλι μαυρο.
Χθεσινή επίσκεψη στη Φωκίωνος....Παρούσα η Κορίνα και 2 καλά Ρωσιδάκια,επέλεξα το ένα ονόματι Τάνια η κάτι τέτοιο.
Πάρα πολύ καλή στο μασάζ,απαλό,αισθησιακό,ωραία κουβεντούλα,συμπεριφορά gfe,καλό καλαμάκι και μπριζόλα στα κάρβουνα.Στο τέλος,θεική ατάκα "είναι άβουλα βρε πιντί μου αυτά τα κριβάτια" !!!!!!!
Πάρα πολύ καλή στο μασάζ,απαλό,αισθησιακό,ωραία κουβεντούλα,συμπεριφορά gfe,καλό καλαμάκι και μπριζόλα στα κάρβουνα.Στο τέλος,θεική ατάκα "είναι άβουλα βρε πιντί μου αυτά τα κριβάτια" !!!!!!!
GP προφανώς δεν αντιλαμβάνομαι το προωθημένο χιούμορ σου αλλά αν ξέρεις και στείλεις PM θα σου ήμουνα υπόχρεωμένος : Εκτός κι αν αγόρασες τώρα PC και δεν ξέρεις το alt shiftPOS GRAFOUME ELLINIKA?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
file wind 11 γιασου για πια χαρα λες της θησεως η της ξενοπουλου που ηταν παλιοτερα μιχαλακοπουλου και πριν θησεως 31 καλλιθεα.
βολτα σημερα και μονο στην καλλιθεα να δουμε τη γινεται μα τα ιδρυματα μαλαξεως και τη παιζη και ποιο ειναι το κλημα. πρωτος σταθμος ματζαγριωτακη μπαινουμε μεσα ηταν μια κυρια ξανθια στη ν υποδοχη απο οτι ειδα η κορασιδες ηταν στη κουζινα της λεω θελω χαλαρωση τη πληρονω μου λεει 80 μονο για μασαζ ρωταω μου λεει ναι λεω ευχαριστω δεν θα παρω και εφυγαμε με εναν φιλο που ημουνα. μετα επηγαμε στο 79 τα ιδια ειχε τρεια μπαζα και μας βειπαν 100 φουλ ουτε για εικοση δεν κανανε μετα σκρα και θησεως στο παλιο σοται αλλα μπαζα εκει 80 μασαζ και 100 για καλαμωτο επομενη σταση στο 31 ουτε μπηκαμε μεσα οταν ειδα ποιες ηταν. συναγωνιστες αν πρεπει να δινω τα λεφτα μου σε αυτα τα ξεκολα που το εχουν δει ελντοραντο καλυτερα να τον κοψω μαυρο και παλι μαυρο.
Στη Ματζαγριωτάκη,στα 80 συνήθως περιλαμβάνεται και φραππέ,εκτός και αν εν τω μεταξύ ανέβηκαν οι τιμές.....
Πέστα Χρυσόστομε. Η περιοχή αυτή έχει βουλιάξει στο τέλμα. Οχι πως οι άλλες περιοχές καλυτερες αλλά όλο και κάτι κυκλοφορεί εμφανίσιμο και αξιοπρεπές σε σχέση υπηρεσιών, εμφάνισης και τιμής
Ποιά είναι η όμορφη μουνάρα? Γι αυτή μιλάω..file wind 11 γιασου για πια χαρα λες της θησεως η της ξενοπουλου που ηταν παλιοτερα μιχαλακοπουλου και πριν θησεως 31 καλλιθεα.
θυμαμαι εποχες που εδινα 120 στο Συγγρου 12 και εκανα προγραμμα μεσα στο δωματιο με τους υδρατμους.
καθομουν και περιμενα εκει την θεραπευτρια ,
και καθως ειμαι ασθματικος κοβοταν η αναπνοη μου...
τοτε δεν ειχε μα και μου, εφευγες ηρωας απο εκει μεσα.
ΕΡΩΤΗΣΗ
μια νεαρη οχι χοντρη που ηταν στο Σ12 , ζουμερη καστανη με σγουρα μακρια μαλλια και καμπυλες - οχι μιλφ -
που οι βυζοι και η κωλαρα της ξεχειλιζαν απο τα ρουχα,
μου εχει μεινει απωθημενο απο εκει. ποιος ξερει?
καθομουν και περιμενα εκει την θεραπευτρια ,
και καθως ειμαι ασθματικος κοβοταν η αναπνοη μου...
τοτε δεν ειχε μα και μου, εφευγες ηρωας απο εκει μεσα.
ΕΡΩΤΗΣΗ
μια νεαρη οχι χοντρη που ηταν στο Σ12 , ζουμερη καστανη με σγουρα μακρια μαλλια και καμπυλες - οχι μιλφ -
που οι βυζοι και η κωλαρα της ξεχειλιζαν απο τα ρουχα,
μου εχει μεινει απωθημενο απο εκει. ποιος ξερει?
θελω να πω οτι για μερικους που ειναι κατα της αποχης, ο αγωνας ισως να φαινεται ανουσιος, ισως να μην πιστεςυουν στη δυναμη που εχουμε ως κλαδος- ως πελατειακη ομαδα αν θελετε.
ενα εστω μαγαζι να ριξει τιμες ή και να φτιαξει υπηρεσιες ,
θα σημαινει πως παμε καλα.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.
ενα εστω μαγαζι να ριξει τιμες ή και να φτιαξει υπηρεσιες ,
θα σημαινει πως παμε καλα.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.
ξερει κανεις αν παιζει τωρα αυτη? ;)
παντα λεγαμε "την αλλη φορα"
και τελικα εφυγε απο εκει και την εχασα... >
Τις ειχα παρει ολες απο εκει μεσα και μου εμεινε αυτη...Α ρε Iblis... Τη θυμάμαι κι εγω αν και την είχα πάρει μία φορά μονο. Το Τότε έπαιζα πολύ με το Αλικάκι (το καλιτεχνικό της)
παντα λεγαμε "την αλλη φορα"
και τελικα εφυγε απο εκει και την εχασα... >
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K