Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Στηριζω την αποχη που προτεινουν οι συναγωνιστες . Σε λιγο καιρο οπως παμε θα θελουμε απο 150 ευρα και πανω για να βλεπουμε οχι για να τρωμε............

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημερα σε ολους.
μενω θεσσαλονικη,κατεβαινω αραια και που στην πρωτευουσα για δουλεια.
το καλοκαιρι εκανα επισκεψη σε μασαζ διπλα απο το κτιριο της αστυνομιας(σορρυ,δεν θυμαμαι οδο,τηλ,κτλ) μεσω τηλ απο εφημεριδα.ηταν πρωι,μια τυπισσα ρωσιδα εκανε μασαζ,και οχι μονο...οχι κατι ιδιαιτερο,αλλα το πηδημα πηδημα...
που θελω να καταληξω?
μπορει καποιος να μου στειλει pm καποιο χωρο μασαζ στην αθηνα,κατα προτιμηση κεντρο,για γουστα?
ετοιμαζω επισκεψη εντος του μηνα και θα ηθελα να δω τι παιζει...ευχαριστω.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
ποια ειπαμε οτι ειναι ανοιχτα κυριακη ?
για να ξερουμε να τους κανουμε εμπαργκο δηλαδη

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στηριζω την αποχη που προτεινουν οι συναγωνιστες . Σε λιγο καιρο οπως παμε θα θελουμε απο 150 ευρα και πανω για να βλεπουμε οχι για να τρωμε............

eγώ πάντως θα πηγαίνω για καφεδάκι και μπιλιάρδο τις ελεύθερες μου ώρες.Θα σκάω μύτη και σε κανά μπαράκι για καμάκι,μπαλίτσα στην τιβί και πίτσα και όλα μιά χαρούλα. :dancing: :boobies:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
θα δωσω μερικες πληροφοριες για το οασις  στην γλυφαδα εχει αρκετα καλα κομματια φραπε απο
τη πρωτη φορα μασαζ απο ολες αρκετα καλο 80 η τιμη

Ο Βασιλόπουλος στην Γλυφάδα εχει πάει κοντά στο κολυμβητήριο εκεί είναι αυτο που λές ;
Γιατί το άλλο στην Ποσειδώνος άστα σου σπάνε τα αρ....ια για να γα...σεις και παίζει να σου πούν 100 - 120 -150 και γενικά οτι τους καβ..σει     

niksam

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
40
Πόντοι
0
φιλαράκια καλημέρα, είμαι παλιός εδω αλλά γράφω σπάνια... μαρέσει πιο πολύ να ενημερώνομαι.... βρήκα αυτό ψάχνωντας και το παραθέτω... έτσι για να καταλάβουμε πώς πρέπει νάναι τα μασάζ και τι θα πρέπει να ζητάμε....  ας αφήσουν τις λαλακίες όλες και ας αρχίσουν να τιμάνε τα λεφτά που σκάμε.. καλημέρα σε όλους...

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μπραβω φιλε μου εισαι πολυ σωστως αξιος , εχεις δικιο ετσι πρεπει να ειναι
φιλαράκια καλημέρα, είμαι παλιός εδω αλλά γράφω σπάνια... μαρέσει πιο πολύ να ενημερώνομαι.... βρήκα αυτό ψάχνωντας και το παραθέτω... έτσι για να καταλάβουμε πώς πρέπει νάναι τα μασάζ και τι θα πρέπει να ζητάμε....  ας αφήσουν τις λαλακίες όλες και ας αρχίσουν να τιμάνε τα λεφτά που σκάμε.. καλημέρα σε όλους...

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια ποια εχουν μεινει ανοικτα κυριακη μηπως και ειμαστε τυχεροι ευχαριστω

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
πολυ σωστος αλλα για τα Ελληνικα δεδομενα  ..απιαστο ονειρο

lafontain

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια  βοήθεια  ρε  παιδιά- η Πάολα που  έλεγε  ότι  ήταν  απο  Ιταλία από  Μαρν28  μήπως  ξέρετε  που  βρίσκετε;

Επισκέπτης

Μ άρεσαν οι υποκλίσεις που έκανε στην αρχή... όντως αυτό είναι πραγματικό body to body μασάζ...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Από επίσκεψη μου Σολωμού 54 6ος  ,εντυπωσιασμένος από την Έvelin...Ετών 25 ωραία κοπελίτσα χαμογελαστή ,ακετά καλές υπηρεσίες , τι συνιστώ ανεπιφίλακτα ... 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Σε ποιο νούμερο στη Ξενοπουλου είναι το θεραπευτήριο?

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Από επίσκεψη μου Σολωμού 54 6ος  ,εντυπωσιασμένος από την Έvelin...Ετών 25 ωραία κοπελίτσα χαμογελαστή ,ακετά καλές υπηρεσίες , τι συνιστώ ανεπιφίλακτα ... 

πώ πώ ρε φίλε.Τίποτα άλλο στη ζωή σου δεν έχεις να κάνεις?ωχ μωρέ αδερφάκι μου!Βρε μπάς και είσαι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και σου χρωστάνε κοινόχρηστα ή είσαι ιδιοκτήτης του ακινήτου και καίγεσαι για διαφήμιση? :2funny:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μαύρο λέμε , τον άλλο μήνα θα δούμε τι θα γίνει

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
γνωριζει καποιος για μασατζιδικο-μπουρδελο στο πανοραμα βουλας σε βιλα?
οχι αλλα πες μου να παω!
ποιος συναδερφος ειχε παει ζανοσπιτο την προηγουμενη πεμπτη γυρω στις 2? ευταφης με γυαλια και μουστακι?? :huh: :think: :sunglasses: :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

Εσένα σ αρέσει να ενημερώνεσαι χωρίς να ενημερώνεις.Είσαι δηλαδή ο έξυπνος και εμείς τα κορόιδα ε;;; >:(

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εσένα σ αρέσει να ενημερώνεσαι χωρίς να ενημερώνεις.Είσαι δηλαδή ο έξυπνος και εμείς τα κορόιδα ε;;; >:(

Μην το βλέπεις έτσι ... ξέρεις πόσος κόσμος μόνο διαβάζει και δεν γράφει ποτέ ?

Εσύ γράφε όταν γουστάρεις την άποψη σου και διάβαζε τις απόψεις των φίλων που πιστεύεις ότι αξίζουν ...!!!

ποιος συναδερφος ειχε παει ζανοσπιτο την προηγουμενη πεμπτη γυρω στις 2? ευταφης με γυαλια και μουστακι??

ειλικρινά περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom