You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
καλημερα σε ολους.
μενω θεσσαλονικη,κατεβαινω αραια και που στην πρωτευουσα για δουλεια.
το καλοκαιρι εκανα επισκεψη σε μασαζ διπλα απο το κτιριο της αστυνομιας(σορρυ,δεν θυμαμαι οδο,τηλ,κτλ) μεσω τηλ απο εφημεριδα.ηταν πρωι,μια τυπισσα ρωσιδα εκανε μασαζ,και οχι μονο...οχι κατι ιδιαιτερο,αλλα το πηδημα πηδημα...
που θελω να καταληξω?
μπορει καποιος να μου στειλει pm καποιο χωρο μασαζ στην αθηνα,κατα προτιμηση κεντρο,για γουστα?
ετοιμαζω επισκεψη εντος του μηνα και θα ηθελα να δω τι παιζει...ευχαριστω.
μενω θεσσαλονικη,κατεβαινω αραια και που στην πρωτευουσα για δουλεια.
το καλοκαιρι εκανα επισκεψη σε μασαζ διπλα απο το κτιριο της αστυνομιας(σορρυ,δεν θυμαμαι οδο,τηλ,κτλ) μεσω τηλ απο εφημεριδα.ηταν πρωι,μια τυπισσα ρωσιδα εκανε μασαζ,και οχι μονο...οχι κατι ιδιαιτερο,αλλα το πηδημα πηδημα...
που θελω να καταληξω?
μπορει καποιος να μου στειλει pm καποιο χωρο μασαζ στην αθηνα,κατα προτιμηση κεντρο,για γουστα?
ετοιμαζω επισκεψη εντος του μηνα και θα ηθελα να δω τι παιζει...ευχαριστω.
Στηριζω την αποχη που προτεινουν οι συναγωνιστες . Σε λιγο καιρο οπως παμε θα θελουμε απο 150 ευρα και πανω για να βλεπουμε οχι για να τρωμε............
eγώ πάντως θα πηγαίνω για καφεδάκι και μπιλιάρδο τις ελεύθερες μου ώρες.Θα σκάω μύτη και σε κανά μπαράκι για καμάκι,μπαλίτσα στην τιβί και πίτσα και όλα μιά χαρούλα.
θα δωσω μερικες πληροφοριες για το οασις στην γλυφαδα εχει αρκετα καλα κομματια φραπε απο
τη πρωτη φορα μασαζ απο ολες αρκετα καλο 80 η τιμη
Ο Βασιλόπουλος στην Γλυφάδα εχει πάει κοντά στο κολυμβητήριο εκεί είναι αυτο που λές ;
Γιατί το άλλο στην Ποσειδώνος άστα σου σπάνε τα αρ....ια για να γα...σεις και παίζει να σου πούν 100 - 120 -150 και γενικά οτι τους καβ..σει
φιλαράκια καλημέρα, είμαι παλιός εδω αλλά γράφω σπάνια... μαρέσει πιο πολύ να ενημερώνομαι.... βρήκα αυτό ψάχνωντας και το παραθέτω... έτσι για να καταλάβουμε πώς πρέπει νάναι τα μασάζ και τι θα πρέπει να ζητάμε.... ας αφήσουν τις λαλακίες όλες και ας αρχίσουν να τιμάνε τα λεφτά που σκάμε.. καλημέρα σε όλους...
μπραβω φιλε μου εισαι πολυ σωστως αξιος , εχεις δικιο ετσι πρεπει να ειναι
φιλαράκια καλημέρα, είμαι παλιός εδω αλλά γράφω σπάνια... μαρέσει πιο πολύ να ενημερώνομαι.... βρήκα αυτό ψάχνωντας και το παραθέτω... έτσι για να καταλάβουμε πώς πρέπει νάναι τα μασάζ και τι θα πρέπει να ζητάμε.... ας αφήσουν τις λαλακίες όλες και ας αρχίσουν να τιμάνε τα λεφτά που σκάμε.. καλημέρα σε όλους...
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
πολυ σωστος αλλα για τα Ελληνικα δεδομενα ..απιαστο ονειροφιλαράκια καλημέρα, είμαι παλιός εδω αλλά γράφω σπάνια... μαρέσει πιο πολύ να ενημερώνομαι.... βρήκα αυτό ψάχνωντας και το παραθέτω... έτσι για να καταλάβουμε πώς πρέπει νάναι τα μασάζ και τι θα πρέπει να ζητάμε.... ας αφήσουν τις λαλακίες όλες και ας αρχίσουν να τιμάνε τα λεφτά που σκάμε.. καλημέρα σε όλους...
Επισκέπτης
Μ άρεσαν οι υποκλίσεις που έκανε στην αρχή... όντως αυτό είναι πραγματικό body to body μασάζ...
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τρώει μακαρόνια με τον Παπα ...στη πλατεία Covigniano...μια βοήθεια ρε παιδιά- η Πάολα που έλεγε ότι ήταν απο Ιταλία από Μαρν28 μήπως ξέρετε που βρίσκετε;
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Από επίσκεψη μου Σολωμού 54 6ος ,εντυπωσιασμένος από την Έvelin...Ετών 25 ωραία κοπελίτσα χαμογελαστή ,ακετά καλές υπηρεσίες , τι συνιστώ ανεπιφίλακτα ...
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Thanks συναγωνιστήναι αυτο ειναι δεν ειπα οτι ειναι σουπερ εμενα οι υπηρεσιες τους μου ειναι αρκετες
Μετά το εμπάργκο θα έχετε ενημέρωση.
Από επίσκεψη μου Σολωμού 54 6ος ,εντυπωσιασμένος από την Έvelin...Ετών 25 ωραία κοπελίτσα χαμογελαστή ,ακετά καλές υπηρεσίες , τι συνιστώ ανεπιφίλακτα ...
πώ πώ ρε φίλε.Τίποτα άλλο στη ζωή σου δεν έχεις να κάνεις?ωχ μωρέ αδερφάκι μου!Βρε μπάς και είσαι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και σου χρωστάνε κοινόχρηστα ή είσαι ιδιοκτήτης του ακινήτου και καίγεσαι για διαφήμιση?
οχι αλλα πες μου να παω!γνωριζει καποιος για μασατζιδικο-μπουρδελο στο πανοραμα βουλας σε βιλα?
ποιος συναδερφος ειχε παει ζανοσπιτο την προηγουμενη πεμπτη γυρω στις 2? ευταφης με γυαλια και μουστακι??
Εσένα σ αρέσει να ενημερώνεσαι χωρίς να ενημερώνεις.Είσαι δηλαδή ο έξυπνος και εμείς τα κορόιδα ε;;; >
Εσένα σ αρέσει να ενημερώνεσαι χωρίς να ενημερώνεις.Είσαι δηλαδή ο έξυπνος και εμείς τα κορόιδα ε;;; >
Μην το βλέπεις έτσι ... ξέρεις πόσος κόσμος μόνο διαβάζει και δεν γράφει ποτέ ?
Εσύ γράφε όταν γουστάρεις την άποψη σου και διάβαζε τις απόψεις των φίλων που πιστεύεις ότι αξίζουν ...!!!
ποιος συναδερφος ειχε παει ζανοσπιτο την προηγουμενη πεμπτη γυρω στις 2? ευταφης με γυαλια και μουστακι??
ειλικρινά περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66