Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μπραβο τεκνον μου!
εχεις εξελιχθει σε "κυνηγο" παραστρατουντων συναδελφων!
προτεινω να εχεις μαζι και μια βεργα και οποιο βλεπεις να παρεκκλινει να τον αναλαμβανεις
και να τον επαναφερεις στον ορθο δρομο...
εμπαργκο μεχρι να πεσουν οι τιμες και να φτιαξουν οι υπηρεσιες!!!!
κοινως να "πεσει η μυτη" των υπευθυνων και να αφουγκραστουν την αγωνια του αγωνα μας.
προτεινω τις κατωθι τιμες.

• [li]μασαζ απλο μισης ωρας 20 ευρω [/li]
    [li][/li]

• [li]μασαζ σπεσιαλ μισης ωρας 40 ευρω[/li]
    [li][/li]

• [li]μασαζ απλο μιας ωρας 60 ευρω[/li]
    [li][/li]

• [li]μασαζ σπεσιαλ μιας ωρας 80 ευρω[/li]
    [li][/li]
άκουω τις αποψεις σας  για την προταση αυτη.
με συναδελφικους χαιρετισμους ;)
οχι αλλα πες μου να παω!
ποιος συναδερφος ειχε παει ζανοσπιτο την προηγουμενη πεμπτη γυρω στις 2? ευταφης με γυαλια και μουστακι?? :huh: :think: :sunglasses: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ο δαιμων γαρ...
διορθωνω
    * μασαζ απλο μισης ωρας 20 ευρω
*

* μασαζ σπεσιαλ μισης ωρας 40 ευρω
*

* μασαζ απλο μιας ωρας 40 ευρω
*

* μασαζ σπεσιαλ μιας ωρας 60 ευρω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
απαιτουμε προσχαρες και προθυμες μασεζ...
οχι αλλες "πονηρουλες" ευρωπνιχτρες!!!
ο λαος αποφασιζει και αυτη τη φορα...!!!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
απαιτουμε προσχαρες και προθυμες μασεζ...
οχι αλλες "πονηρουλες" ευρωπνιχτρες!!!
ο λαος αποφασιζει και αυτη τη φορα...!!!!

διαφωνώ με το αποφασίζει ...

Ο λαός προτείνει/απαιτεί προκειμένου να δώσει τα € του ...!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συμφονω    με το συναγωνιστη ldlis  παντα σωστος στης αποψει τους  της αμοιβες που  προτεινη ειναι μεσα στα πλαισια της λογικης με τα μπαζα που εχουν τα ιδρυματα.  υπαρχουν τρεια η τεσσερα  ιδρυματα που εχουν μια η δυο κορασιδες η λεγομενες μουναρες που λεμε πραγματι εδω ειναι στην ευχερια του συναγωνιστη να δωση κατι παραπανω.  γιατι  το ζητανε αν θελεις να κανεις κατι παραπανω  και αμα ειναι η χαρα η νανσυ δεν μπορεις να πεις οχι. 

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο Βασιλόπουλος στην Γλυφάδα εχει πάει κοντά στο κολυμβητήριο εκεί είναι αυτο που λές ;
Γιατί το άλλο στην Ποσειδώνος άστα σου σπάνε τα αρ....ια για να γα...σεις και παίζει να σου πούν 100 - 120 -150 και γενικά οτι τους καβ..σει   
που ειναι αυτο στην Ποσειδωνος ρε παιδια ? σε ποιο νουμερο?

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μα....ια  :jerking: εκανα ποιο πριν...
σε ποιο νουμερο της ποσειδωνος ειναι? :think:

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια φιλοι, φαινεται οτι το εψαξαν καλα και αποφασισαν μετα τις διακοπες να ζητησουν αυξηση στα παρεχομενα, συμφωνω και εγω με τα προτεινομενα και καθως οι κοπελες κοκορευονται οτι εχουν καλη πελατεια εναπομενη στην καλη αυτη πελατεια εμας να τηρει τα κοινα και συμφεροντα. τελος δηλωνω οτι αν καποιος θελει να δωσει παραπανω για εξτρα σερβις να ειναι σιγουρος οτι πηρε κατι εξτρα,  :tickedoff:

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξεχασα να προσθεσω οτι αν ριξετέ μια ματια στα διαφημιζομενα σπιτια θα δειτε προχωρησαν στην ιδια αυξηση τιμων. χα χα μας την εκαναν νομιζω΄ :headbang:

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω εάν η αποχή έχει αποτέλεσμα , πάντως δείχνει ότι όλοι εμείς που κατά καιρούς επισκεπτόμαστε τα κατα τόπους καταστήματα (αθήνα , πειραιάς , καλιθέα, ψυχικό κλπ) έχουμε  θέσεις αέναντι στις παρεχόμενες υπηρεσίες και δεν είμαστε απλοί αποδέκτες αυτών που δίνουν τα κορίτσια.
Πρέπει να τερματιστούν οι ξεπέτες , το κοίταγμα του ρολογιού , το μασαζ του νεκρού , και η εν γένει αδιαφορία απέναντι στον πελάτη.
Δεν λέω ότι πρέπει να υπάρχει αίσθημα και άλλα αρώματα , αλλά τουλάχιστον επαγγελματισμός.
Η κοπέλα δουλεύει για τα λεφτά και εγώ πηγαίνω για τη χαλάρωση. Αυτό πρέπει να γίνι δεκτό. Δεν λέω ότι πρέπει υποχρεωτικά η κοπέλα "να μου κάτσει" , αλλά ένα τουλάχιστον ευπρεπές μασαζ υποχρεούται να το κάνει.
Αυτή είναι η θέση μου και πιστεύω πολλών ακόμα εδώ μέσα. 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μπραβο τεκνον μου!
εχεις εξελιχθει σε "κυνηγο" παραστρατουντων συναδελφων!
προτεινω να εχεις μαζι και μια βεργα και οποιο βλεπεις να παρεκκλινει να τον αναλαμβανεις
και να τον επαναφερεις στον ορθο δρομο...
εμπαργκο μεχρι να πεσουν οι τιμες και να φτιαξουν οι υπηρεσιες!!!!
κοινως να "πεσει η μυτη" των υπευθυνων και να αφουγκραστουν την αγωνια του αγωνα μας.
προτεινω τις κατωθι τιμες.

• [li]μασαζ απλο μισης ωρας 20 ευρω [/li]
    [li][/li]

• [li]μασαζ σπεσιαλ μισης ωρας 40 ευρω[/li]
    [li][/li]

• [li]μασαζ απλο μιας ωρας 60 ευρω[/li]
    [li][/li]

• [li]μασαζ σπεσιαλ μιας ωρας 80 ευρω[/li]
    [li][/li]
άκουω τις αποψεις σας  για την προταση αυτη.
με συναδελφικους χαιρετισμους ;)
μασαζ σπεσιαλ μιας ωρας και να μας ΔΙΝΟΥΝ 100 ευρω..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε σαλταρη ολοι τελικα εε, φιλοι αφηστε τα μεγαλα λογια και δωστε τα ευρω σας με σκεψη και φειδω, αφου θα ξαναπαμε ρε σεις, λιγο ας το σκεφτουμε τουλαχιστον. :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Προτεινεται επισης

• [li]"ευχαριστω , θα ξαναπερασω σε δυο χρονια... :birdman:"[/li]
    [li]<<η Μαρσι που ειναι?>>, -εκτος του οτι θα βγειτε κερδισμενοι εις διπλουν .Γλιτωνετε κ το κερατιατικο του χριστιδη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/li]

• [li]μασαζ δεν κανετε? -σε ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ-[/li]
    [li]θα μου χαρισετε το ονοματακι σας μανδαμ - σε μπαζο-[/li]
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΟ ΤΟΛΕΡΑΝΣ

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
αδελφια εδω ειμαστε που τη ξεθαψατε την ειρηνη απο συγκρου το αλικακι ενοω χαθηκε πραγματι μου ειχε πει οτι δεν  θα εκανε για πολυ αυτη τη δουλεια κατι χρηματα ηθελε να μαζεψη και τερμα ηταν απο τη νικαια μαζι με τη ρενα τη  καστανη η οποια και αυτη την εχει χασει κανα δυο χρονια την ρενα τη βλεπω τακτηκα σε ενα ποταδικο που παω. παντως ηταν απο τα καλυτερα παιδια και περνουσες καλα μαζι της.
Το Αλικάκι είναι μια χαρά. Τα μάζεψε τα λεφτά. Αλλά πότε πήγε Κύπρο ?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ο Βασιλόπουλος στην Γλυφάδα εχει πάει κοντά στο κολυμβητήριο εκεί είναι αυτο που λές ;
Γιατί το άλλο στην Ποσειδώνος άστα σου σπάνε τα αρ....ια για να γα...σεις και παίζει να σου πούν 100 - 120 -150 και γενικά οτι τους καβ..σει     
Δίπλα στον παλιό Βασιλόπουλο επί της Ποσειδώνος

alfie14

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με μπουκοταζ...
ξενοπουλου προσφερουν μονο φραπε ή και μπριζολα?συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για μια βυζαρου, νομιζω μαρινα αν προσφερει μπριζολα.εγω οταν ειχα παει πριν τρεις μηνες ειχε μονο φραπε.παρακαλω καποιον συναγωνιστη να ενημερωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom