μαλλον υπονοεις οτι μπορει να προσφερεται μπριζολα σε ορισμενες περιπτωσεις.αν θες πες λεπτομερειες.ξενοπουλου αυστηρα φραπε. ζητανε πλεον 80 + 20. μπριζολες απαγορευονται αθστηρα απο την διευθυνση. οποια κοπελλα μπριζολιαστει φευγει με την μια. η μαρινα ειναι σουπερ καβλιαρα με τεραστιους βυζους αλλα δεν μπριζολιαζεται.
αποχη και εδω...............
[/quote ναι καλα
ο φραπες με καλαμακι ειναι η μπιπα,δηλ. να το μασαζ με το στομα στο επιμαχο σημειο?τετοια προσφορα υπαρχει στην ξενοπουλου?
για πατριαρχη ιωακειμ παλια εχει παιξει φραπες.φετος που ξαναπηγα μονο μασαζ.σου βγαζουν τη ψυχη για να ακουμπησεις μπουτι...μακρια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Πουτάνα Ελλαδάρα με τα συνδικαλιστικά σου
Σ54 το μεσημέρι, έδιωχναν κόσμο. Με γεμάτα δωμάτια και τίγκα σαλόνι έπαιζε η ομάδα.
1) οι χρήστες του bourdela.com λένε ψέματα και δεν κάνουν εμπαργκο
2) οι χρήστες του bourdela.com είναι ελάχιστοι, οπότε αρχίδια εμπάργκο
Διαλέχτε ...
Σ54 το μεσημέρι, έδιωχναν κόσμο. Με γεμάτα δωμάτια και τίγκα σαλόνι έπαιζε η ομάδα.
1) οι χρήστες του bourdela.com λένε ψέματα και δεν κάνουν εμπαργκο
Διαλέχτε ...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ειμαι ασχετος σε αυτο το θρεντ αλλα τυγχανει και δουλευω Δημοκριτου και Σολωνος στο Κολωνακι και η πορνομυτη μου κατι εχει μυριστει απο καποιες κοπελες που ανεβοκατεβαινουν στην πολυκατοικια απεναντι και μου βρωμαει μασαζερι η κατασταση.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει?
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το κατάστημα τις Σολωμού δουλεύει 11 με 9 περίπου , όλος οι κοπέλες είναι από τις 11 , αν λείπει καποία , οφείλεται στις προσωπικές ανάγκες που έχει κάθε κοπέλα .Όσο για ποικίλα κοριτσιών , άντο εξαρτάται κατά ποσο είναι απασχολημένα τα κορίτσια εκείνη την ώρα ...απο τισ 11....ποικιλια θα βρεισ μετα τις 13:00...
Το καλο στο κατάστημα αυτό είναι ότι , οποιαδήποτε ώρα πάει κάποιος , σίγουρα θα βρει κάποια κοπέλα να τον εξυπηρετήσει σωστά...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
αν ησουν ενας νεος δημοσιογραφος που τωρα πιανεις δουλεια στην εφημεριδα θα το δικαολογουσα,αλλα ενας ρεπορτερEχεις δικιο :-μια δικαιολογια εχω οτι ειναι απεναντι η πολυκατοικια που δουλευω κι εχουμε μετακομισει εκει ουτε μηνα.Ντρεπομαι για μενα παντως εχεισ δικιο :'( :'(
Αμαρτησα για ενα τριψιμο ο ασωτος 0
οπως εσυ με μεγαλη εμπειρια στο πολεμικο ρεπορταζ δεν εχεις αναγκη,αποδειξη οτι μετα απο λιγο εβγαλες λαυρακι
η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για τη στιγμιαια ευτυχως αδρανεια σου ειναι τα βυζια της καρολινας,τι βυζια θεε μου!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συνάδελφε , αφού το έχω πει σε προηγούμενα post , κανένας δεν κάνει μποϋκοτάζ , απλά , 3 με 4 άτομα σπάγανε πλακα , και καμια 10 άλλοι τσιμπάγανε , πόσες φορες θα το λέμε...1) οι χρήστες του bourdela.com λένε ψέματα και δεν κάνουν εμπαργκο
Διαλέχτε ...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Με την τελευταια φωτογραφια της Καρολινας :o :o εμεινα μαλακας.Δεν θα ξαναεπαναληφθει.ΟΡΚΙΖΟΜΑΙαν ησουν ενας νεος δημοσιογραφος που τωρα πιανεις δουλεια στην εφημεριδα θα το δικαολογουσα,αλλα ενας ρεπορτερ
οπως εσυ με μεγαλη εμπειρια στο πολεμικο ρεπορταζ δεν εχεις αναγκη,αποδειξη οτι μετα απο λιγο εβγαλες λαυρακι
η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για τη στιγμιαια ευτυχως αδρανεια σου ειναι τα βυζια της καρολινας,τι βυζια θεε μου!
Μαγκες τα τιμολογια χτυπησαν 100 και για αποδειξη το δελτιο ειδησεων του αντ1 ειχε ρεπορταζ για μασαζ απλο βεβαια με τιμες 70-100 την ωρα αλλα και τα κομπλε μαγαζια επωφελουνται.
οσο για το εμπαργκο , πατατες οπως ξαναεγραψα ας ειμαστε προσεκτηκοι.
οσο για το εμπαργκο , πατατες οπως ξαναεγραψα ας ειμαστε προσεκτηκοι.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.749
- Πόντοι
- 201
Ποιά φωτό ?Με την τελευταια φωτογραφια της Καρολινας :o :o εμεινα μαλακας.Δεν θα ξαναεπαναληφθει.ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ
Πως θα γίνει να την δούμε και εμείς ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Ειμαι ασχετος σε αυτο το θρεντ αλλα τυγχανει και δουλευω Δημοκριτου και Σολωνος στο Κολωνακι και η πορνομυτη μου κατι εχει μυριστει απο καποιες κοπελες που ανεβοκατεβαινουν στην πολυκατοικια απεναντι και μου βρωμαει μασαζερι η κατασταση.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει?
φιλε PIATSAS εκει υπάρχει μασαζερι-φραπεδερι στο νούμερο 9 (Δημοκρίτου) στον 2ο όροφο.
Πολύ καθαρός χώρος.
παιδιά γειά χαρά. καινούριος στο forum και μόλις επέστρεψα πατρίδα μετά από μήνες.
όποιος ξέρει ας με κατατοπίσει. spa στην παλαιολόγου (νέα σμύρνη)που είχε μόνο φραπέ στο τέλος, ισχύει το ίδιο? (μόνο φραπέ μόνο?) ή έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο?
κάθε βοήθεια δεκτή.
όποιος ξέρει ας με κατατοπίσει. spa στην παλαιολόγου (νέα σμύρνη)που είχε μόνο φραπέ στο τέλος, ισχύει το ίδιο? (μόνο φραπέ μόνο?) ή έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο?
κάθε βοήθεια δεκτή.
το κατάστημα τις Σολωμού δουλεύει 11 με 9 περίπου , όλος οι κοπέλες είναι από τις 11 , αν λείπει καποία , οφείλεται στις προσωπικές ανάγκες που έχει κάθε κοπέλα .Όσο για ποικίλα κοριτσιών , άντο εξαρτάται κατά ποσο είναι απασχολημένα τα κορίτσια εκείνη την ώρα .
Το καλο στο κατάστημα αυτό είναι ότι , οποιαδήποτε ώρα πάει κάποιος , σίγουρα θα βρει κάποια κοπέλα να τον εξυπηρετήσει σωστά...
πόσα μπάζα έχετε?
Συνάδελφε , αφού το έχω πει σε προηγούμενα post , κανένας δεν κάνει μποϋκοτάζ , απλά , 3 με 4 άτομα σπάγανε πλακα , και καμια 10 άλλοι τσιμπάγανε , πόσες φορες θα το λέμε...
για αυτό ψωμολυσάτε?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
πόσα μπάζα έχετε?
προσεχε πως μιλάς στον Ρουσσόπουλο (Κυβερνητικο εκπροσωπο) της Ζανας!
προσεχε πως μιλάς στον Ρουσσόπουλο (Κυβερνητικο εκπροσωπο) της Ζανας!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Μην μασάτε με τους παπαγάλους και τους τσάτσους. Έχει μειωθεί η πελατεία, λιγότερα είναι τα κορόιδα που πάνε στα μπαζομάγαζα πλέον.
εχει αρχίσει η καθοδικη πορεία για όλα τα μαγαζια που ειναι ξεπέτες , χρεωνουν οτι θέλουν, εχουν μπάζα μασατζούδες, ειναι βρώμικα, και δεν κάνουν ανανεωση στις κοπέλες.
Και ετσι ειναι τα περισσότερα εδω και καιρό....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66