Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

alfie14

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξενοπουλου αυστηρα φραπε. ζητανε πλεον 80 + 20. μπριζολες απαγορευονται αθστηρα απο την διευθυνση. οποια κοπελλα μπριζολιαστει φευγει με την μια. η μαρινα ειναι σουπερ καβλιαρα με τεραστιους βυζους αλλα δεν μπριζολιαζεται.
αποχη και εδω...............

[/quote ναι καλα
μαλλον υπονοεις οτι μπορει να προσφερεται μπριζολα σε ορισμενες περιπτωσεις.αν θες πες λεπτομερειες.
ο φραπες με καλαμακι ειναι η μπιπα,δηλ. να το μασαζ με το στομα στο επιμαχο σημειο?τετοια προσφορα υπαρχει στην ξενοπουλου?
για πατριαρχη ιωακειμ παλια εχει παιξει φραπες.φετος που ξαναπηγα μονο μασαζ.σου βγαζουν τη ψυχη για να ακουμπησεις μπουτι...μακρια.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Πουτάνα Ελλαδάρα με τα συνδικαλιστικά σου  :2funny:
Σ54 το μεσημέρι, έδιωχναν κόσμο. Με γεμάτα δωμάτια και τίγκα σαλόνι έπαιζε η ομάδα.

1) οι χρήστες του bourdela.com λένε ψέματα και δεν κάνουν εμπαργκο
2) οι χρήστες του bourdela.com είναι ελάχιστοι, οπότε αρχίδια εμπάργκο

Διαλέχτε ...  :dancing:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ειμαι ασχετος σε αυτο το θρεντ αλλα τυγχανει και δουλευω Δημοκριτου και Σολωνος στο Κολωνακι και η πορνομυτη μου κατι εχει μυριστει απο καποιες κοπελες που ανεβοκατεβαινουν στην πολυκατοικια απεναντι και μου βρωμαει μασαζερι η κατασταση.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ρωτας τι παιζει στη πολυκατοικια σου(που δουλευεις)ρε piatsa? :cheesy: :cheesy: :cheesy:
τι piatsas εισαι,να το βρεις μονος σου
Υ.Γ φωναξε και τον duracell,θα βρει την ακρη  με τις κοπελες,ξερει αυτος ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Eχεις δικιο :-μια δικαιολογια εχω οτι ειναι απεναντι η πολυκατοικια που δουλευω κι εχουμε μετακομισει εκει ουτε μηνα.Ντρεπομαι για μενα παντως εχεισ δικιο :'( :'(
Αμαρτησα για ενα τριψιμο ο ασωτος 0:)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ευρεθη!!Αβαντι Ελληνιδες,Ευρωπαιες κι Ασιατισσες μασεζ προσφερουν ευεξια,χαλαρωση κι αλλα τετοια κολπα!Δημοκριτου 9 λοιπον ξερει κανεις τιποτα παραπανω?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
..απο τισ 11....ποικιλια θα βρεισ μετα τις 13:00...
το κατάστημα τις Σολωμού δουλεύει 11 με 9 περίπου , όλος οι κοπέλες είναι από τις 11 , αν λείπει καποία , οφείλεται στις προσωπικές ανάγκες που έχει κάθε κοπέλα .Όσο για ποικίλα κοριτσιών , άντο εξαρτάται κατά ποσο είναι απασχολημένα τα κορίτσια εκείνη την ώρα .
Το καλο στο κατάστημα αυτό είναι ότι , οποιαδήποτε ώρα πάει κάποιος , σίγουρα θα βρει κάποια κοπέλα να τον εξυπηρετήσει σωστά...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eχεις δικιο :-μια δικαιολογια εχω οτι ειναι απεναντι η πολυκατοικια που δουλευω κι εχουμε μετακομισει εκει ουτε μηνα.Ντρεπομαι για μενα παντως εχεισ δικιο :'( :'(
Αμαρτησα για ενα τριψιμο ο ασωτος 0:)
αν ησουν ενας νεος δημοσιογραφος που τωρα πιανεις δουλεια στην εφημεριδα θα το δικαολογουσα,αλλα ενας ρεπορτερ
οπως εσυ με μεγαλη εμπειρια στο πολεμικο ρεπορταζ δεν εχεις αναγκη,αποδειξη οτι μετα απο λιγο εβγαλες λαυρακι
η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για τη στιγμιαια ευτυχως αδρανεια σου ειναι τα βυζια της καρολινας,τι βυζια θεε μου!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
1) οι χρήστες του bourdela.com λένε ψέματα και δεν κάνουν εμπαργκο
2) οι χρήστες του bourdela.com είναι ελάχιστοι, οπότε αρχίδια εμπάργκο

Διαλέχτε ...  :dancing:
Συνάδελφε , αφού το έχω πει σε προηγούμενα post , κανένας δεν κάνει μποϋκοτάζ , απλά , 3 με 4 άτομα σπάγανε πλακα , και καμια 10 άλλοι τσιμπάγανε , πόσες φορες θα το λέμε...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αν ησουν ενας νεος δημοσιογραφος που τωρα πιανεις δουλεια στην εφημεριδα θα το δικαολογουσα,αλλα ενας ρεπορτερ
οπως εσυ με μεγαλη εμπειρια στο πολεμικο ρεπορταζ δεν εχεις αναγκη,αποδειξη οτι μετα απο λιγο εβγαλες λαυρακι
η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για τη στιγμιαια ευτυχως αδρανεια σου ειναι τα βυζια της καρολινας,τι βυζια θεε μου!
Με την τελευταια φωτογραφια της Καρολινας  :o :o :grin: εμεινα μαλακας.Δεν θα ξαναεπαναληφθει.ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ :rockon: :rockon:

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες τα τιμολογια χτυπησαν 100 και για αποδειξη το δελτιο ειδησεων του αντ1 ειχε ρεπορταζ για μασαζ απλο βεβαια με τιμες 70-100 την ωρα αλλα και τα κομπλε μαγαζια επωφελουνται.
οσο για το εμπαργκο , πατατες οπως ξαναεγραψα ας ειμαστε προσεκτηκοι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Ειμαι ασχετος σε αυτο το θρεντ αλλα τυγχανει και δουλευω Δημοκριτου και Σολωνος στο Κολωνακι και η πορνομυτη μου κατι εχει μυριστει απο καποιες κοπελες που ανεβοκατεβαινουν στην πολυκατοικια απεναντι και μου βρωμαει μασαζερι η κατασταση.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει?

φιλε PIATSAS εκει υπάρχει μασαζερι-φραπεδερι στο νούμερο 9 (Δημοκρίτου) στον 2ο όροφο.
Πολύ καθαρός χώρος.

glykg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά γειά χαρά. καινούριος στο forum και μόλις επέστρεψα πατρίδα μετά από μήνες.
όποιος ξέρει ας με κατατοπίσει. spa στην παλαιολόγου (νέα σμύρνη)που είχε μόνο φραπέ στο τέλος, ισχύει το ίδιο? (μόνο φραπέ μόνο?) ή έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο?
κάθε βοήθεια δεκτή.

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το κατάστημα τις Σολωμού δουλεύει 11 με 9 περίπου , όλος οι κοπέλες είναι από τις 11 , αν λείπει καποία , οφείλεται στις προσωπικές ανάγκες που έχει κάθε κοπέλα .Όσο για ποικίλα κοριτσιών , άντο εξαρτάται κατά ποσο είναι απασχολημένα τα κορίτσια εκείνη την ώρα .
Το καλο στο κατάστημα αυτό είναι ότι , οποιαδήποτε ώρα πάει κάποιος , σίγουρα θα βρει κάποια κοπέλα να τον εξυπηρετήσει σωστά...

πόσα μπάζα έχετε?

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφε , αφού το έχω πει σε προηγούμενα post , κανένας δεν κάνει μποϋκοτάζ , απλά , 3 με 4 άτομα σπάγανε πλακα , και καμια 10 άλλοι τσιμπάγανε , πόσες φορες θα το λέμε...

για αυτό ψωμολυσάτε? :huh:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην μασάτε με τους παπαγάλους και τους τσάτσους. Έχει μειωθεί η πελατεία, λιγότερα είναι τα κορόιδα που πάνε στα μπαζομάγαζα πλέον.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Μην μασάτε με τους παπαγάλους και τους τσάτσους. Έχει μειωθεί η πελατεία, λιγότερα είναι τα κορόιδα που πάνε στα μπαζομάγαζα πλέον.

εχει αρχίσει η καθοδικη πορεία για όλα τα μαγαζια που ειναι ξεπέτες , χρεωνουν οτι θέλουν, εχουν μπάζα μασατζούδες, ειναι βρώμικα, και δεν κάνουν ανανεωση στις κοπέλες.
Και ετσι ειναι τα περισσότερα εδω και καιρό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom