μηπωσ λεσ για την ρενα που εινα στο οαση???λεκκα???αδελφια εδω ειμαστε που τη ξεθαψατε την ειρηνη απο συγκρου το αλικακι ενοω χαθηκε πραγματι μου ειχε πει οτι δεν θα εκανε για πολυ αυτη τη δουλεια κατι χρηματα ηθελε να μαζεψη και τερμα ηταν απο τη νικαια μαζι με τη ρενα τη καστανη η οποια και αυτη την εχει χασει κανα δυο χρονια την ρενα τη βλεπω τακτηκα σε ενα ποταδικο που παω. παντως ηταν απο τα καλυτερα παιδια και περνουσες καλα μαζι της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)
συμφωνω με μπουκοταζ...
ξενοπουλου προσφερουν μονο φραπε ή και μπριζολα?συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για μια βυζαρου, νομιζω μαρινα αν προσφερει μπριζολα.εγω οταν ειχα παει πριν τρεις μηνες ειχε μονο φραπε.παρακαλω καποιον συναγωνιστη να ενημερωσει.
ξενοπουλου αυστηρα φραπε. ζητανε πλεον 80 + 20. μπριζολες απαγορευονται αθστηρα απο την διευθυνση. οποια κοπελλα μπριζολιαστει φευγει με την μια. η μαρινα ειναι σουπερ καβλιαρα με τεραστιους βυζους αλλα δεν μπριζολιαζεται.
αποχη και εδω...............
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ξενοπουλου αυστηρα φραπε. ζητανε πλεον 80 + 20. μπριζολες απαγορευονται αθστηρα απο την διευθυνση. οποια κοπελλα μπριζολιαστει φευγει με την μια. η μαρινα ειναι σουπερ καβλιαρα με τεραστιους βυζους αλλα δεν μπριζολιαζεται.
αποχη και εδω...............
[/quote ναι καλα
Galatsi007
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε στην Ξενοπουλου παιζει μονο φραπε. Πηγα τελευταια τον Ιουλιο, ηταν μια Λαρισαια, εκανε καλο μασαζ και στο τελος με αφησε να της βαλω "χερι", την ωρα που εκανε φραπεδια..
Ελπιζω να βοηθησα..
Τιμη 80 Ε
Ελπιζω να βοηθησα..
Τιμη 80 Ε
Παιδιά,είναι εύκολο να βάλει κάποιος το λινκ για τις αγγελίες μασαζ απο τα ΝΕΑ?
Ευχαριστώ
αυτό είναι νομίζω : [URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μπουκοταζ...........................................................
Μετά από ένα business lunch στη Γλυφάδα με πόναγε η πλάτη μου και περασα από το μαζαγί με ''απέραντη θέα σαρωνικού''. Έρικκα, Λινα και Αννούλα. Και οι 3 κάνουν αξιοπρεπές μασάζ. Η τελευταία αδυνάτησε και 7 κιλά. Αφού ανακουφησα την πλάτη μου αρκέσθην σε ένα πεοθηλασμό μια και ώς γνωστον βρίσκω εξαιρετικά άβολα τα γαμήσια σε συνθήκες δωματίου εντατικής.
Μετά από ένα business lunch στη Γλυφάδα με πόναγε η πλάτη μου και περασα από το μαζαγί με ''απέραντη θέα σαρωνικού''. Έρικκα, Λινα και Αννούλα. Και οι 3 κάνουν αξιοπρεπές μασάζ. Η τελευταία αδυνάτησε και 7 κιλά. Αφού ανακουφησα την πλάτη μου αρκέσθην σε ένα πεοθηλασμό μια και ώς γνωστον βρίσκω εξαιρετικά άβολα τα γαμήσια σε συνθήκες δωματίου εντατικής.
address ?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...πεταμενα χρήματα....Αν ξέρει κάποιος τι παίζει στην Πατ. Ιωακείμ, ας κάνει μια ενημέρωση ?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..απο τισ 11....ποικιλια θα βρεισ μετα τις 13:00...Ξερει κανείς να το θεραπευτήριο Σολωμού 54 είναι ανοιχτό το πρωί ?
Αν ναι τί ώρα ?
Εχει ποικιλία το πρωί (ώρες μή αιχμής)ή θα υπάρχουν μόνο μπάζα ?
address ?
ρε παιδιά, είναι 100ειπομένο. πρώην αβ, πρώτη πόρτα αριστερα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K