Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι καλημέρα!

Έχει πάει κανείς από Συγγρού 12 τελευταία; Παίζει τίποτα καλό καινούργιο; Έχω ένα χρόνο περίπου να πάω από εκεί και θα είμαι σήμερα εκεί γύρω.

Ευχαριστώ!
Φίλτατε συναγωνιστή πέρασα σήμερα απο 'κεί και ενημερώνω ότι δουλεύει η παλιά καυλιάρα Σάντρα η οποία έχει λίγο κωλαράκι παραπάνω αλλα δεν το επηρεάζει αυτό είναι πολύ καύλα η γυναίκα στο δωμάτιο, επίσης δουλεύει ένα μιλφ ακόμα ανευ σημασίας και προσοχής και είδα και μία  καυλίτσα μικρούλα μελαχρινή που απ' ότι έμαθα δεν προχωράει πέρα απο μασαζάκι.Το σύνολο του προγράμματος με Σάντρα (μασάζ-μπριζόλα) 110. Του εξπένσιβ γιαυτό δκέξου καλύτερα να πάς σε κάποιο άλλο με καλύτερα μωράκια γιατί δεν αξίζει τόσα φράγκα.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απ οτι ξερω πρεπει να ναι η βιβη απ την καλιροης..πηρε μετεγραφη απ οτι εμαθα..
Ξέρεις τίποτα λεπτομέρειες γι αυτή την Βιβή από Καλλιρρόης γιατί σκεφτόμουν να την πάρω αλλά μου φάνηκε ότι θα είναι σπασαρχίδω στο δωμάτιο.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για να μην υπαρχει αναφορα απο συναγωνιστες παει να πει οτι μαλλον δεν υπαρχουν αλλαγες σοβαρες...αλλα αφου θα εισαι στας περιοχας κανε μια βολτα για να δεις τί γινεται..ευκαιρια να ενημερωσεις και εσυ.
Γεια σου Βασάρα μεγάλε καλή σου μέρα, πέρασα σήμερα από Συγγρού 12 έχουν ανοίξει και δουλεύει η γνωστή Σάντρα αλλά δεν λέει με τίποτα για 110 που θέλουν τα λαμόγια εκεί.Μήπως έχεις περάσει απο Βενιζέλου ήθελα να μάθω για το Ειρηνάκι αν είναι εκεί, γύρισε τι κάνει;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλτατε συναγωνιστή πέρασα σήμερα απο 'κεί και ενημερώνω ότι δουλεύει η παλιά καυλιάρα Σάντρα η οποία έχει λίγο κωλαράκι παραπάνω αλλα δεν το επηρεάζει αυτό είναι πολύ καύλα η γυναίκα στο δωμάτιο, επίσης δουλεύει ένα μιλφ ακόμα ανευ σημασίας και προσοχής και είδα και μία  καυλίτσα μικρούλα μελαχρινή που απ' ότι έμαθα δεν προχωράει πέρα απο μασαζάκι.Το σύνολο του προγράμματος με Σάντρα (μασάζ-μπριζόλα) 110. Του εξπένσιβ γιαυτό δκέξου καλύτερα να πάς σε κάποιο άλλο με καλύτερα μωράκια γιατί δεν αξίζει τόσα φράγκα.

η σαντρα οντως αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλη αν εξαιρεσουμε την μετρια εμφανιση της,αλλα αυτη η καυλιτσα η μελαχροινη πρεπει να ειναι  η κοντουλα με τα απιθανα μπλε ματακια.Πολυ ωραιο μωρο,αλλα δεν....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γεια σου Βασάρα μεγάλε καλή σου μέρα, πέρασα σήμερα από Συγγρού 12 έχουν ανοίξει και δουλεύει η γνωστή Σάντρα αλλά δεν λέει με τίποτα για 110 που θέλουν τα λαμόγια εκεί.Μήπως έχεις περάσει απο Βενιζέλου ήθελα να μάθω για το Ειρηνάκι αν είναι εκεί, γύρισε τι κάνει;

λογικα θα γυρισε.Αλλα γιατι επιμενεις σε α-μπριζολα ιδρυματα?δε λεω το ειρηνακι για κανα δυο φορες το χρονο καλο ειναι να το επισκεφτομαστε,αλλα υπαρχουν πλεον τοσα αλλα καλα ιδρυματα..

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
λογικα θα γυρισε.Αλλα γιατι επιμενεις σε α-μπριζολα ιδρυματα?δε λεω το ειρηνακι για κανα δυο φορες το χρονο καλο ειναι να το επισκεφτομαστε,αλλα υπαρχουν πλεον τοσα αλλα καλα ιδρυματα..
Εχω  ψιλοκολήσει  :helpplea: φίλε και έχεις δίκιο γιαυτό αλλά καμιά φορά μου μπαίνει η ιδεά μήπως και κάτσει καμιά καλή.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μια φορα που ειχα περασει πριν καιρο ειχε δυο τεμαχια...
ενα ξανθο ωραιο κ ενα τραβελο...
μπριζολερη μου φαινεται οτι ειναι,αλλα τωρα εαν περασεις θα εχει περισσοτερες κοπελες..

υσ-->προσοχη στον τραβελο.. :rolleyes:
τι εννοεις φιλαρακι? με τρομαζεις!
δηλαδη δεν θα καταλαβω οτι ειναι τραβε? :2funny:

DENIRO

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Πωπω.......Το μεγαλυτερο καμ μπακ της χρονιας....Γιωτα is back...Ριγη διαπερνουν ηδη ολο μου το ειναι, στο ακουσμα της ειδησης.....Μιλαμε οντως για την απολυτη τρελλα..Η τυπισσα ειναι οντως για ζουρλομανδυα. Αμα ομως την πετυχεις στις καυλες της......

Παιδία η γυναίκα είναι λίγο τρέλα.Κάποτε την είχα πάρει κ έκανε λες κ είχε ερθει απο το διάστημα.Η εμπειρία είναι εντελώς ψυχεδελική.Βέβαια για να είμαστε κ δίκαιοι να πώ ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να φύγω χαρούμενος.Απλά δεν θα την επέλεγα πάλι.
Συμπέρασμα:Μονο για το κατι διαφορετικο που θα μεινει σαν μια περιεργη ανάμνηση!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ξεραΐλα σήμερα το μεσημέρι στα μαγαζιά της Σολωμού. 3 κοπέλες στο 59 και 2 στο 54.
Έτσι όπως το πάνε, θα βγει καινουριο τοπικ "Μασατζιδικα που ΔΕ γαμας, επειδή δε θέλεις".

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.032
Πόντοι
42.697
καλημερα εχτες το απογευμα πηγα φραντζη 4 με σκοπο να παρω το σεριφη (εμενα μαρεσει) και μου αρχισε δεν μπορω δεν εχω καποια κοπελα για να ανοιγει την πορτα κλπ τοτε της λεω φευγω και θα  τα πουμε οποτε μπορεις φυσικα δεν τα αφησε τα ευρο βρηκε λυση αμεσως .οποιος θελει να την παρει αυτο ειναι το κολπο . ειναι γνωστος ευροφονιας 

ευρωκιλλερ Θεοδώρα!
να ήταν ομως η μόνη!...ολες είναιγαμώ το κερατό τους!
Παντως η Θεοδώρα απο τότε που σταμάτησε να δουλευει μασάζ, εχει βαλει κιλά και έχει πετάξει και μπυροκοιλία....

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Ξεραΐλα σήμερα το μεσημέρι στα μαγαζιά της Σολωμού. 3 κοπέλες στο 59 και 2 στο 54.
Έτσι όπως το πάνε, θα βγει καινουριο τοπικ "Μασατζιδικα που ΔΕ γαμας, επειδή δε θέλεις".

Ρε παιδιά, εγώ που πήγα κατά τις 16:00 στο 54, ήταν όλα τα δωμάτια πιασμένα και μια ελεύθερη, άρα τουλάχιστον 5 κοπέλες. Η Αντζελίνα τίμησε με το παραπάνω το 80άρι, πάντα πρόθυμη σε όλα...

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
thanks ρε sex commando
η θεραπεύτρια είναι μια 40αρα ανατολικής προελεύσεως (Ρωσίδα ουκρανή κάτι τέτοιο) αλλά πολύ γυμνασμένη και τρελά βυζιά.  Από μασαζ ήταν μια χαρά αλλά για τα άλλα δεν ξέρω να σου πω. θα πάω πάλι σήμερα και αν κάτσει θα ενημερώσω αναλόγως.  by the way πήγα και σε ένα άλλο στον Πειραιά στην Φίλωνος 19 και ήταν τρελή μουφα.  Στάνταρ παίζει μπαλαμούτι, αλλά όλες εκεί μέσα (3 το νούμερο) ήταν απαράδεκτες (για τα γούστα μου πάντα).  
ευχαριστώ και πάλι

Μπράβο φιλαράκι, τα πράγματα είναι χειρότερα κι απ' ότι τα περιγράφεις. Είναι πολύ βαρετό να μας "εκθειάζουν" μερικοί εδώ μέσα, το πόσο ωραία κομμάτια έχουν κάποια μαζαγιά ενω στην πραγματικότητα, αποτελούνται από ΜΠΑΖΑ χειρήστεις ποιότητος.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Μια παρατηρηση...Οταν λέτε ότι πρέπει να πάει κανείς δεύτερη και τρίτη φορά στο εκάστοτε μασαζάδικο για να γίνει κάτι, θεωρώ ότι είναι χαζό. ΄Κι αυτό γιατί μπορεί οι κοπέλες εκεί να μην σε θυμούνται, εκτός αν πας στο καπάκι. Τώρα, να σκάσεις καμιά 200 Ευρώ μήπως και γίνει κάτι είναι μεγάλη μαλακία. Καλύτερα να παραγγείλεις για το σπίτι, ή σε hotel, και περνάς και καλύτερα.Αν δεν γίνει κάτι την 1η φορά, μην ξαναπηγαίνετε! Είναι μούφα!Εκτός αν μερικοί νομίζουν ότι είναι τόσο γόηδες που μόνο γι' αυτούς έκαναν κάποια παραχώρηση!

ΜΠΡΑΒΟ, Αριστα +10'
Διότι οι "θείτσες" έχουν γίνει members του forum με >από 1.000 συμμετοχές, και έιναι πλέον "ειδικοί" στο που να πάμε και που να μην πηγαίνουμε.

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΜΠΡΑΒΟ, Αριστα +10'
Διότι οι "θείτσες" έχουν γίνει members του forum με >από 1.000 συμμετοχές, και έιναι πλέον "ειδικοί" στο που να πάμε και που να μην πηγαίνουμε.

Μπραβο φίλε.....Σωστός!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom