Μετά από κάμποσο καιρό, ένεκα διακοπών που μεσολάβησαν, αλλά και λόγω της καλοκαιρινής ραθυμίας στέλνω έστω και καθυστερημένα μια ανταπόκριση στο Forum της άμεσης σεξουαλικής επαναστατικής δημοκρατίας. Καθ' όλο τον Ιούλιο, επειδή με βολεύει συγκοινωνιακά μετά τη δουλειά, επισκέφθηκα σε τακτά χρονικά διαστήματα το θεραπευτήριο της Σ63. Για Άννα και Σίσσυ έχω ξαναγράψει. Με την Αννούλα πήγα και άλλες φορές, κόλλημα ξέρετε, γιατί είχα και καλή περιποίηση (μπριζόλα και φραπόγαλο, χωρίς), αλλά και πολύ καλό μασάζ. Λοιπόν,σε κάποια από τις τελευταίες επισκέψεις, επειδή έλειπε η εν λόγω ιέρεια, ζήτησα να ξαναδώ όλες τις κοπέλλες. Μου άρεσαν οι περισσότερες, ειδικά θυμάμαι το κλείσιμο του ματιού από τη Μάρσα, που καθώς μου συστηνόταν, με προϊδέαζε για ξεχωριστές καταστάσεις. Επίσης παρατήρησα και την κοπέλλα από το Βλαδιβοστόκ, για την οποία αν δεν έγραφε σχετικά ένας σύντροφος, θα πίστευα ότι ήταν από Άπω Ανατολή (Κίνα, Ιαπωνία, Βιετνάμ κ.λπ). Τελικά προτίμησα την Τάνια ή Τατιάνα (ακούει και στα δυο). Τα γούστα, βέβαια, είναι προσωπικά, αλλά σε αυτήν κόλλησα. Κορμάρα, από μασάζ τίποτε ιδιαίτερα, αλλά στα υπόλοιπα πολύ καλή και φραπόγαλο με καλαμάκι.Ηθικό δίδαγμα: ΄Εστω κι αν είστε ευχαριστημένοι με κάποια ιέρεια, μην διστάζετε να βλέπετε και καινούργιες, γιατί, όπως πολύ καλά ξέρετε, τα θεραπευτήρια ανανεώνονται συνεχώς από προσωπικό.Επειδή μεσολαβεί και η υπόλοιπη άδεια, εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και δυνατοί από Σεπτέμβριο.Με ενδιαφέρον περιμένω ανταποκρίσεις και για άλλα θεραπευτήρια, για εμάς τους ανένταχτους του χώρου, γιατί το πουλί "πρέπει να αλλάζει την τροφή", έτσι για νάχει ενδιαφέρον και η ζωή μας.