You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)
Πού στο Κολωνάκι; Αν δε λες διευθύνσεις δε βοηθάς. Μόνο μασάζ παίζει;
Για δώσε λεπτομέρειες συναγωνιστή,διεύθυνση, υπηρεσίες, τιμές, γενική εικόνα του μαγαζιού?
thanos5490
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δημοκρίτου κάτω από Σόλωνος νούμερο δεν θυμάμαι αλλά είναι κοντά στη γωνία της Σόλωνος έχει αγγελία στην χ.ε
1 όροφος επίσκεψη Κυριακή λόγο παρκιν την Κυριακή δουλεύει μια κοντούλα που δηλώνει και η mai tai της βοροηπιρωτησα καθημερινές από τι μου είπανε δουλεύει μια ελληνίδα υπηρεσίες φοβερό μασάζ από την mai tai αλλά πιστεύω ότι αν σε γνωρίσουν καλύτερα θα έχει και φουλ το μασάζ περιέχει
1 όροφος επίσκεψη Κυριακή λόγο παρκιν την Κυριακή δουλεύει μια κοντούλα που δηλώνει και η mai tai της βοροηπιρωτησα καθημερινές από τι μου είπανε δουλεύει μια ελληνίδα υπηρεσίες φοβερό μασάζ από την mai tai αλλά πιστεύω ότι αν σε γνωρίσουν καλύτερα θα έχει και φουλ το μασάζ περιέχει
thanos5490
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα δωμάτια έχουν φοβερή ατμόσφαιρα χαμηλό φωτισμό κεριά και μουσική από την από ανατολή
thanos5490
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες
σε ποιό θεραπευτήριο στο κέντρο της Αθήνας πιστεύετε
ότι αξίζει να πάει κανείς σήμερα το απόγευμα?
Και με ποιά θεραπεύτρια? Που να δίνει και μπριζόλα!
Λέω να παω μια βόλτα να κάνω μια κατάθεση πριν φύγω διακοπές.
Στουρναρη 59 6ος οροφος θεραπευτριες Δεσποινα & Ατζελινα
σηκωνωμαι λιγο απο τη ξαπλωστρα να ρωτησω το αυτονοητο>>>
ΠΛΗΡΩΣΕΣ???????
ΠΛΗΡΩΣΕΣ???????
Αναφορά ξεπέτας από Σολωμού 54 (Ζανόσπιτο).
Λέω στη Ζάνα "θέλω τη Δέσποινα". Μου λέει "δουλεύει αλλά έχω άλλες". Λέω "δεν πειράζει, θα περάσω άλλη μέρα". "Όχι" απαντάει, "περίμενε, θα τελειώσει". Μετά από κανά τέταρτο βγαίνει η μικρή όλο γλύκα. Όλα ωραία. Αρχίζουμε στις 8:10, μασάζ απαλό, ωραίο. Στις 8:25 μου λέει "στις 8:30 κλείνουμε". "Στις 9 δεν κλείνετε;", απαντάω εγώ απορημένος. Όχι, μου λέει, στις 8:30. Για να μην μακρηγορώ, με ξεπέταξε με ένα "κατ' ευφημισμόν" φραπέ με καλαμάκι. Η παράσταση της ξεπέτας δεν πρέπει να διήρκεσε παραπάνω από 20 λεπτά.
Αφού μωρή γαλότσα κλείνετε στις 8:30 γιατί μου λές να περάσω στις 8:10;
Τέτοια συμπεριφορά δεν την περίμενα, ειδικά από τη Ζάνα.
Μαύρο από μένα στο κατάστημα, παρότι είχα περάσει πολύ καλά με τη Μόνικα.
σηκωνωμαι λιγο απο τη ξαπλωστρα να ρωτησω το αυτονοητο>>>
ΠΛΗΡΩΣΕΣ???????
Πλήρωσα σαν μαλάκας που είμαι.
ΥΓ: Πάρε οπωσδήποτε και ομπρέλα γιατί ο Ήλιος δεν αστειεύεται παρότι εσύ πρέπει να είσαι μελαμψός.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλοι για σας σε λιγο αφηνω της σκοτουρες της αθηνα και φευγω να συνεχεισω της διακοπες μου πριν ομως ηθελα να κανω μια αναφορα για το μαρουσι το ιδρυμα της θησεως. εχουν ακουστη και γραφτη παρα πολλα για το συγκεκριμενο θεραπευτηριο και ολες η αναφορες καταληγουν στο δεν. η εμεις κοιμοστε η κατι αλλο συμβαινη και εξηγουμε ειχα ακουση πολλα και λογω δεν παω αυτον που το εχει δεν περνουσα ουτε απο απεξω επαιρνα μια απο εκει μεσα εξω και εκανα φουλ προγραμα τη χριστινα η οποια μου ελεγε οτι κανουν και αλλες κορασιδες προγραμα. επεριση ειχε παει για δουλεια μια γνωστη λιγο γεματη αυτη δουλευε στην καλλιθεα θησεως 68 τη λεγανε μαρια καποιοι θα την θυμουντε μου ειχε πει να παω να παω με οποια θελω και κανονοικα προγραμα δεν πηγα. εχθες εβρεθηκα στο μαρουσι και συναναντηθηκα με την κοπελα αυτη τυχαια πιασαμε κουβεντα τωρα δουλευη μονοι της στη κουβεντα επανω καναμε λογω για το ιδρυμα γιατι εφυγε ποιες δουλευουν και τη κανουν μου ειπε τα παντα κανουν και για συγκεκριμενη κορασιδα που εχει αναψει πολλες φωτιες στο σαιτ και σε συναγωνιστες την πηρε τηλεφωνο να παω μαζι της και οτι θελω ειπε ναι. δεν μπορουσα ομως εχθες οταν γυρισω θα παω αυτα τη συμβαινη συναγωνιστες λεμε την αληθεια στο θρεντ η δουλευομαστε μεταξυ μας.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
φιλε ασταρι θα παω οταν γυρισω δεν προλαβαινω καλλες διακοπες.
40 επρεπε να δωσεις...
[size=8pt]εχω βαλει αντηλιακο για μωρα 30 προστασια
και ενα λαδι για το μαυρισμα ;)
και βεβαια αδιαβροχη αντηλιακη - ενυδατικη για το προσωπο [/size]
[size=8pt]εχω βαλει αντηλιακο για μωρα 30 προστασια
και ενα λαδι για το μαυρισμα ;)
και βεβαια αδιαβροχη αντηλιακη - ενυδατικη για το προσωπο [/size]
Πλήρωσα σαν μαλάκας που είμαι.
ΥΓ: Πάρε οπωσδήποτε και ομπρέλα γιατί ο Ήλιος δεν αστειεύεται παρότι εσύ πρέπει να είσαι μελαμψός.
βρε φιλαρακι ωραιο κειμενο...αλλα δεν εχει αρχη- μεση - τελος....φιλοι για σας σε λιγο αφηνω της σκοτουρες της αθηνα και φευγω να συνεχεισω της διακοπες μου πριν ομως ηθελα να κανω μια αναφορα για το μαρουσι το ιδρυμα της θησεως. εχουν ακουστη και γραφτη παρα πολλα για το συγκεκριμενο θεραπευτηριο και ολες η αναφορες καταληγουν στο δεν. η εμεις κοιμοστε η κατι αλλο συμβαινη και εξηγουμε ειχα ακουση πολλα και λογω δεν παω αυτον που το εχει δεν περνουσα ουτε απο απεξω επαιρνα μια απο εκει μεσα εξω και εκανα φουλ προγραμα τη χριστινα η οποια μου ελεγε οτι κανουν και αλλες κορασιδες προγραμα. επεριση ειχε παει για δουλεια μια γνωστη λιγο γεματη αυτη δουλευε στην καλλιθεα θησεως 68 τη λεγανε μαρια καποιοι θα την θυμουντε μου ειχε πει να παω να παω με οποια θελω και κανονοικα προγραμα δεν πηγα. εχθες εβρεθηκα στο μαρουσι και συναναντηθηκα με την κοπελα αυτη τυχαια πιασαμε κουβεντα τωρα δουλευη μονοι της στη κουβεντα επανω καναμε λογω για το ιδρυμα γιατι εφυγε ποιες δουλευουν και τη κανουν μου ειπε τα παντα κανουν και για συγκεκριμενη κορασιδα που εχει αναψει πολλες φωτιες στο σαιτ και σε συναγωνιστες την πηρε τηλεφωνο να παω μαζι της και οτι θελω ειπε ναι. δεν μπορουσα ομως εχθες οταν γυρισω θα παω αυτα τη συμβαινη συναγωνιστες λεμε την αληθεια στο θρεντ η δουλευομαστε μεταξυ μας.
Εγω καταλαβα οτι συναντησεις μια μασατζου στο δρομο, πηρε τηλεφωνο μια φιλη της που δουλευει στη Θησεως......και σου ειπε τηλεφωνικως οτι στο μαγαζι, κανουν τα παντα.....
ΟΚ
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ?????????????
Οταν πας και γαμησεις.....πες μου το και εμενα.....Α''' μην ξεχασεις να μου πεις ποια γαμησες και ποσα λέφτα σου στοιχισε.....
Γιατι εαν ειναι να σου στοιχισει 200 ευρο τοτε αστο καλυτερα παρε ct να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.....
Λοιπον εγω ΞΑΝΑΛΕΩ το μαγαζι προσφερει φραπε και καλαμακι....μπορει να παιζει και κατι παραπανω απο καποιες αλλα το κοστος ειναι πολυ ψηλο......και τα αποτελεσμα αβεβαιο...................
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ελα ρε εσυ σοβαρα ?Σε περίπτωση που δεν πλήρωσες προβλέπω κυκλοφοριακή συμφόρηση κάθε μέρα στις 8.10 ... για μια 5λεπτη αρπαχτή ρε αδελφέ ...
Γύρισα πριν από λίγο από Σ54. Από εκεί έχω πάρει μόνο την Ευα σήμερα όμως είχα στο μυαλό μου την Ανζελίνα. Την είδα πράγματι στον χώρο αναμονής ενώ άπλωνε μπουγάδα (!!!) και έβαζε τα παντοφλάκια σε ένα μεγάλο καλάθι... και μου έκανε κλικ. Όταν είδα όμως την Ευα άλλαξα γνώμη και πήγα πάλι στα σίγουρα. Είχε διάθεση για κουβέντα και μου έλεγε πως πέρασε στις διακοπές της, είχε μαυρίσει και ήταν ακόμα περισσότερο καύλα. Το μασάζ της είναι μάλλον κακό, μερικές φορές με πονούσε κιόλας αλλά είχα υπομονή. Με γυρνάει και έγινε το έλα να δεις... Η κοπέλα είναι νταρντανογυναίκα (κάτι που μου αρέσει) έχει τέλειο στήθος (και φυσικό όπως μου τόνισε!!!) και πολύ καλό κώλο. Αφού αλλάξαμε διάφορες στάσεις καταλήξαμε να μου δίνει μπριζόλα από πίσω με θέα τον καθρέφτη. Μετά από καλό σφυροκόπημα έδωσα τα... ρέστα μου. Αυτή χαμογελαστή και με βογγητά όπως πρέπει να είναι, ούτε μούγκα ούτε υπερβολές. Μου επιβεβαίωσε πως το μαγαζί θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες του Αυγούστου.
Λογικά θα την κανατιμήσω αλλά σκέφτομαι και την Ανζελίνα...
Λογικά θα την κανατιμήσω αλλά σκέφτομαι και την Ανζελίνα...
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
παιδια για Σ63 εχετε να πειτε καιρο
εκλεισε???
η εχει πακετα
Aν δεν διαβάζετε τότε γιατί καθόμαστε και γραφούμε
Να το γυρίσουμε σε ερωτήσεις απαντήσεις
Λοιπον μετα απο επιτοπιο scouting στο μαγαζι της Κουμανουδη στο Γκυζη...διαπιστωσα τα εξης:
2 κλασσικες milf ρωσιδες γυρω στα 40
1 πιτσιρικα γυρω στα 25 η οποια ομως μου εμφανιστηκε με το τζιν.....και κατι τετοια εμενα δεν μου αρεσουν........οποτε και δεν δοκιμασα
1 25χρονη ελληνιδα με ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥΤΙΕΝ 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καινουρια μου λεει η υπευθυνη....ας δοκιμασω λεω......
τελοσπαντων απο μασαζ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ουτε καν να βαζει λαδι!!!!!
Οποτε λεω ασε μην παθουμε καμια ζημια στην μεση...... γυριζω λοιπον στο πενατλεπτο...και ξεκιναμε το φραπε με το καλαμακι.
Ενταξει αρκετα καλα τα πηγε εκει.....γευματισαμε την μπριζολιτσα μας και στο τελος...πασαλειψαμε και κρεμα το στηθος....ετσι επειδη ειχε αρπαξει ενα μικρο εγκαυματακι....
Τελοσπαντων η κοπελα ειναι νεα στο επαγγελμα....και η ολη φαση ειναι ερασιτεχνικη
Παντως εγω την αναφερω γιατι 6αρια δεν κυκλοφορουν πολλα στην μασαζοπιατσα....οποτε οι λατρεις ας σπευσουν......
Α´´ το σημαντικοτερο.......εχει δικο της τιμοκαταλογο.....ενω στις υπολοιπες το 80αρι συμπεριλμαβανει τα παντα.....αυτη ζηταει 100.....!!!!!
Εγω παντως παιδια σας το ειπα.....τωρα απο κει και περα ο καθενας αποφασιζει μονος του.....
Καλο καλοκαιρι......επιστροφη 18/8!!!!!!!!!!!!!
2 κλασσικες milf ρωσιδες γυρω στα 40
1 πιτσιρικα γυρω στα 25 η οποια ομως μου εμφανιστηκε με το τζιν.....και κατι τετοια εμενα δεν μου αρεσουν........οποτε και δεν δοκιμασα
1 25χρονη ελληνιδα με ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥΤΙΕΝ 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καινουρια μου λεει η υπευθυνη....ας δοκιμασω λεω......
τελοσπαντων απο μασαζ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ουτε καν να βαζει λαδι!!!!!
Οποτε λεω ασε μην παθουμε καμια ζημια στην μεση...... γυριζω λοιπον στο πενατλεπτο...και ξεκιναμε το φραπε με το καλαμακι.
Ενταξει αρκετα καλα τα πηγε εκει.....γευματισαμε την μπριζολιτσα μας και στο τελος...πασαλειψαμε και κρεμα το στηθος....ετσι επειδη ειχε αρπαξει ενα μικρο εγκαυματακι....
Τελοσπαντων η κοπελα ειναι νεα στο επαγγελμα....και η ολη φαση ειναι ερασιτεχνικη
Παντως εγω την αναφερω γιατι 6αρια δεν κυκλοφορουν πολλα στην μασαζοπιατσα....οποτε οι λατρεις ας σπευσουν......
Α´´ το σημαντικοτερο.......εχει δικο της τιμοκαταλογο.....ενω στις υπολοιπες το 80αρι συμπεριλμαβανει τα παντα.....αυτη ζηταει 100.....!!!!!
Εγω παντως παιδια σας το ειπα.....τωρα απο κει και περα ο καθενας αποφασιζει μονος του.....
Καλο καλοκαιρι......επιστροφη 18/8!!!!!!!!!!!!!
Α''' σορρυ ξεχαστηκα......πριν καποιες μερες ειχε εμφανιστει αγγελια στο Νεα για μασαζ στην Γαλατσιου 2 (Γαλατσι) Λοιπον απο οτι με ενημερωσε φιλος, το μαγαζι μαλλον κανονικο μασαζ ειναι....εχει μια κοπελα...η οποια αρκεστηκε στο μασαζ και μαλιστα με πετσετα στη επιμαχη περιοχη.......
Προσοχη στα ευρω σας!!!!!!!!!!!!
Προσοχη στα ευρω σας!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K