Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Συναγωνιστές μια ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να πάω στο Σολωμού 54 με τη γκόμενα μου για μασαζ και τριολέ με Ναταλύ η Δέσποινα. Ξέρετε αν συμφωνήσουν το χει κάνει κανείς και με ποιόν πρέπει να μιλήσω με τη Ζάνα; Παρεπιπτόντως με ξέρουν εκεί..
μαλλον με αυτη που λες αλλα (αν δεν κανεις πλακα )το βλεπω κομματακι χλωμο....
αν μιλας ομως σοβαρα ρωτα και ενημερωσε μας ...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
δηλαδη ρε μαγκες δεν καταλαβα,αφου υπαρχει μυστικοπαθεια και ορκοι σιωπης και διαφορα τετοια,γιατι να βγειτε να πειτε περασα γαματα,περασα ετσι,περασα γιουβετσι αλλα δεν μπορω να πω τιποτα.
εαν δεν θες να πεις τιποτα,δεν λες ΤΙΠΟΤΑ!!! διαφορετικα κατι βρωμαει και οποιος θελει ας επιχειρηματολογησει για το αντιθετο.
φυσικα αναφερομαι σε αυτην τη νεα αφιξη της ξανθιας φοιτητριας

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτο το ποστ το στελνω γιατι θελω να προσπαθησω να εχω το πρωτο της νεας χιλιετιας :rockon: :rockon: :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη ρε μαγκες δεν καταλαβα,αφου υπαρχει μυστικοπαθεια και ορκοι σιωπης και διαφορα τετοια,γιατι να βγειτε να πειτε περασα γαματα,περασα ετσι,περασα γιουβετσι αλλα δεν μπορω να πω τιποτα.
εαν δεν θες να πεις τιποτα,δεν λες ΤΙΠΟΤΑ!!! διαφορετικα κατι βρωμαει και οποιος θελει ας επιχειρηματολογησει για το αντιθετο.

silverdragon,

σε τέτοιες περιπτώσεις, η δημιουργία της κατάλληλης "περιρρέουσας ατμόσφαιρας" είναι το ΠΑΝ. Δεν μιλάμε αλλά ούτε σιωπούμε... Τεχνική γνωστή από πολύ παλιά...

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση από Σολωμού 54 / 6ος ορ. (μια ακόμα στις πάααρα πολλές)
Μετά από συστάσεις συναγωνιστή (τον ευχαριστώ θερμά) επισκέφτηκα το γνωστό θεραπευτήριο και μάλιστα δις σε διάστημα 20 ημερών.
Πολύ καλή η τελική εντύπωση αν και τις δύο φορές επιλέγη η ίδια θεραπεύτρια (την πρώτη αφού ήταν η μοναδική ελεύθερη και δεν είχα διαθέσιμο χρόνο για αναμονή μισάωρου και την δεύτερη επειδή ήταν η ποιο καλή εμφανισιακά διαθέσιμη) , η Μόνικα.
Πρόκειται για milf από Ρουμανία με πάρα πολύ καλό σώμα (με μικρό στήθος, γι’ άλλους – για άλλους +) χωρίς βιασύνες και ομιλητικότατη. Μασάζ πολύ καλό (8/10) με τα γνωστά πονάκια στην πλάτη που με ταλαιπωρούσαν καιρό να μειώνονται σημαντικά, στην συνέχεια αρκετά καλό φραπέ χωρίς/με καλαμάκι και αρκετό γλωσσικό παιχνίδι με τα παγάκια (7/10) ενώ το σουαρέ έκλεισε με μπριζόλα με αρκετά καλή συμμετοχή, επίσης χωρίς βιασύνη ιδιαιτέρως την 2η φορά (8/10).
Σχέση απόδοσης / τιμής (80ευρώ+10τιπ) πολύ καλή και αξίζει να δοκιμαστεί απ’ όσους δεν το έχουν κάνει είδη το εν λόγο θεραπευτήριο. Όσο για την θεραπεύτρια περί ορέξεως….
(Ελπίζω να μην σας χαλάσει την ηρεμία το κουδούνισμα της πόρτας που ακούγονταν  τουλάχιστον κατά τις επισκέψεις μου ανά πεντάλεπτο)

gamias1970

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

Πριν πάω είπα οτι θα γυρίσω και θα καταθέσω... Έγινε αφτό που έγινε και δεν μπορώ να πώ παραπάνω.. Απλά οτι πέρασα καλά. Αν έχεις τρόπο να βρεις το msn της αξίζει να πας. Εγώ προσωπικά ορκίστηκα να μήν το δώσω.. Δηλαδή εσένα δέν σου έχει τύχει αφτό ποτέ φίλε μου? Δεν έχεις κανένα μυστικό απο κάποια καλή εμπειρία? Όλα τα καταθέτεις. Αρκεί αυτό που είπα.. Πέρασα καλά και αξίζει. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου... Δέν αρκεί??? Πρέπει να περιγράψω λεπτομερώς τι συνέβει? Λυπάμε αλλά ο χρόνος μου είναι λίγο περιορισμένος τωρα τελευταία για να γράφω κατεβατά... That all!

Επισκέπτης
μαλλον με αυτη που λες αλλα (αν δεν κανεις πλακα )το βλεπω κομματακι χλωμο....
αν μιλας ομως σοβαρα ρωτα και ενημερωσε μας ...

Χλωμό λες ε; Η Ζάνα δουλεύει ακόμα πόρτα ή άλλαξε επειδή διαβασα ότι είναι άλλη στην πόρτα κάποια Θεοδώρα που δεν την ξέρω.. θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω..

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χλωμό λες ε; Η Ζάνα δουλεύει ακόμα πόρτα ή άλλαξε επειδή διαβασα ότι είναι άλλη στην πόρτα κάποια Θεοδώρα που δεν την ξέρω.. θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω..

Πολύ πρόσφατα που πήγα η Ζάνα ήταν και τις 2 φορές!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πριν πάω είπα οτι θα γυρίσω και θα καταθέσω... Έγινε αφτό που έγινε και δεν μπορώ να πώ παραπάνω.. Απλά οτι πέρασα καλά. Αν έχεις τρόπο να βρεις το msn της αξίζει να πας. Εγώ προσωπικά ορκίστηκα να μήν το δώσω.. Δηλαδή εσένα δέν σου έχει τύχει αφτό ποτέ φίλε μου? Δεν έχεις κανένα μυστικό απο κάποια καλή εμπειρία? Όλα τα καταθέτεις. Αρκεί αυτό που είπα.. Πέρασα καλά και αξίζει. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου... Δέν αρκεί??? Πρέπει να περιγράψω λεπτομερώς τι συνέβει? Λυπάμε αλλά ο χρόνος μου είναι λίγο περιορισμένος τωρα τελευταία για να γράφω κατεβατά... That all!
Καλά ρε σεις μη τρελαίνεστε.  :2funny: 17 Αυγούστου γυρνάει η Μάρσυ  :booty:και από τις 18 Δευτέρα θα είναι στις επάλξεις :sunglasses:.
Λειτουργούμε τον τελευταίο διάστημα όπως και στη διαφήμιση της Eurobank με τις πατάτες σαν φωτοτυπία και ζητάμε από τον άλλον να χαμηλώσει τον ήχο από τα τζιτζίκια ;)
:cheesy:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
silverdragon,

σε τέτοιες περιπτώσεις, η δημιουργία της κατάλληλης "περιρρέουσας ατμόσφαιρας" είναι το ΠΑΝ. Δεν μιλάμε αλλά ούτε σιωπούμε... Τεχνική γνωστή από πολύ παλιά...
εκκωφαντικη σιωπη :referee:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ελεος λιγο με την "φοιτητριουλα σπου εχω ερωτευτει" σπαει και την 1000αρα σελιδες το thread μην το σπαμαρουμε αλλο!! Υπαρχει επιλογη να διαβαζουμε τα ποστ καθε μελους οποτε ο νοων ας νοησει!!

αΦτο και τελος οποιος θελει το μειλ της τυπισσας το εχει ο thanoς29

και ασχετο αλλα για αυτους που δεν εχουν παει σε μασαζ με το που μπαινεις στο δωματιο μαζι με την πετσετα σου δινουν το ευαγγελιο και αρχιζεις και συ "Ομνιω............."

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216

Στη Σολωμού 54 6ος ορ.(Ζανόσπιτο) στην πόρτα είναι κλασικά η Ζάνα εκτός κι αν έχει πελάτη.
Η Θεοδώρα δεν έχει καμιά σχέση με το Ζανόπιτο, εκτελεί χρέη σερίφη στο ίδρυμα της Φρατζή 4.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοίταξε να δείς αναλόγως τι ζητάς.. Μην περιμένεις επαγγελματία.. Είπαμε φοιτητριουλα είναι ξένη 20 χρονη κουκλίτσα που είναι εδώ ελλάδα 2 μέρες σχεδόν από ότι μου είπε στο site  που τη γνώρισα και σε κανα μήνα αποχώρει! εκτός αν γλυκαθεί με το χρήμα και παρατήσει τις σπουδές!!! Καλή τύχη!
κατα τα άλλα είναι φοιτήτρια...χαχαχαα....μάλλον θα ήτανε στο αεροπλάνο μαζί μου όπως ερχόμουνα από ρουμανία...χαχααχα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Μεσημεριανή επίσκεψη στο Ζανόσπιτο. Σολωμού 54 6ος όρ.

Ελεύθερες κοπέλες, η Εύα, η Δέσποινα και η Λία (ή Ρία δεν θυμάμαι) πολύ ωραία γυναίκα γύρω στα 33 καστανόξανθη με ωραίο σώμα (προς αποφυγή παρεξηγήσεων την είδα με τα ρούχα).

Πήρα την Δέσποινα, καλά το μωρό είναι απίστευτο, πολύ γλυκό μουτράκι με ωραίο χαμόγελο, φοβερό κορμάκι (μικροκαμωμένο αλλά με τέλειες αναλογίες), με πολύ συμμετοχή σε όλες τις φάσεις της συνεδρίας και με πολύ καλή γνώση του πνευστού, όχι βαθύ (προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει), αλλά με πάθος και με φωνούλες που δένουν απόλυτα με τις εκφράσεις του προσώπου της και φτιάχνουν μια πολύ ερεθιστική εικόνα........ και με περιποίηση @@.
Μπριζολίτσα πολύ ζουμερή με συμμετοχή μεγαλύτερη του αναμενόμενου......!!!!!
Full πρόγραμμα 45λεπτών 80€.

ΥΓ. Μασάζ απαλό, χαλαρωτικό, αλλά και πολύ ερεθιστικό......!!!!!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
.........κι ένα ευχάριστο νέο, το ίδρυμα της Σολωμού 54 6ος όρ. δεν θα κλείσει καθόλου τώρα το καλοκαίρι, ακόμα και τις αργίες θα δουλεύει με "προσωπικό ασφαλείας".....!!!!!
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει το τριήμερο του 15Αύγουστου (ΠΣΚ) αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάτι νεώτερο.......ας ενημερώσει.

tritos_daktylos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
'Εχω γαμηθεί να ρωτάω και απάντηση δεν λαμβάνω.  :headbang: :headbang: Επαναλαμβάνω:
Χαριλάου Τρικούπη και Ηρώων Πολυτεχνείου, ένα παλιό διώροφο, δίπλα στο μάυρο - άσπρο. Ξέρεις κανείς κάτι; Τις προάλλες πήρε το μάτι μου κάτι μανουλομάνουλα να μπαίνουν και να κοιτάζουν κλεφτά γύρω τους. Στην πόρτα έχει και νούμερο κινητού έκτακτης ανάγκης!  :huh: :huh: :huh:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μολις γυρισα απο ζανοσπιτο οπου πηγα να ευχηθω καλο καλοκαιρι σε ζανα και αλλες κορασιδες!Ως γνωστον ατζελινα και ζανα θα λειπουν απο 20/8 και για 2 βδομαδες η ζανα η ατζελινα ποιο πολυ..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :S :S :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
παρολλο που δεν ηθελα να κατσω η ζανα με καυλωσε γερα! πολυ γερα θα ελεγα με αγκαλιτσες και φιλακια!! κρατηθηκα καθως αυριο παω φιλιππινες!!
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΑΣ....... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom