You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ποσο κοστισε ?Παντως την Κυριακη που πηγα Καλλιροης και Φραντζη πηρα την Αννα και τη συστηνω ανεπιφυλακτα. Πολυ ωραιο σφιχτο κορμι και κατευθειαν στο ψητο...
Επισκέπτης
Παντως την Κυριακη που πηγα Καλλιροης και Φραντζη πηρα την Αννα και τη συστηνω ανεπιφυλακτα. Πολυ ωραιο σφιχτο κορμι και κατευθειαν στο ψητο...
ειναι καμια γνωστη εκει απο σκρα,ποσειδωνος(εκτος απο ολγα) ή απο οποιοδηποτε αλλο καταστημα?η ευα τί λεει?μονο την αννα ειδες καλα?
Παιδια γεια σας ,ειμαι νεος εδω!Λοιπον υπαρχει μασατζιδικο στην ανω Γλυφαδα,Γεννηματα,νομιζω 133,σχεδον απεναντι απο τον Βεροπουλο πανω απο ενα μαγαζι με πινακες ζωγραφικης.Ειναι μονο 20 ευρω!!!!!!ειναι βεβαια 40λεπτο αλλα μπορεις να παρεις δυο συνεχομενα!ειναι γαμω τα μασαζ και περιλαμβανει φραπεδια,οχι ομως απο την πρωτη φορα.παντως οι κοπελες σε κανουν να χυσεις με τον τροπο που σου κανουν μασαζ.δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε.ειναι μια Ουκρανη τα πρωινα γυρω στα 40,και μια Ελληνιδα το απογευμα γυρω στα 28,καλες αν και οχι μοντελα.περιμενω εντυπωσεις!
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κι εσυ πως το ανακάλυψες ρε φίλε?
Επισκέπτης
α,θελει να κλεισεις ραντεβου πρωτα!εχω παει αρκετες φορες.
και ποσο παει ο φραπες ?
Επισκέπτης
address ?ειναι 20 ευρω το μασαζ που με τα κολπα που σου κανει μπορει να τελειωσες χωρις φραπε.αν σε γνωρισουν εχει φραπεδια,με 40 ευρω.
Επισκέπτης
ειναι κοντα στο σπιτι μου!!5 λεπτα για την ακριβεια!!θα περασω να δω τι παιζει!!
Επισκέπτης
Στο στουντιο της Παλαιολόγου στη Ν. Σμύρνη (πλατεία) εχει γαμησει κανεις ή παιζει μονο χεράκι?
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
[move]σελις 91[/move]Παιδια γεια σας ,ειμαι νεος εδω!Λοιπον υπαρχει μασατζιδικο στην
[move]ανω Γλυφαδα,Γεννηματα,νομιζω 133,[/move]
σχεδον απεναντι απο τον Βεροπουλο πανω απο ενα μαγαζι με πινακες ζωγραφικης.
[move]Ειναι μονο 20 ευρω!!!!!!ειναι βεβαια 40λεπτο [/move]
αλλα μπορεις να παρεις δυο συνεχομενα!ειναι γαμω τα μασαζ και περιλαμβανει φραπεδια,οχι ομως απο την πρωτη φορα.παντως οι κοπελες σε κανουν να χυσεις με τον τροπο που σου κανουν μασαζ.δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε.ειναι μια Ουκρανη τα πρωινα γυρω στα 40,και μια Ελληνιδα το απογευμα γυρω στα 28,καλες αν και οχι μοντελα.περιμενω εντυπωσεις!
πεσμου περισσοτερα για την διευνση δεν την καταλαβαινω πολλοι ενδιαφερον περιπτωση αν ειναι οπως τα λες
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Παιδια γεια σας ,ειμαι νεος εδω!Λοιπον υπαρχει μασατζιδικο στην ανω Γλυφαδα,Γεννηματα,νομιζω 133,σχεδον απεναντι απο τον Βεροπουλο πανω απο ενα μαγαζι με πινακες ζωγραφικης.Ειναι μονο 20 ευρω!!!!!!ειναι βεβαια 40λεπτο αλλα μπορεις να παρεις δυο συνεχομενα!ειναι γαμω τα μασαζ και περιλαμβανει φραπεδια,οχι ομως απο την πρωτη φορα.παντως οι κοπελες σε κανουν να χυσεις με τον τροπο που σου κανουν μασαζ.δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε.ειναι μια Ουκρανη τα πρωινα γυρω στα 40,και μια Ελληνιδα το απογευμα γυρω στα 28,καλες αν και οχι μοντελα.περιμενω εντυπωσεις!
....δηλαδη ρε παληκαρι, σου χτυπανε φραπε και ο νεαρος μεσα ακουει κανονικα ?????
.......γιατι ο χωρος εχει για χωρισματα κατι κουρτινες.......!!!!!!!
.....εκτος κι αν δεν εχεις δει το νεαρο..
φίλε TSABATMAN τι ακριβώς κάνουν δηλαδή που μπορεί να χύσεις χωρίς φραπεδιά;
είσαι ολόγυμνος ή βάζουν πετσέτα;
Επισκέπτης
ειναι στον αγιο τρυφωνα,στην ανω γλυφαδα!!
εχοντας μια δουλεια προς κουκακι,ειπα να πεταχτω να δω ενα "μαγαζι" που ειχα διαβασει στην χρ.ευκ για "διπλωματουχες μασεζ" στην συγγρου 79 6ος οροφος κουδουνι ΣΠΑτουλαριστο.
οπως μπηκα ετσι βγηκα..........ανοιγει μια σιτεμενη ρασια και μου εμφανιζει μια αλλη πατριωτισα της πιο μικρη και κοντη...δηλαδη απο σουλουπι μηδεν.η τιμη ειναι 60 και κρατα μια ωρα(τα χουμε ακουσει και αλλου!!!).
ευχαριστω ....καλη χρονια!!!!και μην ειδατε τον παναηηηηηηηηηηη
οπως μπηκα ετσι βγηκα..........ανοιγει μια σιτεμενη ρασια και μου εμφανιζει μια αλλη πατριωτισα της πιο μικρη και κοντη...δηλαδη απο σουλουπι μηδεν.η τιμη ειναι 60 και κρατα μια ωρα(τα χουμε ακουσει και αλλου!!!).
ευχαριστω ....καλη χρονια!!!!και μην ειδατε τον παναηηηηηηηηηηη
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..στη συγγρου στο 79 εχει μονο φραπε, ΤΙΠΟΤΑ παραπανω, και οι γκομενες ειναι ΜΑΥΡΑ χαλια..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66