Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

to noumero 1

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συνμασαζιαρηδες (sic)
νουμερο1
μας ανοιξες την ορεξη
εχεις αναφερει κρητικη λιρα, φρεντο , ποτο , πιπερι , μουσταρδα , βιολογικη (!) μπριζολα κλπ
τα οποια ειναι αποδεκτα στα πλαισια της χιουμοριστικης διαθεσης.
Εφοσον ομως ,εκτος απο χιουμοριστικα , τα ποστ πρεπει να ειναι και ενημερωτικα,
θα μου αρεσε να διαβαζα π.χ μια καλυτερη περιγραφη της Μπιανκα ( Λεφκή ελληνιστι ).
μην τα βαζεις ολα μαζι , βαραινει το ποστ , αν θες την αποψη μου.
στο χιουμορ πηρες αριστα. στην ενημερωση βαση .
σιγουρα μπορεις καλυτερα. :) δε μου αρεσε καθολου ο προσδιορισμος "κινεζοκατι" :-

Iblis...

Μιλάς σωστά! Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση και μπαίνω στη λεπτομέρεια...

Bianca, εστί πανέμορφο πλάσμα από Ρουμανία, κοντούλι, με μαύρο (κατράμι) πλούσιο μαλλί, απίστευτα μάτια, απίστευτο tatoo, υπερατλαντικά τέλειο στήθος, φανταστικό back door (big up Jim Morrison...) και καλό παιδί (το εννοώ)! Στο μασάζ θέλει ακόμα προσπάθεια, αλλά η εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά! Άσε που προσωπικά μ' αρέσουν οι γυναίκες που γουστάρουν την πάρτι τους και έχουν καλή σχέση με τον καθρέφτη! Είμαι νέος στο χώρο, αλλά το συγκεκριμένο πλάσμα είναι από τα καλύτερα που έχω πετύχει γενικότερα...

Μη μπω σε παραπάνω λεπτομέρεις για ψήσιμο - βιολογικής επαναλαμβάνω - μπριζόλας κτλ, γιατί είμαι με ένα τοστ όλη μέρα και θα μου ανοίξει η όρεξη!!! Άσε που έχω και δουλέιά μέχρι τις 23.00...

Ελπίζω να σε κάλυψα, ότι άλλο θες PM...

Πάτερ εξόρκισον!

Επισκέπτης
καλησπερα. ρε παιδια παολα απο νεγρη νομιζω οτι σε λιγο θα μιλαμε ολοι για αυτην.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
καλησπερα. ρε παιδια παολα απο νεγρη νομιζω οτι σε λιγο θα μιλαμε ολοι για αυτην.

αυτή η Πάολα είναι εκεί πάνω απο 5 μήνες....δεν είναι νεα στο χώρο.
εχουν ειπωθεί κατά καιρούς πολύ καλές κριτικές για την πάρτη της.
Δεν έχει τύχει να την δοκιμάσω γιατί όποτε πάω εκεί πάιρνω την μιλφ Κορίνα....άλλα κόλπα!

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα στους συναδελφους,τους συναγωνιστες,τους αντρες,τους ανθρωπους.
φρεσκια ενημερωση,μολις επεστρεψα απο επισκεψη σολωμου 54 οπου γευματισα με αντζελινα και εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις -αναφορες:1ον η κοπελα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!!
                       2ον η κοπελα εχει τρομερη συμμετοχη σε ολα!
                       3ον εχει βελτιωσει πολυ το μασαζ που κανει.
                       4ον ειναι η μονη απο ολα τα ιδρυματα που χωρις να το ζητησεις σε σκουπιζει απο τα λαδια!!!
           ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ!! 5ον δυστυχως θα πρεπει να επιβεβαιωσω το ποσο ευστοχος ηταν πριν λιγες μερες ο πατερ οταν ελεγε
                           οτι η ατζελινα πηρε το δρομο του φραγκοφονια,γιατι της εδωσα 100αρικο και πηγε να μου κανει
                           τα ρεστα αβαβα,και καλα με πηρε απο το χερι να με βγαλει μεχρι εξω αγκαλιτσα κτλ.δεν εχει να
                           κανει ουτε με την ποιοτητα των υπηρεσιων,που ηταν εξαιρετικη ουτως η αλλως,ουτε με την δικη
                           διαθεση για φιλοδωριμα.φυσικα και τα ζητησα,φυσικα και τα πηρα και μη στραβομουτσουνιαζει
                           καμια τους γιατι τα πηρα επειδη σκεφτηκα τον επομενο φιλο που θα παει και ετσι νομιζω οτι
                           πρεπει να λειτουργουμε για να κρατησουμε ψηλα το επιπεδο και νορμαλ τις τιμες.

καλο σαββατοκυριακο σε ολους,να ειστε και να περνατε καλα :thumbsup:

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
και γω σε μια τέτοια φάση είμαι... έχω επισκεφτεί το σπίτι που λες γύρω στις 8 φορές τον περασμένο 1 - 1μιση  μήνα και έχω φάει μόνο Αντζελίνα. Είναι όντως η πιο γλυκιά εκεί μέσα και από υπηρεσίες σκίζει αλλά... από την προηγούμενη βδομάδα θέλω να δω και κάτι άλλο εκεί μέσα...   
εγω τη ψηφο μου την εδωσα Δεσποινα ,αρκετα καλο μασαζ ,ωραια κορμι η ξανθουλα ,ολα τελεια ,τελικα μπραβο στο Σολωμου 54 , 6το παντα,καλα κοριτσια αφωσιοση στο πελατι ,ευχαριστος χορος ,και καθαροτατος

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στους συναδελφους,τους συναγωνιστες,τους αντρες,τους ανθρωπους.
φρεσκια ενημερωση,μολις επεστρεψα απο επισκεψη σολωμου 54 οπου γευματισα με αντζελινα και εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις -αναφορες:1ον η κοπελα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!!
                       2ον η κοπελα εχει τρομερη συμμετοχη σε ολα!
                       3ον εχει βελτιωσει πολυ το μασαζ που κανει.
                       4ον ειναι η μονη απο ολα τα ιδρυματα που χωρις να το ζητησεις σε σκουπιζει απο τα λαδια!!!
           ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ!! 5ον δυστυχως θα πρεπει να επιβεβαιωσω το ποσο ευστοχος ηταν πριν λιγες μερες ο πατερ οταν ελεγε
                           οτι η ατζελινα πηρε το δρομο του φραγκοφονια,γιατι της εδωσα 100αρικο και πηγε να μου κανει
                           τα ρεστα αβαβα,και καλα με πηρε απο το χερι να με βγαλει μεχρι εξω αγκαλιτσα κτλ.δεν εχει να
                           κανει ουτε με την ποιοτητα των υπηρεσιων,που ηταν εξαιρετικη ουτως η αλλως,ουτε με την δικη
                           διαθεση για φιλοδωριμα.φυσικα και τα ζητησα,φυσικα και τα πηρα και μη στραβομουτσουνιαζει
                           καμια τους γιατι τα πηρα επειδη σκεφτηκα τον επομενο φιλο που θα παει και ετσι νομιζω οτι
                           πρεπει να λειτουργουμε για να κρατησουμε ψηλα το επιπεδο και νορμαλ τις τιμες.

καλο σαββατοκυριακο σε ολους,να ειστε και να περνατε καλα :thumbsup:
χαχαχααααα και πολυ καλα εκανες και πηρες τα ρεστα σου , ε οχι και να της κακομαθουμε ,80 ειναι μια χαρα , και καλα θα κανουνε ολοι να σταματανε στο 80 , για καλο ολονων μας παιδες :uglystupid:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εχθες ειχα ρωτησει τι παιζει για κουλουρι και μου ειπαι ο πατερ σωλομου 59 , αλλα ειδα σημερα για ζανοσπιτο 54 , τελικα αυτη η ζανα που δινει κουλουρι ειναι στο 54 η στο 59 (γνωριζω οτι αυτη τη στιγμη απουσιαζει) ....????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αν και δεν ξερουμε ακομη αν το καταστημα (μετα την αλλαγη που υπέστη) ανηκει στο παρον θρεντ, το βαζω εδω για να το δει περισοτερος κοσμος.

στη δημοκριτου 9 στο κολωνακι θα βρειτε 2 τεμαχια, ενα εκ των οποιων ειναι πραγματικη ψιλόλιγνη κινεζουλα..

μια ωρα μασαζ, 70 ευρω. δεν δοκιμασα βιαζομουν. του δινω (του μαγαζιου) 50-50..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εχθες ειχα ρωτησει τι παιζει για κουλουρι και μου ειπαι ο πατερ σωλομου 59 , αλλα ειδα σημερα για ζανοσπιτο 54 , τελικα αυτη η ζανα που δινει κουλουρι ειναι στο 54 η στο 59 (γνωριζω οτι αυτη τη στιγμη απουσιαζει) ....????
δεν σου ειπα για σολωμου, σου ειπα για στουρναρη 63 τη μαρσυ..

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οκ σορυ καπιος ειπε για ζανα , ισχθει η οχι και αν ναι 54 η 59 ???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν σου ειπα για σολωμου, σου ειπα για στουρναρη 63 τη μαρσυ..

καστανάς μηπως ξερεις που παιζει εκει κοντα γιατι τον κουλουρτζη μου, τον βρηκα εκει κοντα στην μαρνης!

Επισκέπτης
οκ σορυ καπιος ειπε για ζανα , ισχθει η οχι και αν ναι 54 η 59 ???

μεχρι να γυρισει πεταξου μεχρι το 59 κ παιξε μια μελινα ετσι για να μπεις στο κλιμα το τι επετε να ζησεις απο εδω κ περα στα μασατζιδκια...αξεχαστες στιγμες...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καστανάς μηπως ξερεις που παιζει εκει κοντα γιατι τον κουλουρτζη μου, τον βρηκα εκει κοντα στην μαρνης!
καστανας παιζει το χειμωνα στουρναρη και πατησιων. το καλοκαιρι το ''γυρναει'' στα λ(ε)λούδια.. :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μεχρι να γυρισει πεταξου μεχρι το 59 κ παιξε μια μελινα [size=10pt]ετσι για να μπεις στο κλιμα το τι επετε να ζησεις απο εδω κ περα στα μασατζιδκια...αξεχαστες στιγμες...[/size]
μου αρεσεις..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
να πω την αληθεια τα μονα που εχω δοκιμασει ειναι το 3ης σεμπ. 25 και το μαρνης 28 το πρωτο μιλφ και το δευτερο ατσουμπαλα σωματα η ωραιο σωμα και ασχημη μαπα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την αληθεια λεω..  :) ...νιωθω αλλος ανθρωπος...σαν να ξαναγεννηθηκα...

Από εμφάνιση, σε συνδυασμό με την ηλικία της, δεν λέει και πολλά, ρε φίλε. Στο τέλος θα μας λανσάρουν πατσαβούρες, θα τις πληρώνουμε και θα λέμε κι ευχαριστώ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Από εμφάνιση, σε συνδυασμό με την ηλικία της, δεν λέει και πολλά, ρε φίλε. Στο τέλος θα μας λανσάρουν πατσαβούρες, θα τις πληρώνουμε και θα λέμε κι ευχαριστώ.
για ποια λες ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom