giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
γιατι αποκλειστικα σε αυτα τα δυο ??μαγκεσ ξερετε τιποτα για κουλουρι μαρνης 28 η 3ης σεμπτεμβριου 25?
γιατι αποκλειστικα σε αυτα τα δυο ??μαγκεσ ξερετε τιποτα για κουλουρι μαρνης 28 η 3ης σεμπτεμβριου 25?
κινεζουλι ειναι καλος ορος, παρεπιπτοντωςστις ελαχιστες περιπτωσεις που προσπαθεις να εισαι σοβαρος(!),εχεις πλακα....χεχε...
κινεζουλι μου εσυ...
αν εβαζες και τη στουρναρη μεσα εχω ενα τεμαχιο στο μυαλο μου..γιατι ειναι κοντα και με βολευουν και φυσικα τα εχω επισκεφτει
H παροιμια λεει : " Αν δεν βρεξεις κολο ψαρι δεν τρως " Εσυ για να "φας" κολο πρεπει να τρεξεις 800 σελιδες. Υπομονη.μαγκεσ ξερετε τιποτα για κουλουρι μαρνης 28 η 3ης σεμπτεμβριου 25?
γιατι ειναι κοντα και με βολευουν και φυσικα τα εχω επισκεφτει
αν εβαζες και τη στουρναρη μεσα εχω ενα τεμαχιο στο μυαλο μου..
μαρσιγια πες για στουρναρη κι αυτη κοντα ειναι
ετσι για να ξεκιναμε..μονο ενα?
στουρναρη 63, 3ος οροφος, κουδουνι ''στουντιο''..στουρναρι μιλαμε για αυτο που ειναι διπλα -κοντα στο οπλοπολιο δεν θυμαμε νουμερο
κοιταξε, αν κανεις εναν κοπο και διαβασεις τις τελευταιες 20-25 σελιδες (δεν ειναι δα και τοσες πολλες), θα βγεις σοφοτερος.εχω την εντιποση οτι μαρσι παιζει και μαρνης 28 ειναι η ιδια με τι στουρναρη η μιλαμε για διαφορετικα ατομα
σωστος! μη μας "καει" στην προθερμανσηεχω την εντιποση οτι μαρσι παιζει και μαρνης 28 ειναι η ιδια με τι στουρναρη η μιλαμε για διαφορετικα ατομα
ετσι για να ξεκιναμε..
οκ ειμαι ευγνομος