Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (8 μέλη και 52 επισκέπτες)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Χαίρεστε ... αφού αρχίσαμε με τις αγγελίες των νέων ... και καθώς δεν θυμάμαι αν έχει αναφρθεί ... αναπαράγω την ακόλουθη οnline αγγελια από Τα ΝΕΑ:
"ΤΟ καινούργιο έμπειρο προσωπικό μας σας περιμένει στο Studio μασάζ για χαλάρωση - ευεξία. Σολωμού 54, 3ος Αττική και Φερών 7, 1ος ορ. Spa πλ. Βικτωρίας"
Άρα .. Σολωμού 54 3ος και Φερών .. μάλλον είναι αδελφάκια ...  :boobies:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Ήθελα επίσης να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς την ΗΡΑ απο Γ Σεπτεμβριου 54 ή την ΠΑΟΛΑ απο Φωκ. Νέγρη 11 καθώς ένας γνωστός μου τις εκθείασε...
Την Πάολα δεν την έχω δοκομάσει γιατί δεν μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση.
Πολλοί που την έχουν πάρει έχουν πεί αρκετά καλά σχόλια εδω μέσα.

Η Ηρα είναι μια μιλφ με καμπύλες και εκφυλο πρόσωπο.
Γλύφει πολύ ωράια και κάνει και καλό μασάζ
Αν σου αρέσουν οι μεγαλούτσικες σίγουρα θα περάσεις καλά.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Προσωπικά δεν ξέρω για όλα τα μασατζίδικα αλλά αυτα που επισκέπτομαι τακτικά εγώ (Σολωμού 54,59 και Στουρνάρη 63) όντως κλείνουν 8:30 - 9:00 το βράδυ

Είσαι κι εσύ συνάδελφε του συλλόγου "το τρίγωνο της απόλαυσης"...........!!!!!!!!!!
:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Εγώ από την περασμένη Δευτέρα το έχω κάνει "το τετράγωνο της απόλαυσης", έβαλα και
το ίδρυμα της Μάρνης 28 μέσα.........λόγω Μάγιας βέβαια..........!!!!!!!!!!!!!
:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν και δεν νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλούς, στη Φίλωνος στον Πειραιά εθεάθη θεραπεύτρια με μεγάλα βυζιά. Το όνομά της Νταϊάνα. Στο πρόσωπο υστερεί, δυστυχώς.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Zero βλέπω είσαι milfάκιας, εσύ θα ξέρεις να μου πεις,
η Ήρα από Γ΄Σεπτεμβρίου 54 είναι καλύτερη ή
η Κορίνα από Φωκίωνος 11, δεν έχω πάρει καμμία, ούτε καν τις έχω δει,
από ποιά να'ρχίσω? :think: :think: :think:
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προσωπικά δεν ξέρω για όλα τα μασατζίδικα αλλά αυτα που επισκέπτομαι τακτικά εγώ (Σολωμού 54,59 και Στουρνάρη 63) όντως κλείνουν 8:30 - 9:00 το βράδυ

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι φίλοι έχουν περιορισμένο χρόνο και ανελαστικά ωράρια,όμως ο κοινός νους λέει ότι τέτοιες ώρες και ανοιχτά να είναι οι υπηρεσίες δεν θα είναι καλές.Τα μασατζίδικα δεν είναι ακριβως μπ....λα και όταν μια κοπέλλα είναι απο το πρωι εκει και εχει κάνει 3-4 μασσαζ και ανάλογες μπριζόλες,είναι φυσικό και κουρασμένη και βαριεστημένη να είναι.....Πάρτε παράδειγμα απο τον εαυτόσας,ίδιοι είσαστε το πρωι και ίδιοι μετά απο 8-10 ώρες δουλειάς?

Σε ότι αφορά την Μάγια.....προσωπικά την κάνω κάτω απο 40.Ισως η φωνή και το λιγο "βαρύ" στυλάκι να προδιαθέτουν για παραπάνω.Πάντως είναι σωστή επαγγελματίας και αν υπάρξει η κατάλληλη χημεία περνάς πολύ καλά.Διαφορετικα....απλή διεκπεραίωση.....

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Μήπως μπορείς να μου πεις Zero (ή οποιος άλλος) πόσο κοστίζει το κοψίδι στο Γ Σεπτεμβρίου 54 και αν εκτός από Ήρα προτεινετε και καμμία άλλη?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Zero βλέπω είσαι milfάκιας, εσύ θα ξέρεις να μου πεις,
η Ήρα από Γ΄Σεπτεμβρίου 54 είναι καλύτερη ή
η Κορίνα από Φωκίωνος 11, δεν έχω πάρει καμμία, ούτε καν τις έχω δει,
από ποιά να'ρχίσω? :think: :think: :think:
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Eγώ προτιμώ Κορίνα (Φωκίωνος Νέγρη 11).
Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά, τι να σου πώ.
Αν δεν τις πάρεις και τις 2 δεν θα έχεις σφαιρική αποψη. ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Μήπως μπορείς να μου πεις Zero (ή οποιος άλλος) πόσο κοστίζει το κοψίδι στο Γ Σεπτεμβρίου 54 και αν εκτός από Ήρα προτεινετε και καμμία άλλη?

80 ευρώ με φαγητό.
πάρε Ηρα για αρχή...

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παιδες έχει κανεις πληροφορίες για Φερων 7 που ανέφερε ενας συναγωνιστής παίζει πλήρες γεύμα ...??

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες έχει κανεις πληροφορίες για Φερων 7 που ανέφερε ενας συναγωνιστής παίζει πλήρες γεύμα ...??

Ένας κολλητός μου που πήγε μου ανέφερε οτι παίζει μόνο φραπέ και από τεμάχια πολύ μέτρια μέχρι μπάζα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...και πανω απο 37...
...δεν επιασα το σχολιο για το βαρυ στιλακι...
...δηλαδη τι παραπανω να κανεις αφου εχει βαρια φωνη? ραδιοφωνο ? :2funny: :2funny:

Σε ότι αφορά την Μάγια.....προσωπικά την κάνω κάτω απο 40.Ισως η φωνή και το λιγο "βαρύ" στυλάκι να προδιαθέτουν για παραπάνω.Πάντως είναι σωστή επαγγελματίας και αν υπάρξει η κατάλληλη χημεία περνάς πολύ καλά.Διαφορετικα....απλή διεκπεραίωση.....

tweety

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λαμβανω την τιμη να αναφερω.
Επισκεψη Στουρναρη σημερα την πρωιαν και επιλογη Μπιανκας
Γλυκο μελαχρινο μωρακι εξ Ιασιου, Ρουμανιας με τουρλωτην πρυμνην και στητον στερνον.
Διαθεσις μωρου καλη, μαλαξις ουδετερα προς αδιαφορος, συγκαταβατικοτης ελλειματικη προς μη μου απτου, προσπαθεια ικανη.
Διαθεσις Τουητη  :think: αδιαφορος εως ανυπαρκτος.
Τι ναπω κυριε διοικητα, δεν την βρισκω πια με τα πιπινια, θελω κινκυ σιτεμενες με προστυχο παρουσιαστικο ετοιμες για ανταρτοπολεμο.
Τελος αναφορας.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο μπακαλης καραβανας :2funny: :2funny:
Γλυκο μελαχρινο μωρακι εξ Ιασιου, Ρουμανιας με τουρλωτην πρυμνην και στητον στερνον.
Διαθεσις μωρου καλη, μαλαξις ουδετερα προς αδιαφορος, συγκαταβατικοτης ελλειματικη προς μη μου απτου, προσπαθεια ικανη.
Διαθεσις Τουητη  :think: αδιαφορος εως ανυπαρκτος.
Τι ναπω κυριε διοικητα, δεν την βρισκω πια με τα πιπινια, θελω κινκυ σιτεμενες με προστυχο παρουσιαστικο ετοιμες για ανταρτοπολεμο.
Τελος αναφορας.
ομορφο ρεπορτο. ελευθερος απο μενα :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Διαθεσις Τουητη  :think: αδιαφορος εως ανυπαρκτος.
Τελος αναφορας.
συμπαθες κοτοπουλο, και γαμω τις κριτικες !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom