Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Αρχ...ια το έφτιαξαν το κουδούνι στην Καλλιρόης 85....! Είτε δεν δουλεύει είτε δεν ανοίγουν αν δεν θέλουν...

δεν νομιζω να τρεχεις "επιχειρηση" και να μην δουλευει το κουδουνι σου.... μαλλον φεις-κοντρολ απο την θυροτηλεοραση γινεται... και εγω εφαγα "πορτα" πριν μερικες μερες.... δεν πειραζει ομως υπαρχουν πολλες "πορτοκαλιες" στην ευρυτερη περιοχη ;-)

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω πηγα πριν λιγες μερες, πηρα την Αντζελα και μου εκανε μασαζ με πετσετα πανω μου!!!!!!!!!!

και φυσικα τιποτα αλλο αν και προσπαθησα να ελαφρυνω την ατμοσφαιρα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω πηγα πριν λιγες μερες, πηρα την Αντζελα και μου εκανε μασαζ με πετσετα πανω μου!!!!!!!!!!

στο καλλιροης 85 εννοεις ??

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Η Ηρα είναι μια μιλφ με καμπύλες και εκφυλο πρόσωπο.
Γλύφει πολύ ωράια και κάνει και καλό μασάζ
Αν σου αρέσουν οι μεγαλούτσικες σίγουρα θα περάσεις καλά.
Τhanx Zero! Όντως πέρασα πολύ καλά με Ήρα και θα την ξαναεπισκεφθώ. Ήθελα μόνο να σχολιάσω για το μασάζ (αμιγώς) καθώς και εσύ και η ίδια το "διαφημίζετε." Ενώ στην αρχή έφυγα χαλαρωμένος, μετά από καμία ώρα πονούσα στην μέση και στο αριστερό μου πόδι. Η μέση πέρασε μετά από λίγο αλλά το πόδι με ταλαιπώρησε ως το βράδυ... ευτυχώς σήμετρα είμαι καλά!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Λαμβανω την τιμη να αναφερω.
Επισκεψη Στουρναρη σημερα την πρωιαν και επιλογη Μπιανκας
Γλυκο μελαχρινο μωρακι εξ Ιασιου, Ρουμανιας με τουρλωτην πρυμνην και στητον στερνον.
Διαθεσις μωρου καλη, μαλαξις ουδετερα προς αδιαφορος, συγκαταβατικοτης ελλειματικη προς μη μου απτου, προσπαθεια ικανη.
Διαθεσις Τουητη  :think: αδιαφορος εως ανυπαρκτος.
Τι ναπω κυριε διοικητα, δεν την βρισκω πια με τα πιπινια, θελω κινκυ σιτεμενες με προστυχο παρουσιαστικο ετοιμες για ανταρτοπολεμο.
Τελος αναφορας.

Ρε φίλε, η Μπιάνκα την έκανε πριν 2 εβδομάδες, μια βυζαρού μελαχροινή.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Προς Θεού μην παρεξηγηθώ το "διαφημίζετε" το έβαλα μέσα σε εισαγωγικά επειδή το χρησιμοποιώ μεταφορικά..  :rolleyes:

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
πως γινεται να κανω παραθεση σε καποιο μηνυμα και να μην ειναι κ το δικο μου μεσα σε πλαισιο και να ξεχωριζει??

παλια το εκανα, τωρα γιατι δεν μπορω??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

to noumero 1

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι της βιολογικής σπαλομπριζόλας,

Υπο τους ήχους κρητικής λύρας και μέτριου freddo σας παραθέτω τη χτεσινή εμπερία στο ίδρυμα της Στουρνάρη...

Απογευματινή επίσκεψη μετά johnie walker cocacolάτου... Παρήλασαν 4 τεμάχιά... Μάρσι (παιδάκι μου...), Bianca (...), ένα κινεζοκάτι και το Βικάκι... Πρώτη επιλογή Μάρσι, αλλά δυστυχώς ήταν πιασμένη... Δεύτερη επιλογή Bianca... Το κινεζοκάτι δεν έλεγε πολλά και με το Βικάκι έχουμε ήδη γνωριστεί μία φορά αλλά όχι και τελευταία...

Η Bianca είναι ένα απίστευτο τεμάχιο, κοντούλι, υπερτούμπανο... Από μασάζ το παλεύει, αλλά δεν της πολυβγαίνει... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Το μωρό, το ξαναλέω, είναι απίστευτό, και η σπαλομπριζόλα σερβίρεται καλοψημένη, με χοντροκομμένο θαλασσινό αλάτι, φρέσκο πιπέρι Κιλιμάντζαρου, πάνω σε ξύλινη τάβλα συνοδείας μουστάρδας Dijon...

Άριστες εντυπώσεις, είναι και καλό παιδί, θα το προτιμήσουμε ξανά & ξανά & ξανά...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6

Πολυ περιεργο?????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
και ξανα ρωτω διοτι δεν πηρα καμια απαντιση αρνιτικη η θετικη παιζει κουλουρι μαρνης 28 η 3ης σεμπτεμβριου 25 ναι η οχι κι αν ναι ονομα παρακαλω....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και ξανα ρωτω διοτι δεν πηρα καμια απαντιση αρνιτικη η θετικη παιζει κουλουρι μαρνης 28 η 3ης σεμπτεμβριου 25 ναι η οχι κι αν ναι ονομα παρακαλω....
εχουν αναφερθει κατα καιρους καποια ονοματα. κανε εναν κοπο και ριξε μια καλη ματια στο θρεντ..

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
που να; πρωτοκιταξεις ειναι 866 σελιδες πρεπει να φαω μια μερα και για να το βρω , κατι πιο συγκεκριμενο?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα συνμασαζιαρηδες (sic)
νουμερο1
μας ανοιξες την ορεξη
εχεις αναφερει κρητικη λιρα, φρεντο , ποτο , πιπερι , μουσταρδα , βιολογικη (!) μπριζολα κλπ
τα οποια ειναι αποδεκτα στα πλαισια της χιουμοριστικης διαθεσης.
Εφοσον ομως ,εκτος απο χιουμοριστικα , τα ποστ πρεπει να ειναι και ενημερωτικα,
θα μου αρεσε να διαβαζα π.χ μια καλυτερη περιγραφη της Μπιανκα ( Λεφκή ελληνιστι ).
μην τα βαζεις ολα μαζι , βαραινει το ποστ , αν θες την αποψη μου.
στο χιουμορ πηρες αριστα. στην ενημερωση βαση .
σιγουρα μπορεις καλυτερα. :)
Αγαπητοί φίλοι της βιολογικής σπαλομπριζόλας,

Υπο τους ήχους κρητικής λύρας και μέτριου freddo σας παραθέτω τη χτεσινή εμπερία στο ίδρυμα της Στουρνάρη...

Απογευματινή επίσκεψη μετά johnie walker cocacolάτου... Παρήλασαν 4 τεμάχιά... Μάρσι (παιδάκι μου...), Bianca (...), ένα κινεζοκάτι και το Βικάκι... Πρώτη επιλογή Μάρσι, αλλά δυστυχώς ήταν πιασμένη... Δεύτερη επιλογή Bianca... Το κινεζοκάτι δεν έλεγε πολλά και με το Βικάκι έχουμε ήδη γνωριστεί μία φορά αλλά όχι και τελευταία...

Η Bianca είναι ένα απίστευτο τεμάχιο, κοντούλι, υπερτούμπανο... Από μασάζ το παλεύει, αλλά δεν της πολυβγαίνει... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! Το μωρό, το ξαναλέω, είναι απίστευτό, και η σπαλομπριζόλα σερβίρεται καλοψημένη, με χοντροκομμένο θαλασσινό αλάτι, φρέσκο πιπέρι Κιλιμάντζαρου, πάνω σε ξύλινη τάβλα συνοδείας μουστάρδας Dijon...

Άριστες εντυπώσεις, είναι και καλό παιδί, θα το προτιμήσουμε ξανά & ξανά & ξανά...
δε μου αρεσε καθολου ο προσδιορισμος "κινεζοκατι" :-

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα νουμερο1
μας ανοιξες την ορεξη
εχεις αναφερει κρητικη λιρα, φρεντο , ποτο , πιπερι , μουσταρδα , βιολογικη (!) μπριζολα κλπ
τα οποια ειναι αποδεκτα στα πλαισια της χιουμοριστικης διαθεσης.
Εφοσον ομως ,εκτος απο χιουμοριστικα , τα ποστ πρεπει να ειναι και ενημερωτικα,
θα μου αρεσε να διαβαζα π.χ μια καλυτερη περιγραφη της Μπιανκα ( Λεφκή ελληνιστι ).
μην τα βαζεις ολα μαζι , βαραινει το ποστ , αν θες την αποψη μου.
στο χιουμορ πηρες αριστα. στην ενημερωση βαση .
σιγουρα μπορεις καλυτερα. :) δε μου αρεσε καθολου ο προσδιορισμος "κινεζοκατι" :-

στις ελαχιστες περιπτωσεις που προσπαθεις να εισαι σοβαρος(!),εχεις πλακα....χεχε...
κινεζουλι μου εσυ... :grin:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μαγκεσ ξερετε τιποτα για κουλουρι μαρνης 28 η 3ης σεμπτεμβριου 25?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom