Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μη κολας με τιες λεπτομαριες δεν δινουμε εδω μεσα πνεληνιες εκθεση

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
μιλαμε μηπως για την κ(α)ρίνα ????

.......κι εγώ Καρίνα την ήξερα, αλλά εκτός από κάποιους συναδέλφους και η κοπέλα στην υποδοχή της Φωκίωνος 11, Κορίνα μου την είπε, έτσι κι εγώ λέω Κορίνα.

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα!!!
καμμια καλη αφιξη στον Πειραια υπάρχει????

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
επειδη την κανω  κιοπου βγει αν θελει καποιος συναγωνιστης να στειλει με πμ αφιξεις αν υπαρχουν πειραια??

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Γεια σου, συνάδελφε.

Η τιμή 100 να υποθέσω;
Στο choco spa....την εχουν δει HILTON spa....100 euro ειναι το προγραμμα με φραπεδακι, απο εκει και περα στα 100 μπορει να παρεις και καλαμακι, αλλα συνηθως ζητανε 120......
Παντως δεν ειχαν και πολυ δουλεια οταν πηγα εγω!!!!!!!!!!!!!
Μηπως να τα ξανασκεφτουν τα κοριτσια που τρεχουν το μαγαζι.........τωρα που καλοκαιριαζει και οι γιατροι προτιμουν παραλιες!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Στο choco spa....την εχουν δει HILTON spa....100 euro ειναι το προγραμμα με φραπεδακι, απο εκει και περα στα 100 μπορει να παρεις και καλαμακι, αλλα συνηθως ζητανε 120......
Παντως δεν ειχαν και πολυ δουλεια οταν πηγα εγω!!!!!!!!!!!!!
Μηπως να τα ξανασκεφτουν τα κοριτσια που τρεχουν το μαγαζι.........τωρα που καλοκαιριαζει και οι γιατροι προτιμουν παραλιες!!!!!
βρε παληκαρια, γιατι σχολιαζουμε το τσοκο σπα στο παρον θρεντ ????

αφου ανηκει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ !!!![/url]

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
βρε παληκαρια, γιατι σχολιαζουμε το τσοκο σπα στο παρον θρεντ ????

αφου ανηκει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]εδώ !!!![/url]
Ανήκει σε μία ενδιάμεση κατηγορία, όπως και  άλλα, που μπορεί και να..., μπορεί μόνο φραπέ, μπορεί και τίποτα. Μοιαζει λιγο με Ιλιάδα, και ισως με Ματζα...(χωρίς να εχω πάει στο τελευταίο, από ότι εχω διαβάσει εδώ)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ναι σωστα ,στην κατηγορια "Μασατζιδικα που τα σκας"  :2funny:
Ανήκει σε μία ενδιάμεση κατηγορία, όπως και  άλλα, που μπορεί και να..., μπορεί μόνο φραπέ, μπορεί και τίποτα. Μοιαζει λιγο με Ιλιάδα, και ισως με Ματζα...(χωρίς να εχω πάει στο τελευταίο, από ότι εχω διαβάσει εδώ)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
επειδη την κανω  κιοπου βγει αν θελει καποιος συναγωνιστης να στειλει με πμ αφιξεις αν υπαρχουν πειραια??
Στην τελικη συναγωνιστη ,εσυ μονο πληροφοριες ζητας απο το σαϊτ , ποτε δεν εχεις ποσταρει εντυπωσεις σου απο μια επισκεψη σου σε οικο μαλαξεων.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Χθεσινή ανταπόκριση από Ζανόσπιτο, στην Σολωμού 54.Όταν πήγα έγω δεν δούλευαν πολλές κοπέλες παρά μόνον μία γριέτζο που προσπαθούσε να το παίξει και σεξουάλα :S, η αντζελίνα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και η  Ναταλία. Είπα να ρισκάρω και να παρακάμψω την αντζελίνα η οποία όσο πάει και ομορφαίνει (για μένα είναι η πιο γλυκιά παρουσία στον χώρο, αν φύγει θα είναι μεγάλη απώλεια) και πήρα την Ναταλία μία παχουλή ξανθιά με υπέροχα μπλέ μάτια.
ξεκίνησε μασάζ με πούδρα και μετά ένιωσα μια ευχάριστη κάψα καθώς άπλωνε φιλήδονα τα χέρια της στο κορμί μου.Αναπάντεχα καλό μασάζ και έντεχνο καλαμάκι.μείον:μπιρόκιλο και πατσές πάνε σύννεφο :-, και αρκέστηκα στην καλαμωτή φραπεδιά και δεν προχώρησα στα περαιτέρω καθότι επιπλέον δεν γουστάρω να τρώω κρέατα αγνώστου προελεύσεως και να μπερδεύω τις γεύσεις.
σύνολο 45 λεπτά και 80 ευρώ :)

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Χθεσινή ανταπόκριση από Ζανόσπιτο, στην Σολωμού 54.Όταν πήγα έγω δεν δούλευαν πολλές κοπέλες παρά μόνον μία γριέτζο που προσπαθούσε να το παίξει και σεξουάλα :S, η αντζελίνα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και η  Ναταλία. Είπα να ρισκάρω και να παρακάμψω την αντζελίνα η οποία όσο πάει και ομορφαίνει (για μένα είναι η πιο γλυκιά παρουσία στον χώρο, αν φύγει θα είναι μεγάλη απώλεια) και πήρα την Ναταλία μία παχουλή ξανθιά με υπέροχα μπλέ μάτια.
και γω σε μια τέτοια φάση είμαι... έχω επισκεφτεί το σπίτι που λες γύρω στις 8 φορές τον περασμένο 1 - 1μιση  μήνα και έχω φάει μόνο Αντζελίνα. Είναι όντως η πιο γλυκιά εκεί μέσα και από υπηρεσίες σκίζει αλλά... από την προηγούμενη βδομάδα θέλω να δω και κάτι άλλο εκεί μέσα... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom