Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από εμφάνιση, σε συνδυασμό με την ηλικία της, δεν λέει και πολλά, ρε φίλε. Στο τέλος θα μας λανσάρουν πατσαβούρες, θα τις πληρώνουμε και θα λέμε κι ευχαριστώ.

εχει καποια κιλα παραπανω ειναι αληθεια...αλλα μουρη κ εαν ηταν 5 χρονια μικροτερη θα ηταν πολυ δυνατο....τωρα να σου πω την γνωμη μου εμενα μου αρεσε σαν συνολο ολη η συμπεριφορα της ενδεχομενως να υπαρχουν κ καλυτερες....αλλα στο μασαζ απο οτι εχω καταλαβει πληρωνεις αλλη φαση κ οχι την εμφανιση...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε σεις.... για ποια λετεεεεεεεεεεεε ????????????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχει καποια κιλα παραπανω ειναι αληθεια...αλλα μουρη κ εαν ηταν 5 χρονια μικροτερη θα ηταν πολυ δυνατο....τωρα να σου πω την γνωμη μου εμενα μου αρεσε σαν συνολο ολη η συμπεριφορα της ενδεχομενως να υπαρχουν κ καλυτερες....αλλα στο μασαζ απο οτι εχω καταλαβει πληρωνεις αλλη φαση κ οχι την εμφανιση...

Σωστό. Αλλά να μην φτάσουμε στο σημείο να γεμίσουμε 50άρες. Πρέπει να συγκρατήσουμε την ποιότητα που είναι ήδη μετριότατη, κατά τη γνώμη μου.

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
η γνωμη μου ειναι απο 18 εως 30 φευγα και σε σπεσιαλ περιπτωσεις μιλφ πανω των 40 αλα με καλο κορμι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Για τη Μελίνα δεν λέει; Στο 59. Γλυκιά είναι δεν λέω αλλά από εμφάνιση είναι μέτρια. Αντικειμενική άποψη, νομίζω. Και είναι και γύρω στα 40, Πάτερ.
οχι θα διαφωνισω. η μελινα ειναι ανω του μετριου. στις ηλικιες δε, δεν τα παω καλα, αλλα πρεπει να ειναι παρακατω..

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πρωσοπικα δεν τη γνωριζω τη μεγαλοκοπελα αλλα πανατ μια δοκιμη θα μας πισει . θα παω και 8α σας πω

Επισκέπτης
στη δημοκριτου παπαγιωργη το κινεζακι ηταν παλια μαρουσι κ φτανει μεχρι φραπε.οσο για το αλλο απο πολωνια γαματα χαλια σε ολα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
στη δημοκριτου παπαγιωργη το κινεζακι ηταν παλια μαρουσι κ φτανει μεχρι φραπε.οσο για το αλλο απο πολωνια γαματα χαλια σε ολα.

είναι το κινεζάκι που ήταν παλιά στην Ανδρόνικου στο Μαρούσι?

Επισκέπτης
ναι.στη δημοκριτου πηγα για πρωτη φορα αλλα μεχρι φραπε. τωρα για την επομενη δεν ξερω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
ναι.στη δημοκριτου πηγα για πρωτη φορα αλλα μεχρι φραπε. τωρα για την επομενη δεν ξερω.

στην Ανδρόνικου η συγκεκριμένη κινεζουλα έκανε πολυ καλο μασάζ και φραπε , αλλά μέχρι εκεί.
Το κόβω αρκετα δυσκολο να κάνει κάτι παραπάνω στη Δημοκρίτου, αλλά ποτ'ε δεν ξέρεις...

Επισκέπτης
αυτο πιστευω κ εγω. εκτος κ αν παει ο παπας κ ανατρεψει τα δεδομενα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
είμαι της αποψης οτι και στα "ΔΕΝ μαγαζία" με σωστό χειρισμό και χημεία όλα μπορεί να συμβούν...
θέλει υπομονή, τυχη και καλό timing...
Εμένα μου έχεισυμβεί 2 φορές σε "Δεν" μαγαζιά να φάω κανονικτότατα.
Και απο όσο έχω μιλησει έχει συμβεί -δυσκολά μεν- και σε άλλους συναγωνιστές...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μου εχει συμβει παλιοτερα...
πλεον μονο σιγουρα...
είμαι της αποψης οτι και στα "ΔΕΝ μαγαζία" με σωστό χειρισμό και χημεία όλα μπορεί να συμβούν...
θέλει υπομονή, τυχη και καλό timing...
Εμένα μου έχεισυμβεί 2 φορές σε "Δεν" μαγαζιά να φάω κανονικτότατα.
Και απο όσο έχω μιλησει έχει συμβεί -δυσκολά μεν- και σε άλλους συναγωνιστές...

Επισκέπτης
κ σε εμενα εχει συμβει κ μαλιστα εκει που δε το περιμενα με τιποτα. αυριο ειμαι για ιλλιαδα. καμια καλη συμβουλη;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
καλησπερα στους συναδελφους,τους συναγωνιστες,τους αντρες,τους ανθρωπους.
φρεσκια ενημερωση,μολις επεστρεψα απο επισκεψη σολωμου 54 οπου γευματισα με αντζελινα και εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις -αναφορες:1ον η κοπελα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!!
                      2ον η κοπελα εχει τρομερη συμμετοχη σε ολα!
                      3ον εχει βελτιωσει πολυ το μασαζ που κανει.
                      4ον ειναι η μονη απο ολα τα ιδρυματα που χωρις να το ζητησεις σε σκουπιζει απο τα λαδια!!!
          ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ!! 5ον δυστυχως θα πρεπει να επιβεβαιωσω το ποσο ευστοχος ηταν πριν λιγες μερες ο πατερ οταν ελεγε
                          οτι η ατζελινα πηρε το δρομο του φραγκοφονια,γιατι της εδωσα 100αρικο και πηγε να μου κανει
                          τα ρεστα αβαβα,και καλα με πηρε απο το χερι να με βγαλει μεχρι εξω αγκαλιτσα κτλ.δεν εχει να
                          κανει ουτε με την ποιοτητα των υπηρεσιων,που ηταν εξαιρετικη ουτως η αλλως,ουτε με την δικη
                          διαθεση για φιλοδωριμα.φυσικα και τα ζητησα,φυσικα και τα πηρα και μη στραβομουτσουνιαζει
                          καμια τους γιατι τα πηρα επειδη σκεφτηκα τον επομενο φιλο που θα παει και ετσι νομιζω οτι
                          πρεπει να λειτουργουμε για να κρατησουμε ψηλα το επιπεδο και νορμαλ τις τιμες.

καλο σαββατοκυριακο σε ολους,να ειστε και να περνατε καλα :thumbsup:
τα είχα γράψει πρό εβδομάδας για Αντζελίνα οτι είναι φραγκοκίλλερ
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.msg512805#msg512805]εδώ[/url]

και εμένα κάτι τέτοια κουλά πηγε να μου κάνει τελευταία φορά που την πηρα το χειμώνα και απο τότε -αν και ειναι κορυφάιο μωρό και φουλ gfe- ξενέρωσα απιστευτα και έφαγε άκυρο.
Δεν ξαναπάτησα απο τότε.
Οχι η κάθε πεινασμένη να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι μου.
Ηρθαν εδώ και γίνανε άνθρωποι με τα λεφτά μας....

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για ποιο λογο αν επιτρεπεται?ποιος πηρε αυτη την αποφαση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom