- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
για ποιο λογο αν επιτρεπεται?ποιος πηρε αυτη την αποφαση?
αυτό είναι κάτι προσωπικό, οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν μπορεί να αναλύθει.
Πόσο μάλιστα στο θρέντ του μασάζ!
για ποιο λογο αν επιτρεπεται?ποιος πηρε αυτη την αποφαση?
αυτό είναι κάτι προσωπικό, οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν μπορεί να αναλύθει.
Πόσο μάλιστα στο θρέντ του μασάζ!
Mατζαγριωτάκη 56: Πήρα μια ξανθιά που δε θυμάμαι πως τη λένε. Δεν ήταν αυτή η ψηλή με τα σπυράκια, ούτε η ατζελίνα. Από μασάζ, εντελώς άσχετη. Έβγαλε τη μπλούζα και μου έκανε και καλά body to body. Φραπεδάκι μέτριο. 100 ευρώ το αντίτιμο! Έλεος!!!
Αυτό στο παγκράτι στη στράβωνως παίζει ακόμα;
παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε, τη ωρα ανηγει αθριο το ζανοσπιτο?
τι μαύρο να ρίξουμε; όταν είχα πάει γινότανε της πουτάνας. είχε πολύ δουλειά. Εγώ είδη έχω ρίξει μαύρο, άλλα… μια αδυναμία έχουμε κι εμείς και αυτές το έχουν κάνει επιστήμη και μας τα παίρνουν.φαντάζομαι πόσο ξενέρωσες με τις υπηρεσιες και το "μαδημα" που έπεσε στο πορτοφόλι σου , πού ούτε το όνομα της και καλά "μασατζούς" δεν συγκράτησες...
Μήπως να ρίξουμε κανά μάυρο στο συγκεκριμένο μαγαζί γιατί μάλλον μας δουλέυουν εκεί?
Πάντως η αλήθεια είναι πως η Ματζαργιωτάκη είναι ήτου ύψους η του απύθμενου βάθους...
Και αυτό γιατί εκτός του ότι ειναι ακριβό μαγαζί, εκεί δουλεουν κοπέλες που εξακριβωμένα δεν κάνουν τιποτα παραπάνω απο ένα φραπέ (και αυτόν με το ζόρι- πχ εκει εχω δει να δουλευει πρώην εργαζόμενη απο το στουντιο μασαζ Polette, το οπίο είναι απο τα πλεον "ΔΕΝ" μαγαζιά), μέχρι κοπέλες που τις έχω πετύχει σε άλλα "μαγαζιά"-όχι μασάζ- και εκει πρόσφεραν πλήρες μενου....οπότε βγάλτε τα συμπεράσματα σας....
...Την Νταϊάνα λες...είναι το κινεζάκι που ήταν παλιά στην Ανδρόνικου στο Μαρούσι?
Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση: Στη Σολωμού (δε θυμάμαι αριθμό) στο τελευταίο όροφο, λειτουργούσε ευαγές ίδρυμα με προισταμένη κα Χριστ.... και συνήθως μία ακόμα κοπέλα. Έχει κάποιος συναγωνιστής πληροφορίες?