Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
για ποιο λογο αν επιτρεπεται?ποιος πηρε αυτη την αποφαση?

αυτό  είναι κάτι προσωπικό, οπότε  καταλαβαίνεις οτι δεν μπορεί να αναλύθει.
Πόσο μάλιστα στο θρέντ του μασάζ!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Mατζαγριωτάκη 56: Πήρα μια ξανθιά που δε θυμάμαι πως τη λένε. Δεν ήταν αυτή η ψηλή με τα σπυράκια, ούτε η ατζελίνα. Από μασάζ, εντελώς άσχετη. Έβγαλε τη μπλούζα και μου έκανε και καλά body to body. Φραπεδάκι μέτριο. 100 ευρώ το αντίτιμο! Έλεος!!!

Αυτό στο παγκράτι στη στράβωνως παίζει ακόμα;

nineball

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε, τη ωρα ανηγει αθριο το ζανοσπιτο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Mατζαγριωτάκη 56: Πήρα μια ξανθιά που δε θυμάμαι πως τη λένε. Δεν ήταν αυτή η ψηλή με τα σπυράκια, ούτε η ατζελίνα. Από μασάζ, εντελώς άσχετη. Έβγαλε τη μπλούζα και μου έκανε και καλά body to body. Φραπεδάκι μέτριο. 100 ευρώ το αντίτιμο! Έλεος!!!

Αυτό στο παγκράτι στη στράβωνως παίζει ακόμα;

φαντάζομαι πόσο ξενέρωσες με τις υπηρεσιες και το "μαδημα" που έπεσε στο πορτοφόλι σου , πού ούτε το όνομα της και καλά "μασατζούς" δεν συγκράτησες...
Μήπως να ρίξουμε κανά μάυρο στο συγκεκριμένο μαγαζί γιατί μάλλον μας δουλέυουν εκεί?
Πάντως η αλήθεια είναι πως η Ματζαργιωτάκη είναι ήτου ύψους η του απύθμενου βάθους...
Και αυτό γιατί εκτός του ότι ειναι ακριβό μαγαζί, εκεί δουλεουν κοπέλες που εξακριβωμένα δεν κάνουν τιποτα παραπάνω απο ένα φραπέ (και αυτόν με το ζόρι- πχ εκει εχω δει να δουλευει πρώην εργαζόμενη απο το στουντιο μασαζ Polette, το οπίο είναι απο τα πλεον "ΔΕΝ" μαγαζιά), μέχρι κοπέλες που τις έχω πετύχει σε άλλα "μαγαζιά"-όχι μασάζ- και εκει πρόσφεραν πλήρες μενου....οπότε βγάλτε τα συμπεράσματα σας....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
φαντάζομαι πόσο ξενέρωσες με τις υπηρεσιες και το "μαδημα" που έπεσε στο πορτοφόλι σου , πού ούτε το όνομα της και καλά "μασατζούς" δεν συγκράτησες...
Μήπως να ρίξουμε κανά μάυρο στο συγκεκριμένο μαγαζί γιατί μάλλον μας δουλέυουν εκεί?
Πάντως η αλήθεια είναι πως η Ματζαργιωτάκη είναι ήτου ύψους η του απύθμενου βάθους...
Και αυτό γιατί εκτός του ότι ειναι ακριβό μαγαζί, εκεί δουλεουν κοπέλες που εξακριβωμένα δεν κάνουν τιποτα παραπάνω απο ένα φραπέ (και αυτόν με το ζόρι- πχ εκει εχω δει να δουλευει πρώην εργαζόμενη απο το στουντιο μασαζ Polette, το οπίο είναι απο τα πλεον "ΔΕΝ" μαγαζιά), μέχρι κοπέλες που τις έχω πετύχει σε άλλα "μαγαζιά"-όχι μασάζ- και εκει πρόσφεραν πλήρες μενου....οπότε βγάλτε τα συμπεράσματα σας....
τι μαύρο να ρίξουμε; όταν είχα πάει γινότανε της πουτάνας. είχε πολύ δουλειά. Εγώ είδη έχω ρίξει μαύρο, άλλα… μια αδυναμία έχουμε κι εμείς και αυτές το έχουν κάνει επιστήμη και μας τα παίρνουν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο την αρχη της λειτουργιας της μαντζαγριωτακη το ειχα πει οτι το μαγαζι ειναι απάτη.
ενταξει οκ, καλά, σε γενικες γραμμες τεμαχια, αλλα αν ειναι να δινεις ειτε 100 ευρω για εναν φραπε, ειτε 120 μεχρι όπου παει (εχει σημειωθει και το νουμερο 140  :grin:) για μια μπριζολα, κατι δεν παει καλα.
ή τα τεμαχια σε ''τρωνε'', ή η ταμίας, ή το μαγαζι.

παντως σε τρωνε..

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση: Στη Σολωμού (δε θυμάμαι αριθμό) στο τελευταίο όροφο, λειτουργούσε ευαγές ίδρυμα με προισταμένη κα Χριστ.... και συνήθως μία ακόμα κοπέλα. Έχει κάποιος συναγωνιστής πληροφορίες? 

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Σήμερα Σάββατο πρωινή επίσκεψη μετά από καιρό στην Μάρνη 28 (5ος).
Ο σκοπός ήταν να ξαναδώ την Μάγια που είχα πεθυμήσει από τότε που έφυγε από Στουρνάρη.
Ε, λοιπόν ο σκοπός επιτεύχθηκε. Η Μάγια καλύτερη από κάθε άλλη φορά σε όλα της.
Πολύ φιλική, πολύ καλό μασάζ, καλαμάκι, μπριζολίτσα. Είναι μία που τιμάει τα λεφτά της. Δυστυχώς λόγω αλλαγής της έδρας του αγώνα η τιμή έχει πάει στα 80 αντί 70.
Σίγουρα θα ξαναπάω

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλημερα ειμαι νεος στο σπορ αυτο και θα ηθελα να ρωτησω σε ποια περιοχη ειναι το περιβοητο μαγαζι σολωμου 54 με την αντζελινα???? τηλεφωνο υπαρχει???πως ξερουμε ποια μερα και ωρα δουλευει??? συγνωμη για το αφελες των ερωτησεςν μου και για το αν γινομαι κουραστικος :grin: :grin: :grin: :grin: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Αθήνα, κέντρο. Η Σολωμού είναι κάθετη της Πατησίων κοντά στο Πολυτεχνείο

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Thnx v much  υπαρχει μηπως καμμια ιδεα ποτε δουλευει η αντζελινα???

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση: Στη Σολωμού (δε θυμάμαι αριθμό) στο τελευταίο όροφο, λειτουργούσε ευαγές ίδρυμα με προισταμένη κα Χριστ.... και συνήθως μία ακόμα κοπέλα. Έχει κάποιος συναγωνιστής πληροφορίες? 

Καλημέρα,
μάλλον για το 33 λες (7ος). Είναι φραπεδερί, αν σε ξέρουν, με milf++. Νομίζω ότι λειτουργεί κανονικά, και Σ/Κ.

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια λες για αυτην την αντζελινα ξερει κανεις ποτε δουλευει??? εμενα με ενδιαφερει κυριως η εμφανιση

Παράθεση από: silverdragon στις Χθες στις 19:01
καλησπερα στους συναδελφους,τους συναγωνιστες,τους αντρες,τους ανθρωπους.
φρεσκια ενημερωση,μολις επεστρεψα απο επισκεψη σολωμου 54 οπου γευματισα με αντζελινα και εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις -αναφορες:1ον η κοπελα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!!
                      2ον η κοπελα εχει τρομερη συμμετοχη σε ολα!
                      3ον εχει βελτιωσει πολυ το μασαζ που κανει.
                      4ον ειναι η μονη απο ολα τα ιδρυματα που χωρις να το ζητησεις σε σκουπιζει απο τα λαδια!!!

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Ακριβως οπως τα λεει ο συναδελφος .Περασα πολυ καλα με αντζελινα αλλα στο τελος
  προσπαθησε με γλυκα να κρατησει τα ρεστα.Δεν τα εδωσα και πιστευω οτι εκανα καλα
  Κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αναλυσω. Περασα πολυ καλα με πληρες γευμα.80 Ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom