Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (0 μέλη και 97 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειναι μια ψηλη νταρντανα που σε ξεπεταγε στο πιτς φυτιλι στη θησεως?
οχι, μετριο αναστημα, καλο σωματάκι και με προφορα που νομιζεις οτι ειναι ελληνιδα και εισαι ετοιμος να την κανεις με ελαφρά..  :)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Περιγραφή
Ειμαι μια σεξυ 33 αρα ελλινοκαναδεζα και προσφερω μασσαζ αισθησιακο και
αστρικο εντος αττικις        

αστρικο?μηπως εγραφε παστρικο βρε?γιατι αν ειχαν ανοιξει μασατζιδικα στον πλουτωνα και στον κρονο θα μας ειχε ειδοποιησει ο μασαζοαστροναυτης... :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι, μετριο αναστημα, καλο σωματάκι και με προφορα που νομιζεις οτι ειναι ελληνιδα και εισαι ετοιμος να την κανεις με ελαφρά..  :)

τοτενες τονιονιονε μιλαμε για αλλη κορασιδα..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και πως θα παμε μπρε εκει?
πεφτει κομματακι μακρια..
βενζιναδικο θα εχει ανοιχτο? :2funny:
αστρικο?μηπως εγραφε παστρικο βρε?γιατι αν ειχαν ανοιξει μασατζιδικα στον πλουτωνα και στον κρονο θα μας ειχε ειδοποιησει ο μασαζοαστροναυτης... :rockon: :rockon:
ταντρικο μαλλον ηθελε να πει :)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Το πρόγραμμα γι'αυτή τη βδομάδα ήταν επίσκεψη στο ίδρυμα της Καλλιρόης 48, η οριστική όμως ενημέρωση, μετά από διασταύρωση πληροφοριών, πως η Μάγια προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της στο ίδρυμα της Μάρνης 28, 5ος όροφος, κουδούνι STUDIO, άλλαξε τα σχεδιά μου.

Πήγα λοιπόν στη Μάρνης και φυσικά πήρα την Μάγια, για μένα η κοπέλα είναι πάρα πολύ γλυκιά, με πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της και φυσικά με τις γνωστές ΑΨΟΓΕΣ υπηρεσίες που προσφέρει η Μάγια σε ΟΛΑ τα επίπεδα.........!!!!!!!

Το μόνο που με χάλασε ήταν η ζέστη που είχε μέσα στο δωμάτιο κι εγώ με τη ζέστη έχω σχετική "υποστολή" αλλά με την Μάγια στο "τιμόνι" (joy-stick καλύτερα) η "ολική επαναφορά" είναι θέμα δευτερολέπτων..........!!!!!!!!!!!
;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)    45+ λεπτά  80€.

:dancing: :dancing::dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ευτυχώς που πήγες εκεί και έσωσες στο παρά πέντε τα ευρουλάκια σου.
το δοκιμασμένο είναι το καλύτερο ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
μπα......το μονο που μπορουν να ψησουν αυτες εκει ειναι καναν χαρμανιασμενο παππου της ευρυτερης περιοχης ο οποιος να εχει ΕΚΑΣ+Τοκους καταθεσεων+εισοδημα απο ενοικια για να μπορει να ανταπεξελθει στο "συμποσιο" που θα ακολουθησει...δεν ξερω αμα με πιανιετε...

ρε και οι παππούδες είναι εκλεχτικοί μη νομίζεις, άμα δούνε νεούδι δεν ξεκολάνε, τι, να τους χουφτώνει μία που μοιάζει με την γυναίκα τους θέλουν;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειχα την αισθηση οτι ειχες φαει κουλουρι εκει.
ειχα μαλιστα κανει την ιδια ερωτηση προ καιρου ,
και μου ειχες απαντησει εσυ.
τωρα τι εγινε?
σε εβαλε σε νηστεια? :think:
δινει κουλουρι η ατζελινα τελικα? καιμε ποσο?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Στα 80 ευρω προσφερεται απο την αναφερθεισα κυρια και κουλουρη αρκει να ειναι φυσιολογικων διαστασεων ο "Φανουρης".
Οσο για ανανεωση δεν παρατηρησα .Ευα Μακα και Αννα , οι υπολοπες ελειπαν για διαφορους λογους , παντως μου αναφερθηκε οτι αναμενονται 2 νεες αφιξεις εντος των ημερων.

H Αννα προσφέρει και κάτι ακόμα,ας όψεται ο Παπαγιώργης που μου το έκοψε.... :tickedoff:

Εννοώ,καλαμωτό φραππέ,με γυμνό το "καλαμάκι".........

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οχι στη λογοκρισια !
H Αννα προσφέρει και κάτι ακόμα,ας όψεται ο Παπαγιώργης που μου το έκοψε.... :tickedoff:

Εννοώ,καλαμωτό φραππέ,με γυμνό το "καλαμάκι".........
αψα!!
αψα!!
γειτσες!
ποια Αννα λεμε?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
πρόσφατο πέρασμα απο Γαλατσίου 1, 2ος όροφος (malaxis therapy)
πιο τραγικά δεν γίνεται....
3 κοπέλες, ο θεός να τις κάνει κοπέλες, άσχημες, με μούτρα και μίζερες, αγέλαστες....

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιός θα μου δώσει συστάσεις για καλό δίδυμο γκανιαν με λεσβιακό να συμπεριλαμβάνεται στο πλούσιο πρόγραμμα?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στα 80 ευρω προσφερεται απο την αναφερθεισα κυρια και κουλουρη αρκει να ειναι φυσιολογικων διαστασεων ο "Φανουρης".

που ειναι αυτο?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ωραιο ποστ silverdragon :)
καλησπερα συναγωνιστες,αναφορα απο χθεσινη επισκεψη μαρνης 28,μου ανοιξε την πορτα η miss pigy που τα βυζια της "ειναι λιγο πιο μικρα απ'το συμπαν γιατι πρεπει να χωρανε καπου" και αφου περασαν απο μπροστα μου ενα κοντοπουτανο καυλιαρικο και ενα μπαζο ακομα,προτιμησα μαγια.πολυ καλο μασαζ με στοιχεια body to body στο τελειωμα και πολυ καλη συμμετοχη στα υπολοιπα αλλα μεχρι εκει,σιγουρα η μαγια δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο αλλα τιμα τον πελατη της.
θα μου επιτρεψετε να τοποθετηθω για την μαρσυ,η κοπελα ειναι υπερτιμημενη βεβαια δεν παραβλεπω το θεμα χημειας που μπορει να υπαρχει η να μην υπαρχει με την καθε κοπελα,αλλα η μαρσυ ουτε καμια σουπερ γκομενα ειναι αλλα και σε υπηρεσιες θα την θεωρουσα μαλλον μετρια και σε καμια περιπτωση δεν τιθεται θεμα συγκρισης με την αντζελινα,ουτε σε εμφανιση ουτε σε συμμετοχη και πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω η ατζελινα!
προσωπικες αποψεις βεβαια και ολοι ξερουμε οτι
περι ορεξεως...κωλο-κυθο-πιπα   :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...και εχει μαθει και καλα ελληνικα :)
respect και στους δυο :thumbsup:
Ο Johnnybravo είναι παλιό μέλος και σε ότι αφορά τα μασάζτζίδικα έχει άποψη και έχει μοιράσει πολλές πληροφορίες σε αυτό το thread.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom