- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.610
- Πόντοι
- 42.697
η ματζαγριωτακη που ειναι, νουμερο και κουδουνι ποια ειναι?
στο νούμερο 56 αν θυμάμαι καλά.Καλλιθέα.
Η Ματζαργιωτάκη ειναι κάθετη της Θησέως
η ματζαγριωτακη που ειναι, νουμερο και κουδουνι ποια ειναι?
Συντροφε αν εβγαζες ενα πενηνταρικο και το εδινες στη τυπισσα την εκανες οτι ηθελες (σε λογικα πλαισια και παντα με τα δεδομενα των μασατζιδικων).Εδω φτασαμε στο σημειο κατι μπαζα να ζητουν 150αρες,μην περιμενεις καλο κομματι να σου κανει κατι με τα 80.Στα μασατζιδικα του κεντρου η ποιοτητα ειναι χαμηλη ασε που πλεον στο θεμα "διακριτικοτητα" ειναι χειροτερα και απο τα μπουρδελα στη Φυλης.
Έχεις φάει εσύ εκεί, σύντροφε; Με 150; Για να ξέρουμε πόσο περίπου τιμάται το μπιφτέκι. Τείνω να συμπεράνω ότι εκεί οι κοπέλες ζητάνε όσα θέλουν. Ανάλογα με το mood.
σε ποιο ειχες παει και ποια πηρες παληκαρι ??Εγω προσωπικα μια φορα πηγα σε μασατζιδικο και ενω τα εκανα ολα (με ευκολο και εξυπνο τροπο) δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η ολη φαση.
Εγω προσωπικα μια φορα πηγα σε μασατζιδικο και ενω τα εκανα ολα (με ευκολο και εξυπνο τροπο) δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η ολη φαση.
Συγνώμη που είμαι λίγο καχύποπτος αλλά πριν είπες ότι στα μασαζίδικα του κέντρου η ποιότητα είναι χαμηλή και δεν υπάρχει διακριτικότητα. Αφού πήγες μόνο 1 φορά πώς ξέρεις τι γινεται στα μασαζίδικα του κέντρου; Δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά...
δηλαδή 80+60 μας κάνουν 140 για μια μπριτζόλα, πολλά δεν είναι όταν στο κέντρο τρως μέχρι και με τα μισά;Επισκεψη την Δευτερα το μεσημερι στο θεραπευτηριο της οδου Ζησιμοπουλου και Σκαβατσου , ετσι για να αλλαξω εικονες , να δω καμμια νεα αφιξη , εχοντας κατα νου ενα καλοχτυπημενο φραπεδακι με 60ευρω απο Λιλα η την μιλφ με τα ωραια ποδια Τατιανα και τελος γιατι ειχα μια δουλεια ακριβως διπλα.Ωρα 3.30 και πετυχαινω τις κορασιδες μονες σε στιγμες χαλαρωσης απο την μεσημβρινη σιεστα.Η Λιλα που μου ανοιγει την πορτα τις επαναφερει φωναζωντας της για να επιλεξω ,δυστυχως καμμια ανανεωση απο εμψυχο υλικο το ιδιο καστ εδω και μηνες ,4 ολες και ολες οι δυο που προανεφερα και αλλες 2 αδιαφορες τοσο που δεν συγκρατησα τα ονοματα τους.Απο ντροπη που τους ανησυχησα διαλεξα κατ'αναγκη την Λιλα η οποια ειναι 25αρα μικροκαμωμενη με σφικτο σωμα ωραιο κολ.... και 2αρι
Το δωματιο οπως παντα πεντακαθαρο με ατομικη στρογγυλη ντουζιερα και τα αξεσουαρ , πετσετα και παντοφλες σε σελοφαν , ειδες τι κανει ο ανταγωνισμος.
Μετα το ντουζακι ερχεται η κορασις και αρχιζει την μαλαξη ,τωρα να γραψω κριτικη για το μασαζ ? αστο καλλιτερα τριψε τριψε τριψε αρχισα να βαριεμαι ωσπου νοιωθω κατι διαφορετικο να γινεται πισω ..στην πλατη μου , η μικρα χωρις να το καταλαβω εχει βγαλει την μπλουζα και μου κανει τυποις body2body επανερχομαι στην πραγματικοτητα και αρχιζει το μπρουμυτα να ενοχλει τον Βρασιδα , οποτε και γυριζω και αντικρυζω μισογυμνη την θεραπευτρια ,ο Βρασιδας εχει βρει αποκουμπι και σκεπτομαι να κανω κρατς τεστ στο ιδρυμα που σε ολες (4) προηγουμενες επισκεψεις μου ηταν μεχρι φραπε ουτε καν καλαμακι.
Οποτε ζηταω σκουφακι , ειχα μαζι μου αλλα ηθελα να τσεκαρω αντιδραση και...παει και φερνει οκ λεει οτι θες αλλα 80 ευρω .
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα καλαμωτη φραπεδια , ιππευτικη ασκηση και μπριζολα καλοψημενη σε διαφορες φασεις , φαντασια και ορεξη ναχεις ,απο ωρα οσο θες δεν χτυπαγαν και καθολου τα κουδουνια. Αν ξαναπαω θαπαρω για την ιδια φαση την Τατιανα.
Εκπλησσομαι!Ειχα προσπαθησει και εγω με τη Λιλα αλλα τζιφος.Tο συνολο 80?Επισκεψη την Δευτερα το μεσημερι στο θεραπευτηριο της οδου Ζησιμοπουλου και Σκαβατσου , ετσι για να αλλαξω εικονες , να δω καμμια νεα αφιξη , εχοντας κατα νου ενα καλοχτυπημενο φραπεδακι με 60ευρω απο Λιλα η την μιλφ με τα ωραια ποδια Τατιανα και τελος γιατι ειχα μια δουλεια ακριβως διπλα.Ωρα 3.30 και πετυχαινω τις κορασιδες μονες σε στιγμες χαλαρωσης απο την μεσημβρινη σιεστα.Η Λιλα που μου ανοιγει την πορτα τις επαναφερει φωναζωντας της για να επιλεξω ,δυστυχως καμμια ανανεωση απο εμψυχο υλικο το ιδιο καστ εδω και μηνες ,4 ολες και ολες οι δυο που προανεφερα και αλλες 2 αδιαφορες τοσο που δεν συγκρατησα τα ονοματα τους.Απο ντροπη που τους ανησυχησα διαλεξα κατ'αναγκη την Λιλα η οποια ειναι 25αρα μικροκαμωμενη με σφικτο σωμα ωραιο κολ.... και 2αρι
Το δωματιο οπως παντα πεντακαθαρο με ατομικη στρογγυλη ντουζιερα και τα αξεσουαρ , πετσετα και παντοφλες σε σελοφαν , ειδες τι κανει ο ανταγωνισμος.
Μετα το ντουζακι ερχεται η κορασις και αρχιζει την μαλαξη ,τωρα να γραψω κριτικη για το μασαζ ? αστο καλλιτερα τριψε τριψε τριψε αρχισα να βαριεμαι ωσπου νοιωθω κατι διαφορετικο να γινεται πισω ..στην πλατη μου , η μικρα χωρις να το καταλαβω εχει βγαλει την μπλουζα και μου κανει τυποις body2body επανερχομαι στην πραγματικοτητα και αρχιζει το μπρουμυτα να ενοχλει τον Βρασιδα , οποτε και γυριζω και αντικρυζω μισογυμνη την θεραπευτρια ,ο Βρασιδας εχει βρει αποκουμπι και σκεπτομαι να κανω κρατς τεστ στο ιδρυμα που σε ολες (4) προηγουμενες επισκεψεις μου ηταν μεχρι φραπε ουτε καν καλαμακι.
Οποτε ζηταω σκουφακι , ειχα μαζι μου αλλα ηθελα να τσεκαρω αντιδραση και...παει και φερνει οκ λεει οτι θες αλλα 80 ευρω .
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα καλαμωτη φραπεδια , ιππευτικη ασκηση και μπριζολα καλοψημενη σε διαφορες φασεις , φαντασια και ορεξη ναχεις ,απο ωρα οσο θες δεν χτυπαγαν και καθολου τα κουδουνια. Αν ξαναπαω θαπαρω για την ιδια φαση την Τατιανα.
κρατς τεστ του ανακλιντρου, γιατι αν το ζορισεις πολυ κανει κρατς-κρατςοδου Ζησιμοπουλου και Σκαβατσου
κρατς τεστ
Καλημέρα συναγωνιστές..!
Να ζητήσω μια διευκρίνηση για τα μασαζοhouse του κέντρου..
Η μπριζόλα σερβίρεται στα 70€ σε Στουρν. 63 και Σολ. 59 ενώ στο Σολ. 54 είναι 80€..???
Έτσι έχω καταλάβει μετά απο αρκετή ανάγνωση στο παρόν thread αλλά προσωπικά μου έχουν χρεώσει από 70 € σε Σολ. 54 και 59 και 90€ σε Στουρν. 63...
Δηλαδή (αν δεν έχω καταλάβει λάθος) μου κάνουν καλύτερη τιμή σε Σολ. 54 ενώ μου ρίχνουν ενα 20αρικο καπέλο σε Στουρν 63.. Γιατι??
αυτο το ξερεις καλυτερα ο ιδιος.
αν δεν γινεις πιο αναλυτικος , θα πρεπει να κανουμε υποθεσεις.
Για ονομα ρε παιδια συνολο 80.δηλαδή 80+60 μας κάνουν 140 για μια μπριτζόλα, πολλά δεν είναι όταν στο κέντρο τρως μέχρι και με τα μισά;
εκτός αν κατάλαβα λάθος και είναι 80 το σύνολο :S
Για ονομα ρε παιδια συνολο 80.
τι εννοείς πιο αναλυτικός ήθελα να πω...