Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συντροφε αν εβγαζες ενα πενηνταρικο και το εδινες στη τυπισσα την εκανες οτι ηθελες (σε λογικα πλαισια και παντα με τα δεδομενα των μασατζιδικων).Εδω φτασαμε στο σημειο κατι μπαζα να ζητουν 150αρες,μην περιμενεις καλο κομματι να σου κανει κατι με τα 80.Στα μασατζιδικα του κεντρου η ποιοτητα ειναι χαμηλη ασε που πλεον στο θεμα "διακριτικοτητα" ειναι χειροτερα και απο τα μπουρδελα στη Φυλης.

Έχεις φάει εσύ εκεί, σύντροφε; Με 150; Για να ξέρουμε πόσο περίπου τιμάται το μπιφτέκι. Τείνω να συμπεράνω ότι εκεί οι κοπέλες ζητάνε όσα θέλουν. Ανάλογα με το mood. :cool2:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Έχεις φάει εσύ εκεί, σύντροφε; Με 150; Για να ξέρουμε πόσο περίπου τιμάται το μπιφτέκι. Τείνω να συμπεράνω ότι εκεί οι κοπέλες ζητάνε όσα θέλουν. Ανάλογα με το mood.

Η μανατζερ στην υποδοχη το ειπε ξεκαθαρα "μπειτε και αν....κλπ κλπ".Φυλαει το κωλο της απλα αλλα μεσα στο δωματιο αν εχεις τον "τροπο σου" κανεις οτι θελεις και αν θελεις φυσικα προτεινεις και συναντηση εκτος στη κοπελλα (αλλο που δε θελει να κανει και εξωτερικες συνεργασιες). Απλα σιγουρα δεν συμφερει για καποιον που ή δεν εχει ή δεν θελει να δωσει πολλα.Αλλωστε υπαρχουν πιο "ερασιτεχνικες" λυσεις που ειναι και πιο οικονομικες απλα θελουν καποια καλα κονε.
Εγω προσωπικα μια φορα πηγα σε μασατζιδικο και ενω τα εκανα ολα (με ευκολο και εξυπνο τροπο) δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η ολη φαση.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Εγω προσωπικα μια φορα πηγα σε μασατζιδικο και ενω τα εκανα ολα (με ευκολο και εξυπνο τροπο) δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η ολη φαση.
σε ποιο ειχες παει και ποια πηρες παληκαρι ??

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συγνώμη που είμαι λίγο καχύποπτος αλλά πριν είπες ότι στα μασαζίδικα του κέντρου η ποιότητα είναι χαμηλή και δεν υπάρχει διακριτικότητα. Αφού πήγες μόνο 1 φορά πώς ξέρεις τι γινεται στα μασαζίδικα του κέντρου; Δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά...  :think:

anemelos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ςε ολους αν και καινουργιος στο σαιτ εχω περασει και εγω απο τα κοκκινα σπιτια αλλα τωρα θελω κατι διαφορετικο εχει καποιοσ κατι υποψιν του?

anemelos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με ενδιαφερει ενα μασατζιδικο εχει καποιοσ να μοθ προτινει καποιο?

pelagomenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
συναγωνιστες καλημερα και χρονια πολλα.αν και μετα απο καποια χρονια απουσιας απο αυτα στουντιο λογο γαμου αποφασισα να κανω μια βολτα χθες.πηγα προε στην καλλιροης οπου υπαρχουν μερικα οπως μου ειπε ενας φιλος.κατεληξα στο νουμερο 48 μπενοντας μεσα ειχα καποιο τρακ.η κυρια που με υποδεκτικε ηταν πολυ ευγενεικη και ο χωρος πολυ καλος αφου μου προσφεραν κατι να ποιο διαλεξα αναμεσα σε οχτο κοριτσια και κατελιξα στην αλεηανδρα μια ψηλη με ωραιο σωμα εκατσε για λιγο μαζι μου και κουβεντιασαμε αν και ειχε κοσμο μετα μπηκαμε μεσα και αρχησε το μασαζ χωρις βιασινη και οταν τελειωσε αρχισανε και τα αλλα...και χωρις βιασηνη και ολλα αυτα με 80 ευρω.....

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Συγνώμη που είμαι λίγο καχύποπτος αλλά πριν είπες ότι στα μασαζίδικα του κέντρου η ποιότητα είναι χαμηλή και δεν υπάρχει διακριτικότητα. Αφού πήγες μόνο 1 φορά πώς ξέρεις τι γινεται στα μασαζίδικα του κέντρου; Δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά... 

Δηλαδη 828 σελιδες ειναι λιγες? Δεν μπορουν να σου δωσουν να καταλαβεις τι ακριβως συμβαινει στα μασατζιδικα του κεντρου? Καχυποπτος θα ησουν αν εγραφα κατι θετικο αλλα εγω μονο αυτο δε κανω.
Αλλα τη μια φορα που πηγα και αν και περασα  "συμπαθητικα" απλα δεν "φτιαχτηκα",ισως καποιοι αλλοι να μην ειναι τοσο δυσκολοι.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Επισκεψη την Δευτερα το μεσημερι στο θεραπευτηριο της οδου Ζησιμοπουλου και Σκαβατσου , ετσι για να αλλαξω εικονες , να δω καμμια νεα αφιξη , εχοντας κατα νου ενα καλοχτυπημενο φραπεδακι με 60ευρω απο Λιλα η την μιλφ με τα ωραια ποδια Τατιανα και τελος γιατι ειχα μια δουλεια ακριβως διπλα.Ωρα 3.30 και πετυχαινω τις κορασιδες μονες σε στιγμες χαλαρωσης απο την μεσημβρινη σιεστα.Η Λιλα που μου ανοιγει την πορτα τις επαναφερει φωναζωντας της για να επιλεξω ,δυστυχως καμμια ανανεωση απο εμψυχο υλικο το ιδιο καστ εδω και μηνες ,4 ολες και ολες οι δυο που προανεφερα και αλλες 2 αδιαφορες τοσο που δεν συγκρατησα τα ονοματα τους.Απο ντροπη που τους ανησυχησα διαλεξα κατ'αναγκη την Λιλα η οποια ειναι 25αρα μικροκαμωμενη με σφικτο σωμα ωραιο κολ.... και 2αρι :boobies:
Το δωματιο οπως παντα πεντακαθαρο με ατομικη στρογγυλη ντουζιερα και τα αξεσουαρ , πετσετα και παντοφλες σε σελοφαν , ειδες τι κανει ο ανταγωνισμος.
Μετα το ντουζακι ερχεται η κορασις και αρχιζει την μαλαξη ,τωρα να γραψω κριτικη για το μασαζ ? αστο καλλιτερα τριψε τριψε τριψε αρχισα να βαριεμαι ωσπου νοιωθω κατι διαφορετικο να γινεται πισω ..στην πλατη μου , η μικρα χωρις να το καταλαβω εχει βγαλει την μπλουζα και μου κανει τυποις body2body επανερχομαι στην πραγματικοτητα και αρχιζει το μπρουμυτα να ενοχλει τον Βρασιδα , οποτε και γυριζω και αντικρυζω μισογυμνη την θεραπευτρια ,ο Βρασιδας εχει βρει αποκουμπι :boobies: και σκεπτομαι να κανω κρατς τεστ στο ιδρυμα που σε ολες (4) προηγουμενες επισκεψεις μου ηταν μεχρι φραπε ουτε καν καλαμακι.
Οποτε ζηταω σκουφακι , ειχα μαζι μου αλλα ηθελα να τσεκαρω αντιδραση και...παει και φερνει οκ λεει  οτι θες αλλα 80 ευρω .
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα καλαμωτη φραπεδια , ιππευτικη ασκηση και μπριζολα καλοψημενη σε διαφορες φασεις , φαντασια και ορεξη ναχεις ,απο ωρα οσο θες δεν χτυπαγαν και καθολου τα κουδουνια. Αν ξαναπαω θαπαρω για την ιδια φαση την Τατιανα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Επισκεψη την Δευτερα το μεσημερι στο θεραπευτηριο της οδου Ζησιμοπουλου και Σκαβατσου , ετσι για να αλλαξω εικονες , να δω καμμια νεα αφιξη , εχοντας κατα νου ενα καλοχτυπημενο φραπεδακι με 60ευρω απο Λιλα η την μιλφ με τα ωραια ποδια Τατιανα και τελος γιατι ειχα μια δουλεια ακριβως διπλα.Ωρα 3.30 και πετυχαινω τις κορασιδες μονες σε στιγμες χαλαρωσης απο την μεσημβρινη σιεστα.Η Λιλα που μου ανοιγει την πορτα τις επαναφερει φωναζωντας της για να επιλεξω ,δυστυχως καμμια ανανεωση απο εμψυχο υλικο το ιδιο καστ εδω και μηνες ,4 ολες και ολες οι δυο που προανεφερα και αλλες 2 αδιαφορες τοσο που δεν συγκρατησα τα ονοματα τους.Απο ντροπη που τους ανησυχησα διαλεξα κατ'αναγκη την Λιλα η οποια ειναι 25αρα μικροκαμωμενη με σφικτο σωμα ωραιο κολ.... και 2αρι :boobies:
Το δωματιο οπως παντα πεντακαθαρο με ατομικη στρογγυλη ντουζιερα και τα αξεσουαρ , πετσετα και παντοφλες σε σελοφαν , ειδες τι κανει ο ανταγωνισμος.
Μετα το ντουζακι ερχεται η κορασις και αρχιζει την μαλαξη ,τωρα να γραψω κριτικη για το μασαζ ? αστο καλλιτερα τριψε τριψε τριψε αρχισα να βαριεμαι ωσπου νοιωθω κατι διαφορετικο να γινεται πισω ..στην πλατη μου , η μικρα χωρις να το καταλαβω εχει βγαλει την μπλουζα και μου κανει τυποις body2body επανερχομαι στην πραγματικοτητα και αρχιζει το μπρουμυτα να ενοχλει τον Βρασιδα , οποτε και γυριζω και αντικρυζω μισογυμνη την θεραπευτρια ,ο Βρασιδας εχει βρει αποκουμπι :boobies: και σκεπτομαι να κανω κρατς τεστ στο ιδρυμα που σε ολες (4) προηγουμενες επισκεψεις μου ηταν μεχρι φραπε ουτε καν καλαμακι.
Οποτε ζηταω σκουφακι , ειχα μαζι μου αλλα ηθελα να τσεκαρω αντιδραση και...παει και φερνει οκ λεει  οτι θες αλλα 80 ευρω .
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα καλαμωτη φραπεδια , ιππευτικη ασκηση και μπριζολα καλοψημενη σε διαφορες φασεις , φαντασια και ορεξη ναχεις ,απο ωρα οσο θες δεν χτυπαγαν και καθολου τα κουδουνια. Αν ξαναπαω θαπαρω για την ιδια φαση την Τατιανα.
δηλαδή 80+60 μας κάνουν 140 για μια μπριτζόλα, πολλά δεν είναι όταν στο κέντρο τρως μέχρι και με τα μισά;
εκτός αν κατάλαβα λάθος και είναι 80 το σύνολο :S

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οποτε ζηταω σκουφακι , ειχα μαζι μου αλλα ηθελα να τσεκαρω αντιδραση και...παει και φερνει οκ λεει   οτι θες αλλα 80 ευρω .
Εκπλησσομαι!Ειχα προσπαθησει και εγω με τη Λιλα αλλα τζιφος.Tο συνολο 80?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυ καλημερα σας :dancing:
οροφο-κουδουνι-περιοχη να παω κι εγω για...  κρατς (sic) τεστ :)
οδου Ζησιμοπουλου και Σκαβατσου
κρατς τεστ
κρατς τεστ του ανακλιντρου, γιατι αν το ζορισεις πολυ κανει κρατς-κρατς :2funny:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Καλημέρα συναγωνιστές..!
Να ζητήσω μια διευκρίνηση για τα μασαζοhouse του κέντρου..
Η μπριζόλα σερβίρεται στα 70€ σε Στουρναρη 63 και Σολωμου 59 ενώ στο Σολωμου 54 είναι 80€..???
Έτσι έχω καταλάβει μετά απο αρκετή ανάγνωση στο παρόν thread αλλά προσωπικά μου έχουν χρεώσει από 70 € σε Σολωμου 54 και 59 και 90€ σε Στουρναρη 63...
Δηλαδή (αν δεν έχω καταλάβει λάθος) μου κάνουν καλύτερη τιμή σε Σολωμου 54 ενώ μου ρίχνουν ενα 20αρικο καπέλο σε Στουρναρη 63.. Γιατι?? 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτο το ξερεις καλυτερα ο ιδιος.
αν δεν γινεις πιο αναλυτικος , θα πρεπει να κανουμε υποθεσεις.
Καλημέρα συναγωνιστές..!
Να ζητήσω μια διευκρίνηση για τα μασαζοhouse του κέντρου..
Η μπριζόλα σερβίρεται στα 70€ σε Στουρν. 63 και Σολ. 59 ενώ στο Σολ. 54 είναι 80€..???
Έτσι έχω καταλάβει μετά απο αρκετή ανάγνωση στο παρόν thread αλλά προσωπικά μου έχουν χρεώσει από 70 € σε Σολ. 54 και 59 και 90€ σε Στουρν. 63...
Δηλαδή (αν δεν έχω καταλάβει λάθος) μου κάνουν καλύτερη τιμή σε Σολ. 54 ενώ μου ρίχνουν ενα 20αρικο καπέλο σε Στουρν 63.. Γιατι?? 

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
τι εννοείς πιο αναλυτικός ήθελα να πω...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
δηλαδή 80+60 μας κάνουν 140 για μια μπριτζόλα, πολλά δεν είναι όταν στο κέντρο τρως μέχρι και με τα μισά;
εκτός αν κατάλαβα λάθος και είναι 80 το σύνολο :S
Για ονομα ρε παιδια συνολο 80.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εννοω γραψε μια αναφορα για τα ιδρυματα και θα καταλαβουμε.
οχι πολλα πραγματα.
ιδρυμα-κοπελα-υπηρεσιες-τιμη και ημ/νια (πανω-κατω)
τι εννοείς πιο αναλυτικός ήθελα να πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom