Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Φίλε για να ξέρεις αυτό το μαγαζί και την Μαίρη είσαι και εσύ από τους πολύ παλιούς στο σπορ. Δυστυχώς όμως για σένα και για μένα, η Μαίρη δεν είναι πλέον μαζί μας. Ταξίδεψε οριστικά πριν 6-7 χρόνια πάσχοντας από την ανίατη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει...
Επειδη ειμαι και εγω πολυ παληος στο σπορ αυτο και η συγχωρεμενη πλεον Μαιρη ηταν θεραπευτρια στα πρωτα βηματα μου.Δεν ξερω αν την γνωρισες στο πρωτο της στεκι καπου προς τα Καμινια του Πειραια ,μετα πηγε στη παραλληλο της Φρατζη ,Μαχης Αναλατων ,νομιζω ,το πουλησε και εκει και ξανακατεβηκε Πειραια κοντα στο Δημοτικο θεατρο.Μετα την εχασα για ενα διαστημα ωσπου ενα πρωι μπηκε στο μαγαζι μου σαν πελατης ,πολυ σοβαρη εδειξε να μη με γνωριζει ,επειδη ειχα κοσμο , ειχε παχυνει περισσοτερο και...ειχε χασει την φωνη της απο τοτε ηλθε ακομα 3-4 φορες και παντα τυχαινει να μην ειμαι μονος ετσι δεν μπορεσα να μαθω κατι περισοτερο για εκεινη .Μετα απο λιγο καιρο εμαθα απο καποια κοινη γνωστη οτι πεθανε.
Οι δυο φιλοι που εγραψαν για αυτη οτι αλλο θελουν να θυμηθουμε με πμ για να μη ζαλιζουμε και τους υπολοιπους.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τελικα το choco spa αξοζει ρε παιδια?
αν θέλεις μόνο μασάζ(τίς πρώτες 3 μέ 4 φορές) μέ θεραπεύτρια πού θά διαλέξει γιά σένα η μανδάμ πήγαινε. Οταν γνωριστείς μπορεί νά έχει απ' όλα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Αλεξάνδρα είναι του γούστου μου αλλά δεν πήρα
πήγα Δευκαλίωνος και έπιασα λαβράκι

Πήγαινα Δευκαλίωνος παλιά. ¨ηταν καθαρά στούντιο όμως. Μετά υπήρχαν κάτι μπάζα συνέχεια και διέκοψα. Τώρα έχει αλλάξει τίποτε? Έχει γίνει μασατζίδικο?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πήγαινα Δευκαλίωνος παλιά. ¨ηταν καθαρά στούντιο όμως. Μετά υπήρχαν κάτι μπάζα συνέχεια και διέκοψα. Τώρα έχει αλλάξει τίποτε? Έχει γίνει μασατζίδικο?
οχι, στουντιο ειναι. απλα ο heel εγραψε 2 σε 1..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Ενημέρωση από Σολωμού 54, 6ος όροφος

Πήρα την χοντρούλα Ναταλί, ύψος κανονικό, πολύ όμορφο πρόσωπο με υπέροχα μάτια.
Παιδιά η κοπέλα, όπως έχουν πει κι άλλοι συναγωνιστές, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφ'όλης της ύλης.

Μασάζ πάρα πολύ καλό και το φαγοπότι σκέτη απόλαυση, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της συνεδρίας, ό,τι κάνει φαίνεται να το γουστάρει αλλιώς δεν δικαιολογήται τέτοιος ζήλος, συμμετοχή θα τολμήσω να πω 100% και με διάθεση που πιστεύω, περισσότερο GFE δεν γίνεται, επαναλαμβάνω η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.  80€.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6

Παιδιά η κοπέλα, όπως έχουν πει κι άλλοι συναγωνιστές, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφ'όλης της ύλης.

Μασάζ πάρα πολύ καλό και το φαγοπότι σκέτη απόλαυση, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της συνεδρίας, ό,τι κάνει φαίνεται να το γουστάρει αλλιώς δεν δικαιολογήται τέτοιος ζήλος, συμμετοχή θα τολμήσω να πω 100% και με διάθεση που πιστεύω, περισσότερο GFE δεν γίνεται, επαναλαμβάνω η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.  80€.
Συμφωνω απολυτα εδωσα κριτικη της την περασμενη εβδομαδα , μακραν η καλλιτερη απο οσες εχω δοκιμασει.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλή είναι και σε μασάζ και σε υπηρεσίες αλλά δεν θα συμφωνήσω για το πρόσωπο, συνάδελφε. Όταν την κοιτάς στο πρόσωπο σου θυμίζει τα 3 γουρουνάκια. Από σώμα, έχει μερικά περιττά κιλά. Πάντως η κοπέλα όντως, έχει πολύ όρεξη. Είναι 4χ4 παντός καιρού και δρόμου :rockon:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σημερινη ενημερωση απο επισκεψη στο ζανοσπιτο (σολωμου 54),πηρα ναταλια μια αφρατουλα με ομορφο προσωπο και ψαγμενες ανταυγιες στο μαλλι( σχολιο λογω γνωσεων στην τεχνη της τριχας).
αγαπημενοι συναγωνιστες τι να πω?
δεν εχω λογια!!!
το κοριτσι βραζει,μιλαμε για απιστευτη καβιλα!
πολυ καλο μασαζ 8/10 και απο εκει και περα πιθανοτατα μιλαμε για αξια αντικαταστατρια της ζανας.
απιστευτες εμπνευσεις και τελειωμα cim οπου δεν αφησε να παει χαμενη ουτε σταγονα.
Πολυ καλη η Ναταλη , και εγω ειμαι ενας απο τους προτους που εχω εναφερθει γι αυτην,εγώ όμως θέλω να αναφερθώ σε μια άλλη κοπέλα εξίσου καλή όσο η Ναταλι και περίπου Ζάνα ,την λενε Λενα καΙ ειναι περιπου 25 ετών , μακριά ξανθά μαλλιά ,ωραιο σωμα,τέλειο masaz και άριστο στις άλλες υπηρεσίες ,πέρασα μαζί της και έμεινα παραπολυ
ευχαριστιμενος,και ξαναγυρεισε και το τρελο , η Ελενη ,και στο καταστημα εχουν γίνει σημαντικές αλλαγές ,όσο αφορά το χορό , το μπάνιο έχει αλλάξει εντελώς σε σχέση με πριν , και αν υπάρχει elevthero το televteo δωμάτιο το ντουσάκη το κανεις στο δωμάτιο , έχει τοποθετηθεί ντουζιέρα με καμπίνα ,αναφέρομαι στο μπάνιο , γατί πιστεύω ότι ο χορός άντως πρέπει να είναι ευαριστος :'( και καθαρός όσο αφορά τι προστασία τις υγείας μας ...σωστός?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Καλή είναι και σε μασάζ και σε υπηρεσίες αλλά δεν θα συμφωνήσω για το πρόσωπο, συνάδελφε. Όταν την κοιτάς στο πρόσωπο σου θυμίζει τα 3 γουρουνάκια. Από σώμα, έχει μερικά περιττά κιλά. Πάντως η κοπέλα όντως, έχει πολύ όρεξη. Είναι 4χ4 παντός καιρού και δρόμου :rockon:

Μάλλον έχεις δίκιο και προς αποφυγή παρεξηγήσεων με άλλους συναγωνιστές, μην πάνε και νομίζουν πως θα δουν καμιά θεά, διορθώνω και γράφω, πολύ γλυκό πρόσωπο, γιατί όπως και να το κάνουμε και τα γνωστά σε όλους μας τρία γουρουνάκια είναι γλυκύτατα..........!!!!!!!!!!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον έχεις δίκιο και προς αποφυγή παρεξηγήσεων με άλλους συναγωνιστές, μην πάνε και νομίζουν πως θα δουν καμιά θεά, διορθώνω και γράφω, πολύ γλυκό πρόσωπο, γιατί όπως και να το κάνουμε και τα γνωστά σε όλους μας τρία γουρουνάκια είναι γλυκύτατα..........!!!!!!!!!!
Φιλε όντως δεν είναι και θεα , και όπως λες και σύμφωνο ότι είναι γλυκύτατη και θα έλεγα όμορφη κοπέλα ,όμως όλοι εδώ έχουμε δει και έχουμε περάσει με κάποιες θεές σε άυτα τα καταστήματα ,και στο τέλος έχουμε κλάψει τα λεπτά μας ,δεν αναφέρουμε για ολες , εγώ προσωπικά είμαι υπέρ στις όμορφες μασερ ,σε συνδυασμό πάντα με καλο μασαζ, και κατά στα μπάζα ,και γι άντο έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι πρέπει να αναφερθούμε σε κοπέλες που πραγματικά το αξίζουνε................

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Πολυ καλη η Ναταλη , και εγω ειμαι ενας απο τους προτους που εχω εναφερθει γι αυτην,εγώ όμως θέλω να αναφερθώ σε μια άλλη κοπέλα εξίσου καλή όσο η Ναταλι και περίπου Ζάνα ,την λενε Λενα καΙ ειναι περιπου 25 ετών , μακριά ξανθά μαλλιά ,ωραιο σωμα,τέλειο masaz και άριστο στις άλλες υπηρεσίες ,πέρασα μαζί της και έμεινα παραπολυ
ευχαριστιμενος,και ξαναγυρεισε και το τρελο , η Ελενη ,και στο καταστημα εχουν γίνει σημαντικές αλλαγές ,όσο αφορά το χορό , το μπάνιο έχει αλλάξει εντελώς σε σχέση με πριν , και αν υπάρχει elevthero το televteo δωμάτιο το ντουσάκη το κανεις στο δωμάτιο , έχει τοποθετηθεί ντουζιέρα με καμπίνα ,αναφέρομαι στο μπάνιο , γατί πιστεύω ότι ο χορός άντως πρέπει να είναι ευαριστος :'( και καθαρός όσο αφορά τι προστασία τις υγείας μας ...σωστός?

Συνάδελφε για την Λένα την κοντούλα λες? (εμένα μου την ανέφεραν σαν Ελένη)
Υπάρχει και η Ελένη milf+++ ξανθιά αλλά με κοντό μαλλί.
Πάντος η Ελένη η κοντούλα, περίπου 25 ετών όπως λες, με μακριά ξανθά μαλλιά που μου έδειξαν εμένα δείχνει και πρέπει να είναι καβλίτσα..........!!!!!!!!!!!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πάντος η Ελένη η κοντούλα, περίπου 25 ετών όπως λες, με μακριά ξανθά μαλλιά που μου έδειξαν εμένα δείχνει και πρέπει να είναι καβλίτσα..........!!!!!!!!!!!
Ναι για αυτην αναφέρομαι , εμενα Λena μου είπαν ,και η ίδια έτσι μου είπε μα τι σημασία έχει , πάντως είναι πραγαματικά σκέτη απολαβση.....και το σημαντικότερο είναι ότι κάνει πολύ καλο μασαζ.....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Η Ελενη με κοντο και ξανθο μαλλι , ειναι η γνωστη τρελη grand mother ,ετοιμη για ολα , με της τρελες της στο δωματιο...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Ναι για αυτην αναφέρομαι , εμενα Λena μου είπαν ,και η ίδια έτσι μου είπε μα τι σημασία έχει , πάντως είναι πραγαματικά σκέτη απολαβση.....και το σημαντικότερο είναι ότι κάνει πολύ καλο μασαζ.....

Οκ. για την ίδια λέμε, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η συχωρεμενη μαιρη ηταν καμινιωτησα και το πρωτο μαγαζ το ειχε στην μητσοπουλου στα καμινια ηταν κυρια με τα ολα της και η κοπελες που ειχε ηταν το ιδιο. αγαπητε astari θυμασε τη αρετη λιγο παχουλη που ηταν καποιοι τοτε καλοθελητες την καρφωσανε και το εκλεισε και αναγκασανε τη γυναικα να φυγει και απο τα καμινια ας ειναι ελαφρο το χωμα που τη σκεπαζη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom