astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Επειδη ειμαι και εγω πολυ παληος στο σπορ αυτο και η συγχωρεμενη πλεον Μαιρη ηταν θεραπευτρια στα πρωτα βηματα μου.Δεν ξερω αν την γνωρισες στο πρωτο της στεκι καπου προς τα Καμινια του Πειραια ,μετα πηγε στη παραλληλο της Φρατζη ,Μαχης Αναλατων ,νομιζω ,το πουλησε και εκει και ξανακατεβηκε Πειραια κοντα στο Δημοτικο θεατρο.Μετα την εχασα για ενα διαστημα ωσπου ενα πρωι μπηκε στο μαγαζι μου σαν πελατης ,πολυ σοβαρη εδειξε να μη με γνωριζει ,επειδη ειχα κοσμο , ειχε παχυνει περισσοτερο και...ειχε χασει την φωνη της απο τοτε ηλθε ακομα 3-4 φορες και παντα τυχαινει να μην ειμαι μονος ετσι δεν μπορεσα να μαθω κατι περισοτερο για εκεινη .Μετα απο λιγο καιρο εμαθα απο καποια κοινη γνωστη οτι πεθανε.Φίλε για να ξέρεις αυτό το μαγαζί και την Μαίρη είσαι και εσύ από τους πολύ παλιούς στο σπορ. Δυστυχώς όμως για σένα και για μένα, η Μαίρη δεν είναι πλέον μαζί μας. Ταξίδεψε οριστικά πριν 6-7 χρόνια πάσχοντας από την ανίατη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει...
Οι δυο φιλοι που εγραψαν για αυτη οτι αλλο θελουν να θυμηθουμε με πμ για να μη ζαλιζουμε και τους υπολοιπους.