Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οταν σταματας να σκεφτεσαι την ασχημη δασκαλα στο γυμνασιο που απειλει να σε αφησει μεταξεταστεο οεο! και μετα αφηνεσαι...
ειχα ωραιο πιπινι δασκαλα στο γυμνασιο που ειχε καψουρευτει ολη μα ολη η ταξη!!!!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

jipiripo6

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Συνάδελφοι σούβλισε κανείς απο εσάς αρνί στο νέο κατάστημα (Δεριγνύ 14 και Πατησίων homespa 4os όροφος) να μασ πεί εντυπώσεις απο το ψήσιμο?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα εχουμε κανενα νεο απο τζουλι στουρναρη
πατερ μηπως εχεις ανακαλυψει τιποτα για το κοντοπουτανο? που κατοικοεδρευει

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
η συχωρεμενη μαιρη ηταν καμινιωτησα και το πρωτο μαγαζ το ειχε στην μητσοπουλου στα καμινια ηταν κυρια με τα ολα της και η κοπελες που ειχε ηταν το ιδιο. αγαπητε astari θυμασε τη αρετη λιγο παχουλη που ηταν καποιοι τοτε καλοθελητες την καρφωσανε και το εκλεισε και αναγκασανε τη γυναικα να φυγει και απο τα καμινια ας ειναι ελαφρο το χωμα που τη σκεπαζη.
Tην Αρετη δεν την θυμαμαι αλλα την Τζινα την οποια την πηρε μαζι της μετα και στην Αθηνα εκει η Μαιρη αρχισε να προσφερει και κατι παραπανω απο φραπε , οσο ηταν στα Καμινια εγω τουλαχιστον παραπανω απο φραπε δεν ειχα ,αλλα φραπε καλλιτερο και απο καλοψημενη μπριζολα.Η Τζινα νομιζω οτι δουλευει ακομα , μονη της.

gamo

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορία γιατι δυο φορες στην Καλλιροης 85 εχω φαει πόρτα και οταν λέω πορτα ενοω κάτω πόρτα (εισόδου) ενταξει την μια ισως ήταν γιατι ιταν 19:00 η ώρα αλλα σήμερα 14:00 πως το εξηγείτε????????

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα ,διαβασα προχτες στα νεα αγγελια με τηλεφωνο 210411********* ξερει κανεις κατι???
να ενημερωθω!

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα εχουμε κανενα νεο απο τζουλι στουρναρη
πατερ μηπως εχεις ανακαλυψει τιποτα για το κοντοπουτανο? που κατοικοεδρευει
ποσες φορες πρεπει να το πω? κι εγω θελω νεα ρε παιδια για την τζουλι :think: που να ειναι
θα γινω γραφικος στο τελος αλλα τι να κανω,τα εχουμε πει ειναι θεμα χημειας και με το συγκεκριμενο παιρναμε φωτια παντα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το μόνο θετικό που υπάρχει για αυτήν είναι ότι λείπει για οικογενειακούς λόγους . Επίσης η θείτσα μου είπε ότι δεν δουλέυει αλλά τους επισκέπτεται συχνα . Δηλάδη συμφωνα με τα λεγόμενα της Τετάρτη(πήγα) αφαιρω δύο μέρες = Δευτέρα γύρναγε στα λιμέρια ...  :think: :think: :think: είδε κανεις τίποτα? :grin: :grin: :grin:

tollis_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
απο καραισκου 88 στον πειραια εχει 'χαθει' η γαζελα της υποδοχης..γνωριζει κανεις τιποτα???

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορία γιατι δυο φορες στην Καλλιροης 85 εχω φαει πόρτα και οταν λέω πορτα ενοω κάτω πόρτα (εισόδου) ενταξει την μια ισως ήταν γιατι ιταν 19:00 η ώρα αλλα σήμερα 14:00 πως το εξηγείτε????????

Απίστευτε συναγωνιστή......!!
Απορώ πως δεν "τρακάραμε" 14:00 και κάτι ψιλά πήγα και γώ..
Καλά θα ήταν να γνωριζόμαστε..
Πάντως εμένα ήταν η πρώτη φορά στο "Ιδρυμα"

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
περασα χτες απο σολωμου στο σπιτι της δεσποινας και την πηρα.. αρκετα καλη! απο μασαζ βεβαια ειναι ασχετη αλλα στα αλλα αρκετα καλη..

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ενημερωση απο επισκεψη στην μαντζαγριωτακη που να σημειωθει οτι ηταν η πρωτη.
επι της υποδοχης μια ομορφη γυναικα η οποια μου αρχιζει τα πως μας βρηκες,τι δουλεια κανεις και διαφορα επι προσωπικου
περναμε στο δια ταυτα,τι κοπελα προτιμας και τι προγραμμα? μου λεει εμεις εδω κανουμε χαλαρωτικο μασαζ,αθλητικο,tai,επισης κανουμε μανικιουρ και πετικιουρ. :uglystupid:
τι λεει το κοριτσακι λεω απο μεσα μου,ακου να δεις κουκλα μου,της λεω,αν ηθελα μανικιουρ και πετικιουρ θα σου ειχα φαει τη θεση και θα ημουν εγω επι της υποδοχης  :dancing:,μια ωραια κοπελα θελω να μου κανει το μασαζακι μου και ενα πιο ολοκληρωμενο προγραμματακι.
Α!! μου λεει εμεις εδω δε κανουμε τετοια,δεν μπορω να πω εγω στην κοπελα τι θα κανει,δεν ειμαι νταβατζης εγω εδω ειμαι ΜΑΝΑΤΖΕΡ(!!!!) τωρα βεβαια αν σε συμπαθισει η κοπελα και θελει να βγειτε για καφε η να κανετε κατι παραπανω εγω δεν ξερω.
ποια κοπελα θελεις τελικα,μου λεει κι εγω για να δειξω καλη διαθεση της λεω,σου ειπα τα γουστα μου και κανε οτι καλυτερο νομιζεις για μενα. :headbang: :headbang: :headbang:
οκ,μου λεει αστο πανω μου και μου στελνει μια ρωσιδα ξανθια κοντο καρε μαλλι ελενα νομιζω η οποια απο μασαζ ηταν αψογη στα 45' λοιπον σηκωνεται και φευγει και μου λεει περιμενε θα ερθει αλλη κοπελα,αμαν λεω την ψησαμε μαλλον θα :knockinb:
σκαει λοιπον ενα ξανθο ξεκολακι και αρχιζει :bigdick:
στο 3λεπτο τη ρωταω μηπως να καναμε τιποτα παραπανω? οχι μου λεει την επομενη φορα θα δουμε.
την αφησα κι εγω να μου βαραει φραπε 15 λεπτα και μολις κατεβαινω να πληρωσω της δινω 80,οχι μου λεει ειναι 100 γιατι ηταν 2 οι κοπελες.
τελος παντων καλο περιβαλλον αλλα τα 100 πολλα για μια πηχτη,η ερωτηση λοιπον ειναι
ξαναπαω? υπαρχει προοπτικη να τον ριξουμε? απλα ειναι η καθιερωμενη 1η φορα?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενημερωση απο επισκεψη στην μαντζαγριωτακη που να σημειωθει οτι ηταν η πρωτη.
επι της υποδοχης μια ομορφη γυναικα η οποια μου αρχιζει τα πως μας βρηκες,τι δουλεια κανεις και διαφορα επι προσωπικου
περναμε στο δια ταυτα,τι κοπελα προτιμας και τι προγραμμα? μου λεει εμεις εδω κανουμε χαλαρωτικο μασαζ,αθλητικο,tai,επισης κανουμε μανικιουρ και πετικιουρ. :uglystupid:
τι λεει το κοριτσακι λεω απο μεσα μου,ακου να δεις κουκλα μου,της λεω,αν ηθελα μανικιουρ και πετικιουρ θα σου ειχα φαει τη θεση και θα ημουν εγω επι της υποδοχης  :dancing:,μια ωραια κοπελα θελω να μου κανει το μασαζακι μου και ενα πιο ολοκληρωμενο προγραμματακι.
Α!! μου λεει εμεις εδω δε κανουμε τετοια,δεν μπορω να πω εγω στην κοπελα τι θα κανει,δεν ειμαι νταβατζης εγω εδω ειμαι ΜΑΝΑΤΖΕΡ(!!!!) τωρα βεβαια αν σε συμπαθισει η κοπελα και θελει να βγειτε για καφε η να κανετε κατι παραπανω εγω δεν ξερω.
ποια κοπελα θελεις τελικα,μου λεει κι εγω για να δειξω καλη διαθεση της λεω,σου ειπα τα γουστα μου και κανε οτι καλυτερο νομιζεις για μενα. :headbang: :headbang: :headbang:
οκ,μου λεει αστο πανω μου και μου στελνει μια ρωσιδα ξανθια κοντο καρε μαλλι ελενα νομιζω η οποια απο μασαζ ηταν αψογη στα 45' λοιπον σηκωνεται και φευγει και μου λεει περιμενε θα ερθει αλλη κοπελα,αμαν λεω την ψησαμε μαλλον θα :knockinb:
σκαει λοιπον ενα ξανθο ξεκολακι και αρχιζει :bigdick:
στο 3λεπτο τη ρωταω μηπως να καναμε τιποτα παραπανω? οχι μου λεει την επομενη φορα θα δουμε.
την αφησα κι εγω να μου βαραει φραπε 15 λεπτα και μολις κατεβαινω να πληρωσω της δινω 80,οχι μου λεει ειναι 100 γιατι ηταν 2 οι κοπελες.
τελος παντων καλο περιβαλλον αλλα τα 100 πολλα για μια πηχτη,η ερωτηση λοιπον ειναι
ξαναπαω? υπαρχει προοπτικη να τον ριξουμε? απλα ειναι η καθιερωμενη 1η φορα?

Συνάδελφε, δεν έχω πάει στο ίδρυμα αλλά μαζεύω και αντιπαραβάλλω info για το συγκεκριμένο ίδρυμα. Πάντως, αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ξαναπήγαινα. Βέβαια, αυτό εξαρτάται και από το πόσα είσαι διατεθιμένος να "ρίξεις στο τραπέζι" για να...κρεατοφάς.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Συντροφε αν εβγαζες ενα πενηνταρικο και το εδινες στη τυπισσα την εκανες οτι ηθελες (σε λογικα πλαισια και παντα με τα δεδομενα των μασατζιδικων).Εδω φτασαμε στο σημειο κατι μπαζα να ζητουν 150αρες,μην περιμενεις καλο κομματι να σου κανει κατι με τα 80.Στα μασατζιδικα του κεντρου η ποιοτητα ειναι χαμηλη ασε που πλεον στο θεμα "διακριτικοτητα" ειναι χειροτερα και απο τα μπουρδελα στη Φυλης.

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Μαγκες γνωριζει κανεις να μου πει αν ματζαγριωτακη ειναι ανοικτα κυριακη? και γενικα τι ειναι διαθεσιμο κυριακες? Ξερω οτι εχει αναφερθει παλιοτερα,αλλα δεν μπορω να βρω που. Γενικα η κυριακη λεει σα μερα η το προσωπικο ειναι βαρεμενο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Μαγκες γνωριζει κανεις να μου πει αν ματζαγριωτακη ειναι ανοικτα κυριακη? και γενικα τι ειναι διαθεσιμο κυριακες? Ξερω οτι εχει αναφερθει παλιοτερα,αλλα δεν μπορω να βρω που. Γενικα η κυριακη λεει σα μερα η το προσωπικο ειναι βαρεμενο?

ανοιχτά είναι απο τις 12 κάθε Κυριακή , αλλά λειτουργεί με λιγότερες κοπέλες

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
...τοσο ασχετη , που εχουμε φτασει στο σημειο να της κανω εγω μασαζ,
μπας και μαθει,αλλα παιδια μου τιποτα... αυτη εκει, ανεπιδεκτη μαθησεως... ;)
τι να κανω ομως, ημουν παντα αλτρουιστης,
θυσιαζομαι για το καλο των φιλων μου....
καποια στιγμη θα μαθει, που θα μου παει....
Diana εσυ μην ακους... :cheesy:
περασα χτες απο σολωμου στο σπιτι της δεσποινας και την πηρα.. αρκετα καλη! απο μασαζ βεβαια ειναι ασχετη αλλα στα αλλα αρκετα καλη..
θυμιζω ειναι στο 59 της Σολωμου,μπλε καγκελοπορτα,1ος οροφος.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
η ματζαγριωτακη που ειναι, νουμερο και κουδουνι ποια ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom