Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
εννοω γραψε μια αναφορα για τα ιδρυματα και θα καταλαβουμε.
οχι πολλα πραγματα.
ιδρυμα-κοπελα-υπηρεσιες-τιμη και ημ/νια (πανω-κατω)

Έγραψα φίλε μου για τα ιδρύματα...
Όσον αφορά τις ημερομηνίες δεν θυμάμαι με ακρίβεια πάντως όλες οι επισκέψεις έγιναν τον τελευταίο μήνα..
Για τις κοπέλες: Στο Σολωμου 54 κλασσικά Αντζελίνα, στο Σολωμου 59 δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν ενα ντατρντανοειδές μιλφ καστανό με ένα tribal tatoo στην μέση. στην Στουρναρη 63΄ήταν η Μάρσι
Απο υπηρεσίες και στα τρία ήταν μασαζ + φραπε με καλαμακι + μπριζόλα. Τα κλασσικά δηλαδή... 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επισκεύθηκα κι εγώ πρόσφατα το ίδρυμα της Ζησιμοπούλου,στο Π.Φάληρο,αν λέμε για το ίδιο....υπήρχαν 3 κυρίες,διάλεξα κάποια Ρωσίδα,ονόμα δεν θυμάμαι,ξανθιά,αδυνατούλα,πράσινο μάτι,καλό σώμα και φιλική συμπεριφορά.

Εξαιρετικό μασάζ για 45' λεπτά περίπου,στρογγυλή νουσιέρα στο δωμάτιο,παντοφλίτσες,κλπ.Το μόνο κακό,ότι το δωμάτιο έχει ένα τεράστιο παράθυρο και μόνο μια κουρτίνα μπροστά του.Συνεπώς,είναι αδύνατο να γίνει συσκότιση,η έστω λιγότερο φωτεινό.

Τέλος πάντων,ακολούθησε φραππέ εξαιρετικό,αλλά με έντονη άρνηση για κάτι παραπάνω.Απόπειρες να την γδύσω απέτυχαν......

Κόστος 60 ευρώ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συναγωνιστες καλημερα και χρονια πολλα.αν και μετα απο καποια χρονια απουσιας απο αυτα στουντιο λογο γαμου αποφασισα να κανω μια βολτα χθες.πηγα προε στην καλλιροης οπου υπαρχουν μερικα οπως μου ειπε ενας φιλος.κατεληξα στο νουμερο 48 μπενοντας μεσα ειχα καποιο τρακ.η κυρια που με υποδεκτικε ηταν πολυ ευγενεικη και ο χωρος πολυ καλος αφου μου προσφεραν κατι να ποιο διαλεξα αναμεσα σε οχτο κοριτσια και κατελιξα στην αλεηανδρα μια ψηλη με ωραιο σωμα [size=10pt]εκατσε για λιγο μαζι μου και κουβεντιασαμε αν και ειχε κοσμο[/size] ( :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:) μετα μπηκαμε μεσα και αρχησε το μασαζ [size=10pt]χωρις βιασινη[/size] ( :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:) και οταν τελειωσε αρχισανε και τα αλλα...και [size=10pt]χωρις βιασηνη[/size] ( :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:) και ολλα αυτα με 80 ευρω.....
ωραια τα λες κυρια ''γούλια''..

στο παρον ποστ αναφερεις 2 φορες το ''χωρις βιασινη'' και μαλιστα με ''σωστη'' ορθογραφία και προλαβες και ανοιξες και καινουριο θρεντ για το εν λογω καταστημα..

γνωστη η τακτικη που ακολουθεις στη διαφημιση. μου την ειχε αναφερει και η αννουλα. μπαινεις (ή βαζεις καποιον αλλον) καθε τοσο και κανεις ενα ποστ του τυπου ''..πηγα εκει, εκανα αυτο και ολα οκ....'' και εξαφανιζεσαι..

εχουμε χασει το λογαριασμο με τα νικ που εχουν 1 εως 5 ποστ μονο για το μαγαζι σου..

την αληθεια ομως, οτι προκειται για ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, δεν την λες..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Επισκεύθηκα κι εγώ πρόσφατα το ίδρυμα της Ζησιμοπούλου,στο Π.Φάληρο,αν λέμε για το ίδιο....υπήρχαν 3 κυρίες,διάλεξα κάποια Ρωσίδα,ονόμα δεν θυμάμαι,ξανθιά,αδυνατούλα,πράσινο μάτι,καλό σώμα και φιλική συμπεριφορά.

Εξαιρετικό μασάζ για 45' λεπτά περίπου,στρογγυλή νουσιέρα στο δωμάτιο,παντοφλίτσες,κλπ.Το μόνο κακό,ότι το δωμάτιο έχει ένα τεράστιο παράθυρο και μόνο μια κουρτίνα μπροστά του.Συνεπώς,είναι αδύνατο να γίνει συσκότιση,η έστω λιγότερο φωτεινό.

Τέλος πάντων,ακολούθησε φραππέ εξαιρετικό,αλλά με έντονη άρνηση για κάτι παραπάνω.Απόπειρες να την γδύσω απέτυχαν......

Κόστος 60 ευρώ.
Φιλε μου οπως εγραψα και σε μενα μεχρι προχθες το ιδιο συνεβαινε .Μαλλον θα επεσαν πολυ οι δουλειες και αποφασισαν να δινουν περισσοτερα , βεβαια δεν ξερω αν ισχυει για ολες αυτο η ειναι πρωτοβουλια της Λιλας.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Κόστος 60 ευρώ.
Μπα εχουμε καινουργια αφιξη γιατι ολες εκει ειναι καστανομελαχροινες ψιλομπαζα .Μονο η Τατιανα η  milf ειναι βαμμενη ξανθια.Θυμασαι ονομα?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πάτερ μου, τι γίνεται με αυτό το μαγαζάκι του Αθερίδη;
Έχουμε κανένα νεότερο; Σφαλιστό το κόβω...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
ωραια τα λες κυρια ''γούλια''..

στο παρον ποστ αναφερεις 2 φορες το ''χωρις βιασινη'' και μαλιστα με ''σωστη'' ορθογραφία και προλαβες και ανοιξες και καινουριο θρεντ για το εν λογω καταστημα..

γνωστη η τακτικη που ακολουθεις στη διαφημιση. μου την ειχε αναφερει και η αννουλα. μπαινεις (ή βαζεις καποιον αλλον) καθε τοσο και κανεις ενα ποστ του τυπου ''..πηγα εκει, εκανα αυτο και ολα οκ....'' και εξαφανιζεσαι..

εχουμε χασει το λογαριασμο με τα νικ που εχουν 1 εως 5 ποστ μονο για το μαγαζι σου..

την αληθεια ομως, οτι προκειται για ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, δεν την λες..
Γατα ο πατερ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
συμπερασμα
η Μαρσι σου "τσιμπησε" +20
η Αζελινα σου εκανε σκοντο 10
το δερματοστιχθοφερον νταρντανοειδες δεν το εχω υποψιν.
Έγραψα φίλε μου για τα ιδρύματα...
Όσον αφορά τις ημερομηνίες δεν θυμάμαι με ακρίβεια πάντως όλες οι επισκέψεις έγιναν τον τελευταίο μήνα..
Για τις κοπέλες: Στο Σολωμου 54 κλασσικά Αντζελίνα, στο Σολωμου 59 δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν ενα ντατρντανοειδές μιλφ καστανό με ένα tribal tatoo στην μέση. στην Στουρναρη 63΄ήταν η Μάρσι
Απο υπηρεσίες και στα τρία ήταν μασαζ + φραπε με καλαμακι + μπριζόλα. Τα κλασσικά δηλαδή... 

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
συμπερασμα
η Μαρσι σου "τσιμπησε" +20
η Αζελινα σου εκανε σκοντο 10
το δερματοστιχθοφερον νταρντανοειδες δεν το εχω υποψιν.

Συνεπώς οι πληροφορίες που έχω είναι σωστές ότι δηλαδή στην Στουρνάρη η μπριζόλα ψήνεται κανονικά στα 70 € ενώ στην Σολωμου 54 ψήνεται κανονικά στα 80 €... ετσι?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συνεπώς οι πληροφορίες που έχω είναι σωστές ότι δηλαδή στην Στουρνάρη η μπριζόλα ψήνεται κανονικά στα 70 € ενώ στην Σολωμου 54 ψήνεται κανονικά στα 80 €... ετσι?
ναι σωστα. και στη σολωμου 59 στα 70..

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σολωμου 59 η στουρναρη ποσο???
ειναι καλυτερα για εμενα που δεν εχω ξαναπαει και ειμαι ανιδεος σε αυτο το κομματι?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σολωμου 59 η στουρναρη ποσο???
ειναι καλυτερα για εμενα που δεν εχω ξαναπαει και ειμαι ανιδεος σε αυτο το κομματι?
στουρναρη 63, 3ος οροφος, κουδουνι ''στουντιο''.

ναι, η στουρναρη ειναι καλο μαγαζι για να ξεκινησεις..

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στουρναρη λοιπον!!!παω απευθειας εκει η κλεινω ραντεβου?(αν κανω μαλακειες ερωτησεις πειτε μου -δε γνωριζω απο μασαζ το λεω και παλι).
ποια κοπελα προτεινετε???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στουρναρη λοιπον!!!παω απευθειας εκει η κλεινω ραντεβου?(αν κανω μαλακειες ερωτησεις πειτε μου -δε γνωριζω απο μασαζ το λεω και παλι).
ποια κοπελα προτεινετε???
πας κατευθειαν εκει χωρις ραντεβου και (αποψη μου) αφήσου στην επιλογη στην κυρια καιτη που θα σου ανοιξει την πορτα..

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εννοεις την ιδια τη κυρια καιτη ? η αυτη που θα μου προτεινει η κυρια καιτη?

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εννοω αυτην που θα σου προτεινει η κυρια καιτη..

ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!οταν θα παω θα κανω λεπτομερη αναφορα.......
κατι τελαιυταιο να μην γινομαι πολυ κουραστικος..... τι ωρες ειναι ανοιχτο το συγκεκριμενο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom