Αγαπητοί συνάδελφοι... μετά από 1 περίπου μήνα έρευνας στο
αυτό site, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παραθέσω την πρώτη, παρθενική μου εμπειρία σε ίδρυμα
!
Ημέρα Τρίτη, ώρα απογευματινή! Βασιζόμενος αποκλειστικά και μόνο στο τι έχω διαβάσει στο thread, και μιας και το γραφείο ψιλοσυνορεύει με την περιοχή κατέβηκα απο Σολωμού για αρχή... Τα τεμάχια που παρέλασαν από μπροστά μου δεν ήταν του γούστου μου... Το Milf που άνοιξε την πόρτα ήταν δυνατό όμως! Επόμενη στάση Στουρνάρη 63! Ανοίγει πόρτα ευγενέστατη κυρία, ρωτάει από που έμαθα για το εν λόγω ίδρυμα, απαντώ από γνωστό site
Χαμογελά και δίνει σήμα στα κορίτσια... Περνάνε 4 τεμάχια, 2 καλά, 1 μέτριο, 1 μπάζο! Κολλάω με Μαίρη, μαύρο μαλλί, χείλη συγκεκριμένων χρήσεων, τουμπανόβυζα κλπ κλπ... Λευκή στολή, διχτυωτή κάλτσα, λευκή ψηλή μπότα :o Μετά το ντουζ και τα σχετικά, αράζω και παίζει καλό μασάζ... Στο 30ο λεπτό, λαδώνει χέρια λίγο παραπάνω, και αρχίζει φραπέδιασμα υψηλού επιπέδου! Κάποια στιγμή σταματά, ρωτάω αν το μαγαζί προσφέρει μπριζόλα με ονομασία προέλευσης, λαμβάνω απάντηση 'πρώτα γνωριζόμαστε και την επόμενη φορά περνάμε στο γλυκό'... Κανένα πρόβλημα! Το φραπέδιασμα ήταν εξαιρετικό, το come down απίστευτο, με τρίψιμο για κανα 7λεπτο κλπ... καμία σχέση με περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.
Τώρα βέβαια, σαν πρώτη φορά όλα μου φάνηκαν ντούπερ, οπότε οι παλιοί χασάπηδες ίσως να έχουν άλλη άποψη για την εν λόγω κοπέλα και ίδρυμα. Πήρε επίσης το μάτι μου ψηλό ξανθό τούμπανο, που λέω να το προτιμήσω την ερχόμενη βδομάδα...
Πάτερ ευλόγησον... Συνάδελφοι ακούω γνώμες...
ΥΓ> €60