Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Παλια υπηρχε,δεν ξερω για τωρα, Ηρακλειου 5 1ος οροφος(σκαλα)
Αγ Νικολαος ειναι η εκλησια στην κεντρικη πλατεια Χαλανδριου.

για χαλανδρι μιλουσατε ρε παιδια?? μα τι μαλακας ειμαι? :jerking: διαβασα για ηρακλειου-πεζοδρομο -καφετεριες...και εψαχνα στο π.ηρακλειο.... :uglystupid:
ζητω συγνωμη απο τα σεβαστα μελη..... :cool2:
καντε, ομως , και εσεις, μια πιο σωστη διευκρινιση...

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Χτεσινή επίσκεψη Σολωμού 54. Αντζελίνα! Όλα τα λεφτά! Αστέρι. Πλήρες service στα 80 €. Φεύγοντας ήρθε και η Ζάνα στο δωμάτιο, τηννώρα που ντυνόμουν! Οι παλιές καλές φιλίες δεν λησμονούνται! Και άρχισε κάτι περίεργα τριψίματα! Αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Τελικα η σισσυ ειναι σολωμου η στουρναρη?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα περισοτερα μηνυματα μετα το απολαυστικο βιντεο που παρεθεσε ο γκουσγκουνης, διεγραφησαν απο εδω και μεταφερθηκαν, καθως το εδω θρεντ ειναι για ενημερωση.

παληκαρια, υπαρχει πλεον νεο θρεντ www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.msg462691#new]εδώ[/url] και καλο θα ειναι να βαζουμε εκει ο,τι αλλο θελουμε εκτος ενημερωσεων, διοτι το υπαρχον ειναι ηδη τεραστιο, οπότε καλλιτερα θα ειναι να μαζευουμε εδω μονο τις ενημερωσεις.

για τη διευκολυνση μας δε, το κανω τωρα ''μονιμο'' το αλλο, για να το βρισκουμε πιο ευκολα στους πινακες και τις αναζητησεις..

ευλογησον..

Επισκέπτης
σημερα ειναι ιστορικη μερα για μενα καθως μου εφυγε η παρθενια στα μασατζιδικα....
λοιπον επισκεψη Στουρναρη 63 γι αυτους που δεν ξερουν ειναι στο υψος κατω απο την 3η Σεπτεμβριου κλπ
μπαινω μεσα χωρος καλος σχετικα οχι οτι ξερω απο χωρους αλλα μου φανηκε καλος σχετικα...σεριφησα οχι η γνωστη μαλλον αλλα μια μελαχρινη νταρντανα...λοιπον κοπελες βγηκαν καποιες ουτε καν που θυμαμαι απλα μια μαρσυ μου φανηκε σχετικα καλη εγω διαλεξα την τοπ Μαιρουλα....η μαιρουλα μελαχρινο τουμπανο με ασπρες μποτες κοκκινο μπουστακι μαυρη δερματινη φουστα κ την ρομπιτσα μαζι οπου κατε εμε ηταν απιστευτη μουναρα(συγνωμη πατερ για την χυδαιολογια :cheesy:)λοιπον εδω θελω να πω οτι μου ειπαν οτι κανουν μονο μασαζ εγω απο μεσα μου εβαλα τα γελια κ αφου μπηκα μεσα συννενοηθηκαμε...λοιπον τα καλαμοτα κ τα λοιπα τα ξερετε κ εσεις  δεν τα λεω γιατι ντρεπομαι :rolleyes: ,αυτο που θα ηθελα να πω οτι η μαιρουλα ειναι περα απο δυνατο μουνι κατεμε ειναι κ πολυ καλη στην συμπεριφορα της κ αρκετα εξυπνη οποιος καταλαβε καταλαβε ;)....κ σημαντικο επισης ειναι  οτι ηταν ιδιατερα καθαρη...αυτα

ΥΣ--->μου εκανε εντυπωση που δεν υπηρχε στους τοιχους εικονισμα του πατερ μασαζιου κ εαν ξαναπω θα τους ρωτησω
ΥΣ--->ευτυχως μπηκα στον κοσμο της ορθοδοξιας γιατι ο ειδωλολατρησμος των στουντιο μου εκανε κακκο :grin:
ΥΣ--->50+20ευρω
ευλογησον πατερ

to noumero 1

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνάδελφοι... μετά από 1 περίπου μήνα έρευνας στο  :P αυτό site, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παραθέσω την πρώτη, παρθενική μου εμπειρία σε ίδρυμα  :dancing:!

Ημέρα Τρίτη, ώρα απογευματινή! Βασιζόμενος αποκλειστικά και μόνο στο τι έχω διαβάσει στο thread, και μιας και το γραφείο ψιλοσυνορεύει με την περιοχή κατέβηκα απο Σολωμού για αρχή... Τα τεμάχια που παρέλασαν από μπροστά μου δεν ήταν του γούστου μου... Το Milf που άνοιξε την πόρτα ήταν δυνατό όμως! Επόμενη στάση Στουρνάρη 63! Ανοίγει πόρτα ευγενέστατη κυρία, ρωτάει από που έμαθα για το εν λόγω ίδρυμα, απαντώ από γνωστό site  :rockon: Χαμογελά και δίνει σήμα στα κορίτσια... Περνάνε 4 τεμάχια, 2 καλά, 1 μέτριο, 1 μπάζο! Κολλάω με Μαίρη, μαύρο μαλλί, χείλη συγκεκριμένων χρήσεων, τουμπανόβυζα κλπ κλπ... Λευκή στολή, διχτυωτή κάλτσα, λευκή ψηλή μπότα  :o Μετά το ντουζ και τα σχετικά, αράζω και παίζει καλό μασάζ... Στο 30ο λεπτό, λαδώνει χέρια λίγο παραπάνω, και αρχίζει φραπέδιασμα υψηλού επιπέδου! Κάποια στιγμή σταματά, ρωτάω αν το μαγαζί προσφέρει μπριζόλα με ονομασία προέλευσης, λαμβάνω απάντηση 'πρώτα γνωριζόμαστε και την επόμενη φορά περνάμε στο γλυκό'... Κανένα πρόβλημα! Το φραπέδιασμα ήταν εξαιρετικό, το come down απίστευτο, με τρίψιμο για κανα 7λεπτο κλπ... καμία σχέση με περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Τώρα βέβαια, σαν πρώτη φορά όλα μου φάνηκαν ντούπερ, οπότε οι παλιοί χασάπηδες ίσως να έχουν άλλη άποψη για την εν λόγω κοπέλα και ίδρυμα. Πήρε επίσης το μάτι μου ψηλό ξανθό τούμπανο, που λέω να το προτιμήσω την ερχόμενη βδομάδα...

Πάτερ ευλόγησον... Συνάδελφοι ακούω γνώμες...

ΥΓ> €60

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ποστ χωρις διευθυνσεις, με greeklish κλπ φευγουν..

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετω τα παιδια.
συμφωνω απόλυτα με τους προηγούμενους σχετικά με την αντζελίνα στη σολωμου. ειναι ιδιαίτερα φιλική!!!!!!!!!!!

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Υστερα από μεγάλη αποχή λόγω οικονομικών προβλημάτων ειπα κι εγω ο κακομοίρης να επισκεφθώ το ίδρυμα της Στουρνάρη μηπως και δω άσπρη μέρα.

ΛΟΙΠΟΝ...

Εχω φαει τα νιάτα μου στα μασατζίδικα αλλα αυτό πρώτη φορά το έζησα! Πάω χαιρεται αντιχαιρεται κτλ απο που μας ξέρεις; ενας φιλαρακος μου είπε για εσας. Ωραια! Βλέπω κοπέλες έρχεται ΛΑΟΥΡΑ.

Πάμε δωμάτιο.

Για πρωτη φορά μου βάζουν πετσέτα. Το μασάζ ήταν άθλιο. Σα να με ζυμωνε η γκομενα. Μιλαμε για αθλιοοοοο.Ακομα πονάω. Δεν με γυρισε καν να μου κανει απο μπροστά. Βρε καλή μου βρε χρυση μου... τιποτα. Ζουγκλάκος τελείως.

Λέτε να εχω αρχισει να αποκτω μπατσόφατσα???? Τι εκανα λάθος γαμω το φελέκι μουυυυυυυ

Επισκέπτης
με ultrex λουστηκες? :grin:

το καλυτερο που ειχες να κανεις , ηταν να φωναξεις την καιτη και να της πεις
απο που και τι , και δεν νομιζω να εφευγες χαμενος

ποσα εδωσες?

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τη φώναξα.... και της ειπα στειλε μου μια άλλη κοπέλα γιατι αυτη με ζυμωσε... Δεν εχς τωρα αλλη κοπελα μου απαντησε και μειναμε εκει... πλήρωσα 50

ΩΣΤΟΣΟΟΟΟΟ

Απογοητευμένος από το συμβάν πήγα στη Σολωμού 59 βρηκα την Αγγελική. Περασα υπέροχα τα καναμε ολα ηταν πολυ χαριτωμενη και ευγενικη. Νομιζω πως βρηκα νεο στεκι :)

Pao.com

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τα παιδια.
συμφωνω απόλυτα με τους προηγούμενους σχετικά με την αντζελίνα στη σολωμου. ειναι ιδιαίτερα φιλική!!!!!!!!!!!
Μετα απο 1 μηνα περιπου απουσια απο τα μασατζιδικα , σημερα αποφασεισα να επισκεφτω την Σολωμου 54 , στη πορτα η Ζανα χαμογελαστη και με τη πλακιτσα της , μου λεει θα κατσεις στο σαλονι ι θα περιμενεις εδω στο χολ , θα περιμενω εδω της λεω ,μετα απο λιγο περναει μπροστα μου η Κατερινα , και η Ελενη ,η Ναταλη και η Αντζελινα δουλευανε,περασε αλλη μια αλλη κοπελα που δεν την ειχα ξαναδει , της λεω της Ζανας θα περιμενω την Αντζελα , οχι οτι η Κατερινα δεν μου αρεσε ισα ισα που εχει βαλει και μαλλι Bob Marley ....και ειχε γινει πολυ μ....καθομουνα στο σαλονι περιπου 35 λεπτα ,ας ειναι καλα η Ζανα που μου γεμισε για δευτερη φορα το ποτηρη με το αγαπημενο μου ποτο ,περασα στο δωματιο , μετα απο λιγο ερχετε και η Αντζελα , ομορφη οπος παντα γελαστη ,καλο μασαζ ,αριστες υπηρεσειες ,60 το μασαζ + το δωρακι της, που το αξιζε πραγματκα .....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
εγώ πάλι είπα πριν δω το ματς με τσσκα και ολυμπιακό να ρίξω τον οβολό μου με την ζάνα που είναι σταθερή αξία, όπως ο θανάσης με τα ωραία κεμπάμπ.Δικαιώθηκα για τα υπέροχα μασαζοχέρια και το άλιπο κρέας. :boobies: βέβαια ο ολυμπιακός έχασε, αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον χόρτασα...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από κατάθεση, Σολωμού 59 μεσημέρι Πέμπτης.

Πήρα την Ναταλύ, ψηλή Ρωσσίδα μίλφ+++ με πολλά πιασίματα αλλά με βλέμμα όλο υποσχέσεις.........., όχι πως δεν μου άρεσε κι έχω και τις καλύτερες
εμπειρίες με μίλφ+++ οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρος πως κι αυτή τη φορά η διαίσθησή μου
δεν θα με πρόδιδε......... και δεν έπεσα έξω...........!!!!!!!!!!

Από μασάζ καλό, μου είπε πως μπορεί και καλύτερα αλλά χωρίς λάδι ή κρέμα δεν γίνετε,
το λάδι το αποφεύγω γιατί μετά τρίβεις δυό ώρες για να φύγει και η κρέμα σ'αυτό το ίδρυμα έχει μια περίεργη μυρωδιά και είπα αυτή τη φορά να μην βάλω και το μετάνοιωσα..........,
τέλος πάντων.......... αλλού είναι το "ζουμί"..........!!!!!!!!!!

Λοιπόν μετά κι απ'το χθεσινό φραπεδοκάλαμο είμαι πλέον σίγουρος πως όλες οι κοπέλες
στο ίδρυμα της Σολωμού 59 στα πνευστά έχουν πτυχίο με άριστα, τον φραπέ
τον έχουν ίσα για βοήθεια, καλαμάκι σκέτο και με προσοχή μην μείνει τίποτα παραπονεμένο.........!!!!!!!!!
Φυσικά μέσα σε όλες είναι και η Ναταλύ και όπως καταλαβαίνετε από μπριζολίτσα ίσα που
δοκίμασα και στεγνή μου φάνηκε και σκληρή μου φάνηκε και .............. το γεύμα
ολοκληρώθηκε με καλαμάκι σκέτο σούπερ σπέσιαλ.........!!!!!!!!!  70€

ΥΓ. ..........και η Ναταλύ όταν τελειώσαμε πήγε για μπάνιο!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom