Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη  σε  ένα στα γνωστά μέρη της Αθήνας δηλαδή Στουρνάρη
Λόγω φόρτου εργασίας  :headbang:αυτό που επιθυμούσα ήταν ένα δυνατό μασάζ :thumbsup:.
Στο μυαλό μου ήταν κάτι μεταξύ Μάγιας, Βίκυ, και Μαίρης. Την ώρα που πήγα ήταν διαθέσιμες και οι τρείς,  αλλά προτίμησα τη  Μαίρη λόγω που η Μάγια  μόλις έβγαινε από meeting και προς αποφυγή κόπωσης της θεραπαινίδας επέλεξα ξεκούραστο  αραβοαρμενικό «άλογο». Δεν βγήκα χαμένος διότι την Μαίρη την βρήκα σε διαολεμένη μέρα όπου η συνάντηση είχε όλα τα  στοιχεία  ενός gfe, τρομερή όρεξη για αθλητικό μασάζ  και πριν και μετά. Θεωρώ ότι έχει όλα  αυτά τα στοιχεία  που χαρακτηρίζουν την επαγγελματία. Καλό μασάζ, καθαριότητα, γνώση ψησίματος μπριζόλας και καλή μνήμη στο να θυμάται τι αρέσει στον πελάτη :-*. Χρόνος  χωρίς καμία  αίσθηση βιασύνης 45+++    50+20

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.481
Πόντοι
12.930
Πέρασα από Καλλιρόης σήμερα.
Μετά από μία ευγενική ανάκριση μου παραουσίασαν τα κορίτσια , τα οποία δεν μου είπαν κάτι ιδιαίτερο. Έλειπε και η γνωστή Άννα. Υπήρχαν μερικές που τις είχα δει κατά καιρούς και σε άλλα ιδρύματα,αλλά γενικά μέτριότητες.
Η ευγενέστατη κυρία δεν δυσανασχέτησε ενώ προηγουμένως μου είχε πει ότι το μασαζ με φραπε είναι στα 60 και το μασαζ με μπριζολίδια στα 80.
Αυτά

Επισκέπτης
Επίσκεψη  σε  ένα στα γνωστά μέρη της Αθήνας δηλαδή Στουρνάρη
Λόγω φόρτου εργασίας  :headbang:αυτό που επιθυμούσα ήταν ένα δυνατό μασάζ :thumbsup:.
Στο μυαλό μου ήταν κάτι μεταξύ Μάγιας, Βίκυ, και Μαίρης. Την ώρα που πήγα ήταν διαθέσιμες και οι τρείς,  αλλά προτίμησα τη  Μαίρη λόγω που η Μάγια  μόλις έβγαινε από meeting και προς αποφυγή κόπωσης της θεραπαινίδας επέλεξα ξεκούραστο  αραβοαρμενικό «άλογο». Δεν βγήκα χαμένος διότι την Μαίρη την βρήκα σε διαολεμένη μέρα όπου η συνάντηση είχε όλα τα  στοιχεία  ενός gfe, τρομερή όρεξη για αθλητικό μασάζ  και πριν και μετά. Θεωρώ ότι έχει όλα  αυτά τα στοιχεία  που χαρακτηρίζουν την επαγγελματία. Καλό μασάζ, καθαριότητα, γνώση ψησίματος μπριζόλας και καλή μνήμη στο να θυμάται τι αρέσει στον πελάτη :-*. Χρόνος  χωρίς καμία  αίσθηση βιασύνης 45+++    50+20

Φίλε μου καλή είναι η Μαίρη όντως.Την είχα φάει και εγώ παλαιότερα. Αλλά κάνε τον κόπο να διαβάσεις ένα προηγούμενο σχόλιο μου για την Πάολα από Μάρνης 28.Επαναλαμβάνω αν είναι η Μαίρη Αραβοαρμένισα τότε εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης!!!!
Ρε αδελφέ Αλβανίδα είναι και αυτή η πουτάνα!!!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
 φίλε εγώ θα σου πρότεινα Μάρσυ.Είναι ευχάριστη και αρκετά εμφανίσιμη.Με κατοσταρούμπα τρως και κουλουράκι!Άντε και καλή διασκέδαση!
Αγαπητέ ελπίζω η «κατοσταρούμπα» να ήταν στο πνεύμα της Πρωταπριλιάς διότι διαφορετικά χαλάς  :tickedoff: για να μην πω ….γ**ας τον τιμοκατάλογο  :booty:του υπ. επμορίου  :tickedoff:

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια!!!μπορει καποιος να μου πει τι γραφει το κουδουνι στουρναρη 63(μηπως δεκανοια?)κ που ακριβως ειναι το ιδρυμα στη μαρνης κ ποιο κουδουνι?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
καλησπερα παιδια!!!μπορει καποιος να μου πει τι γραφει το κουδουνι στουρναρη 63(μηπως δεκανοια?)κ που ακριβως ειναι το ιδρυμα στη μαρνης κ ποιο κουδουνι?
στη στουρναρη γραφει ''στουντιο''
η μαρνης ειναι στο 28 και γραφει ''στουντιο μασαζ'' ή καπως ετσι..

bonjovi

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
@hooligan

Η Βικτώρια ήταν ψηλή, μελαχρινή, με κοντή λευκή ιατρική μπλουζίτσα με όμορφα ματάκια...

Τα νεώτερα, σήμερα έκανα ακόμη μια διερευνητική επαφή από Φραντζή 4. Ίδιος σαν χώρος, με ένα πάγκο μαζάζ και δυο πολυθρόνες, αλλά πολύ καλύτερα μωράκια... Έχασα τον λογαριασμό . Μου άρεσε επίσης η Ρωσίς επί της υποδοχής, δίμετρο μιλφ με θητεία στον ιππόδρομο! Δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη... Τεσπά. Είχε κανά δυο μικρά τσαπερδονάκια και λέω αύριο να τιμήσω το ίδρυμα. Δεν μου άρεσε το 80αρι που μου είπαν και επειδή σήμερα δεν πήγα ματσωμένος το απέφυγα. Το μετάνοιωσα όμως πάραυτα και θα διορθώσω το σφάλμα μου το γρηγορότερο...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, πάνω απο την κεντρική πλάτεία του Αγ.Νικολάου, εκέι που βρίσκονται όλες οι κεφετέριες.
Το πρόβλημα ειναι πως η είσοδος του ιδρύματος βρίσκεται φάτσα κάρτα απέναντι απο την πιο πολύσύχναστη καφετέρια της περιοχής η οποία εχει τραπεζάκια εξω.
Οπότε όση ωρα εσυ χτυπάς το κουδούνι και περιμένεις να σου ανοιξουν, γινεσαι θέαμα σε δεκάδες άλλους που κάθονται δίπλα και πίνουν το φραπέ τους...
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κάρφωμα...

μουφα η πληροφορια....δεν υπαρχει πεζοδρομος πανω στην ηρακλειου και δεν υπαρχει κεντρικη πλατεια αγ.νικολαου.!!
μ'εφαγε η βροχη και εχασα και το μασσαζακι μου.... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
δεν νομιζω μουφα. για να το λεει ο ζερο κατι θα ξερει

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το έχω ξαναγράψει αλλά η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης. Αντζελίνα Στουρνάρη 54 αστερι, τώρα έμαθε κάτι και από μασάζ.
Ο without, A-Level ,CIM, DFK, 69  όλα κομπλέ. Super

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σόρρυ Σολωμού όχι Στουρνάρη

APOLLO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μουφα η πληροφορια....δεν υπαρχει πεζοδρομος πανω στην ηρακλειου και δεν υπαρχει κεντρικη πλατεια αγ.νικολαου.!!
μ'εφαγε η βροχη και εχασα και το μασσαζακι μου.... :headbang: :headbang: :headbang:
Παλια υπηρχε,δεν ξερω για τωρα, Ηρακλειου 5 1ος οροφος(σκαλα)
Αγ Νικολαος ειναι η εκλησια στην κεντρικη πλατεια Χαλανδριου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
σιγουρα κατι θα ξερει, αλλα δεν μας το μεταφερει σωστα! γι'αυτο καλυτερα να μην το γραφει καθολου...
δεν παιρνεις κανενα χαρτη να αρχισεις τα μαθηματα ???? :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
σιγουρα κατι θα ξερει, αλλα δεν μας το μεταφερει σωστα! γι'αυτο καλυτερα να μην το γραφει καθολου...

ρε άνθρωπε ξεκινάς να πας κάπου χωρίς να έχεις ακριβή διευθυνση και μετά σου φτάινε οι άλλοι?
ολα έτοιμα τα περιμένεις?
ανοιξε την ρημαδα την εφημερίδα ("τα Νεα") και εκει έχουν αγγελία με τηλ για το συγκεκριμενο στουντιο.
Οσο για την Ηρακλειου είναι πεζόδρομος...τώρα που πήγες και που σε στέιλανε δεν ξέρω.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Περασα το απογευμα απο Καλλιροης 85.Πηρα ΑΝΝΑ πολυ καλη. Υπομονετικη χωρις βιασυνες και με συμμετοχη

κατι με χαλαει ομως σε αυτο το τεμαχιο....δε λεει πολλα περα απο το cim και cih(επεξηγηση...cum in hair),,δε ξερω...πεσμενα βυζα,πολυ λιπαρη επιδερμις...κατιτις τελος παντων..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν παιρνεις κανενα χαρτη να αρχισεις τα μαθηματα ???? :grin:

όχι ρε γιατι να παρει χαρτη?εδω εχουμε ολοκληρο πατριαρχη και τον ιδιο τον αρχιεπισκοπο και θα ψαχνουμε σε χαρτες?για χαλαρωστε....

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Προς όλα τα ιδρύματα και ειδικότερα τις θεραπεύτριες τους που ξέρουμε ότι παρακολουθούν τα όσα γράφονται εδώ
Περιμένω προσφορά με pm αν κάποια είναι πρόθυμη και ικανή να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει.
Μαθήματα παραδίδονται εδώ.

Καλά κοροΐδα δεν είμαστε  πληρώνουμε τα πασαλήματα για μασάζ ????
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:μας πεθανες.....!!!!!!αυτα τα αερροπλανικα φιλε κιγο δυσκολο να τα δουμε απο τα ρωσικα κ αλλης καταγωγης νταμαρια!!!!!εστω κ τα μισα να κανανε θα ημασταν σουπερ!!!!!!τελος παντων!στα δικα μας!αναφορα απο στουρναρη 63.σισσυ υψος 1.75 καρε καστανοξανθο μαλλι.προσωπο οχι κ πολλα αλλα θα μου πεις:ρε φιλαρακι αν τα θελεις ολα πηγαινε για κανα τουρ.κ θα χεις κ δικιο!!!!πολυ καλο το καλαμακι με συνοδεια μπουρμουληθρων!!!!!η μπριζολιτσα τωρα....λιγο ξεροψημενη αλλα το αρχικο μεζεδακι καλυψε τις ατελειες.θα ξαναπαω σιγουρα γιατι καθως εφυγα ειδα ενα ξανθο αρκετα δυνατο!!!ικανοποιημενος γενικα κ σιγουρα οι κοπελες κλασης ανωτερες απο σολωμου για μενα προσωπικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom