giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
τί επαθες βρε τριπιτιρι ????
τί επαθες βρε τριπιτιρι ????
Επίσκεψη σε ένα στα γνωστά μέρη της Αθήνας δηλαδή Στουρνάρη
Λόγω φόρτου εργασίας αυτό που επιθυμούσα ήταν ένα δυνατό μασάζ .
Στο μυαλό μου ήταν κάτι μεταξύ Μάγιας, Βίκυ, και Μαίρης. Την ώρα που πήγα ήταν διαθέσιμες και οι τρείς, αλλά προτίμησα τη Μαίρη λόγω που η Μάγια μόλις έβγαινε από meeting και προς αποφυγή κόπωσης της θεραπαινίδας επέλεξα ξεκούραστο αραβοαρμενικό «άλογο». Δεν βγήκα χαμένος διότι την Μαίρη την βρήκα σε διαολεμένη μέρα όπου η συνάντηση είχε όλα τα στοιχεία ενός gfe, τρομερή όρεξη για αθλητικό μασάζ και πριν και μετά. Θεωρώ ότι έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επαγγελματία. Καλό μασάζ, καθαριότητα, γνώση ψησίματος μπριζόλας και καλή μνήμη στο να θυμάται τι αρέσει στον πελάτη :-*. Χρόνος χωρίς καμία αίσθηση βιασύνης 45+++ 50+20
Αγαπητέ ελπίζω η «κατοσταρούμπα» να ήταν στο πνεύμα της Πρωταπριλιάς διότι διαφορετικά χαλάς για να μην πω ….γ**ας τον τιμοκατάλογο του υπ. επμορίουφίλε εγώ θα σου πρότεινα Μάρσυ.Είναι ευχάριστη και αρκετά εμφανίσιμη.Με κατοσταρούμπα τρως και κουλουράκι!Άντε και καλή διασκέδαση!
στη στουρναρη γραφει ''στουντιο''καλησπερα παιδια!!!μπορει καποιος να μου πει τι γραφει το κουδουνι στουρναρη 63(μηπως δεκανοια?)κ που ακριβως ειναι το ιδρυμα στη μαρνης κ ποιο κουδουνι?
ευχαριστω για ενημερωσηστη στουρναρη γραφει ''στουντιο''
η μαρνης ειναι στο 28 και γραφει ''στουντιο μασαζ'' ή καπως ετσι..
βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, πάνω απο την κεντρική πλάτεία του Αγ.Νικολάου, εκέι που βρίσκονται όλες οι κεφετέριες.
Το πρόβλημα ειναι πως η είσοδος του ιδρύματος βρίσκεται φάτσα κάρτα απέναντι απο την πιο πολύσύχναστη καφετέρια της περιοχής η οποία εχει τραπεζάκια εξω.
Οπότε όση ωρα εσυ χτυπάς το κουδούνι και περιμένεις να σου ανοιξουν, γινεσαι θέαμα σε δεκάδες άλλους που κάθονται δίπλα και πίνουν το φραπέ τους...
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κάρφωμα...
δεν νομιζω μουφα. για να το λεει ο ζερο κατι θα ξερει
Παλια υπηρχε,δεν ξερω για τωρα, Ηρακλειου 5 1ος οροφος(σκαλα)μουφα η πληροφορια....δεν υπαρχει πεζοδρομος πανω στην ηρακλειου και δεν υπαρχει κεντρικη πλατεια αγ.νικολαου.!!
μ'εφαγε η βροχη και εχασα και το μασσαζακι μου....
δεν παιρνεις κανενα χαρτη να αρχισεις τα μαθηματα ????σιγουρα κατι θα ξερει, αλλα δεν μας το μεταφερει σωστα! γι'αυτο καλυτερα να μην το γραφει καθολου...
σιγουρα κατι θα ξερει, αλλα δεν μας το μεταφερει σωστα! γι'αυτο καλυτερα να μην το γραφει καθολου...
Περασα το απογευμα απο Καλλιροης 85.Πηρα ΑΝΝΑ πολυ καλη. Υπομονετικη χωρις βιασυνες και με συμμετοχη
δεν παιρνεις κανενα χαρτη να αρχισεις τα μαθηματα ????
μας πεθανες.....!!!!!!αυτα τα αερροπλανικα φιλε κιγο δυσκολο να τα δουμε απο τα ρωσικα κ αλλης καταγωγης νταμαρια!!!!!εστω κ τα μισα να κανανε θα ημασταν σουπερ!!!!!!τελος παντων!στα δικα μας!αναφορα απο στουρναρη 63.σισσυ υψος 1.75 καρε καστανοξανθο μαλλι.προσωπο οχι κ πολλα αλλα θα μου πεις:ρε φιλαρακι αν τα θελεις ολα πηγαινε για κανα τουρ.κ θα χεις κ δικιο!!!!πολυ καλο το καλαμακι με συνοδεια μπουρμουληθρων!!!!!η μπριζολιτσα τωρα....λιγο ξεροψημενη αλλα το αρχικο μεζεδακι καλυψε τις ατελειες.θα ξαναπαω σιγουρα γιατι καθως εφυγα ειδα ενα ξανθο αρκετα δυνατο!!!ικανοποιημενος γενικα κ σιγουρα οι κοπελες κλασης ανωτερες απο σολωμου για μενα προσωπικα.Προς όλα τα ιδρύματα και ειδικότερα τις θεραπεύτριες τους που ξέρουμε ότι παρακολουθούν τα όσα γράφονται εδώ
Περιμένω προσφορά με pm αν κάποια είναι πρόθυμη και ικανή να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει.
Μαθήματα παραδίδονται εδώ.
Καλά κοροΐδα δεν είμαστε πληρώνουμε τα πασαλήματα για μασάζ ????