Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλημερα, αναφορα απο πατριαρχου ιωακειμ
κοπελα ευγενεστατη ξανθια γκομεναρα βικυ το  ονομα,ολες ηταν μουναρες, φοβερο μασαζ αθλητικο και μετα με γυρναει μπροστα και αρχιζει φοβερο φραπε με καλαμακι , φερνει το λαστιχακι και περασαμε σε ζουμερη μπριζολα. εμεινα ευχαριστημενος θα ξαναπαω

για αυτο ακουγα απο το διπλανο δωματιο κατι βογκητα...απο την βικυ"panx σκισε με αγορινα μου,βαλτον μου ολον μεσα!,αχ!panx Μου σκισε με!"

gemata1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
10
Πόντοι
1
Περασα το απογευμα απο Καλλιροης 85.Πηρα ΑΝΝΑ πολυ καλη. Υπομονετικη χωρις βιασυνες και με συμμετοχη

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για αυτο ακουγα απο το διπλανο δωματιο κατι βογκητα...απο την βικυ"panx σκισε με αγορινα μου,βαλτον μου ολον μεσα!,αχ!panx Μου σκισε με!"

Πάντως εγώ πριν από 2 μήνες που πήγα στην Πατριάρχου Ιωακείμ πάπαλα. Μόνο μασσάζ και καθαρή άρνηση για κάτι παραπάνω. Πώς και άλλαξαν έτσι τα πράγματα. Άλλαξε ιδιοκτήτη ή πέσανε αφραγκίες? Το δε τίμημα είναι 100 ευρώπουλα? Πολλά δεν είναι?

Επισκέπτης
Ενημερωση απο Μαρνης 28-ΠΑΟΛΑ 19 ετων Κ Ο Υ Κ Λ Α Ρ Α,ιταλιδα,φαινεται σαν 25 αλλα μειονκτει στο οτι μπηκε κατ ευθειαν στο ψητο χωρις μασαζ.Αλλα τα χειλια της τα δινουν ολα παιδες,δεν μπαινω σε πολλες λεπτομερειες αλλα ειναι προτιμωτερο η κοπελα να δουλευει σε στουντιο.Περιληψη-ψηλη,πανεμορφη,πολυ καλη μπριζολα χωρις μασαζ αλλα οχι για 100ε (τσ.... χωρις π...).

Περασα μια βολτα απο Μαρν 28 και σταμπαρα μια Πάολα ιταλιδα.Τελικα δεν πηρα τιποτα και την έκανα λογω ξαφνικης δουλειας.Λεει τιποτα αυτη ρε σύντροφοι?

και καποιοι λεγανε οτι ειναι αλβανίδα....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πάντως εγώ πριν από 2 μήνες που πήγα στην Πατριάρχου Ιωακείμ πάπαλα. Μόνο μασσάζ και καθαρή άρνηση για κάτι παραπάνω. Πώς και άλλαξαν έτσι τα πράγματα. Άλλαξε ιδιοκτήτη ή πέσανε αφραγκίες? Το δε τίμημα είναι 100 ευρώπουλα? Πολλά δεν είναι?
την πατησες συναδελφε. διαβασε 2-3 σελιδες πισω να δεις οτι την πατησες..

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη στην πατριαρχου ιωακειμ ειχε καλα γκομενακια αλλα δεν επεζε τιποτα παραπανω την ειχα πατησει και εγω.Αν αλαξε κατι δωστε πληροφοριες(ποιες ειναι οι καλες και πως θα φαμε μπριζολα)

Επισκέπτης
και καποιοι λεγανε οτι ειναι αλβανίδα....
Ετσι πιστευα κι εγω στην αρχη αλλα ειπα να την φωναξουνε να μιλησουμε για το τι θελω και να τσεκαρω αλλα ουτε ιχνος προφορας και ειμαι απο αυτους που η πιο ωραια του κοσμου να ειναι η οποιαδηποτε αλβανιδα ποτε δεν θα την επαιρνα.Παντως ειναι απιστευτος μ.....ος και καλο κρεβατι και με παροτρυνε η κοπελα που με υποδεχτηκε να μπω με την Παολα οταν της ειπα να τη φωναξει "εχει παρει σχεδον ολους τους πελατες σημερα" ελεγε κτλ,αλλα παιδια 100 ειναι πολλα,επιμενω.Μπαινει,χωρις μασαζ και ειναι τοσο κ....α που δεν αργεις να τελειωσεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συγνωμη στην πατριαρχου ιωακειμ ειχε καλα γκομενακια αλλα δεν επεζε τιποτα παραπανω την ειχα πατησει και εγω.Αν αλαξε κατι δωστε πληροφοριες(ποιες ειναι οι καλες και πως θα φαμε μπριζολα)
επιμενω: διαβαστε 2-3-4 σελιδες πισω..

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καλησπερίζω τους συναγωνιστές.....
Μετά από πολύ καιρό σιωπηλής παρουσίας στο site, είπα να γραφτώ μέλος για να λέμε καμια κουβεντούλα βρε παιδί μου...

Ας αρχίσω απ' τα πιο πρόσφατα... Επίσκεψη σήμερα στην Καλλιρόης 85... Δεν με ενθουσίασε ο χώρος, δεν ξέρω όμως πραγματικά τι παίζει σε ανάλογα ιδρύματα αλλού. Μικρή η εμπειρία μου άλλωστε στα μσατζιδικα-πριτζολάδικα...
Είχαμε παρέλαση μετριοτητων, κατά την γνώμη μου πάντα, με εξαιρεση 2-3. Ξεχώρισα την Βικτόρια ή κάπως έτσι. Καθώς η επίσκεψή μου δεν συνεχίστηκε αφού ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος και απλά πέρασα για να κόψω κίνηση. Θα πάω λείαν συντόμως για κατάθεση και κρεατοφαγία πάντως...

Πώς ήταν αυτή η Βικτώρια; (τσίμπησα πάτερ)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ηρακλείου, πάνω απο την κεντρική πλάτεία του Αγ.Νικολάου, εκέι που βρίσκονται όλες οι κεφετέριες.
Το πρόβλημα ειναι πως η είσοδος του ιδρύματος βρίσκεται φάτσα κάρτα απέναντι απο την πιο πολύσύχναστη καφετέρια της περιοχής η οποία εχει τραπεζάκια εξω.
Οπότε όση ωρα εσυ χτυπάς το κουδούνι και περιμένεις να σου ανοιξουν, γινεσαι θέαμα σε δεκάδες άλλους που κάθονται δίπλα και πίνουν το φραπέ τους...
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κάρφωμα...

ρε παιδια...τι οδος και νουμερο, βρισκετε αυτο το ιδρυμα? :huh: λεω να παω να το ψαξω το θεμα λιγο,σημερα...
δωστε μου  τα φωτα σας...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
kalirois 85, dokimasa biktoria i opoia einai prwin ergazomeni sto grafeio twn 100/140... mia xara!!
Ποιο είναι αυτό το γραφείο;;άλλο πάλι και τούτο...... :think:
μην γράφεις με λατινικά, απαγορεύεται από τους κανόνες του σάιτ...

Επισκέπτης

ναι ναι ,λεγε τετοια , που εσυ με την μουναρα ματιλντα την βραζιλιανα κοντεψατε να γκρεμισετε τον τοιχο :grin:

να δω ποσα πμ θα απαντησεις

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα εχτες κατα τις 7μμ πηγα φραντζη 4 ο σεριφης ελειπε και πηρα μια λολα απο μασαζ δεν ηξερε πολλα πολλα αλλα με χαιδευε περιπου 45 λεπτα μετα μπριζολα στον καναπε ενα δωματιο εχει (για τους γνωριζοντες) καλο μωρο γενικα ειχε δε και ενα 2 μετρα ξανθο θα επανελθω αλλη φορα καλο απογευμα

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχει περιπτωση να γνωριζει κανεις μιλφειγ περιοχι καλλιθεα...?
Λεω μηπως..
Ρωταω επειδη ειμαι με το ενα ποδαρι στο δρομο..

Επισκέπτης

Συναγωνιστές νωρίτερα σήμερα είπα κατόπιν διαφόρων συμβουλών στο φόρουμ να περάσω από Μάρνης 28 και να δοκιμάσω το 19χρονο Πάολα από Ιταλία.Εμένα πάντως δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση.Δεν λέω καβλιάρα ήταν με προστυχόφατσα αλλά ειλικρινά μάγκες αν αυτή είναι Ιταλίδα εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης!!! Αλβανίδα είναι 1000% απλά ξέρει αρκετά καλά ιταλικά γιατι μάλλον θα είχε εργαστεί σκληρά... παλαιότερα στην Ιταλία!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εχθες ειχαμε πρωταπριλια και καναμε λιγο πλακα για την ποπη της ιλλιαδας οση τη θυμουντε θα την νοσταλγουν εχει σταματησει εγεννησε και αυτη και αποσυρθηκε αυτο που ειπαμε εμπαρκο να πεινασουν να το εφαρμοσουμε ολοι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Συναγωνιστές νωρίτερα σήμερα είπα κατόπιν διαφόρων συμβουλών στο φόρουμ να περάσω από Μάρνης 28 και να δοκιμάσω το 19χρονο Πάολα από Ιταλία.Εμένα πάντως δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση.Δεν λέω καβλιάρα ήταν με προστυχόφατσα αλλά ειλικρινά μάγκες αν αυτή είναι Ιταλίδα εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης!!! Αλβανίδα είναι 1000% απλά ξέρει αρκετά καλά ιταλικά γιατι μάλλον θα είχε εργαστεί σκληρά... παλαιότερα στην Ιταλία!

γαμώ το κερατο μου με τις αλβανίδες!
εχουν αρ΄χισει να κατακλύζουν τα μασάζ και ΟΛΕΣ συστήνονται σαν Ιταλίδες, Ρουμάνες και ότι άλλο θέλεις έκτος απο Αλβανίδες!
Ουστ!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γαμώ το κερατο μου με τις αλβανίδες!
εχουν αρ΄χισει να κατακλύζουν τα μασάζ και ΟΛΕΣ συστήνονται σαν Ιταλίδες, Ρουμάνες και ότι άλλο θέλεις έκτος απο Αλβανίδες!
Ουστ!
ουστ, αλλα την ''εφαγες'' τις προαλλες.. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom