Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
τα σεβη μου!!!καταθεση απο σολωμου 54.αντζελινα :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.πολυ καλη περιποιηση κ πολυ φιλικη οπως ανεφεραν οι προλαλησαντες.πατερ???εχοθμε αποψη για ενα ψηλο με ξανθο μακρυ μαλλι σε ανταυγειες απο στουρναρη.ολο προσπαθω να την πετυχω κ ολο πιασμενη ειναι.....ουτε το ονομα της δεν ξερω!!κατα τα αλλα εχοτας ενταχθει πλεον στο δυναμικο των μασαζοκολλημενων κ αφηνοντας πισω εποχες στουντιολατρειας ελπιζω να πετυχω το ξανθο μου απωθημενο την επομενη φορα.ειδομεν!!!!την ευλογια σας πατερ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
κυριοι, καλημερα! επισκεψη στην στουρναρη, εχθες το βραδακι...πηρα μαρσυ,μιας και η βικυ (που ηθελα..)ηταν πιασμενη. Ρε παιδια....τι γλυκα κοριτσακι ειναι αυτο? ολο με το χαμογελο!! και το μουνακι της ,τι ομορφα που μυριζε? λες και ησουνα σε κηπο με τριανταφυλλιες!! εμεινα συγκλονισμενος... :smitten:

stef_merlin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
απο στουρναρη χθες απογευμα,....η Μαγια εφυγε για αλλους προορισμους (ξερει κανεις που?) και νομιζω οτι ειναι μεγαλο μειον για το συγκεκριμενο μαγαζι. Πηρα Μαιρη που δεν εχει και πολυ ορεξη τωρα τελευταια σε αντιθεση με Μαγια που ηταν παντα "εργατικοτατη". γενικα τα γνωστα πολυ κοσμος, αναμονη κλπ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα σεβη μου!!!καταθεση απο σολωμου 54.αντζελινα :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.πολυ καλη περιποιηση κ πολυ φιλικη οπως ανεφεραν οι προλαλησαντες.πατερ???εχοθμε αποψη για ενα ψηλο με ξανθο μακρυ μαλλι σε ανταυγειες απο στουρναρη.ολο προσπαθω να την πετυχω κ ολο πιασμενη ειναι.....ουτε το ονομα της δεν ξερω!!κατα τα αλλα εχοτας ενταχθει πλεον στο δυναμικο των μασαζοκολλημενων κ αφηνοντας πισω εποχες στουντιολατρειας ελπιζω να πετυχω το ξανθο μου απωθημενο την επομενη φορα.ειδομεν!!!!την ευλογια σας πατερ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτα να τα βλεπουν οι στουντιακοι κυκλοι για να παιρνουν μαθηματα αν θελουν να επιβιωσουν στον πολυ ευαισθητο και πολυκυμαινομενο τουτο χωρο....τί ειπα ο πουστης παλι? :rockon:

ttsefan

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινη επίσκεψη στην Φωκίωνος Νέγρη 11 3ος οροφος παρούσες αρκετές. Μεταξύ Αλίνας και Εύας επέλεξα Εύα και δικαιώθηκα.Εκπληκτικό μασσάζ αλλά και εκπληκτικά όλα τα υπόλοιπα σχεδόν συμμετοχικά,Αισθάνεσαι ότι είσαι με την γκόμενά σου

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σημερινη επίσκεψη στην Φωκίωνος Νέγρη 11 3ος οροφος παρούσες αρκετές. Μεταξύ Αλίνας και Εύας επέλεξα Εύα και δικαιώθηκα.Εκπληκτικό μασσάζ αλλά και εκπληκτικά όλα τα υπόλοιπα σχεδόν συμμετοχικά,Αισθάνεσαι ότι είσαι με την γκόμενά σου

η ευα εμφανισιακα τί λεει?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ξερει κανεις τι παιζει αυτο το καιρο καραισκου στον πειραια?ειχα παει πριν κανα μηνα και αλλα ηταν 2 φολες...η επι της υποδοχης ηταν δυναμη αλλα δεν σερβιρε τπτ..μονο υποδοχη..ξερει κανεισ τιποτα?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αυτα να τα βλεπουν οι στουντιακοι κυκλοι για να παιρνουν μαθηματα αν θελουν να επιβιωσουν στον πολυ ευαισθητο και πολυκυμαινομενο τουτο χωρο....τί ειπα ο πουστης παλι? :rockon:
Χαχαχαα  χαααα αα ρε δάσκαλε :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το εχουμε πει γυρω στο ενάμιση τρισεκατομυριο φορες..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ποστ χωρις διευθυνσεις φευγουν !!!!

τι παει να πει ''πηγα στο λ67..'' ???????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

- οτι αυτος που το εγραψε ειναι μαγκας ?
- οτι αυτος που το εγραψε ειναι μαλακας ?
- οτι αυτος που το εγραψε εχει γνωσεις ?
- οτι αυτος που το εγραψε δεν εχει γνωσεις ?

εγω νομιζω οτι σημαινει οτι αυτο το ποστ το εφαγε η μαρμαγκα..  :rolleyes: :rolleyes:

αν ειναι δυνατον δηλαδη.. στα παπαρια τους ολοι. πρεπει σωνει και καλα μετα απο καθε ποστ να βγαινει ενα νεο μελος (με το δικιο του) και να ζηταει αποκωδικωποιηση ???? και αντι να λεμε/σχολιαζουμε κατι ουσιαστικο, να αναλωνόμαστε με την αποκρυπτογραφηση της διευθυνσης ????

ειναι η τελευταια φορα που το σχολιαζω. εφυγαν τα μουσια μου και πηγαν στη γλωσσα μου (και μάλλιασε  :))
απο το επομενο, απλα και αθορυβα θα φευγει το ποστ..

στα διάλα..  :rolleyes: :rolleyes:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μετα απο απογευματινη επισκεψει στο ιδρυμα φ86 και αφου υπηρξε μια κουβεντα με την α3 πηγα στο δωματιο με την ξανθια ωε22 το προγραμα ειχε παστιτσιο με καραμελομενο μπακλαβα και στο καπακι παγωτο μπανανα σπλιτ.

Το μηνυμα αυτο θα αυτοκαταστραφη. :grin:
warnwarn.gif
 ..[/color[/URL]]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ζαλιστηκε ο βρασιδας. του εσκασαν 2 απανωτά πμ και εμπλεξε τα μπουτια του.. :grin: :grin:

Επισκέπτης
Επιστροφη απο Σολωμου 54.Δοκιμασα διπλο σημερα με Ζανα και ρασταΚατερινα.Σουπερ ηταν με ξακανανε τα πορνιδια που γουσταρουν φουλ λεσβιακα!Αξιζε το κοπο και χωρις δωρακι αλλα με εκπτωση!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Επιστροφη απο Σολωμου 54.Δοκιμασα διπλο σημερα με Ζανα και ρασταΚατερινα.Σουπερ ηταν με ξακανανε τα πορνιδια που γουσταρουν φουλ λεσβιακα!Αξιζε το κοπο και χωρις δωρακι αλλα με εκπτωση!

.............χωρίς δωράκι αλλά με έκπτωση! :think: :think: :think: :think: :think:
(Τι θέλει να πει ο ποιητής?) Πόσα έδωσες?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
γνωριζει κανεις αν η κοπελα της υποδοχης στην φραντζη παρεχει υπηρεσιες ?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μπραβο φιλε, :think: ωραιος εισαι ,δυο κοπελες απασκολισες , και εγώ καθόμουνα και περίμενα την Κατερίνα μιση ώρα , τελικά πήρα την γλυκιά Ναταλι ,και με κέρασε και ένα ωραίο κουλούρι ,τελικά όντως παίζει μια καινούργια , που εκείνη τι στιγμή δούλευε ,έτσι μου είπε η υποδοχή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom