Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αστείο έκανα φιλε ,μην με παρεξηγείς , αν το σηκώνει το πορτοφόλι σου απασκολισετες όλες ...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Καμια σχεση φιλε δεν τρεχει τιποτα και ουτε σε παρεξηγησα,ο καθενας ειναι εδω για να λεει οτι θελει ;)

Δυστυχώς............. αλλά τουλάχιστον στις ενημερώσεις ο καθένας να είναι
συγκεκριμένος και σαφής...........!!!!!!!!!!!!  ;) ;) ;)

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Επίσκεψη χθες μεσημέρι Ζησιμοπούλου 93 Π. Φάληρο
Τρεις + μια της υποδοχής οι θεραπεύτριες, χωρίς καμιά ανανέωση τους τελευταίους μήνες, απλώς απαράδεκτες
Έκαναν αρκετή ώρα να ανοίξουν και φανταστικα ότι είχε πέσει δουλειά
Με το που μπαίνω τις  παίρνει το μάτι μου στο βάθος να προσπαθούν να βάλουν ποδιές παπούτσια να ανοίγουν φώτα σε πλήρη διάλυση το μαγαζί
Κρίμα γιατί είναι προσεγμένος και καθαρός χώρος αλλά χρειάζεται επείγοντος ανανέωση στο ανθρώπινο δυναμικό με τα μπάζα αυτά το λουκέτο είναι σίγουρο

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.703
Πόντοι
216
γνωριζει κανεις συναδελφος για ενα μαγαζι στην κηφησιας 18?
πρεπει να ναι νεο μαγαζι...το πετυχα στην εφημεριδα....

Επισκέπτης
γνωριζει κανεις συναδελφος για ενα μαγαζι στην κηφησιας 18?
πρεπει να ναι νεο μαγαζι...το πετυχα στην εφημεριδα....

εχει ανοιξει λιγο καιρο, και δεν θα στο προτεινα. αν πας παντως και δουλευει η ολγα καλυτερα μη δοκιμασεις γιατι ειναι μονο φρουφρου και αρωματα. ηταν παλια στη δημοκριτου στο κολωνακι και επεφτε δουλεμα κανονικο. ξερει και ο g-p να μας πει για να εισαι και σιγουρος

Επισκέπτης

Κοίτα αν είσαι παλιός της πελάτης με ένα εικοσάρικο επιπλέον θα τη φας,δηλαδή 100 ευρώπουλα.Αν δεν  σε ξέρει δύσκολα θα δεχτεί.Αν και όπως λέει και το ανέκδοτο κώλοι υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν...ίσως με 120 σε πάρει...προτεινέ της το...κατά βάση πόρνη είναι θα δεχθεί πιστεύω..(κουλούρι πάντως δεν δίνει τσεκαρισμένο)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ενημέρωση από κατάθεση, Σολωμού 59 μεσημέρι Πέμπτης.

Πήρα την Ναταλύ, ψηλή Ρωσσίδα μίλφ+++ με πολλά πιασίματα αλλά με βλέμμα όλο υποσχέσεις.........., όχι πως δεν μου άρεσε κι έχω και τις καλύτερες
εμπειρίες με μίλφ+++ οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρος πως κι αυτή τη φορά η διαίσθησή μου
δεν θα με πρόδιδε......... και δεν έπεσα έξω...........!!!!!!!!!!

Από μασάζ καλό, μου είπε πως μπορεί και καλύτερα αλλά χωρίς λάδι ή κρέμα δεν γίνετε,
το λάδι το αποφεύγω γιατί μετά τρίβεις δυό ώρες για να φύγει και η κρέμα σ'αυτό το ίδρυμα έχει μια περίεργη μυρωδιά και είπα αυτή τη φορά να μην βάλω και το μετάνοιωσα..........,
τέλος πάντων.......... αλλού είναι το "ζουμί"..........!!!!!!!!!!

Λοιπόν μετά κι απ'το χθεσινό φραπεδοκάλαμο είμαι πλέον σίγουρος πως όλες οι κοπέλες
στο ίδρυμα της Σολωμού 59 στα πνευστά έχουν πτυχίο με άριστα, τον φραπέ
τον έχουν ίσα για βοήθεια, καλαμάκι σκέτο και με προσοχή μην μείνει τίποτα παραπονεμένο.........!!!!!!!!!
Φυσικά μέσα σε όλες είναι και η Ναταλύ και όπως καταλαβαίνετε από μπριζολίτσα ίσα που
δοκίμασα και στεγνή μου φάνηκε και σκληρή μου φάνηκε και .............. το γεύμα
ολοκληρώθηκε με καλαμάκι σκέτο σούπερ σπέσιαλ.........!!!!!!!!!  70€

ΥΓ. ..........και η Ναταλύ όταν τελειώσαμε πήγε για μπάνιο!!!!!!!!!!!!!

εύγε! Να τιμάμε τις θεραπέυτριες που πλέονονται!!! :thumbsup:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εχει ανοιξει λιγο καιρο, και δεν θα στο προτεινα. αν πας παντως και δουλευει η ολγα καλυτερα μη δοκιμασεις γιατι ειναι μονο φρουφρου και αρωματα. ηταν παλια στη δημοκριτου στο κολωνακι και επεφτε δουλεμα κανονικο. ξερει και ο g-p να μας πει για να εισαι και σιγουρος
ολγα απο δημοκριτου ???????????????????????????

στην ερημο να την πετυχω, ΣΤΑΓΟΝΑ νερο δεν της δινω..

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις η Φωκιωνος μεχρι τι ωρα ειναι σημερα?

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Σύντροφοι, αυτό το Καλλιρόης και Φραντζή, τι λέει; Καινούργιο είναι;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

Λοιπόν:
Η Όλγα απο Δημοκρίτου δουλευει ως υπευθυνη σε ένα καινουργιο χώρο στη συμβολή Πανόρμου και Λαρίσης στους Αμπελόκηπους.
Καλός χώρος, απαράδεκτες όμως γυναικες εμφανισιακά και δύσκολα γαμάς (εως αδύνατο.).

Στην Κηφησίας 18, το στούντιο ειναι στον 1ο όροφο, είναι πολύ καλός χώρος και καθαρός, και οι γυναικες μέτριες. Κάντε παζάρια στην τιμή γιατι προσπαθουν να χρεώσουν 100αρια.
Εκει έχει επιστρέψει η 2μετρη μιλφ ρωσίδα Βέρα με τα ατελέιωτα πόδια (είναι όμως λιγιο σάικο και έχει πάρει και κίλα). Ισως μερικοί να την θυμούνατι απο Λέκκα,Φιλοτίου, Κομανούδη κτλ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Με όλο το σεβασμό προς το προσωπό σου ζερο... της προσφερα 200 ευρώπουλα για κουλούρι και μου αρνήθηκε...εκτός αν η πούτσα μου είναι τόσο μεγάλη που δεν την αντέχει ο κώλος της!!!

τί ζημίες έχει κάνει αυτός ο κώλος της Θεοδώρας!
φίλε δεν αντιλέγω το δίνει πάρα πολύ δύσκολα.
Δεν είναι όμως ακατόρθωτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom