NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αστείο έκανα φιλε ,μην με παρεξηγείς , αν το σηκώνει το πορτοφόλι σου απασκολισετες όλες ...
Αστείο έκανα φιλε ,μην με παρεξηγείς , αν το σηκώνει το πορτοφόλι σου απασκολισετες όλες ...
γνωριζει κανεις αν η κοπελα της υποδοχης στην φραντζη παρεχει υπηρεσιες ?
Καμια σχεση φιλε δεν τρεχει τιποτα και ουτε σε παρεξηγησα,ο καθενας ειναι εδω για να λεει οτι θελει ;)
Την Θεοδώρα εννοείς? Μία 35+ προστυχόφατσα με ωραίο κώλο?
εύα ξανθό ουκρανεζάκι με την λευκή της ρομπίτσα δεν σε προδιαθέτει για αυτό που θα επακολουθήσει μέσα στο δωμάτιοη ευα εμφανισιακα τί λεει?
γνωριζει κανεις συναδελφος για ενα μαγαζι στην κηφησιας 18?
πρεπει να ναι νεο μαγαζι...το πετυχα στην εφημεριδα....
ναι αυτη!
Ενημέρωση από κατάθεση, Σολωμού 59 μεσημέρι Πέμπτης.
Πήρα την Ναταλύ, ψηλή Ρωσσίδα μίλφ+++ με πολλά πιασίματα αλλά με βλέμμα όλο υποσχέσεις.........., όχι πως δεν μου άρεσε κι έχω και τις καλύτερες
εμπειρίες με μίλφ+++ οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρος πως κι αυτή τη φορά η διαίσθησή μου
δεν θα με πρόδιδε......... και δεν έπεσα έξω...........!!!!!!!!!!
Από μασάζ καλό, μου είπε πως μπορεί και καλύτερα αλλά χωρίς λάδι ή κρέμα δεν γίνετε,
το λάδι το αποφεύγω γιατί μετά τρίβεις δυό ώρες για να φύγει και η κρέμα σ'αυτό το ίδρυμα έχει μια περίεργη μυρωδιά και είπα αυτή τη φορά να μην βάλω και το μετάνοιωσα..........,
τέλος πάντων.......... αλλού είναι το "ζουμί"..........!!!!!!!!!!
Λοιπόν μετά κι απ'το χθεσινό φραπεδοκάλαμο είμαι πλέον σίγουρος πως όλες οι κοπέλες
στο ίδρυμα της Σολωμού 59 στα πνευστά έχουν πτυχίο με άριστα, τον φραπέ
τον έχουν ίσα για βοήθεια, καλαμάκι σκέτο και με προσοχή μην μείνει τίποτα παραπονεμένο.........!!!!!!!!!
Φυσικά μέσα σε όλες είναι και η Ναταλύ και όπως καταλαβαίνετε από μπριζολίτσα ίσα που
δοκίμασα και στεγνή μου φάνηκε και σκληρή μου φάνηκε και .............. το γεύμα
ολοκληρώθηκε με καλαμάκι σκέτο σούπερ σπέσιαλ.........!!!!!!!!! 70€
ΥΓ. ..........και η Ναταλύ όταν τελειώσαμε πήγε για μπάνιο!!!!!!!!!!!!!
ολγα απο δημοκριτου ???????????????????????????εχει ανοιξει λιγο καιρο, και δεν θα στο προτεινα. αν πας παντως και δουλευει η ολγα καλυτερα μη δοκιμασεις γιατι ειναι μονο φρουφρου και αρωματα. ηταν παλια στη δημοκριτου στο κολωνακι και επεφτε δουλεμα κανονικο. ξερει και ο g-p να μας πει για να εισαι και σιγουρος
τσεκ πμΞερει κανεις η Φωκιωνος μεχρι τι ωρα ειναι σημερα?
εκει εχει δυο μαγαζα..Σύντροφοι, αυτό το Καλλιρόης και Φραντζή, τι λέει; Καινούργιο είναι;
..(κουλούρι πάντως δεν δίνει τσεκαρισμένο)
εχει ανοιξει λιγο καιρο, και δεν θα στο προτεινα. αν πας παντως και δουλευει η ολγα καλυτερα μη δοκιμασεις γιατι ειναι μονο φρουφρου και αρωματα. ηταν παλια στη δημοκριτου στο κολωνακι και επεφτε δουλεμα κανονικο. ξερει και ο g-p να μας πει για να εισαι και σιγουρος
Με όλο το σεβασμό προς το προσωπό σου ζερο... της προσφερα 200 ευρώπουλα για κουλούρι και μου αρνήθηκε...εκτός αν η πούτσα μου είναι τόσο μεγάλη που δεν την αντέχει ο κώλος της!!!μην είσαι τόσο σίγουρος....
Με όλο το σεβασμό προς το προσωπό σου ζερο... της προσφερα 200 ευρώπουλα για κουλούρι και μου αρνήθηκε...εκτός αν η πούτσα μου είναι τόσο μεγάλη που δεν την αντέχει ο κώλος της!!!