Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παντως ειμαστε και εμεις ολοι εδω σχιζοφρενεις. με το που γραψει κατι καποιος και νεος, ολους μας πιανει τρελα, οτι ειναι βαλτος , παιρνει ποσοστα κτλ. αν βλεπουμε τετοια ποστ το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην δινουμε σημασια. στην περιπτωση του dickos που εκανε λαθος ολοι μας αμεσως βγαλαμε τα μαχαιρια.ετσι και αλλιως κατα την ταπεινη μου γνωμη οι αβανταδοροι-ισες κανουν κρα, που και νεος να εισαι το παιρνεις χαμπαρι. ενταξει , ολοι εχουμε μπερδευτει.
και ειδικα με την καλλιροης που ειναι  η τελευταια μοδα και οι μισοι εχουμε γραψει καλα σχολια και οι αλλοι μισοι ασχημα.
και το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να απλωνομαστε , να γυρναμε σε διαφορετικα μαγαζια, γιατι φανταζομαι οτι σκοπος μας ειναι να ξεκλειδωνουμε τα αδυτα των μασαζερι και να μπορουμε να γνωριζουμε απο τις αναφορες σε ποια σμπρωχνουμε και σε ποια οχι.
θυμαμαι πριν καιρο που της μοδας ηταν η φραντζη και λεγαμε μονο γι'αυτο. η για τη στουρναρη που γινοταν λαικο προσκυνημα και το κουδουνι δε σταματαγε κυριολεκτικα να χτυπαει. διαβαζουν και οι απ'εξω πανε και αυτοι.μαθανε οτι γαμιομαστε πλακωσαν και οι γυφτοι
και το καλυτερο εδω μεσα ειναι να μην ειρωνευομαστε και γενικως να  υπαρχει ενα καλο κλιμα γιατι πανω απο ολα το χαβαλε μας κανουμε
:-* :-* :-* :-

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γι αυτό ακριβώς οι πολλές πολλές περιγραφές να λείπουν. ¨αποψή μου. Όσο για τους / τις αβανταδόρους /ισσες όντως κάνουν κρα! Το λακωνίζειν..... που έλεγαν και οι αρχαίοι ημων....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλησπερα Κυριες και Κυριοι εχω να κανω μια προταση σχετικα με τις διαφημισεις των ιδρυματων.
Αγαπητοι ιδιοκτητες μασαζερι....μην βαζετε αβανταδορους που σας τρωνε τσαμπα το χρημα..βγειτε μονοι σας στο thread με νικ το ονομα του μαγαζιου σας και συζητηστε μαζι μας. Εαν εχετε να κανετε και καποια προσφορα καλοδεχουμενη(πχ συστημα με κουπονια στις 5 επισκεψεις 1 δωρο κλπ κλπ) :rockon: :rockon:
Δεν ειναι κακο καποιος να υπερασπιζετε το μαγαζι του, ουτε ειναι κακο διαβαζει το φορουμ αλλα pls μην βαζετε καποιους να γραφουν οτι πηγα εκει και περασα σουπερ,
αυτα τα πραγματα κανουν ΚΡΑ απο μακρικα και ετσι πεφτεται πολυ στην αντιληψη μας.

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πριν λιγες ημερες πηγα μεσογειων 286 μου εκανε μασαζ ενα ωραιο γκομενακι ελληνιδα  αλλα χωρις τιποτα παραπανω γνωριζει καποιος αν παιζει τιποτα  και τι πρεπει να κανω και αν γνωριζει κανενας για κηφησιας 18 οχι 12  

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
πριν λιγες ημερες πηγα μεσογειων 286 μου εκανε μασαζ ενα ωραιο γκομενακι ελληνιδα  αλλα χωρις τιποτα παραπανω γνωριζει καποιος αν παιζει τιποτα  και τι πρεπει να κανω και αν γνωριζει κανενας για κηφησιας 18 οχι 12  
με η χωρις πετσετα?

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για το φιλο που ρωτησε για π.ιερεμιου στο γκυζη.υπαρχουν 2 χαλια κυριες περιπου 35 ετων,σε ενα διαμερισμα 2αρι πολυ χαλια.το ιδιο ισχυει και για κ.λουκαρεως μονο που εκει ο χωρος ειναι λιγο καλυτερος.φυσικα εφυγα σφεντονα.

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στην αρχη οχι αλλα  οταν γυρισα μου εβαλε την πετσετα και καταλαβα οτι την πατησα

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως ειμαστε και εμεις ολοι εδω σχιζοφρενεις. με το που γραψει κατι καποιος και νεος, ολους μας πιανει τρελα, οτι ειναι βαλτος , παιρνει ποσοστα κτλ. αν βλεπουμε τετοια ποστ το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην δινουμε σημασια. στην περιπτωση του dickos που εκανε λαθος ολοι μας αμεσως βγαλαμε τα μαχαιρια.ετσι και αλλιως κατα την ταπεινη μου γνωμη οι αβανταδοροι-ισες κανουν κρα, που και νεος να εισαι το παιρνεις χαμπαρι. ενταξει , ολοι εχουμε μπερδευτει.
και ειδικα με την καλλιροης που ειναι  η τελευταια μοδα και οι μισοι εχουμε γραψει καλα σχολια και οι αλλοι μισοι ασχημα.
και το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να απλωνομαστε , να γυρναμε σε διαφορετικα μαγαζια, γιατι φανταζομαι οτι σκοπος μας ειναι να ξεκλειδωνουμε τα αδυτα των μασαζερι και να μπορουμε να γνωριζουμε απο τις αναφορες σε ποια σμπρωχνουμε και σε ποια οχι.
θυμαμαι πριν καιρο που της μοδας ηταν η φραντζη και λεγαμε μονο γι'αυτο. η για τη στουρναρη που γινοταν λαικο προσκυνημα και το κουδουνι δε σταματαγε κυριολεκτικα να χτυπαει. διαβαζουν και οι απ'εξω πανε και αυτοι.μαθανε οτι γαμιομαστε πλακωσαν και οι γυφτοι
και το καλυτερο εδω μεσα ειναι να μην ειρωνευομαστε και γενικως να  υπαρχει ενα καλο κλιμα γιατι πανω απο ολα το χαβαλε μας κανουμε
:-* :-* :-* :-
Να υποθέσω πως για το θέμα του αβανταδόρου διαφημιστή  αναφέρεσαι σε γνωστό και μη εξαιρετέο που στη φωτό του προφίλ του έχει το έπος του; :2funny: :2funny: :cheesy:

Επισκέπτης
Να υποθέσω πως για το θέμα του αβανταδόρου διαφημιστή  αναφέρεσαι σε γνωστό και μη εξαιρετέο που στη φωτό του προφίλ του έχει το έπος του; :2funny: :2funny: :cheesy:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ετσι ε? αν σου ξανακανω καλυτερες τιμες γραψε μου!
θα πλερωνεις κυριος απο δω και περα , θα πλερωνεις

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναθλητές στο Ολυμπιακό αυτό άθλημα που λέγεται Μασαζ επί κοντώ. Επίσκεψη χθές στη Φωκίωνος. Έκαναν παρέλαση 5 κορασίδες η μία καλύτερη από την άλλη με αυτή την καυλωτική άσπρη ιατρική μπλούζα και με μαύρα κολαν οι 2 εξ αυτών. Πώς φαίνεται οτι το έχω λίγο το φετιχ. Ονόματα Αλίνα, Αννα, Λάουρα κλπ αλλά όχι Πάολα. Πηρα τη Λάουρα που έκανε καλή δουλειά - φουλ προγραμμα - αλλά της έλειπε το κατι τις. Μάλλον θα ξαναπάω αλλά ίσως με την Πάολα. Έχει κανείς πρόσφατη άποψη?

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναθλητές , γράφω πρώτη φορά σήμερα παρόλο που διαβάζω εδώ και καιρό τα πολύ διασκεδαστικά και ενημερωτικά άρθρα σας, θέλω να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια μου. Σήμερα το μεσημεράκι επισκέφτηκα ένα Θεραπευτήριο στη λεωφόρο Μεσόγειων αρ.208 στο πρώτο όροφο το κουδούνι γραφεί ανάπλαση .
Στη υποδοχή είναι μια λίγο γεματούλα την όποια γνωρίζω εδώ και χρόνια. Λόγου εμπιστοσύνης δε χρειάστηκαν περιττές  κουβέντες για το πρόγραμμα μου συνέστησε μια κοπέλα ελληνίδα (Έλλη) για τα μαγικά της χεριά . Έκανα λοιπόν το ντους  μου και περίμενα λίγο στο δωμάτιο , όταν μπήκε η εν λόγο γκόμενα αντίκρισα μια μελαχρινοί κάπου 30αρα , κατευθείαν χαμόγελο με ρώτησε αν θέλω μια βότκα για κουβεντούλα και χαλάρωση.  Λέο οκ και έτσι αρχίσαμε λίγη συζήτησι υψηλού περιεχόμενου. Για να μην πολυλογώ το όλο θέμα όλα πήγαν ρολόι με ακ….  καλαμάκι και μπριζόλα σε διάφορα σταδία ψησίματος. Και με απολυτή συμμετοχή στα γκολ όπου έχασα το ματς με 2:1!!! Το αρνητικό είναι η τιμή (100) .Αλλά όποιος  βολεύετε στην  περιοχή θα γλιτώσει την κίνηση του κέντρου. Ζητώ συγχωρέσει για τυχόν τυπογραφικά λάθη.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ετσι ε? αν σου ξανακανω καλυτερες τιμες γραψε μου!
θα πλερωνεις κυριος απο δω και περα , θα πλερωνεις
Πάντως να ξέρεις ότι είμαι διαθέσιμος να διαβάσουμε και να αναλύσουμε σε βαααάθος  μαζί αυτό το έπος και να γράψουμε νέα ραψωδία με ήρωα φυσικά εσένα. Εγώ θα προταθώ για όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου διότι για τον α’ ανδρικό  θα προταθείς εσύ :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Καλησπερα Κυριες και Κυριοι εχω να κανω μια προταση σχετικα με τις διαφημισεις των ιδρυματων.
Αγαπητοι ιδιοκτητες μασαζερι....μην βαζετε αβανταδορους που σας τρωνε τσαμπα το χρημα..βγειτε μονοι σας στο thread με νικ το ονομα του μαγαζιου σας και συζητηστε μαζι μας. Εαν εχετε να κανετε και καποια προσφορα καλοδεχουμενη(πχ συστημα με κουπονια στις 5 επισκεψεις 1 δωρο κλπ κλπ) :rockon: :rockon:
Δεν ειναι κακο καποιος να υπερασπιζετε το μαγαζι του, ουτε ειναι κακο διαβαζει το φορουμ αλλα pls μην βαζετε καποιους να γραφουν οτι πηγα εκει και περασα σουπερ,
αυτα τα πραγματα κανουν ΚΡΑ απο μακρικα και ετσι πεφτεται πολυ στην αντιληψη μας.

this post was the kykneio asma of avantadores! :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
λεω οτι το παρον θρεντ ειναι απο τα ευπρεπέστερα στο φορουμ και με ελαχιστο βαθμο off-topication.

θα το κρατησουμε ετσι, οπότε ποστ σαν το προηγουμενο που εκανες τυπου ''εταιρος'' και σαν κατι αλλα προηγουμενων ημερων τυπου ''φωτο ποδοσφαιριστων'' θα διαγραφονται, καθως το παρον θρεντ ειναι προς ενημερωση. αν θελουμε, υπαρχουν αλλα θρεντ για χαβαλε ή μπορουμε να ανοιξουμε όσα αλλα γουσταρουμε..

τελικος κυπελλου πρωταθλητριων 1982 aston villa-fc bayern 1-0..ο ορισμος του off-topication...σε σημειο που ο μοντ παπαγιωργης αντι για ψαλίδια θα πρεπει να πιασει πένσα γιγάντια... :grin:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Επαναφερω την ιδεα του σηματος του σιτε!να εχουμε και με εκτωση ετσι!! :2funny: :2funny:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Συναθλητές στο Ολυμπιακό αυτό άθλημα που λέγεται Μασαζ επί κοντώ. Επίσκεψη χθές στη Φωκίωνος. Έκαναν παρέλαση 5 κορασίδες η μία καλύτερη από την άλλη με αυτή την καυλωτική άσπρη ιατρική μπλούζα και με μαύρα κολαν οι 2 εξ αυτών. Πώς φαίνεται οτι το έχω λίγο το φετιχ. Ονόματα Αλίνα, Αννα, Λάουρα κλπ αλλά όχι Πάολα. Πηρα τη Λάουρα που έκανε καλή δουλειά - φουλ προγραμμα - αλλά της έλειπε το κατι τις. Μάλλον θα ξαναπάω αλλά ίσως με την Πάολα. Έχει κανείς πρόσφατη άποψη?
....φιλαρακι αν πετυχεις την παολα μπες με κλειστα ματια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom