astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ελεγξε πμ και.... καλο βολιΤό ποναλάκι στή μέση μου επιμένει ! Σέ λίγο θα επισκευθώ τό 85 γιά θεραπεία,θά ακολουθήσει ενημέρωση άμα τή επιστροφή.....
Ελεγξε πμ και.... καλο βολιΤό ποναλάκι στή μέση μου επιμένει ! Σέ λίγο θα επισκευθώ τό 85 γιά θεραπεία,θά ακολουθήσει ενημέρωση άμα τή επιστροφή.....
"Οι πέντε αδελφές" Εξοχική ταβέρνα- φρέσκα κρέατα. Βρε φίλε Tsar sorry που στα λέω έτσι αλλά τι λες να γράφει το κουδούνι? Σε όλα τα απανταχού ευαγή ιδρύματα του είδους είτε αισθητική γράφουν, είτε beauty ,είτε perfume είτε relax κάτι που τέλος πάντων υπονοεί studio αισθητικής.Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν στό Καλλιρόης 85 γράφει κάτι τό κουδούνι ?
Συγνώμη Πάτερ σέβομαι τα ποστ σου. Απλά αυτό το μαγαζι Καλλιροης 85 δίπλα στην οπελ δεν νομίζω ότι ανηκει στην κατηγορία των μασατζίδικων αλλα σε μια κλάση παραπάνω από στούντιο. Τώρα που είδε ο συναγωνιστής σακουλιαρισμένες παντόφλες και κανονικό μασάζ και στρογγυλά μπάνια δεν ξέρω . Οσο για τις κοπλέλες αρκετά καλές αν εξερέσουμε από χτέσινή επίσκεψη που στις 6 οι 4 δεν βλέπονται. Παντως ποτέ δεν είδα καμία τους να κάνει μπάνιο - παρα μόνο σκούπισμα.
Τωρα όσοι νομίζουν οτι έχω συμφέροντα ας κοιτάξουν τα ποστ μου . - σκυλομούρης-
Εντάξει μή βαράς,τό ποναλάκι στή μέση μού θόλωνε την κρίση."Οι πέντε αδελφές" Εξοχική ταβέρνα- φρέσκα κρέατα. Βρε φίλε Tsar sorry που στα λέω έτσι αλλά τι λες να γράφει το κουδούνι? Σε όλα τα απανταχού ευαγή ιδρύματα του είδους είτε αισθητική γράφουν, είτε beauty ,είτε perfume είτε relax κάτι που τέλος πάντων υπονοεί studio αισθητικής.
η ''γούλια'' παληκαρια ειναι στο 48 της καλλιροης και το καταστημα αποτελει τον ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΞΕΠΕΤΑΣ απο τοτε που ηταν επι-κεφαλής διπλα, στη φρατζη 4. μιλαμε οτι ολα τα τεμαχια εκει νομιζες οτι εχουν φυματιωση, καθως με το που επιανες 10λεπτο, ερχοταν εξω απ το δωματιο η ''γούλια'' ή η αννα και εβηχαν για να τις ακουσει το τεμαχιο και να σε ξεπεταξει.Ακριβώς έτσι στην Καλλιρόης έχει ίδρυμα στο 48 (οπελ) το οποίο έχει φάει λόγω ξεπέτας και γενικότερης συμπεριφοράς,
λεπτομέρειες θα σου πει ο Πάτερ (είναι η κολλητή του η "Γούλια" εκεί ) Πάτερ τα σέβη μου και το "φρέσκο" ίδρυμα στο 85 το οποίο απ'ότι λέγετε είναι από τα καλύτερα τουλάχιστον σαν χώρος και τεκμηριωμένα είναι μπριζολάδικο.
φιλε σπυρο, εχεις ξανα-κανει την ιδια ερωτηση και εχει απαντηθει. κανε εναν κοπο και ψαξε στο θρεντ..Ψαχνω την Λουντα ουκρανη 35 ετων κοκινομαλα με βυζαρες μετριου υψους ελαφρως γεματη.μενει ανω αργυρουπολη και πρεπει να δουλευει σε μασατζιδικο στο κεντρο.συναγωνιστες βοηθηστε με
φιλε σπυρο, εχεις ξανα-κανει την ιδια ερωτηση και εχει απαντηθει. κανε εναν κοπο και ψαξε στο θρεντ..
λεω οτι το παρον θρεντ ειναι απο τα ευπρεπέστερα στο φορουμ και με ελαχιστο βαθμο off-topication.λες οτι δεν εχει "στρωσει" ακομα το Καλλιροης 85 σεβασμιοτατε?
οχι ρε συ. ποιο λες ?? που ??πατερ υποκλινομαι στο μεγαλειο σου.
ειχες απολυτο δικιο μιλησα με το μαρινακι και με εφτιαξε κανονικα!!!
ξερεις φυσικα ποιο μαρινακι εννοω!
λεω οτι το παρον θρεντ ειναι απο τα ευπρεπέστερα στο φορουμ και με ελαχιστο βαθμο off-topication.
θα το κρατησουμε ετσι, οπότε ποστ σαν το προηγουμενο που εκανες τυπου ''εταιρος'' και σαν κατι αλλα προηγουμενων ημερων τυπου ''φωτο ποδοσφαιριστων'' θα διαγραφονται, καθως το παρον θρεντ ειναι προς ενημερωση. αν θελουμε, υπαρχουν αλλα θρεντ για χαβαλε ή μπορουμε να ανοιξουμε όσα αλλα γουσταρουμε..
ναι, τωρα καταλαβα. δεν ειναι και γαμώ τα ατομακια η μαρινα ????καβαλας και γ.παπανδρεου στο χαιδαρι!!!
το μαρινακι απο βεικου????
δεν σου θυμιζει κατι?