Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
επιστροφη απο Στουρναρη 63.Μια χαρουλα η Μαρσι η οποια εχει και τρελο βιτσιο να κοιτιεται ολη την ωρα στο καθρεπτι!Ενα μεγαλο μπραβο στο κοριτσι.Δε το περιμενα μετα τις τελευταιες κριτικες.Ρισκαρα και κερδισα!Φραπε απο ντα καπο και μπριζολα απο Τελλη(οποιος ξερει)! :thumbsup:

ωραιοπαθεια σε ολο της το μεγαλειο
πες μας, τι φοραγε?
την απλη στο χερι λες , ή με τα παρελκομενα?

Επισκέπτης
ωραιοπαθεια σε ολο της το μεγαλειο
πες μας, τι φοραγε?
την απλη στο χερι λες , ή με τα παρελκομενα?

φουλ σετ απο ζαρτιερα κοκκινη το ανωμαλο κρυφοπορνιδιο.Βρε το ανωμαλο,δε το περιμενα!

το μενου :Ορεκτικα , κυριως πιατο, φρουτο εποχης και ζεστο πετσετακι μετα για τα χερακια!

dickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη Πάτερ σέβομαι  τα ποστ σου. Απλά αυτό το μαγαζι Καλλιροης 85 δίπλα στην οπελ δεν νομίζω ότι ανηκει στην κατηγορία των μασατζίδικων αλλα σε μια κλάση παραπάνω από στούντιο. Τώρα που είδε ο συναγωνιστής σακουλιαρισμένες παντόφλες και κανονικό μασάζ και στρογγυλά μπάνια δεν ξέρω . Οσο για τις κοπλέλες αρκετά καλές αν εξερέσουμε από χτέσινή επίσκεψη που στις 6 οι 4 δεν βλέπονται. Παντως ποτέ δεν είδα καμία τους να κάνει μπάνιο - παρα μόνο σκούπισμα.
Τωρα όσοι νομίζουν οτι έχω συμφέροντα ας κοιτάξουν τα ποστ μου .    - σκυλομούρης-

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
επιστροφη απο Στουρναρη 63.Μια χαρουλα η Μαρσι η οποια εχει και τρελο βιτσιο να κοιτιεται ολη την ωρα στο καθρεπτι!Ενα μεγαλο μπραβο στο κοριτσι.Δε το περιμενα μετα τις τελευταιες κριτικες.Ρισκαρα και κερδισα!Φραπε απο ντα καπο και μπριζολα απο Τελλη(οποιος ξερει)! :thumbsup:

O Τέλης στην Πεντέλη έχει ωραιες μπριζόλες,αλλά στο DA CAPO δεν σερβίρουν φραπέ αγαπητέ μου...... :dancing:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συγνώμη Πάτερ σέβομαι  τα ποστ σου. Απλά αυτό το μαγαζι Καλλιροης 85 δίπλα στην οπελ δεν νομίζω ότι ανηκει στην κατηγορία των μασατζίδικων αλλα σε μια κλάση παραπάνω από στούντιο. Τώρα που είδε ο συναγωνιστής σακουλιαρισμένες παντόφλες και κανονικό μασάζ και στρογγυλά μπάνια δεν ξέρω . Οσο για τις κοπλέλες αρκετά καλές αν εξερέσουμε από χτέσινή επίσκεψη που στις 6 οι 4 δεν βλέπονται. Παντως ποτέ δεν είδα καμία τους να κάνει μπάνιο - παρα μόνο σκούπισμα.
Τωρα όσοι νομίζουν οτι έχω συμφέροντα ας κοιτάξουν τα ποστ μου .    - σκυλομούρης-

Αγαπητέ φίλε,δεν ειπα οτι εσυ ειδικά εχεις συμφέροντα....Ομως,οταν για το ιδιο μαγαζί ο ενας λεει οτι εχει ντουσιέρες,παντοφλες,κλπ και ο άλλος λεει οτι δεν εχει τιποτα απο αυτά,είναι να μην προκληθεί συγχυση?
Ενταξει,η γνωμη για τις κοπέλλες ειναι υποκειμενική.Αλλωστε,μπορεί τη μια μέρα να εχει καλές και την αλλη οχι.Αλλα το μπάνιο η ειναι στρογγυλό η δεν ειναι,σωστά?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ειναι λογος αυτος να φωναζεις πρωι-πρωι? :tickedoff:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Μαλλον ο φίλος μπέρεψε τα μασαζίδικα. Αυτό δίπλα στην Οπελ είναι το Καλλιρόης 48 και όχι το 85. Στο Καλλιρόης 48 δεν έχει ούτε σακουλαρισμένη πετσέτα ούτε παντόφλες. Τώρα για τισ κοπέλλες είναι θέμα γούστου(εγώ στο 48 έχω μείνει ευχαρσιτημένων από την ελένη). Πάντως ο φίλος πρέπει να πήγε στο 48

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Aρα φιλε πριν ειρωνευτεις και αντιστρεψεις τα γραφομενα μου με ασακουλιαστες και υγρες πετσετες και μπανια πολυκατοικιιας και κοριτσια με ιδρωτιλα θαπρεπε να ανοιξεις τα ΜΑΤΙΑ σου και να δεις οτι μπηκες στο 48 και οχι στο 85 που ειναι ακριβως απεναντι.
Με κατι τετοια ποστ δημιουργουνται εντυπωσεις για ολυς μας διολου κολακευτικες ,
Περιμενω μια παραθεση σου που αν οχι να ζητας συγνωμη , τουλαχιστον να παραδεχεσαι το λαθος σου.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή συναγωνιστές υπάρχουν δύο ευαγή ιδρύματα στήν Καλλιρόης ? Ένα στό 48 (οπελ) και ένα στό 85 ? Οι γνώρίζοντες δώστε παρακλώ διευκρινήσεις.

dickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναθλητές του κλάδου Μασαζομπριζολίας.  Ζηταω δημοσίως συγνώμη. Και για τον φίλο που ειρωνεύτικα άλλα και για την λάθος πληροφόρηση που παρείχα σε όλους εσάς  εν βρασμό ψωλής, μπέρδεψα τα νούμερα.
Θα επισκεπτώ το εν λόγο ίδρυμα που κακολόγησα. Για να τοποθετηθώ πλέον αντικειμενικά. 
Και πάλι συγνώμη                                                  -σκυλομούρης-

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Δηλαδή συναγωνιστές υπάρχουν δύο ευαγή ιδρύματα στήν Καλλιρόης ? Ένα στό 48 (οπελ) και ένα στό 85 ? Οι γνώρίζοντες δώστε παρακλώ διευκρινήσεις.

Ακριβώς έτσι στην Καλλιρόης έχει ίδρυμα στο 48 (οπελ) το οποίο έχει φάει  :referee: :referee: :referee: λόγω ξεπέτας και γενικότερης συμπεριφοράς,
λεπτομέρειες θα σου πει ο Πάτερ (είναι η κολλητή του η "Γούλια" εκεί :grin: :grin: :grin:) Πάτερ τα σέβη μου και το "φρέσκο" ίδρυμα στο 85 το οποίο απ'ότι λέγετε είναι από τα καλύτερα τουλάχιστον σαν χώρος και τεκμηριωμένα είναι μπριζολάδικο.

ΥΓ. Δεν έχω πάει σε κανένα απ'τα δύο αλλά ΔΙΑΒΑΖΩ πολύ ;) ;) ;)

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ακριβώς έτσι στην Καλλιρόης έχει ίδρυμα στο 48 (οπελ) το οποίο έχει φάει  :referee: :referee: :referee: λόγω ξεπέτας και γενικότερης συμπεριφοράς,
λεπτομέρειες θα σου πει ο Πάτερ (είναι η κολλητή του η "Γούλια" εκεί :grin: :grin: :grin:) Πάτερ τα σέβη μου και το "φρέσκο" ίδρυμα στο 85 το οποίο απ'ότι λέγετε είναι από τα καλύτερα τουλάχιστον σαν χώρος και τεκμηριωμένα είναι μπριζολάδικο.

ΥΓ. Δεν έχω πάει σε κανένα απ'τα δύο αλλά ΔΙΑΒΑΖΩ πολύ ;) ;) ;)
Έχω ένα ποναλάκι στή μέση σήμερα ! Θά πάω στό 85 καί ευπειθώς θά αναφέρω το μεσημεράκι.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν στό Καλλιρόης 85 γράφει κάτι τό κουδούνι ?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής άν στό Καλλιρόης 85 γράφει κάτι τό κουδούνι ?

Συνάδελφε εγώ για κουδούνι δεν ξέρω, αλλά ξέρω πως στο εν λόγω ίδρυμα παρέχει
υπηρεσίες κορασίδα, το όνομα αυτής Αννα εκ Πολωνίας, ξανθιά, γύρω στα 35, για την
οποία έχουν αναφερθεί τα καλύτερα........!!!!!!!!!
(Ελπίζω να μην σε πάρω στο λαιμό μου γιατί προσωπική εμπειρία δεν έχω).

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.233
Πόντοι
19.505
Στο Καλλιρόης 48 έχει ένα όμορφο πιπινάκι την Αλεξάνδρα, αλλά είναι ορισμός τηε ξεπέτας. Στο 85 το κουδούνι γράφει αισθητική νομίζω, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και έχει και μερικά όμορφα κορίτσια.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.233
Πόντοι
19.505

έχεις μπερδέψει το 48 με το 85

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Στο Καλλιρόης 48 έχει ένα όμορφο πιπινάκι την Αλεξάνδρα, αλλά είναι ορισμός τηε ξεπέτας. Στο 85 το κουδούνι γράφει αισθητική νομίζω, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και έχει και μερικά όμορφα κορίτσια.
Τό ποναλάκι στή μέση μου επιμένει ! Σέ λίγο θα επισκευθώ τό 85 γιά θεραπεία,θά ακολουθήσει ενημέρωση άμα τή επιστροφή.....

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Συναθλητές του κλάδου Μασαζομπριζολίας.  Ζηταω δημοσίως συγνώμη. Και για τον φίλο που ειρωνεύτικα άλλα και για την λάθος πληροφόρηση που παρείχα σε όλους εσάς  εν βρασμό ψωλής, μπέρδεψα τα νούμερα.
Θα επισκεπτώ το εν λόγο ίδρυμα που κακολόγησα. Για να τοποθετηθώ πλέον αντικειμενικά. 
Και πάλι συγνώμη                                                  -σκυλομούρης-
Συγχωρεμενος και απο μενα και οποτε μπορεις πηγαινε στο 85 και ενημερωσε μας.
Καλη συνεχεια στην μασαζωη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom