Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Διαβαζω οτι ο γνωστος σεριφης....εσπειρε διχονοια στα μελη του παροντος thread,προτεινω ο κληρος να κατεβει κοντα στο λαο για να εξιλεωθουν τα πραγματα../.
Πατερ:ευλογησον
Vaso:Φραπεδιασον
Ζero:Λαδωσων
Panx:.....δεν πηρες θεση... χαχαχα
Παντως και εγω την ειχα αρκετα ψηλα αλλα...κατα την διαρκεια της θητειας της σαν σεριφης στην Μαρνης, η αληθεια ειναι οτι μου την εσπασε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
για κανε 'ενα γκαλοπ για την Θεοδώρα στο φορουμ και τα ξαναλέμε...

και πες μου ΜΙΑ μασατζού που δεν ειναι καργιόλα.
ΜΙΑ

η θοδωρα ειναι η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΟΡΝΗ !!!  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

απο μενα ΑΚΥΡΟ στην επαγγελματια λατρη του χρηματος !!! 

υ.γ. πρεπει να μαθει και το ντουζ οπως σωστα λετε....  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Διαβαζω οτι ο γνωστος σεριφης....εσπειρε διχονοια στα μελη του παροντος thread,προτεινω ο κληρος να κατεβει κοντα στο λαο για να εξιλεωθουν τα πραγματα../.
Πατερ:ευλογησον
Vaso:Φραπεδιασον
Ζero:Λαδωσων
Panx:.....δεν πηρες θεση... χαχαχα
Παντως και εγω την ειχα αρκετα ψηλα αλλα...κατα την διαρκεια της θητειας της σαν σεριφης στην Μαρνης, η αληθεια ειναι οτι μου την εσπασε.
'
για το καλο του σαιτ θα κανουμε εμεις τους διαιτητες :referee:
πολλα καινουργια μελοι μου στελνουν πμ γιατι εχουν φοβηθει την οργη των μοdarator εχουν κατακλυσει τα θεραπευτηρια για να ηρεμησουν. μαλιστα εχθες σε κεντρικοτατο μασαζable ειχε γινει πορεια διαμαρτυριας με  :knuppel:πανο και πλακατ υπερ της θεοδωρας και αλλους με μαυρα ριχτα να πλακωνονται  :hammer:ωσπου ηρθαν οι δυο χοντρες απο γαλατσιου να τους χωρισουν.

εγω παντως το εχω πει οτι η μαρινα εχει παρει ολο το σαιτ και σε μενα ουτε μπουτι δεν επιασε  :2funny:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
PANX κι εγω ειπα οτι στην καραισκου με μαυρισαν!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
με τι σε μαυρισαν? με σολαριουμ για κατι αλλο ? μπρε οπως λεει και ο καρ :grin:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τι πόση ώρα; Αν περάσεις κατ' ευθείαν στο ψητό χωρίς μασσάζ κινδυνεύεις στο εικοσάλεπτο επάνω ( αν αντέξεις τόσο) να έχεις ενα πολύ πλατύ χαμόγελο αλλά μετά από δεύτερες σκέψεις να κλαίς τα λεφτά σου. Άν διαβάσεις πιο πάνω, αυτό συνέβη σ' εναν "άτυχο" συναγωνιστή, που δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό του fast food   :huh:

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι μια μασατζου. μια πουτανα γενικοτερα. αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. το θεμα μου ειναι ο τροπος της και η απλυσιά της.

ρωτα παληκαρια που εχουν παρει θοδωρα και μαγια (για παραδειγμα) απο στουρναρη, ή δεσποινα απο σολωμου σε καλη μερα και τα ξαναλεμε..

αλλα.... σταματαω εδω. εχεις ακομη τον πονο της ομαδας σου και δεν σε ξαναπειραζω αποψε..  :P

Καί όχι μόνο :grin:.Κάποια από τις γκόμενες πού προανέφερες δέν έχει πρόβλημα καί γιά δεύτερο γύρο άν αντέχεις στό καπάκι :rockon:.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
χαιρετω ολα τα αλανια των μασατζιδικων. πριν 1 ωρα περασα απο στουρναρη 63 τριτο οροφο επειτα απο καποια καλα λογια που εχω διαβασει για εκει.Μπαινω μεσα με να φιλο και με ρωταει η τσατσα αν εχω ξαναπαει. Της απαντησα οτι καποιος φιλος μας στελνει και μου λεει οτι το μαγαζι προσφερει μυαχαλαρωτικο προγραμμα και κοστιζει 50 ευρώ. Της ειπα οτι θελω το full προγραμμα και μου ειπε οτι δεν κανει το μαγαζι. Πάντως ρε παιδια πολυ ελεηνο το μαγαζι αυτο, θελω κατι πιο κηριλε, υπαρχει τιποτα???

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Της ειπα οτι θελω το full προγραμμα και μου ειπε οτι δεν κανει

Εσυ τι περιμενες να σου πει
τσιμπουκακι
πισωκολλητο
στα γονατα
και ελευθερα πιασιματα???????????

Ρε παιδια το εχουμε ξαναπει, τα μασατζιδικα δεν ειναι μπουρδελα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
φιλε εγω την πρωτη φορα που πηγα απλα ειπα σε εκεινο το χωρο δεν ειχα ξαναπαει και βεβαια με περιποιηθηκαν πολυ καλα.απο τοτε ειμαι καλος πελατης και παντα με ευχαριστουν.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Εσυ τι περιμενες να σου πει
τσιμπουκακι
πισωκολλητο
στα γονατα
και ελευθερα πιασιματα???????????

Ρε παιδια το εχουμε ξαναπει, τα μασατζιδικα δεν ειναι μπουρδελα.

τι επρεπε να κανω? να προσπαθω με επιχειρηματα να την πεισω οτι δεν ειμαι μπατσος?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Μπαινω μεσα με να φιλο και με ρωταει η τσατσα αν εχω ξαναπαει.

πας που πας πρωτη φορα παιρνεις και παρεα μαζι σου.....την τρομαξατε την γυναικα. :S
Απο το ηθων σου λεει ειναι, τι λες καπακι και για το φουλ προγραμμα, ε τι περιμενες??

Οσον αφορα το δευτερο σκελος περι χλιδης.
Κανεις λαθος φιλε...το μαγαζι ειναι αρκετα περιποιημενο, προσφατα ανακαινισμενα καποια δωματια, και πεντακαθαρο...
Τωρα απο εκει και περα μαγαζια υπαρχουν πολλα κατα κολωνακι μερια αλλα εαν ειναι να δωσεις 100 ευρω για φραπε και βλεπουμε για κατι παραπανω τοτε νομιζω οτι δεν αξιζουν

Επισκέπτης
χαιρετω ολα τα αλανια των μασατζιδικων. πριν 1 ωρα περασα απο στουρναρη 63 τριτο οροφο επειτα απο καποια καλα λογια που εχω διαβασει για εκει.Μπαινω μεσα με να φιλο και με ρωταει η τσατσα αν εχω ξαναπαει. Της απαντησα οτι καποιος φιλος μας στελνει και μου λεει οτι το μαγαζι προσφερει μυαχαλαρωτικο προγραμμα και κοστιζει 50 ευρώ. Της ειπα οτι θελω το full προγραμμα και μου ειπε οτι δεν κανει το μαγαζι. Πάντως ρε παιδια πολυ ελεηνο το μαγαζι αυτο, θελω κατι πιο κηριλε, υπαρχει τιποτα???
και τελικα τι εγινε? κανατε τιποτα αλλο η δεν μας τιμησατε?

αλλα αν πηγες και με φιλο σου πρωτη φορα μαλλον μοιαζετε για :police:.  το καλυτερο ειναι να της πεις το διαβασα στο σαιτ και επειδη σαν μαγαζι κανετε ωραια ποσταρισματα σαν μελοι , ειπα να δοκιμασω ;)

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
απλα να περναγες μεσα κ τα υπολοιπα θα ειχαν ερθει απο μονα τους...

Επισκέπτης
που να παει και απο θησεως μερια , τοτε θα καταλαβει περι χλιδοχωρου
καθαριοτητας!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
τι επρεπε να κανω? να προσπαθω με επιχειρηματα να την πεισω οτι δεν ειμαι μπατσος?
Θα σου πω κατι φιλε και να το ξερεις, ολοι εχουμε φαει φολες σε διαφορα μαγαζια.

Μπορει να ακουσεις εδω οτι η ταδε μασατζου κανει τρελα πραγματα και να πας εκει και να μην παρεις ουτε φραπε......αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα.

επειδη και εγω δεν παω στο συγκεκριμενο μαγαζι(δεν με βολευει το κεντρο)
οταν πηγα πρωτη φορα, μου ειπε και εμενα τα ιδια(το μασαζ ειναι 50ευρο)
περασα μεσα, και ολα εγιναν κανονικα....δεν χρειαζοταν η ερωτηση για φουλ..

Ρωτησες εσυ για φουλ :
σου λεει αυτη....η :police:ειναι ή  :idiot: οποτε ας πω εγω μονο μασαζ να ειμαι καλυμενη

Την επομενη φορα που θα πας φροντισε να ζητησεις
πριν την ευχη του πατερ και ολα θα γινουν κανονικα
:priest:

ευλογησον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom