Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπορει βεβαια να πει οτι ειναι και  :police: και να του κανουν και καλυτερες τιμες :-*

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Δεν προλαβαίνω για "ποιητική" περιγραφή αλλά πέρασα από Καλλιρόης 85. Πολύ περιποιημένος χώρος, ευγενέστατη υποδοχή χωρίς ανάκριση πέραν του πως μας βρήκες ( από έναν φίλο). Πήρα την πολωνέζα, Εξαιρετική, και πρόθυμη. Το κουνελάκι μου απόλαυσε την γλυκειά θαλπωρή της στοματικής της κοιλότητας, και μου επεστράφη καθαρό, περιποιημένο και στραγγιγμένο. Όπως λέμε στην καθουμιλουμένη τζάμι. Το σύνολο 70. Διέκρινα μία ελαφρά απογοήτευση στο μουτράκι της αλλά είχα ακολουθήσει πιστά την τιμολογιακή προτροπή της κυρίας επί των τιμών, η οποία μου είχε δηλώσει 50+20. Δεν νομιζω όμως πως θα ξαναπάω αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. 

ΥΓ Για να μην αναρωτιέστε, ποιητικός οίστρος με πιάνει μόνο όταν ανακαλύπτω κάτι το πολύ εξαιρετικό

Πέρασα σήμερα για πρώτη φορά απο Καλλιρόης 85 πριν μια ώρα περίπου αλλά δεν άνοιξαν.Υποθέτω οτι δεν τους άρεσε που με είδαν απο την θυροτηλεόραση με κουστούμι....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
μπορει βεβαια να πει οτι ειναι και  :police: και να του κανουν και καλυτερες τιμες :-*
Μη το γελας καθολου, εχω ενα γνωστο, που παλια ηταν στο σωμα....αλλα ειναι μεγαλος πουτανιαρης, οπου εχει πει οτι ειναι :police:    η εξυπηρετηση ειναι special.
Μαλιστα μια μασατζου(ιδιοκτητρια καποιο μαγαζιου)πριν 2 χρονια, του εστελνε τις κοπελες στο σπιτι....ειδατε εξυπηρετηση.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προφανως το παλληκάρι είναι απειρο και δεν γνωρίζει οτι τα μασατζίδικα αυτού του είδους λειτουργουν σαν κέντρα αισθητικής η κατι παρόμοιο....Τα κανονικά μπουρδέλλα φίλε μας εχουν αδεια,περναει γιατρός,κλπ.Εδώ η κατάσταση είναι λίγο συγκεχυμένη,γι' αυτό και σε πολλά μαγαζια (π.χ. Ματζαγριωτάκη) άλλη κοπέλλα κανει το μασαζ (συνηθως εξαιρετικό) και άλλη τα υπόλοιπα....

Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις μερικές σελίδες του site θα είχες καταλάβει πως πρεπει να φερθεις και δεν θα την πάταγες....Δεν πειράζει,την επομενη φορά να πας μονος και ,καλου κακου,εχε και προφυλακτικό μαζί σου....

Οσο για τις τιμές....ο κανόνας είναι οτι το κατάστημα παίρνει 50 ευρώ και η κοπέλλα τα υπόλοιπα.Ενδεχομένως η κοπέλλα εχει συμμετοχή και στα 50 ευρώ τα αρχικά.....

dickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος πολυ καθαρος ,τα δωματια καθενα με δικο του χρωμα και στρογγυλη ντουζιερα , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης και πετσετα που μυριζει μαλακτικο ,ολα κλεισμενα με σελοφαν .
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια εως και μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου αφρολουτρο την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου.Μετα σπαλομπριζολα με 4 ειδη ψησιματος .40 λεπτα 80 ευρω ,θα ξαναπαω συντομα .

Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος σχετικά καθαρος ,στα δωμάτια δεν θυμάμαι να έχουν διαφορετικό χρώμα και μπανίερα κανονική σαν πολυκατοικίας , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης ούτε καν υπήρχαν και πετσετα που είναι λιγο βρεγμένη μάλλον έχει χαλάσει το στεγνωτήριο ,ολα χύμα.
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια καλά εως και καράμπάζα μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ 5 λεπτών έτσι για να πούμε ότι κάνουμε και μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου υδροτίλα άσχετα 'αν μετά την μπριζόλα΄ούτε καν πλένουν την ψησταριά παρα μόνο σκούπισμα με χαρτοπετσέτα την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου άσχετα ποιανου είχε πάρει πρίν .Μετα σπαλομπριζολα με 1 ειδος  ψησιματος  μόνο πισοκολητό .20 λεπτα με το πλύσιμο μου πρίν και μετά + 1 ευρω η πρτοκαλάδα 79 ευρω ,δε θα ξαναπαω συντομα . Μαύρο στην Ξ Ε Π Ε Τ Α ! ! !

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
μηπως δεν εχεις φωτογενεια? :grin:

Μπορεί να είναι και αυτό,όμως σπάστηκα και έφυγα.Με βολεύει η περιοχή αλλά απ΄ότι διαβάζω
είναι και εκεί της ξεπέτας όπως τα απέναντι...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
βρε μπας και εισαι εσυ αυτος? :new_shocked:
Φτου γαμωτο παλι με καταλαβαν.....
Μηπως φταει το κοντο κουρεμα?
Το ξυρισμα κοντρα?
Η χωριστρα στη μεση?
Το μπλε παντελονι?
ή μηπως οι χειροπεδες που εχω κρεμασμενες στη ζωνη?
α' τωρα θυμηθηκα μαλλον ο ασυρματος με προδοσε και το γκλοπ :police:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος σχετικά καθαρος ,στα δωμάτια δεν θυμάμαι να έχουν διαφορετικό χρώμα και μπανίερα κανονική σαν πολυκατοικίας , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης ούτε καν υπήρχαν και πετσετα που είναι λιγο βρεγμένη μάλλον έχει χαλάσει το στεγνωτήριο ,ολα χύμα.
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια καλά εως και καράμπάζα μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ 5 λεπτών έτσι για να πούμε ότι κάνουμε και μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου υδροτίλα άσχετα 'αν μετά την μπριζόλα΄ούτε καν πλένουν την ψησταριά παρα μόνο σκούπισμα με χαρτοπετσέτα την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου άσχετα ποιανου είχε πάρει πρίν .Μετα σπαλομπριζολα με 1 ειδος  ψησιματος  μόνο πισοκολητό .20 λεπτα με το πλύσιμο μου πρίν και μετά + 1 ευρω η πρτοκαλάδα 79 ευρω ,δε θα ξαναπαω συντομα . Μαύρο στην Ξ Ε Π Ε Τ Α ! ! !
Μαλλον αλλου θα πηγες ,εισαι και νεος ,θα μαθεις σιγα σιγα να ξεχωριζεις .
Οι ειρωνιες αλλου ,εκτος αν σου θιγονται τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος πολυ καθαρος ,τα δωματια καθενα με δικο του χρωμα και στρογγυλη ντουζιερα , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης και πετσετα που μυριζει μαλακτικο ,ολα κλεισμενα με σελοφαν .
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια εως και μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου αφρολουτρο την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου.Μετα σπαλομπριζολα με 4 ειδη ψησιματος .40 λεπτα 80 ευρω ,θα ξαναπαω συντομα .
οι 2 [δυο] οψεις του ιδιου νομισματος...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχετε σκεφθεί ποτέ για ποιο λόγο άραγε δυο μέλη του φόρουμ γράφουν ΤΟΣΟ αντιφατικά πράγματα για το ίδιο μαγαζί,μέσα σε λίγη ωρα,ο δεύτερος μάλιστα αντιγράφει το ποστ του άλλου και το αλλαζει προς το χειρότερο?

Πάτερ μου σεβαστέ,οταν πριν λίγες μέρες εγραφα,καλοπροαίρετα,οτι εδω μέσα υπαρχουν ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE,μου απαντησες ολίγον τι κοροιδευτικά,οτι δήθεν απο το μυαλό μου τα βγαζω αυτά....Επιμενεις ακόμα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια καλά εως και καράμπάζα μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ 5 λεπτών έτσι για να πούμε ότι κάνουμε και μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου υδροτίλα άσχετα 'αν μετά την μπριζόλα΄ούτε καν πλένουν την ψησταριά παρα μόνο σκούπισμα με χαρτοπετσέτα την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου άσχετα ποιανου είχε πάρει πρίν .Μετα σπαλομπριζολα με 1 ειδος  ψησιματος  μόνο πισοκολητό .20 λεπτα με το πλύσιμο μου πρίν και μετά + 1 ευρω η πρτοκαλάδα 79 ευρω ,δε θα ξαναπαω συντομα . Μαύρο στην Ξ Ε Π Ε Τ Α ! ! !
ρε dick-e μου, τί παπαριές γραφεις ????

για κάντα μας ρέστα..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Εχετε σκεφθεί ποτέ για ποιο λόγο άραγε δυο μέλη του φόρουμ γράφουν ΤΟΣΟ αντιφατικά πράγματα για το ίδιο μαγαζί,μέσα σε λίγη ωρα,ο δεύτερος μάλιστα αντιγράφει το ποστ του άλλου και το αλλαζει προς το χειρότερο?

Πάτερ μου σεβαστέ,οταν πριν λίγες μέρες εγραφα,καλοπροαίρετα,οτι εδω μέσα υπαρχουν ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE,μου απαντησες ολίγον τι κοροιδευτικά,οτι δήθεν απο το μυαλό μου τα βγαζω αυτά....Επιμενεις ακόμα?
Ευχαριστω φιλε μου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αν μιλησεις με μασατζουδες εκ των έσω και σου πουν πως και ποιοι και με τι ανταλλαγμα μπαινουν και διαφημιζονται σφηνοειδώς στο σαιτ, θα σου πεσουν τα μαλλια (αν εχεις)

ομως, ξαναλεω: ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ????

οσο αφορα αυτο που λες οτι δηλαδη ''ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE'' αυτο ειναι φαντασίωση.
τί σχεση εχει το σαιτ με το μαλακιστήρι που παει και πιανει τη μασατζου και της λεει οτι ''..θα γραφω για σενα'', για να γαμαει τσαμπα ??

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Άλλα παιδιά που να έχουν επισκεφθεί το Καλιρόης 85, τι γνώμη έχουν;

Επισκέπτης
επιστροφη απο Στουρναρη 63.Μια χαρουλα η Μαρσι η οποια εχει και τρελο βιτσιο να κοιτιεται ολη την ωρα στο καθρεπτι!Ενα μεγαλο μπραβο στο κοριτσι.Δε το περιμενα μετα τις τελευταιες κριτικες.Ρισκαρα και κερδισα!Φραπε απο ντα καπο και μπριζολα απο Τελλη(οποιος ξερει)! :thumbsup:

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Άλλα παιδιά που να έχουν επισκεφθεί το Καλιρόης 85, τι γνώμη έχουν;
Ειναι  ξεπετα παρολο που ο χωρος ειναι πολυ καλος.Εχω γραψει σχετικα χθες με λεπτομερειες.Δεν ξερω τι παιζει με τις αντικρουομενες γνωμες.Ειμαι μελος 2 χρονια και εχω επισκευτει 14 μασαζιδικα πανω απο 60 φορες συνολικα και πιστευω ειμαι αντικειμενικοτατος.
θα ξαναπαω μηπως επεσα σε αναποδη κοπελλα παρολα αυτα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτο που λετε για την καλλιροης 85 ειναι σχετικο. ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη. εγω δεν εχω παει ποτε για να κρινω.

το θεμα ειναι οτι κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος !!!

το λεω αυτο διοτι μεσα απο το θρεντ ολοι μαθαμε οτι υπαρχει μπριζολαδικο στην συγκεκριμενη διευθυνση. σωστα?
ωραια τωρα για τα υπολοιπα αν ειναι καλη καποια εκει ή κανει ξεπετες ή οτιδηποτε αλλο ειναι διφορουμενα οπως και οπουδηποτε αλλου.

αυτα που λεω ισχυουν επισης και για τα υπολοιπα μπριζολαδικα που αναφερουμε εδω μεσα, ο σκοπος ειναι να ξερουμε ποια ειναι μπριζολαδικα και ποια οχι. για τα υπολοιπα ο καθενας μπορει να εχει την προσωπικη του αποψη και να την μοιραστει και μαζι μας !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom