Επισκέπτης
μπορει βεβαια να πει οτι ειναι και και να του κανουν και καλυτερες τιμες :-*
Δεν προλαβαίνω για "ποιητική" περιγραφή αλλά πέρασα από Καλλιρόης 85. Πολύ περιποιημένος χώρος, ευγενέστατη υποδοχή χωρίς ανάκριση πέραν του πως μας βρήκες ( από έναν φίλο). Πήρα την πολωνέζα, Εξαιρετική, και πρόθυμη. Το κουνελάκι μου απόλαυσε την γλυκειά θαλπωρή της στοματικής της κοιλότητας, και μου επεστράφη καθαρό, περιποιημένο και στραγγιγμένο. Όπως λέμε στην καθουμιλουμένη τζάμι. Το σύνολο 70. Διέκρινα μία ελαφρά απογοήτευση στο μουτράκι της αλλά είχα ακολουθήσει πιστά την τιμολογιακή προτροπή της κυρίας επί των τιμών, η οποία μου είχε δηλώσει 50+20. Δεν νομιζω όμως πως θα ξαναπάω αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.
ΥΓ Για να μην αναρωτιέστε, ποιητικός οίστρος με πιάνει μόνο όταν ανακαλύπτω κάτι το πολύ εξαιρετικό
Μη το γελας καθολου, εχω ενα γνωστο, που παλια ηταν στο σωμα....αλλα ειναι μεγαλος πουτανιαρης, οπου εχει πει οτι ειναι η εξυπηρετηση ειναι special.μπορει βεβαια να πει οτι ειναι και και να του κανουν και καλυτερες τιμες :-*
Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος πολυ καθαρος ,τα δωματια καθενα με δικο του χρωμα και στρογγυλη ντουζιερα , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης και πετσετα που μυριζει μαλακτικο ,ολα κλεισμενα με σελοφαν .
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια εως και μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου αφρολουτρο την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου.Μετα σπαλομπριζολα με 4 ειδη ψησιματος .40 λεπτα 80 ευρω ,θα ξαναπαω συντομα .
μηπως δεν εχεις φωτογενεια?
Φτου γαμωτο παλι με καταλαβαν.....βρε μπας και εισαι εσυ αυτος?
Μαλλον αλλου θα πηγες ,εισαι και νεος ,θα μαθεις σιγα σιγα να ξεχωριζεις .Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος σχετικά καθαρος ,στα δωμάτια δεν θυμάμαι να έχουν διαφορετικό χρώμα και μπανίερα κανονική σαν πολυκατοικίας , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης ούτε καν υπήρχαν και πετσετα που είναι λιγο βρεγμένη μάλλον έχει χαλάσει το στεγνωτήριο ,ολα χύμα.
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια καλά εως και καράμπάζα μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ 5 λεπτών έτσι για να πούμε ότι κάνουμε και μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου υδροτίλα άσχετα 'αν μετά την μπριζόλα΄ούτε καν πλένουν την ψησταριά παρα μόνο σκούπισμα με χαρτοπετσέτα την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου άσχετα ποιανου είχε πάρει πρίν .Μετα σπαλομπριζολα με 1 ειδος ψησιματος μόνο πισοκολητό .20 λεπτα με το πλύσιμο μου πρίν και μετά + 1 ευρω η πρτοκαλάδα 79 ευρω ,δε θα ξαναπαω συντομα . Μαύρο στην Ξ Ε Π Ε Τ Α ! ! !
δεν αποκλειεται παντως.....Μαλλον αλλου θα πηγες ,εισαι και νεος ,θα μαθεις σιγα σιγα να ξεχωριζεις .
Οι ειρωνιες αλλου ,εκτος αν σου θιγονται τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος πολυ καθαρος ,τα δωματια καθενα με δικο του χρωμα και στρογγυλη ντουζιερα , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης και πετσετα που μυριζει μαλακτικο ,ολα κλεισμενα με σελοφαν .
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια εως και μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου αφρολουτρο την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου.Μετα σπαλομπριζολα με 4 ειδη ψησιματος .40 λεπτα 80 ευρω ,θα ξαναπαω συντομα .
οι 2 [δυο] οψεις του ιδιου νομισματος...Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος σχετικά καθαρος ,στα δωμάτια δεν θυμάμαι να έχουν διαφορετικό χρώμα και μπανίερα κανονική σαν πολυκατοικίας , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης ούτε καν υπήρχαν και πετσετα που είναι λιγο βρεγμένη μάλλον έχει χαλάσει το στεγνωτήριο ,ολα χύμα.
Η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη χαμογελαστη σου φωναζει τα κοριτσια 6 η 7 νομιζω απο πιπινια καλά εως και καράμπάζα μιλφ για ολα τα γουστα , διαλεξα ξανθο μανουλι που δεν θυμαμαι ονομα ,ξεκινησαμε με μασαζ 5 λεπτών έτσι για να πούμε ότι κάνουμε και μασαζ προχωρησαμε σε απαλο αισθησιακο τολμηρο και σωμα με σωμα μυριζε παντου υδροτίλα άσχετα 'αν μετά την μπριζόλα΄ούτε καν πλένουν την ψησταριά παρα μόνο σκούπισμα με χαρτοπετσέτα την γυρισα σε 23χ3 και αρχσε το καλαμακι ανευ ελαστικου άσχετα ποιανου είχε πάρει πρίν .Μετα σπαλομπριζολα με 1 ειδος ψησιματος μόνο πισοκολητό .20 λεπτα με το πλύσιμο μου πρίν και μετά + 1 ευρω η πρτοκαλάδα 79 ευρω ,δε θα ξαναπαω συντομα . Μαύρο στην Ξ Ε Π Ε Τ Α ! ! !
ρε dick-e μου, τί παπαριές γραφεις ????Eπισκεψη στο Καλλιροης 85 , χωρος καινουργιος σχετικά καθαρος ,στα δωμάτια δεν θυμάμαι να έχουν διαφορετικό χρώμα και μπανίερα κανονική σαν πολυκατοικίας , τα αξεσουαρ ,σφουγγαρι παντοφλες μιας χρησης ούτε καν υπήρχαν και πετσετα που είναι λιγο βρεγμένη μάλλον έχει χαλάσει το στεγνωτήριο ,ολα χύμα.
Ευχαριστω φιλε μουΕχετε σκεφθεί ποτέ για ποιο λόγο άραγε δυο μέλη του φόρουμ γράφουν ΤΟΣΟ αντιφατικά πράγματα για το ίδιο μαγαζί,μέσα σε λίγη ωρα,ο δεύτερος μάλιστα αντιγράφει το ποστ του άλλου και το αλλαζει προς το χειρότερο?
Πάτερ μου σεβαστέ,οταν πριν λίγες μέρες εγραφα,καλοπροαίρετα,οτι εδω μέσα υπαρχουν ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE,μου απαντησες ολίγον τι κοροιδευτικά,οτι δήθεν απο το μυαλό μου τα βγαζω αυτά....Επιμενεις ακόμα?
αν μιλησεις με μασατζουδες εκ των έσω και σου πουν πως και ποιοι και με τι ανταλλαγμα μπαινουν και διαφημιζονται σφηνοειδώς στο σαιτ, θα σου πεσουν τα μαλλια (αν εχεις)Πάτερ μου σεβαστέ,οταν πριν λίγες μέρες εγραφα,καλοπροαίρετα,οτι εδω μέσα υπαρχουν ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE,μου απαντησες ολίγον τι κοροιδευτικά,οτι δήθεν απο το μυαλό μου τα βγαζω αυτά....Επιμενεις ακόμα?
Ειναι ξεπετα παρολο που ο χωρος ειναι πολυ καλος.Εχω γραψει σχετικα χθες με λεπτομερειες.Δεν ξερω τι παιζει με τις αντικρουομενες γνωμες.Ειμαι μελος 2 χρονια και εχω επισκευτει 14 μασαζιδικα πανω απο 60 φορες συνολικα και πιστευω ειμαι αντικειμενικοτατος.Άλλα παιδιά που να έχουν επισκεφθεί το Καλιρόης 85, τι γνώμη έχουν;