Επισκέπτης
....φιλαρακι αν πετυχεις την παολα μπες με κλειστα ματια....
εμαθα φιλε kinky οτι εσυ εφηυρες το ''Μπριζολα''!
respect
....φιλαρακι αν πετυχεις την παολα μπες με κλειστα ματια....
αν σου αρεσουν τα μιλφειγ παρε κορινα. την συνηστουν 29 κατασκευαστες μασαζολαδου.Συναθλητές στο Ολυμπιακό αυτό άθλημα που λέγεται Μασαζ επί κοντώ. Επίσκεψη χθές στη Φωκίωνος. Έκαναν παρέλαση 5 κορασίδες η μία καλύτερη από την άλλη με αυτή την καυλωτική άσπρη ιατρική μπλούζα και με μαύρα κολαν οι 2 εξ αυτών. Πώς φαίνεται οτι το έχω λίγο το φετιχ. Ονόματα Αλίνα, Αννα, Λάουρα κλπ αλλά όχι Πάολα. Πηρα τη Λάουρα που έκανε καλή δουλειά - φουλ προγραμμα - αλλά της έλειπε το κατι τις. Μάλλον θα ξαναπάω αλλά ίσως με την Πάολα. Έχει κανείς πρόσφατη άποψη?
θα φοραμε απο μεσα φανελακι με σταμπα τον γλομπο η θα βγαλουμε ταυτοτητες και θα τις δειχνουμε. και οσοι εχουν παραπανω αστερια θα εχουν και την αναλογη εκπτωση.Επαναφερω την ιδεα του σηματος του σιτε!να εχουμε και με εκτωση ετσι!!
Φίλε Andy στο συγκεκριμένο μαγαζί παίζει φραπές μετά από πολλές συνεδρίες. Α ! Ο καφές ελληνικός σκέτος. Καλύτερα να τον σερβίρεις ο ίδιος στον εαυτό σου παρά να στον σερβίρει η Τσιγγάνα Ε..Επειδή διάβασα πρόσφατα κάτι για Κ.Παλαιολόγου 7 στην Ν.Σμύρνη,πήγα το πρωι να ρίξω μια ματιά....
Καμμία σχέση με το τόπικ....Μην ασχολείστε.Η πολυκατοικία είναι σε κεντρικότατο σημείο,κυριλάτη,με μαγαζιά κάτω και σοβαρά ιατρεία και γραφεια στους ορόφους.Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι στον 1ο και 4ο όροφο και μάλιστα διαφημίζεται με ειδική πινακίδα στο δρόμο.....Παρέχει υπηρεσίες μανικιουρ-πεντικιουρ,ρηλαξ,αισθητική προσώπου,κλπ.Η κυρία που είναι υπεύθυνη είναι ευγενής,αλλά σε καμμια περίπτωση δεν μου εδωσε την εντύπωση καλυμμένης τσατσάς......Συνεπώς,ας μην ασχοληθούμε αλλο με αυτό,τουλάχιστον στα πλαίσια του παρόντος θέματος.
τελικα τρως σε αυτο το ιδρυμα η οχι??!εχω μπερδευτει!βολτα απο ιλιαδα νεα τεμαχια αλεξια ελληνιδα μονο φραπε για αρχη το επαιζε δυσκολη.ψηλη ξανθια πρεπει να δουλευε π φαληρο φουλ πολη καλο απο πρωτη φοπα
ποιες το δινουν ονοματα ξερουμε?κ ποσο παει το μενου συναδελφε?τρως, αλλα οχι ολα τα τεμαχια. μερικα το δινουν και αλλα οχι.
βεβαια το πληρωνεις για συναγριδα , αλλα στα συν ειναι ο χωροσ και το οτι καθεσαι ολη την ωρα που πληρωνεις. δεν προτιμαται απο ολους
Είναι ευκολο κάποιος φίλος να γράψει την διεύθυνση της Φωκιωνος?
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Προγραμματίζω επισκεψη στο 85 για να δω ιδίοις ομμασι περι τινος προκειται.Επισης,εχω καιρό να ακουσω για Ματζαγριωτάκη....το έκλεισε η Τατιάννα?
Φίλε Andy στο συγκεκριμένο μαγαζί παίζει φραπές μετά από πολλές συνεδρίες. Α ! Ο καφές ελληνικός σκέτος. Καλύτερα να τον σερβίρεις ο ίδιος στον εαυτό σου παρά να στον σερβίρει η Τσιγγάνα Ε..
τρως, αλλα οχι ολα τα τεμαχια. μερικα το δινουν και αλλα οχι.
βεβαια το πληρωνεις για συναγριδα , αλλα στα συν ειναι ο χωροσ και το οτι καθεσαι ολη την ωρα που πληρωνεις. δεν προτιμαται απο ολους
Σωστός, συμφωνώ Α Π Ο Λ Υ Τ Α !συναγωνιστες στην ιλλιαδα την εχουν βρει και μας δουλευουν γιατι ειμαςτε χαζοι και πρωτος εγω. γιατι παω τακτικα και αφηνω ενα σωρο ευρω ενω μπορω με λιγοτερα τα μισα να τη βρω αλλου. στην ιλλιαδα κατω απο 120 ευρω δεν μαμας το λιγοτερο ακουω νουμερα και με πιανει ζαλη. υπαρχουν βεβαια δυο η τρεις κοπελες που οτ και να δωσης δεν λενε οχι η ρουλα πχ.με την αλεξανδρα οπως ειπα κατι γινεται ειναι σε δυσμενεια απο την κυρια.υπαρχουν και αλλες κοπελες που μπορει να δωσουν μπριζολα εκτος απο αφτες που γραφηκαν. ειναι η ζωη η γιαννα η μαρινα ηαντζελα η ντανιελα ηελενη η μικρη και δυο τεμαχια ωραια καινουργια ξανθα. αλλα εμπαρκο και εγω μαζι να πεινασουν και να φευγουν με 20 ευρω το βραδυ να δουμε θα ζητανε τοτε τη μανα τους και τον πατερα τους.