τι θελει να πει το ποιητη?βλεπω τον buddha να μη παιρνει ανασα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δεν διαβαζεις και θα σ μαλωσω!
θα το ξαναπω ομως.
εγινε δημοψηφισμα και αναλογα με το ποσα αστερια εχει καποιος στο σαιτ αναλογη θα ειναι και η εκπτωση που θα εχει στα ιδρυματα
θα το ξαναπω ομως.
εγινε δημοψηφισμα και αναλογα με το ποσα αστερια εχει καποιος στο σαιτ αναλογη θα ειναι και η εκπτωση που θα εχει στα ιδρυματα
μαλλον το Βασο εννοεις!δεν διαβαζεις και θα σ μαλωσω!
θα το ξαναπω ομως.
αυτος εχει περισσοτερα *
Επισκέπτης
και εσυ πας να τον φτασεις
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
....το παιζει 80's...και ετσι....Το μελαχροινο στην φωκίωνος ειναι η Αλίνα πολύ καλό κορμί αλλά είναι λίγο ξυνή .Η καλύτερη εκεί μέσα είναι η Πάολα η οποία κάνει εκπληκτικά κόλπα.Βέβαια για τους λάτρεις των μιλφ υπάρχει πάντα η σταθερή αξία Κορίνα με τα εκπληκτικά πόδια το μόνο ίσως μειονέκτημα της σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη είναι το αξύριστο μου....κι της
τραβας ζορι με την παρτη μου, ε πανξ?και εσυ πας να τον φτασεις
δε φτανεται αυτος , ειναι μαστερ.
κατι σαν τον Γιοντα στον Πολεμο των Αστρων.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
και σου αρεσουν τα 80's, ετσι δεν ειναι κωλογερεεεεεεεεεεεεε ????????....το παιζει 80's...και ετσι....
....το παιζει 80's...και ετσι....
τα σεβη μου κινκυ30!
βαλε μας ενα γκαλοπ για το καλυτερο μασαζαδικο [ σικ ]
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.208
- Πόντοι
- 216
Το μελαχροινο στην φωκίωνος ειναι η Αλίνα πολύ καλό κορμί αλλά είναι λίγο ξυνή .Η καλύτερη εκεί μέσα είναι η Πάολα η οποία κάνει εκπληκτικά κόλπα.Βέβαια για τους λάτρεις των μιλφ υπάρχει πάντα η σταθερή αξία Κορίνα με τα εκπληκτικά πόδια το μόνο ίσως μειονέκτημα της σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη είναι το αξύριστο μου....κι της
Η Αλίνα στην Φωκίωνος 9-11 είναι κατά την γνώμη μου από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο (μαζί με την Δέσποινα από Σολωμού 59) και στο δωμάτιο δεν είναι και τόσο ξυνή μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, για την Πάολα συμφωνώ τό'χει το έκφυλο, χωρίς να της φαίνεται και το βγάζει στο δωμάτιο, την Κορίνα δεν την έχω πάρει ακόμα μάλλον θα είναι το επόμενο test ride.
Δεν τις προλαβαίνω πια......... έχω χάσει τον έλεγχο........... τις βάζω με σειρά προτεραιότητας και η λίστα αντί να μικραίνει όλο μεγαλώνει...........!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
συναγωνιστες στην ιλλιαδα την εχουν βρει και μας δουλευουν γιατι ειμαςτε χαζοι και πρωτος εγω. γιατι παω τακτικα και αφηνω ενα σωρο ευρω ενω μπορω με λιγοτερα τα μισα να τη βρω αλλου. στην ιλλιαδα κατω απο 120 ευρω δεν μαμας το λιγοτερο ακουω νουμερα και με πιανει ζαλη. υπαρχουν βεβαια δυο η τρεις κοπελες που οτ και να δωσης δεν λενε οχι η ρουλα πχ.με την αλεξανδρα οπως ειπα κατι γινεται ειναι σε δυσμενεια απο την κυρια.υπαρχουν και αλλες κοπελες που μπορει να δωσουν μπριζολα εκτος απο αφτες που γραφηκαν. ειναι η ζωη η γιαννα η μαρινα ηαντζελα η ντανιελα ηελενη η μικρη και δυο τεμαχια ωραια καινουργια ξανθα. αλλα εμπαρκο και εγω μαζι να πεινασουν και να φευγουν με 20 ευρω το βραδυ να δουμε θα ζητανε τοτε τη μανα τους και τον πατερα τους.
πολυ θωθτο θε βρισκω..αλλα εδω που τα λεμε δεν φταιει σε τιποτα η διευθυνση και τα κοριτσια του ιδρυματος αναξιοπαθουντων δισκοπαθουντων....για αυτο πληρωνεις αδρα...στο κολωνακι ειναι ρε ανθρωπε όχι στα πετραλωνα...αλλα τα τσεπατα παντελονια που κυκλοφορουν στους γυρω δρομους και άλλα παραπλευρως της πλατειας ΗΟΥΣ....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η Αλίνα στην Φωκίωνος 9-11 είναι κατά την γνώμη μου από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο (μαζί με την Δέσποινα από Σολωμού 59) και στο δωμάτιο δεν είναι και τόσο ξυνή μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, για την Πάολα συμφωνώ τό'χει το έκφυλο, χωρίς να της φαίνεται και το βγάζει στο δωμάτιο, την Κορίνα δεν την έχω πάρει ακόμα μάλλον θα είναι το επόμενο test ride.
Δεν τις προλαβαίνω πια......... έχω χάσει τον έλεγχο........... τις βάζω με σειρά προτεραιότητας και η λίστα αντί να μικραίνει όλο μεγαλώνει...........!!!!!!!!!!
μασαζοβιε.....εχει δικιο ο φιλτατος για την αλινα,απλα δεν είπε την σωστη λεξη που ταιριαζει στην περιπτωση της...δεν ειναι ξυνη,ειναι πολυ καλο παιδι,απλα ειναι ψυχρη με τον πελατη και λειτουργει τις περισσοτερες πολυ μηχανικα...αλλα ειναι ευχαριστη παρουσια,όχι και ξυνη!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τραβας ζορι με την παρτη μου, ε πανξ?
δε φτανεται αυτος , ειναι μαστερ.
κατι σαν τον Γιοντα στον Πολεμο των Αστρων.
μαστερ εισαι και φαινεσαι!εγω ειμι ο μαστερ της μαλακιας και μονο αυτην αντιπροσωπευω,ενταξθει?
σωπα Βασο μου , σωπα...μαστερ εισαι και φαινεσαι!εγω ειμι ο μαστερ της μαλακιας και μονο αυτην αντιπροσωπευω,ενταξθει?
@panx
τι καταλαβες τωρα?
μου τον τσατισες!
δεκα χορους θα θελει να ησυχασει!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
σωπα Βασο μου , σωπα...
@panx
τι καταλαβες τωρα?
μου τον τσατισες!
δεκα χορους θα θελει να ησυχασει!
ή 10 λαδωματα....εξαρταται απο το πως θα ξυπνησω....
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μπορει να εχεις δικιο φιλε μου σε αυτα που λες η τσεπατοι δεν πανε στην ιλλιαδα πανε στα πριβε και ξερουμε που.υπαρχουν και αλλοι που δελεαζονται δια τηλεφωνου για τον κηπο της εδεμ και πανε βλεπουν καλα παιδια και προθυμα για κατι παπαπανω κασι την πατανε.καπως ετσι την πατησα και εγω πριν χρονια αλά καταφερα να επιβιοσω και δεν ειμαι κολονακιοτης ταμπουριωτης ειμαι οπωε αναφερω ποιο πανω λαθος μου. καλιο αργα παρα ποτε. που ξυπνησα εστω και τωρα.
Στην ιλλιάδα τις περισσότερες φορές σου γεννά προσδοκίες η κα Ελένη η οποία ότι και να της ζητήσεις λέει <<θα τα κανονίσεις στο δωμάτιο με την κοπέλλα>> Μπάινεις στο δωμάτιο και εκεί αρχίζει το ξεψίλιασμα ακόμα κια για φραπέ σου ζητάνε 20€Βέβαια από την ιλλιάδα έχουν περάσει κατά καιρούς ακπληκτοκά κομμάτια όχι μόνο από πλευράς υπηρεσιών αλλά και εμφάνισης (πωλίνα,βάσω,αγγελική,αλεξάνδρα,ρόζα)
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλε Zero για την Ναταλη της Σολωμου ,ειμαι σιγουρος οτι δινει,και αυτη ειναι αστερακι , και πολυ καλη και υπομονετική με τους πελατες ....
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλοι μου συναγωνιστες ,δεν νομιζετε οτι η Μαρνης εχει χαλασει πολυ τελευτεα ? και νομιζω νομίζω ότι άντο έχει συμβεί από τότε που από κει φύγανε , η Ζάνα ,η θεοδωρα και αλλα καλά κορίτσια....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66