Μην βαράτε ολοι μαζί.....Προσωπική εμπειρία δηλώνω,για συγκεκριμένα μαγαζια και για συγκεκριμένες κοπέλλες.Αλλωστε,οι περισσότερες αναφορές που διαβάζω εδω (πλην Στουρνάρη) για 80+ μιλουν....
Ενδεικτικά λοιπον....Σήμερα στην Ο...ου 58,Ν.Σμυρνη,για 80 μου ειπαν.Στην Καλλιροης 85 πληρωσα εγω 80,σημερα,και μου ειπε η επι της υποδοχής οτι αυτή ειναι η ταριφα για ολες τις κοπέλλες.
Οσες φορες εχω πάει στην Σολωμου,το 80 αρι ειναι στανταρ και 1-2 κοπέλλες (ονόματα δεν θυμαμαι) ψιλοστραβωσαν κιολας...Στην Καλλιθεα τωρα : Θησεως 31 και 79,ναι σ' αυτά τα χαλια μερη,80 είναι το καλαμακι και 100 το φουλ.Στην Ματζαγριωτάκη 80-100 είναι το καλαμακι και το φουλ,οταν υπάρχει,κατοπιν συμφωνιας.Ξεκινά πάντως απο 120-130 ευρώ.Ακατέβατα....
100 για φραπέ μονο μου ζήτησαν στην Κ.παλαιολόγου 7,έγραψα και σχετική αναφορά.Απλά εκει σου θολώνουν τα νερά με διαφορα προγράμματα και μπερδευεσαι....
Τα μαγαζια που αναφέρει αλλος φίλος και κοστιζουν 70 δεν τα εχω επισκεφθει.Α,φίλος που πήγε πριν 3-4 μερες στην Φωκιωνος πλήρωσε 80,αλλά του ειπαν για 100 αν θελει περισσότερη ωρα και περιποιηση.Εδω δεν εχω προσωπική πειρα,μεταφερω σχολια αλλου.