Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Στον αλβανικό οίκο μαλλάξεων Πατησίων 131 η Αλεξάνδρα - άψογο και μοσχομυριστό πιπίνι, η Τζέσι - καινούργια στρουμπουλή μελαχρινή κοντό μαλλάκι και η Μελίνα (νομίζω) μελαχρινή με κολασμένο σώμα. Έχω γράψει παλαιότερα για Αλεξάνδρα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στον αλβανικό οίκο μαλλάξεων Πατησίων 131 η Αλεξάνδρα - άψογο και μοσχομυριστό πιπίνι, η Τζέσι - καινούργια στρουμπουλή μελαχρινή κοντό μαλλάκι και η Μελίνα (νομίζω) μελαχρινή με κολασμένο σώμα. Έχω γράψει παλαιότερα για Αλεξάνδρα.

μπραβο αγοραρε....δεν στο ειχα πει οτι θα δεις μεγαλη διαφορα στα μασαζ?ετσι απο στουντιαδες γυριστε ολοι στο μασαζ....αλλωστε κανει καλο υγκια...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Στον αλβανικό οίκο μαλλάξεων Πατησίων 131 η Αλεξάνδρα - άψογο και μοσχομυριστό  :o :o :o :o[size=18pt]πιπίνι[/size] :o :o :o :o, η Τζέσι - καινούργια στρουμπουλή μελαχρινή κοντό μαλλάκι και η Μελίνα (νομίζω) μελαχρινή με κολασμένο σώμα. Έχω γράψει παλαιότερα για Αλεξάνδρα.
λιποθυμω...
...δε λεω οτι ειναι ο ορισμος του μιλφ. [ προσεξτε τις ραγαδες στην κοιλιτσα της ]
...δε λεω οτι ειναι σουπερ gfe [ συμφωνα με τα στανταρντς ]
...δε λεω οτι ειναι μελαχρινη καυλοφατσα με σουπερ τσιμπουκοχειλα [ πολυ εξωτικη και μεγαλο "μουτρο" ]
...δε λεω το κανονικο της ονομα [ δεν το θυμαμαι - μετα απο το φιλο που ψαχνει τη Λουντια, τις λεω ολες Λουντια και καθαριζω ]
...δε λεω οτι η τιμη ειναι 70 [ προσοχη συναδελφοι μη μας παρουν τον αερα ]
...λιγο νερο κι εναν αραπη με βενταλια....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
2 επισκέψεις σήμερα....

Αρχικά στην Ν.Σμυρνη,"Ιλίαδος 58" οπου καλός μεν ο χωρος,αλλά μονο μια θεραπενίδα (η αλλη δουλευε),οχι του γουστου μου.80 ευρώ η ταριφα,εφυγα λέγοντας "θα περάσω μεσ τη βδομάδα"...... :dancing:

Μετά,Καλλιρόης 85.Καλός χωρος,διακριτικό μερος,τουλάχιστον για Κυριακή.3 κοπέλλες,διαλεξα την Ευη,Ρωσιδα,μελαχροινή,καλοσχηματισμενη,"γυναικειο" σώμα,με πιασίματα.Παχουλή δεν την λες,αδυνατη δεν ειναι.

Καλό μασαζ,φιλικότατη,GFE,πληρης περιποιηση,ανεση χρόνου και γενικά αρκετή συμμετοχή.Ντουσιερα εντος δωματιου,παντοφλες,κλπ. ολα μιας χρήσης.Το πλήρες προγραμμα 80 ευρώ,χαμογελα και "να μας ξαναρθετε".....

Το μαγαζι εχει ξεκινήσει σωστα,ανακριση δεν υπάρχει,νομιζω οτι είναι καλή επιλογή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να πλένεται την είδες;; 80 ευρώ;; Χμ...σε λιγο το βλέπω να στρογγυλεύει στο 100ρικο..ήμαρτον...με 80 γιούργια γιατί να παει κανεις γμτ; Πάει 2 φορές σε στούντιο.
Εδώ συζητάμε να ρίξουμε τις τιμές τους που έχουν ξεφύγει και τώρα τα δίνουμε φόρα παρτίδα;;;Και είμαστε και ευτυχείς;

Επισκέπτης
αλεξανδρα, τοπ μουνι αλλα ξυδι τοπ και φραγκοkiller

αντζελα, τοπ μουνι λιγο ξινο και πρεπει να σκασεις αρκετα μεχρι να φας

ντανιελα ελα ελα, τοπ gun και αυτο αλλα απο προσωπικη εμπειρια δεν δινει πριτσολακι

βιβη, σεξουαλα κολεγιαλα που το δινει αλλα ειναι λιγο σαικο ειναι και ντοπιο που το παιζει και μοντελο

ρουλα, σταθερη αξια καλο μασαζ αλλα περασαν οι δοξες της , τωρα ειναι μιλφειγ

φαιη, ντοπιο καυλιαρικο και καποιος εχει αναφερει οτι εχει φαει πριτσολακι και μαλιστα μετα συνοδειας

χριστινα, ντοπιο για οσους προτιμουν τα αδυνατα κορμακια που δινει και σπαλα

για τωρα αυτες θυμαμαι, γιατι εχω να παω καιρο και τελευταια φορα με χαλασαν και ετσι τους εχω ριξει ακυρο.
γενικα το μαγαζι ειναι για αρχη καριερας σε μασαζερι που σε παραμυθιαζει ο χωρος και τα μουνακια, αν και πιο παλια τα πραγματα ηταν πολυ πιο καλα με φοβερα αξιολογα και προθυμα τεμαχια
δεν λεω , ο καθενας ασ ζηταει οσα θελει αν καποιος τα δινει, αλλα οχι μερικες κασεροπιτες εκει μεσα να στο παιζουν μανταμιτσες λες και τισ βαζουν με το ζορι.
σε μασατζιδικο ηρθα κυρα μου μου οχι στον οτε για συνδεση

α και ξεχασα  :-*
εγινε ενα λαθος και να με συγχωρειτε
διορθωνω

ντανιελα , γλυκο πετιτ και δινει μπριζολιτσα

βικτωρια, τοπ gun αλλα απο προσωπικη εμπειρια δεν δινει τιποτα περα απο φραπε και αυτος εσπρεσσο.

thanks

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια, 5,33333333 επισκεψεις βγαινουν.

υπαρχουν και τα μπουρδελα του 15άρικου. μην πω και του 12άρικου.. :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδια,το 80αρι για φουλ πρόγραμμα είναι το στάνταρ πλεον νομίζω....Συνηθως,για φουλ επαναλαμβάνω,πάει 100 η και 120.....

Μονο η Στουρναρη το κραταει στα 70,να δουμε για ποσο καιρό ομως.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδια,το 80αρι για φουλ πρόγραμμα είναι το στάνταρ πλεον νομίζω....Συνηθως,για φουλ επαναλαμβάνω,πάει 100 η και 120.....

οταν λες 100 ή 120, ποια μαγαζια εχεις στο μυαλο σου ??

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Υπάρχουν κι άλλα ιδρύματα με 70€, πάντα για full πρόγραμμα μιλάμε,εκτός από Στουρνάρη 63 έχουμε, Σολωμού 59, Γ' Σεπτεμβρίου 131, Ηρώων Πολυτεχνείου 8 (Πειραιάς), Φιλοτίου στην Κυψέλη απέναντι από τα δικαστήρια (δεν θυμάμαι αριθμό) και έχω την εντύπωση πως και για το ίδρυμα της Καλλιρόης 85 οι πρώτες ανταποκρίσεις που έλεγαν για την Αννούλα την Πολωνέζα, μιλούσαν για 70€ (full πρόγραμμα) τώρα μάλλον κάποιος έκανε την αρχή με 80€ και χάλασε την πιάτσα..........!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

θυμα ή προβοκατορας? :think:
μαλλον λεει για συγγρου 12, "τυφλου ραψωδου" κλπ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μην βαράτε ολοι μαζί.....Προσωπική εμπειρία δηλώνω,για συγκεκριμένα μαγαζια και για συγκεκριμένες κοπέλλες.Αλλωστε,οι περισσότερες αναφορές που διαβάζω εδω (πλην Στουρνάρη) για 80+ μιλουν....

Ενδεικτικά λοιπον....Σήμερα στην Ο...ου 58,Ν.Σμυρνη,για 80 μου ειπαν.Στην Καλλιροης 85 πληρωσα εγω 80,σημερα,και μου ειπε η επι της υποδοχής οτι αυτή ειναι η ταριφα για ολες τις κοπέλλες.
Οσες φορες εχω πάει στην Σολωμου,το 80 αρι ειναι στανταρ και 1-2 κοπέλλες (ονόματα δεν θυμαμαι) ψιλοστραβωσαν κιολας...Στην Καλλιθεα τωρα : Θησεως 31 και 79,ναι σ' αυτά τα χαλια μερη,80 είναι το καλαμακι και 100 το φουλ.Στην Ματζαγριωτάκη 80-100 είναι το καλαμακι και το φουλ,οταν υπάρχει,κατοπιν συμφωνιας.Ξεκινά πάντως απο 120-130 ευρώ.Ακατέβατα....

100 για φραπέ μονο μου ζήτησαν στην Κ.παλαιολόγου 7,έγραψα και σχετική αναφορά.Απλά εκει σου θολώνουν τα νερά με διαφορα προγράμματα και μπερδευεσαι....

Τα μαγαζια που αναφέρει αλλος φίλος και κοστιζουν 70 δεν τα εχω επισκεφθει.Α,φίλος που πήγε πριν 3-4 μερες στην Φωκιωνος πλήρωσε 80,αλλά του ειπαν για 100 αν θελει περισσότερη ωρα και περιποιηση.Εδω δεν εχω προσωπική πειρα,μεταφερω σχολια αλλου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μην βαράτε ολοι μαζί.....
δεν βαραμε μπρε..  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :grin:

Στην Καλλιθεα τωρα : Θησεως 31 και 79,ναι σ' αυτά τα χαλια μερη,80 είναι το καλαμακι και 100 το φουλ....
οχι, εδω σε ''εφαγαν''. την επομενη φορα που θα πας, να τους πεις οτι θα τους αφορισω εντος 48 ωρων..  :)

Οσες φορες εχω πάει στην Σολωμου,το 80 αρι ειναι στανταρ και 1-2 κοπέλλες (ονόματα δεν θυμαμαι) ψιλοστραβωσαν κιολας...
αν εννοεις τη σολωμου 54, πες στη σιτεμενη κυρια οτι σε στελνει ο παππας και σου ειπε να της πεις να παει να καθαρισει καμια σκαλα. ασε, μην της το πεις, θα το διαβαζει τωρα κιολας..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταρχας Φρατζή πας με 70.
Δεύτερον το γεγονός πως σου λένε 80 και εσύ το πας αδιαπραγμάτευτο δεν μου αρέσει, θα σου έλεγα να το παίξεις να δεις τι γίνεται. Έτσι παγιώνεται πάντα. Μπαίνουν κάποιοι κα λένε και 100 να μου πει εγώ τα δίνω...
Εγώ σόρρυ αλλά αν μου πούνε 80 ή 100 θα τα ακούσουνε. και μακάρι να μη γαμήσω και ποτέ την γκόμενα που θα μου γιαλίσει εκεί μέσα. Δηλαδή όταν βρίσκεις μια κοπέλα έξω και σου λέει πως για να την πηδήξεις θέλει να της αγοράσεις κόσμημα γιατί την φτύνεις και προχωράς στην επόμενη και στις "επι το κιγκλίδωμα" ξαφνικά γινόμαστε μπρούκληδες;
Ρε δεν πα να κρεμάσουν τα μαστάρια τους στο περίμενε....εγώ 80 δεν τους δίνω και ας μην ξαναπηδήξω ποτέ σε μασατζίδικο. Άει σιχτίρ πια...γίνανε όλες γκόμενες περιοπής. Και εκτός των άλλων παίζουμε και τη ζωούλα μας με τα ζώα που πάνε και καταθέτουν και θέλουνε ακάποτα και κωλοσφυρίγματα και δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους.

ttsefan

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αλήθεια ξέρει κανείς που δουλεύει η πωλίνα και η βάσω από τα μεγαλ΄υτερα ονόματα που εχουν περάσει από την ιλιάδα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom