προσφατη επισκεψις στο νεο ιδρυμα της καλλιροης 85 στου νεου κοσμου....στο ρόλο της τσατσόπορτας η πρωην εργατρια της σκρα 4 μιλφ μπαζολε!ο χωρος πολυ καλος οπως τον γουσταρω...μπανακι μεσα στο δωματιο σε στυλ τριγγετα-συγγρου 144-οασις φαση(λεκκα 19),φωτα ρυθμιζομενα για χαμηλο-δυνατο φως....και εργατριες τεθερις(4)....εσπαθε το μεθαιο δοντι μου...για αυτο μιλαω με "θ" :S...η βικτωρια,ο νασος αλευρας,η αννα και ο πατρικ βιειρα.Εγω μετα απο πολλη σκεψη(εξυνα το κεφαλι μου επιδεικτικα για κανα πενταλεπτο μεχρι να αποφασισω με ποια-ποιον θα περασω) ωσπου ξάφνου παιρνω την αποφαση να παρω τον πουλο!και τί δεν μου εκαναν για να γυρισω πισω....με το που παω στην πορτα να φυγω μου λεει.....αν κατσετε κυριε θα σας κανουμε ενα εξαιρετικο προγραμμα με CIM CIF A-LEVEL και μενω μαλακας....της λεω της νταλιας(τσατσοπορτα)...δεν καταλαβαινω τί μου ειπατε?τί εννοειτε?θα παραγγειλετε κανα κινεζικο για να φαμε all together ετσι για την καλη γνωριμια? ωσπου γυρναει με ναζι και πουτανια εμφυτη και μου λεει...όχι καλε..εσυ θα φας μαζι με την επιλογη σου μεσα στο δωματιο...και μου κλεινει το ματι.....εγω βραχος εν τω μεταξυ και να κανω τον χαζονε!Ειδε και αποειδε και αυτη ότι δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα που μου ειπε και διαλεξα τον πατρικ βιειρα για να παμε για μπαλλα στου φιξ..οπως και εγινε αφου δεχτηκε με ευχαριστηση να του μαθω 2,3 μυστικα της μπαλλας...
υ.γ. κλαψε...κλαψε....κλαψε....χαρτομαντηλα...χαρτομαντηλα!
Κάνε μας και τη .... μετάφραση τώρα !
πατρικ βιειρα ...???