Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
προσφατη επισκεψις στο νεο ιδρυμα της καλλιροης 85 στου νεου κοσμου....στο ρόλο της τσατσόπορτας η πρωην εργατρια της σκρα 4 μιλφ μπαζολε!ο χωρος πολυ καλος οπως τον γουσταρω...μπανακι μεσα στο δωματιο σε στυλ τριγγετα-συγγρου 144-οασις φαση(λεκκα 19),φωτα ρυθμιζομενα για χαμηλο-δυνατο φως....και εργατριες τεθερις(4)....εσπαθε το μεθαιο δοντι μου...για αυτο μιλαω με "θ" :S...η βικτωρια,ο νασος αλευρας,η αννα και ο πατρικ βιειρα.Εγω μετα απο πολλη σκεψη(εξυνα το κεφαλι μου επιδεικτικα για κανα πενταλεπτο μεχρι να αποφασισω με ποια-ποιον θα περασω) ωσπου ξάφνου παιρνω την αποφαση να παρω τον πουλο!και τί δεν μου εκαναν για να γυρισω πισω....με το που παω στην πορτα να φυγω μου λεει.....αν κατσετε κυριε θα σας κανουμε ενα εξαιρετικο προγραμμα με CIM :new_shocked:CIF  :new_shocked:A-LEVEL :new_shocked: :headbang2:και μενω μαλακας....της λεω της νταλιας(τσατσοπορτα)...δεν καταλαβαινω τί μου ειπατε?τί εννοειτε?θα παραγγειλετε κανα κινεζικο για να φαμε all together ετσι για την καλη γνωριμια? :rockon:ωσπου γυρναει με ναζι και πουτανια εμφυτη και μου λεει...όχι καλε..εσυ θα φας μαζι με την επιλογη σου μεσα στο δωματιο...και μου κλεινει το ματι.....εγω βραχος εν τω μεταξυ και να κανω τον χαζονε!Ειδε και αποειδε και αυτη ότι δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα που μου ειπε :rolleyes:και διαλεξα τον πατρικ βιειρα για να παμε για μπαλλα στου φιξ..οπως και εγινε αφου δεχτηκε με ευχαριστηση να του μαθω 2,3 μυστικα της μπαλλας...

υ.γ. κλαψε...κλαψε....κλαψε....χαρτομαντηλα...χαρτομαντηλα!

Κάνε μας και τη .... μετάφραση τώρα !
πατρικ βιειρα ...???

Επισκέπτης
θα παραγγειλετε κανα κινεζικο για να φαμε all together ετσι για την καλη γνωριμια? :rockon:ωσπου γυρναει με ναζι και πουτανια εμφυτη και μου λεει...όχι καλε..εσυ θα φας μαζι με την επιλογη σου μεσα στο δωματιο...
ωραια!!! και εγω την ωρα που εφευγα ηρθε η παραγγελια με σουβλακια και ουτε καν μου ειπαν να τσιμπησω κατι μετα απο τοση θεραπεια.
τι να πει και ο susi guy που πηγαινει φαγητο :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ωραια!!! και εγω την ωρα που εφευγα ηρθε η παραγγελια με σουβλακια και ουτε καν μου ειπαν να τσιμπησω κατι μετα απο τοση θεραπεια.
τι να πει και ο susi guy που πηγαινει φαγητο :grin:

αφου εισαι αμπριζολοφαγος....χορτοφαγος καργα.....εμεις ειμαστε πιο μοσχαρισιοι πελατες.... :grin:

t.tom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπαινω πρωτη φορα εδω, ειναι σημαντικες οι πληροφοριες σας για να μη τη πατησουμε,........θα ξεκινησω μαλλον να πηγαινω και εγω.... ειναι καλο για να αλαξουμε στυλ.... :think: αλλα οχι να απογοητευτουμε με τη πρωτη μας βγει μαπα το καρπουζι :think:

t.tom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει καποιο καταστημα που να ειναι πιο περιποιημενο απο οτι εχετε αναφερει ,εστω και ποιο ακριβο να γινετε καλο μασαζ και να εχει τουλαχιστον εκτονωση? :think:

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Πρόσφατη επίσκεψη στην Πατησίων 131.
Καινούργιο μαγαζί,  2 μηνών.
Εμφανίζεται η χαμογελαστή μαντάμ, και μετά τα ..βαρετά πλέον προκατρκτικά μου λέει "εδώ κάνουμε μασαζ, 45 λεπτά, 50 ευρώ!" Ωραία, λέω να δώ τις κοπέλες.
Εμφανίζεται λοιπόν, Λάουρα καστανή, κοντό μαλί, καραπουτανέ στύλ, με δεκαπέντε πόντους ξυλοτάκουνα!, ένα ξανθό milf, Λία που δεν μου έκανε εντύπωση και Αλεξάνδρα, μελαχροινούλα, μακρύ μαλί, αδύνατη, χαμογελαστή.
Διαλέγω Αλεξάνδρα, εχοντας διαβάσει παλαιότερο post ...συναδέλφου.
Η κοπέλα είναι δύο μήνες στο σπόρ, κάνει μέτριο μασάζ αλλά το προσπαθεί φιλότιμα. Μόλις μου είπε να γυρίσω μπροστά της 'εριξα το υπονοούμενο, και τσίμπησε, οπότε βγήκε από το δωμάτιο επιστρέφοντας με το ...λάστιχο.
Συμπαθητικό σώμα, ωραίο πρόσωπο, μικρό βυζάκι, χαμηλών τόνων γενικά και εμφανώς άπειρη και συγκρατημένη, δεν κάνει για ασυγκράτητους για ξέσκισμα (!).  Πάντως ήταν πρόθυμη, η μπριζόλα σερβιρίστηκε σε δύο διαφορετικά πιάτα (=στάσεις)και ήταν αρκετά  γευστική. Πιστεύω ότι με τον καιρό και άμα σε μάθει μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Το σύνολο 70.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πρόσφατη επίσκεψη στην Πατησίων 131.
Καινούργιο μαγαζί,  2 μηνών.
Εμφανίζεται η χαμογελαστή μαντάμ, και μετά τα ..βαρετά πλέον προκατρκτικά μου λέει "εδώ κάνουμε μασαζ, 45 λεπτά, 50 ευρώ!" Ωραία, λέω να δώ τις κοπέλες.
Εμφανίζεται λοιπόν, Λάουρα καστανή, κοντό μαλί, καραπουτανέ στύλ, με δεκαπέντε πόντους ξυλοτάκουνα!, ένα ξανθό milf, Λία που δεν μου έκανε εντύπωση και Αλεξάνδρα, μελαχροινούλα, μακρύ μαλί, αδύνατη, χαμογελαστή.
Διαλέγω Αλεξάνδρα, εχοντας διαβάσει παλαιότερο post ...συναδέλφου.
Η κοπέλα είναι δύο μήνες στο σπόρ, κάνει μέτριο μασάζ αλλά το προσπαθεί φιλότιμα. Μόλις μου είπε να γυρίσω μπροστά της 'εριξα το υπονοούμενο, και τσίμπησε, οπότε βγήκε από το δωμάτιο επιστρέφοντας με το ...λάστιχο.
Συμπαθητικό σώμα, ωραίο πρόσωπο, μικρό βυζάκι, χαμηλών τόνων γενικά και εμφανώς άπειρη και συγκρατημένη, δεν κάνει για ασυγκράτητους για ξέσκισμα (!).  Πάντως ήταν πρόθυμη, η μπριζόλα σερβιρίστηκε σε δύο διαφορετικά πιάτα (=στάσεις)και ήταν αρκετά  γευστική. Πιστεύω ότι με τον καιρό και άμα σε μάθει μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Το σύνολο 70.
αλβανες δεν εχει εκει ????  :rolleyes:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
υπαρχει καποιο καταστημα που να ειναι πιο περιποιημενο απο οτι εχετε αναφερει ,εστω και ποιο ακριβο να γινετε καλο μασαζ και να εχει τουλαχιστον εκτονωση? :think:

θησεως 27α μαρουσι,ματζαγριωτακη 56 καλλιθεα και ωρριμμμου 44 κωλλοννακοι! :dancing:

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.440
Ρε παιδιά μήπως ξέρετε κάνα μαγαζί με υπηρεσίες τζακούζι &  xamam αλλα να έχει και :knockinb: η εστω κανα καλαμακι

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αρχες Συγγρου στο 12

τζακουζια και χαμαμ παιζουν και σε εναν νεο σχετικα χωρο(προσφατα ανακαινισμενο) στην κ.παλαιολογου 7 στην νεα σμυρνη όπου ειναι κορυφαιος ο χωρος,αλλα παιχνιδι μεσα δεν γινεται ιδιαιτερα......εχει ερθει ενα ομως νεο τεμαχιο πολυ ενδιαφερον.....ελληνακι...μελαχροινο με απιστευτο κορμακι!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τζακουζια και χαμαμ παιζουν και σε εναν νεο σχετικα χωρο(προσφατα ανακαινισμενο) στην κ.παλαιολογου 7 στην νεα σμυρνη όπου ειναι κορυφαιος ο χωρος,αλλα παιχνιδι μεσα δεν γινεται ιδιαιτερα......εχει ερθει ενα ομως νεο τεμαχιο πολυ ενδιαφερον.....ελληνακι...μελαχροινο με απιστευτο κορμακι!

επισης χαμαμ-τζακουζι παιζει στο μαρουσι στη θησεως 27α,στο τσοκο σπα και στην ανδρονικου αν θυμαμαι καλα.....πολυ συντομα θα γινει αντιστοιχος χωρος στην ματζαγριωτακη στην καλλιθεα....επισης εχει και η ωροιμου αντιστοιχες υπηρεσιες....διορθωστε με παντογνωστες μασαζαδες αν κανω καπου λαθος...

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
το θεμα ειναι αν κανουν δουλεια με την πρωτη και οχι να στο τρεναρουν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
επισης χαμαμ-τζακουζι παιζει στο μαρουσι στη θησεως 27α,στο τσοκο σπα και στην ανδρονικου αν θυμαμαι καλα.....πολυ συντομα θα γινει αντιστοιχος χωρος στην ματζαγριωτακη στην καλλιθεα....επισης εχει και η ωροιμου αντιστοιχες υπηρεσιες....διορθωστε με παντογνωστες μασαζαδες αν κανω καπου λαθος...

επίσης Πατριάρχου Ιωακείμ 45, κολωνάκι, αλλά για γερά βαλάντια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom