spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Ξερει κανενας συναγωνιστης μια ουκρανη ονοματι ΛΟΥΝΤΑ που εργαζεται σε μαζαζ και μενει κοντα στον αλιμο?
Ουτως ή αλλως , δεν φημιζεται γι αυτο η Μαρσι..Επι τη ευκαιρία,να ρωτήσω κάτι,τεχνικό περισσότερο,τους παλαιοτερους και ειδήμονες? Μήπως πρέπει κάποιος να ψιθυρίσει στο αυτί της Μάρσι,οτι το "καλαμάκι" το κανουνε περισσότερο με τα χείλια και την γλώσσα και οχι με τα δόντια? Μήπως πρέπει να ζητήσει τα φώτα της φίλης της της Μάγια,η οποία κατέχει καλύτερα το άθλημα?
Επι τη ευκαιρία,να ρωτήσω κάτι,τεχνικό περισσότερο,τους παλαιοτερους και ειδήμονες? Μήπως πρέπει κάποιος να ψιθυρίσει στο αυτί της Μάρσι,οτι το "καλαμάκι" το κανουνε περισσότερο με τα χείλια και την γλώσσα και οχι με τα δόντια? Μήπως πρέπει να ζητήσει τα φώτα της φίλης της της Μάγια,η οποία κατέχει καλύτερα το άθλημα?
Επι τη ευκαιρία....σε πρόσφατη επίσκεψη στην Σολωμού,και πριν αρχίσει η Ζάνα το καλαμάκι,με ρώτησε αν εχω πάει σε άλλα ιδρύματα.Μόλις της είπα για Στουρνάρη,μου λέει "αν ξαναπάς,να πάρεις την Μάγια!!!Είναι πολύ καλή και φίλη μου".......
@andy51
τελικα με ποια πηγες, γιατι εχω μπερδευτει...
θα τις στελνουμε μια βολτα απο τον σαραφηΘα μπορούσαν πάντως οι θεραπαινίδες όλων των μασατζίδικων να προσέχουν περισσότερο την εμφάνισή τους.
την παολα . βεβαια απο μασαζ χαλια, ακομα εχω εγκαυματα ετσι οπως με ετριβε, αλλα απο εμφανιση τιρβοποιο μελαχρινακι λες , αυτο με τους βύζους τους τεραστιους ή την άλλη ( μάλλον ρουμανα ) με το σγουρό μαλί ?
μαλλον πολωνεζα ειναι . η αδερφη της ειναι αυτη με τις βυζαρες.πολυ μο**ι και αυτη. και θα σας πω γιατι πρεπει να ειναι πολωνεζες.Χμμμ Τσέχα; Εμένα μου είπε Πολωνίδα. Και για Πολωνίδα έμοιαζε.
Τι να πεις... Κατα τα άλλα ισχύοθν όσα έγραψε ο χουλιγκάνος.
παει ,χαλασε ο κοσμος...βαθμολογία,Μάγια 9 - Ζάνα 7.5 και Μάρσυ 6.5.....
Και οι 3 πάντως εξαιρετικά φιλικές,καθολου βιαστικές και πολύ καθαρές.
Μικρη ειναι ακομα, θα μαθει.. ;)πηρα λοιπον την τζουλια με τα πλουσια (αισθηματα).
υπακουο κοριτσακι,μασαζ=0 καμια σχεση με το αθλημα.κατα τα αλλα,εκανε αυτα που ζητησα,αλλα ηταν στην μουγκα ρε παιδι μου.δεν με αναστατωσε,σε βαθμο που να πω..γουσταρω να την σκισω.
Ξερει κανενας συναγωνιστης μια ουκρανη ονοματι ΛΟΥΝΤΑ που εργαζεται σε μαζαζ και μενει κοντα στον αλιμο?
Δοκιμασε την Τατιανα στη Ζησιμοπουλου.50αρα με ωραια ποδια.Δεν την εχω παρει αλλα με φιαχνει.Και ειναι και ωραιος χωρος.Μάγκες καλημέρα. Έχω ένα μπάρμπα σιτεμένο που το λέει η περδικούλα του αλλά δεν θέλει να ξεφτιλιστεί σε καμιά μικρούλα. Γνωρίζεται καμιά 50άρα τρωγούμενη ανεκτική να τον συνδέσω; SOS είναι καβλωμένο το πουρό!
Λούντα, λέγεται μια τρόφιμος μασσαζερί που είναι πίσω από το Caravel, κοκινομάλα με μεγάλους βύζους, κάνει καλό μασάζ και φτάνει μέχρι φραπέ. Το κατάστημα ανήκει στη κατηγορία "ΔΕΝ".
ΔΕΝ=Δεν Εχει Μασαζ ???/..;)...;)..;)
Oπα φιλε το ψωμι μου.Ζησιμοπουλου που και ποσο,γιατι δεν ειμαι αν γυριζω πισω σελιδες.Δοκιμασε την Τατιανα στη Ζησιμοπουλου.50αρα με ωραια ποδια.Δεν την εχω παρει αλλα με φιαχνει.Και ειναι και ωραιος χωρος.
Με ΕΝΑ μασαζακι και ο νονος της μπορει να ξεχασει...Κι εγώ αυτό βλέπω. Τώρα για το Άννα που μου είπε για πραγματικό, μόνο ο νονός της ξέρει.