Επισκέπτης
καλημερα συναγωνιστες.Ας μου πει καποιος που δουλευει το Δεσποινακι επειδη δεν εχω πολυ χρονο για διαβασμα.ευχαριστω
ποια απο ολες τισ δεσποινες?
να σου πει ο πατερ!
καλημερα συναγωνιστες.Ας μου πει καποιος που δουλευει το Δεσποινακι επειδη δεν εχω πολυ χρονο για διαβασμα.ευχαριστω
αν δεν έχεις πολύ καιρό για διάβασμα τότε πως θα βρεις καιρό για μασαζάκι; Τέσπα, τράβα Σολωμού 59 1ος όροφος. Εκτός αν δεν έχεις καιρό ούτε αυτό το μήνυμα να διαβάσεις
αν δεν ενημερωσεις απλως θα αφοριστείς..υστερα απο πολυ διαβασμα του θεματος(ουτε οταν επαιζα ιπποδρομο διαβαζα τοσο),ειπα να ξεκινησω,προς α) μαρσυ,,,β)ηρα-ζανα,,,γ)μελινα..
[size=10pt]θα ενημερωσω φυσικα.[/size]
εεεεεεεεεετσι!!!! και ριχνω και χαστουκιαΚαι φαντάζομαι ότι θα σκας μύτη και με κονκάρδα pimp όπως δείχνεις και στη φωτό σου.
Που πας και τα ξετρυπώνεις μπρε;εεεεεεεεεετσι!!!! και ριχνω και χαστουκια
βεβαια , προχτες που περασα απο ενα θεραπευτηριο δεν επαιζε rap αλλα μπουζουκι και μπαγλαμα και χαλαστηκα λιγακι αλλα τι να κονουμε.
το επαιξα κουτσαβακι!!
Η ειρωνία είναι κυρίαρχη στο σάιτ, εγώ θα γλίτωνα; Να'σαι καλά. Δεν το έγαψα με κακία, έτσι απλά να μειδιάσουμε λίγο. Καλό βόλι. Το Δεσποινάκι είναι σούπερ, το θέμα είναι ότι η Κυρία επί της πόρτας παρουσιάζει όποια να' ναι ως Δέσποινα για να δουλεύουν και οι υπόλοιπες.
περασα με το μελαχρινακι το οποιο ειχε τρελο κορμακι αλλα στο προγραμματακι πολυ ξενερα αδερφακι μ . δεν θα ξανα επαιρνα. αλλα μου ειχε μεινει αποθημενο τοτε που δουλευε στην γαλατσιου, για οποιους θυμουνται
το λοιπον, περασα τις προαλλες απο καλλιροης 85 να διαπιστωσω και με τα ιδια μου τα ματια τα καλα σχολια των συναγωνιστων και πρεπει να τα επιβεβαιωσω.
οντως ο χωρος πολυ καλος απ'τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος (που να εχει και μπουφε) αλλα και οι κορασιδες πολυ ωραιες οι 2 εκ των τεσσαρων που ειδα (καταλαβατε ποιες λεω)
το κακο με αυτες ειναι οτι ειναι λιγο eurokillers αλλα απο εμφανιση ειναι μουνοkillers.
περασα με το μελαχρινακι το οποιο ειχε τρελο κορμακι αλλα στο προγραμματακι πολυ ξενερα αδερφακι μ . δεν θα ξανα επαιρνα. αλλα μου ειχε μεινει αποθημενο τοτε που δουλευε στην γαλατσιου, για οποιους θυμουνται