Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα συναγωνιστες.Ας μου πει καποιος που δουλευει το Δεσποινακι επειδη δεν εχω πολυ χρονο για διαβασμα.ευχαριστω

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ποια απο ολες τισ δεσποινες? :think: :uglystupid:
να σου πει ο πατερ! :2funny: :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
καλημερα συναγωνιστες.Ας μου πει καποιος που δουλευει το Δεσποινακι επειδη δεν εχω πολυ χρονο για διαβασμα.ευχαριστω

αν δεν έχεις πολύ καιρό για διάβασμα τότε πως θα βρεις καιρό για μασαζάκι; Τέσπα, τράβα Σολωμού 59 1ος όροφος. Εκτός αν δεν έχεις καιρό ούτε αυτό το μήνυμα να διαβάσεις

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Απ'οτι φαίνεται μόνον ο Χριστόδουλος επί δικτατορίας είχε πολύ καιρό για διάβασμα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Πάτερ, το ποίμνιο έχει ρετάρει. Ο ένας δεν έχει καιρό να διαβάσει, ο άλλος γράφει ακόμ Φ4 και Σ και Μ. Για βγάλε λίγο την ποιμαντική ράβδο...

Επισκέπτης
αν δεν έχεις πολύ καιρό για διάβασμα τότε πως θα βρεις καιρό για μασαζάκι; Τέσπα, τράβα Σολωμού 59 1ος όροφος. Εκτός αν δεν έχεις καιρό ούτε αυτό το μήνυμα να διαβάσεις

συγνωμη ρε φιλε και σε ευχαριστω για τον κοπο σου,αλλα δουλευω που και που,οποτε οι ειρωνιες να λειπουν.THANKS παντως

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Η ειρωνία είναι κυρίαρχη στο σάιτ, εγώ θα γλίτωνα; Να'σαι καλά. Δεν το έγαψα με κακία, έτσι απλά να μειδιάσουμε λίγο. Καλό βόλι. Το Δεσποινάκι είναι σούπερ, το θέμα είναι ότι η Κυρία επί της πόρτας παρουσιάζει όποια να' ναι ως Δέσποινα για να δουλεύουν και οι υπόλοιπες. 

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
υστερα απο πολυ διαβασμα του θεματος(ουτε οταν επαιζα ιπποδρομο διαβαζα τοσο),ειπα να ξεκινησω,προς  α) μαρσυ,,,β)ηρα-ζανα,,,γ)μελινα..
θα ενημερωσω φυσικα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
υστερα απο πολυ διαβασμα του θεματος(ουτε οταν επαιζα ιπποδρομο διαβαζα τοσο),ειπα να ξεκινησω,προς  α) μαρσυ,,,β)ηρα-ζανα,,,γ)μελινα..
[size=10pt]θα ενημερωσω φυσικα.[/size]
αν δεν ενημερωσεις απλως θα αφοριστείς..  :)

Επισκέπτης
Και φαντάζομαι ότι θα σκας μύτη και με κονκάρδα  pimp όπως δείχνεις και στη φωτό σου. :2funny: :thumbsup: :cool2:
εεεεεεεεεετσι!!!! και ριχνω και χαστουκια :grin:
βεβαια , προχτες που περασα απο ενα θεραπευτηριο δεν επαιζε rap αλλα μπουζουκι και μπαγλαμα και χαλαστηκα λιγακι αλλα τι να κονουμε.
το επαιξα κουτσαβακι!!

Επισκέπτης
το λοιπον, περασα τις προαλλες απο καλλιροης 85 να διαπιστωσω και με τα ιδια μου τα ματια τα καλα σχολια των συναγωνιστων και πρεπει να τα επιβεβαιωσω.
οντως ο χωρος πολυ καλος απ'τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος (που να εχει και μπουφε) αλλα και οι κορασιδες πολυ ωραιες οι 2 εκ των τεσσαρων που ειδα (καταλαβατε ποιες λεω)
το κακο με αυτες ειναι οτι ειναι λιγο eurokillers :uzi: αλλα απο εμφανιση ειναι μουνοkillers.

περασα με το μελαχρινακι το οποιο ειχε τρελο κορμακι αλλα στο προγραμματακι πολυ ξενερα αδερφακι μ .  δεν θα ξανα επαιρνα. αλλα μου ειχε μεινει αποθημενο τοτε που δουλευε στην γαλατσιου, για οποιους θυμουνται

vcostis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές.........
Ποιός μπορεί να ενημερώσει σε ποιό ύδρυμα δουλεύει η "πραγματική" Δέσποινα και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της, για να μην φάμε καμμιά ήττα!!!!!!!!!!!!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εεεεεεεεεετσι!!!! και ριχνω και χαστουκια :grin:
βεβαια , προχτες που περασα απο ενα θεραπευτηριο δεν επαιζε rap αλλα μπουζουκι και μπαγλαμα και χαλαστηκα λιγακι αλλα τι να κονουμε.
το επαιξα κουτσαβακι!!
Που πας και τα ξετρυπώνεις μπρε;  :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Η ειρωνία είναι κυρίαρχη στο σάιτ, εγώ θα γλίτωνα; Να'σαι καλά. Δεν το έγαψα με κακία, έτσι απλά να μειδιάσουμε λίγο. Καλό βόλι. Το Δεσποινάκι είναι σούπερ, το θέμα είναι ότι η Κυρία επί της πόρτας παρουσιάζει όποια να' ναι ως Δέσποινα για να δουλεύουν και οι υπόλοιπες. 

Α, ώστε έτσι.Η κυρία επί της πόρτας κάνει κουτοπονηριές, γι αυτό και θα πρέπει να αφοριστεί από τον πατέρα! :tickedoff: :birdman: και να πάρει τον πούλογλου

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
περασα με το μελαχρινακι το οποιο ειχε τρελο κορμακι αλλα στο προγραμματακι πολυ ξενερα αδερφακι μ .  δεν θα ξανα επαιρνα. αλλα μου ειχε μεινει αποθημενο τοτε που δουλευε στην γαλατσιου, για οποιους θυμουνται

ποιο μελαχρινακι λες , αυτο με τους βύζους τους τεραστιους ή την άλλη ( μάλλον ρουμανα ) με το σγουρό μαλί ?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Καλλιρόης 85 σήμερον, πήρα την Πολωνίδα Πάολα. Πεδιλάκι με τακούνι, καλσόν, φόρμα ιατρική. Φοβερό σώμα και ωραιότατο πρόσωπο. Βυζάκι λίγο πεσμένο. Μασάζ καλό και αξιοπρεπής μπριζόλα. Καθαριότητα και ντουζάκι στο δωμάτιο. Θα ξαναπάω για τις υπόλοιπες που δεν είδα. 80 σεστέρσια

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
το λοιπον, περασα τις προαλλες απο καλλιροης 85 να διαπιστωσω και με τα ιδια μου τα ματια τα καλα σχολια των συναγωνιστων και πρεπει να τα επιβεβαιωσω.
οντως ο χωρος πολυ καλος απ'τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος (που να εχει και μπουφε) αλλα και οι κορασιδες πολυ ωραιες οι 2 εκ των τεσσαρων που ειδα (καταλαβατε ποιες λεω)
το κακο με αυτες ειναι οτι ειναι λιγο eurokillers :uzi: αλλα απο εμφανιση ειναι μουνοkillers.

Προχθές πέρασα κι εγώ από Καλλιρόης 85 από το οποίο την τελευταία φορά που πέρασα δεν ψώνισα γιατί δεν έλεγαν τα κορίτσια του. Αυτή τη φορά πήρα την Πάολα (Άννα είναι το κανονικό της) Τσέχα 24 χρ κατά δήλωση της που δούλευε και στη Γαλατσίου. Όμορφο κορίτσι 1.70-1.75 μελαχροινή με γαλαζοπράσινα ματάκια, πολύ όμορφα πόδια και κωλαράκι. Το μόνο άσχημο πάνω της είναι το πεσμένο και ζαρωμένο στήθος που της τόφαγε ο μπέμπης της πριν προλάβουμε εμείς.
Καλό μασαζάκι που έγινε καλύτερο όταν πήγε να με ξεπετάξει στο 10λεπτο αλλά της είπα να συνεχίσει. Καλός ο καλαμωτός καφές (όχι κορυφαίος πάντως) και ωραία μπριζολίτσα σφιχτή αρχικά που μόλις έβγαλε το ζουμάκι της είχε και πιο πολύ συμμετοχή κι έγινε μούρλια. 80 ευρώ το κόστος αλλά το συμπέρασμα είναι πως πρέπει κι εμείς να γινόμαστε απαιτητικοί όταν αισθανόμαστε την ξεπέτα.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ρε σεις μέχρι να γράψω το report το τεμάχιο έγινε Πολωνέζικο (heel). Ήμαρτον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom