Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
οχι μιλαμε για το ιδρυμα της ποσειδωνος 20-21 στο τροκαντερο διπλα στα starbucks του παλαιου φαληρου(παραλιακη)...αδελφο ιδρυμα της σκρα 4 και της μιχαλακοπουλου 99 αν δεν κανω λαθος(ή του 171?)
Του 99

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πατερ παντως πιστευω οτι πρεπει και το αξιολογο και θεοπνευστο τουτο θρεντ να μπει στις κριτικες και πανω στις επικεφαλιδες καπου ενδιαμεσα στα στουντιο και τα στριπ.....να γινει και καταλογος με ολα τα καταγεγραμμενα ιδρυματα....γιατι οι αλλοι να εχουνε και εμεις οχι?στου πηγαδι κατουρησαμ? :tickedoff: :tickedoff:

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
πατερ παντως πιστευω οτι πρεπει και το αξιολογο και θεοπνευστο τουτο θρεντ να μπει στις κριτικες και πανω στις επικεφαλιδες καπου ενδιαμεσα στα στουντιο και τα στριπ.....να γινει και καταλογος με ολα τα καταγεγραμμενα ιδρυματα....γιατι οι αλλοι να εχουνε και εμεις οχι?στου πηγαδι κατουρησαμ? :tickedoff: :tickedoff:
Δε θα θέλει, γιατί -και καλά- κάποια ιδρύματα δε θέλουν να γίνονται γνωστές οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Να παίρνουν τα κατοστάρικα θέλουν όμως...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι μου φαίνεται οτι το site αυτό,πέρα απο ένα σημείο αλληλοενημέρωσης και διασκέδασης για τους περισσότερους απο εμάς,είναι παράλληλα και μια επιχείρηση....Και υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται εδώ μέσα,βρισκόμενοι πολλές ωρες online,παρακολουθώντας τα posts,κλπ.Μην ζητάτε λοιπόν πράγματα που μειώνουν την επισκεψιμότητα του site.

Προσωπικά θεωρώ οτι η προσπάθεια που γίνεται ειναι πολύ καλή,το επίπεδο ενημέρωσης άριστο και το επίπεδο των περισσότερων συμμετεχόντων υψηλό.Τώρα,το ότι διαφημίζονται ,κρυφά η φανερά,συγκεκριμένα μπουρδέλλα η μασατζίδικα η call girls,είναι μέσα στα πλάισια λειτουργίας του site.Ο καθένας διαβάζει,δοκιμάζει,κρίνει και αποφασίζει.....

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
@ andy51

Καλά δεν είναι και ακριβώς έτσι.
Αυτό που κάνουμε ΟΛΟΙ εδώ, ενέχει και ένα βαθμό επικινδυνότητος. :jerking:

Αν αφαιρέσεις τον παράγοντα, ότι τα περισσότερα μασατζίδικα, ανήκουν στους (μπά)-τσους και στο ηθών (βλ. παλαιές εκπομπές Τριανταφυλλόπουλου),  :jerking: , στατιστικά δεν κινδυνέυεις στο "ντου" να βρεθείς μέσα.

Σε άλλη χώρα αν ήσουν, θα είχε κλείσει το site και όλες οι παραπάνω διευθύνσεις.

Βέβαια, αν πιστευεις πως ο όροφος της Γ.Α. δεν γνωρίζει την ύπαρξη του site "κοιμάσε ύπνο βαθύ" (:idiot:)

Εδώ από chat, προ καιρού σταμάτησαν αυτοκτονία, δεν άκουσες τίποτα...????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φυσικά και οχι.....ισα ισα που θα διευκόλυνε πολλούς,ιδιαίτερα τους νεώτερους....

Ισως δεν το διετύπωσα σωστά.Εκείνο που ήθελα να πώ,με το θάρρος της γνώμης μου,είναι οτι κάποια μαγαζιά προβάλλονται και σχολιάζονται περισσότερο επειδή προφανώς έχουν κάποια επαγγελματική σχέση με το site.Δεν είναι κακό αυτό,είπαμε για επιχείρηση πρόκειται.Απλά να ξέρουμε γιατί γίνονται ορισμένα πράγματα....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
@ andy51

Καλά δεν είναι και ακριβώς έτσι.
Αυτό που κάνουμε ΟΛΟΙ εδώ, ενέχει και ένα βαθμό επικινδυνότητος. :jerking:

Αν αφαιρέσεις τον παράγοντα, ότι τα περισσότερα μασατζίδικα, ανήκουν στους (μπά)-τσους και στο ηθών (βλ. παλαιές εκπομπές Τριανταφυλλόπουλου),  :jerking: , στατιστικά δεν κινδυνέυεις στο "ντου" να βρεθείς μέσα.

Σε άλλη χώρα αν ήσουν, θα είχε κλείσει το site και όλες οι παραπάνω διευθύνσεις.

Βέβαια, αν πιστευεις πως ο όροφος της Γ.Α. δεν γνωρίζει την ύπαρξη του site "κοιμάσε ύπνο βαθύ" (:idiot:)

Εδώ από chat, προ καιρού σταμάτησαν αυτοκτονία, δεν άκουσες τίποτα...????

Αγαπητέ φίλε,

δεν μπορώ να ξέρω αν τα μασατζίδικα η άλλα κεκαλυμμένα μπουρδέλλα έχουν ιδιοκτήτες αστυνομικούς,σίγουρα ομως έχουν την ανοχή της αστυνομίας.Ασφαλώς η Γενική ασφάλεια γνωρίζει και το site και όλα τα μαγαζιά στα οποία αναφερόμαστε.Ομως,απο τον καιρό που στα μέρη αυτά δεν τελούνται αξιόποινες πράξεις (ληστείες,φόνοι,βανδαλισμοί,ξυλοδαρμοί,κλπ) η αστυνομία μπορεί να τα ανέχεται.....

Θα μου πεις,και η πορνεία (η αδήλωτη) είναι αξιόποινη πράξη,όπως και η φοροδιαφυγή.....Και τα δύο ανθίζουν στα μασατζίδικα και αλλού....Ομως,δεν ζούμε σε ιδανική χώρα και εν πάσει περιπτώσει,ενήλικες είμαστε....Πριν λίγο καιρό,πήγε ένας ανηψιός μου σε μασατζίδικο (το παιδί φαίνεται οτι δεν είναι πάνω απο 15-16 χρονών) και τον πέταξαν εξω....Και κατά την γνώμη μου,καλά του έκαναν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτο παντως που ειναι σχεδον λυπηρο, ειναι η ευκολια με την οποια παει το μυαλο μας στην ευκολη ερμηνεια των πραγματων, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 posts !!!!!!!!  :new_shocked:

εχουμε πει τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσες φορες οτι τα μασαζ ειναι μια ιδιομορφη κατασταση, γι αυτο και μαλιστα ΔΕΝ χρησιμοποιουμε γλαφυρη και ''πιπερατη'' γλωσσα, κατι το οποιο δεν μας κοστιζει τιποτα σε ενημερωση, απλα κραταει ''καποιους τυπους''..

οοοοοοοοοοολα τα υπολοιπα ειναι παπαριές..

απο το οτι το σαιτ εχει συνεργασια με καποια μασατσζιδικα  :jerking:, μεχρι το οτι τα μασατζιδικα ειναι των μπατσων  :jerking: και λοιπες παπαριές  :jerking:, πραγματα που εμενα παρεπιπτοντως ποσώς με ενδιαφερουν, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ..  :cheesy: :cheesy:

cool guys.. it s only papa-Rock !!!!  :)

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως εγω αυτο που μπορω να πω με σιγουρια για μενα προσωπικα ειναι οτι απο το καιρο που μπηκα στο σαιτ γλιτωσα πολλες φολες δηλαδη γυναικες που σιγουρα θα τις διαλεγα για μασαζ τις απεφυγα λογω ενημερωσης ετσι νιωθω υποχρεομενος και οταν δω κατι στραβο ενημερωνω

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
παντως εγω αυτο που μπορω να πω με σιγουρια για μενα προσωπικα ειναι οτι απο το καιρο που μπηκα στο σαιτ γλιτωσα πολλες φολες δηλαδη γυναικες που σιγουρα θα τις διαλεγα για μασαζ τις απεφυγα λογω ενημερωσης ετσι νιωθω υποχρεομενος και οταν δω κατι στραβο ενημερωνω

Σαφέστατα και καλά κάνεις. Αυτό είναι και το νόημα, άλλωστε, του forum αυτού.
Από την άλλη όμως, είναι υποχρεωτικό, να είμαστε και σκεπτόμενοι. Να μην οδηγούμεθα ως πρόβατα επειδή κάποιος "καθοδηγεί" (αν καθοδηγεί).
Το παράδειγμα σας το έχω αναφέρει μερικές σελίδες πιό πίσω. Ακολούθησα την μάζα σε μαγαζιά την Καλλιθέας (Θησέως) που δεν είναι ούτε να φτύσεις εκεί μέσα. Ποιά είναι η διαφορά τους με την Φυλής, δεν μπορώ να (δια)κρίνω. Και όμως για τα μαγαζιά αυτά έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων.
Ψέμματα...??

αυτο παντως που ειναι σχεδον λυπηρο, ειναι η ευκολια με την οποια παει το μυαλο μας στην ευκολη ερμηνεια των πραγματων, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 posts !!!!!!!!  :new_shocked:
οοοοοοοοοοολα τα υπολοιπα ειναι παπαριές..
απο το οτι το σαιτ εχει συνεργασια με καποια μασατσζιδικα  :jerking:, μεχρι το οτι τα μασατζιδικα ειναι των μπατσων  :jerking: και λοιπες παπαριές  :jerking:, πραγματα που εμενα παρεπιπτοντως ποσώς με ενδιαφερουν, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ..  :cheesy: :cheesy:
cool guys.. it s only papa-Rock !!!!  :)

Από την άλλη, όμως μεριά και ας με συγχωρέσει ο σεβασμιότατος, που δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά ναι πολλά από τα μασατζίδικα "ανήκουν" σε μπάτσους ή, κατ' ελάχιστο χρηματοδοτούνται από αυτά. Η διαφορά ξέρεις δεν είναι μεγάλη.

Επισκέπτης
σωστος , και γλυτωνουμε πολλα λεφτα απο το να μας τα τρωνε  του στυλ εδω εχουμε μονο μασαζ και να εχει γαμ...ι το μισο σαιτ.
οπως εγω , σασ το εχω ξαναπει για την μαρινα την εχουν δοκιμασει ολοι και μενα ουτε μπουτι δεν μου επιασε.
και αμαρτια δεν ειναι να δινω στην ηλιθια 60 ευρο και να μου τριβει την πλατη? και να ξερει και κανα καλο μασαζ εχει καλος. αλλα να με ξεσκονιζει σαν να ειμαι μπαουλο η κομοτα για να μην πιαστουν και τα χερακια της, τοτε καλως εκπεμπουμε δε δυναμη :rockon:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνω και επαυξανω!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Από την άλλη, όμως μεριά και ας με συγχωρέσει ο σεβασμιότατος, που δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά ναι πολλά από τα μασατζίδικα "ανήκουν" σε μπάτσους ή, κατ' ελάχιστο χρηματοδοτούνται από αυτά. Η διαφορά ξέρεις δεν είναι μεγάλη.
εννοειται πως εισαι συγχωρεμενος τεκνον μου, αλλα εμενα (τον πελατη) τί στο διάολο με ενδιαφερει ποιό μαγαζι ειναι ποιανού ????

τον μονο που ενδιαφερει, ειναι τον ανταγωνιστη του καθε μαγαζιου και εγω δεν ειμαι καποιος  απ αυτους..  :)

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
εννοειται πως εισαι συγχωρεμενος τεκνον μου, αλλα εμενα (τον πελατη) τί στο διάολο με ενδιαφερει ποιό μαγαζι ειναι ποιανού ????
τον μονο που ενδιαφερει, ειναι τον ανταγωνιστη του καθε μαγαζιου και εγω δεν ειμαι καποιος  απ αυτους..  :)

Γιατί, ποιός σου είπε πως ενδιαφέρει εμένα...?? :think: :think:
Δεν διάβασες σωστά και........παρανόησες την φράση μου.. :headbang:

Άλαλα τα χείλη των ασεβών..

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σωστός και αμέσως μετά ο πάτερ ή ο vasos δεν θυμάμαι έγραψαν πως η Δέσποινα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στους χώρους των μασαζερί τον τελευταίο χρόνο, αυτό έγινε πριν 1-2 μήνες περίπου,δυστυχώς τώρα τελευταία έχουν γραφτεί 1-2 όχι και τόσο καλές κριτικές για την Δέσποινα :think: :think: :think:
Όχι τίποτε άλλο, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
...μην το καθυστερείς να πας...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Καλημερα αδερφια...εχω παρατηρησει οτι ενω οταν πτρωτομπηκα στο σαιτ τις καθημερινες γεμιζαν 5 σελιδες τωρα με το ζορι 3!! :headbang:τι εγινε ρε παιδια?τοσο ελλειψη ρευστου υπαρχει? :2funny: :2funny: :rockon: :think: :think:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι να πω και γω ρε σεις που σκαω με κρανη δερματινα,
και χειροπεδες.
παντως οπως λεει ο κοσφρα οπως της κατσει καθεμιας, εγω στις αρχες παγαινα με πουκαμισακι και εβαζα και αποσμητικο ποδιων , κατι σαν
γαμ-προς
Και φαντάζομαι ότι θα σκας μύτη και με κονκάρδα  pimp όπως δείχνεις και στη φωτό σου. :2funny: :thumbsup: :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom