Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
για Σολωμου 59 1ος ο αλ καπονε ειχε δωσει μια πληροφορια...λιγο πιπερατη :booty:
και απο τοτε το καταστημα δουλευει φουλ.
εγω παντως το κατατασω στα β' κατηγοριας. [λογω καθαριοτητας]

Σωστός και αμέσως μετά ο πάτερ ή ο vasos δεν θυμάμαι έγραψαν πως η Δέσποινα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στους χώρους των μασαζερί τον τελευταίο χρόνο, αυτό έγινε πριν 1-2 μήνες περίπου,δυστυχώς τώρα τελευταία έχουν γραφτεί 1-2 όχι και τόσο καλές κριτικές για την Δέσποινα :think: :think: :think:
Όχι τίποτε άλλο, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι [size=15pt]σιγουρος[/size] οτι ηταν αυτη?

Γιατι η περιγραφη ταιριαζει και σε αλλες!!! :booty:

φιλε μου την συγκεκρινενη την  επαιρνα πολυ πριν υπαρξει το σαιτ εξαλου ειμαι απο τους πρωτους που εκαναν αναφορα για το συγκεκριμενο καταστημα κανε τον κοπο να πας 30-40 σελιδες πισω και θα καταλαβεις

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα. Έχω ένα μπάρμπα σιτεμένο που το λέει η περδικούλα του αλλά δεν θέλει να ξεφτιλιστεί σε καμιά μικρούλα. Γνωρίζεται καμιά 50άρα τρωγούμενη ανεκτική να τον συνδέσω; SOS είναι καβλωμένο το πουρό!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτο που γραφω , στην Λαγουμιτζη το ειχες ευλογησει Δεσποτα μου ?

πηγα να το ευλογησω εγω καποια στιγμη,αλλα μολις μου ανοιξε την πορτα η ξανθια κυρια επι της υποδοχης (προ εξαετιας-εφταετιας αυτο το σκηνικο)ξενερωσα και εφυγα....δεν ξερω γιατι!εννοοειτε φανταζομαι το ιδρυμα της λαγουμτζη 4 κατω απο την γεφυρα...

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
πηγα να το ευλογησω εγω καποια στιγμη,αλλα μολις μου ανοιξε την πορτα η ξανθια κυρια επι της υποδοχης (προ εξαετιας-εφταετιας αυτο το σκηνικο)ξενερωσα και εφυγα....δεν ξερω γιατι!εννοοειτε φανταζομαι το ιδρυμα της λαγουμτζη 4 κατω απο την γεφυρα...
Αν ηταν ξανθοα αδυνατη με κοντο μαλλι ,εχασες το καλλιτερο μασαζ εκεινης τησ εποχης εδινε λοκο και εκανε μεχρι γλυγιμο μπαλακιων και γλυφ,,κολι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Μάγκες καλημέρα. Έχω ένα μπάρμπα σιτεμένο που το λέει η περδικούλα του αλλά δεν θέλει να ξεφτιλιστεί σε καμιά μικρούλα. Γνωρίζεται καμιά 50άρα τρωγούμενη ανεκτική να τον συνδέσω; SOS είναι καβλωμένο το πουρό!
σολωμου 54, 5ος οροφος και παρε την ελενη με το κοντο ξανθο μαλλι..

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν αντιλεγω αγαπητε,καθε αλλο.Αν εχετε την ευγενικη καλωσυνη περιγραψτε την προς γνωση
των συνδαιτημονων μας. Ουδεμια προθεση εχω να σας θιξω προσωπικα.
Δικος σας.
φιλε μου την συγκεκρινενη την  επαιρνα πολυ πριν υπαρξει το σαιτ εξαλου ειμαι απο τους πρωτους που εκαναν αναφορα για το συγκεκριμενο καταστημα κανε τον κοπο να πας 30-40 σελιδες πισω και θα καταλαβεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.639
Πόντοι
42.697
για τους λάτρεις των μιλφ:
πρόσφατα δοκίμασα την Ηρα στο 3ης Σεπτ 54,2ος όροφος.
Ρωσίδα μιλφάρα με ωράιο στητό στήθος, άψογη συμπερι9φορά,gfe, δουλευει την γλώσσα άριστα,
έχει απίθανη επιδερμίδα, κάνει καλό μασάζ και πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα.
Αντε να πηγάινουμε και σε κανα άλλο μαγαζί γιατι βλέπω ο κόσμος έχει κολησει στα ίδια και στα ίδια....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.051
Πόντοι
12.056
Λες να την κανω την αταξια Zero???
Nα παω????  :rolleyes: :rolleyes: