Εάν ας πούμε εγώ για παράδειγμα, που είμαι εκεί από 1 έως 2 φορές την εβδομάδα διαπιστώσω ότι η τιμή ανέβηκε :o θα προσανατολιστώ (είναι σίγουρο) και σε άλλα ιδρύματα. Οπότε η επισκεψημότητα θα μειωθεί. Αυτό συνεπάγεται μείωση εσόδων. Το management λοιπόν εκεί, λειτουργεί για την ώρα σωστά . ;)Ειδικά σ'αυτά τα δύο μαγαζιά διαβάζουν το site ανελλειπώς οπότε το ξέρουν πως οι τιμές είναι στα 80€ απλά είναι πολύ επαγγελματίες για να κάνουν το λάθος να ανεβάσουν τις τιμές τέτοιες εποχές........!!!!!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Θα καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από σημερινή επίσκεψη Σολωμού 59, καλά συνεννοημένοι ήμασταν όλοι μαζί σήμερα
Λοιπόν πήρα τη Μελίνα, από εμφάνιση, για τα γούστα μου είναι τέλεια, με μπουτάρες,
ότι πρέπει, 3+, ζουμερά και μεστά, γενικά πολύ ωραίες καμπύλες, κιλάκια εκεί που πρέπει και κοιλίτσα τόση όση να με φτιάχνει.
Από πρόγραμμα πολύ καλό μασάζ κοντά στα 40 λεπτά από τα οποία τα 10+ λεπτά ήταν μπροστά, χωρίς να ακουμπάει την "επικίνδυνη ζώνη", από την μία αυτό ήταν καλό γιατί ευχαριστήθηκα μασάζ και μπροστά, κάτι που δεν μου έχει ξανατύχη, από την άλλη όμως είχε περάσει η ώρα και στο γεύμα χωρίς να υπάρχει βιασύνη υπήρχε μια εγρήγορση, που κάποιες στιγμές ήταν ενοχλητική. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά, αλλά όχι όπως περίμενα σύμφωνα με τις κριτικές άλλων συναγωνιστών..........!!!!!!!!!!!
Μάλλον δεν είχαμε χημεία..........!!!!!!!!!!!
Full πρόγραμμα 70€.
ΥΓ. Στα θετικά,για όσους ενδιαφέρονται, μόλις τελειώσαμε πήγε για
.......!!!!!!!
Λοιπόν πήρα τη Μελίνα, από εμφάνιση, για τα γούστα μου είναι τέλεια, με μπουτάρες,
ότι πρέπει, 3+, ζουμερά και μεστά, γενικά πολύ ωραίες καμπύλες, κιλάκια εκεί που πρέπει και κοιλίτσα τόση όση να με φτιάχνει.
Από πρόγραμμα πολύ καλό μασάζ κοντά στα 40 λεπτά από τα οποία τα 10+ λεπτά ήταν μπροστά, χωρίς να ακουμπάει την "επικίνδυνη ζώνη", από την μία αυτό ήταν καλό γιατί ευχαριστήθηκα μασάζ και μπροστά, κάτι που δεν μου έχει ξανατύχη, από την άλλη όμως είχε περάσει η ώρα και στο γεύμα χωρίς να υπάρχει βιασύνη υπήρχε μια εγρήγορση, που κάποιες στιγμές ήταν ενοχλητική. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά, αλλά όχι όπως περίμενα σύμφωνα με τις κριτικές άλλων συναγωνιστών..........!!!!!!!!!!!
Μάλλον δεν είχαμε χημεία..........!!!!!!!!!!!
Full πρόγραμμα 70€.
ΥΓ. Στα θετικά,για όσους ενδιαφέρονται, μόλις τελειώσαμε πήγε για
.......!!!!!!!
Και άντε μετά να ξανακάνει ο g-p τέτοια ωραία report όπως αυτό για την Δέσποινα όταν την ανακάλυψε. Για να μην ξεχνιόμαστε ο g-p την έκανε διάσημη , όταν πήγε για τον καθιερωμένο αγιασμό . Διότι εκεί δεν έστειλε διάκονο πήγε αυτοπροσώπως. ;)δεν την βλεπω καλα τη σολωμου 59..
πολυ στην ξεπετα το εριξες μελινα και θα ψαχνεις μεροκαματο παλι. ξερεις εσυ..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχει τεμαχια η αγορα. σιγα μην κολησουμε σε μια και μια μελινα. χρημα και λιμπιντο να εχεις..
Αγόρια,
μετά από αυτα που διαβασα εδω επισκέφτηκα για ραντισμα την Καλλιροης 85.
Απλά, το καλυτερο ιδρυμα που εχω επισκεφθεί, απο ολες τις απόψεις.
Ισχυουν ολα οσα εχουν γραψει οι προλαλησαντες και εγω να προσθεσω 2-3 λεπτομερειεσ που δειχνουν το επιπεδο του μαγαζιου.
Παντοφλες, πετσετα, και σφουγγαρι, ερχονται σφραγισμενα και καινουργια, αχρησιμοποιητα. Ουτε σε κυριλε ακριβα ξενοδοχεια δεν τοχω δει.
Τα δωματια πανε με τα χρωματα. Δηλ, το μπλε δωματιο εχει μπλε κουρτινα, μπλε αφρολουτρο, μπλε σφουγγαρι κλπ.
(μου τα εξηγησε η κυρια της υποδοχης).
Απο κοπελες αρκετες , οχι ολες το ιδιο αξιολογες αλλα παιζει ενα παρα πολυ καλο που δεν το πηρα γιατι προτιμησα την κοπελα που ανεφεραν οι προηγουμενοι και ειχαν δικιο.
Αψογη.....
Θα δοκιμασω και τα αλλα και θα σας πω
μετά από αυτα που διαβασα εδω επισκέφτηκα για ραντισμα την Καλλιροης 85.
Απλά, το καλυτερο ιδρυμα που εχω επισκεφθεί, απο ολες τις απόψεις.
Ισχυουν ολα οσα εχουν γραψει οι προλαλησαντες και εγω να προσθεσω 2-3 λεπτομερειεσ που δειχνουν το επιπεδο του μαγαζιου.
Παντοφλες, πετσετα, και σφουγγαρι, ερχονται σφραγισμενα και καινουργια, αχρησιμοποιητα. Ουτε σε κυριλε ακριβα ξενοδοχεια δεν τοχω δει.
Τα δωματια πανε με τα χρωματα. Δηλ, το μπλε δωματιο εχει μπλε κουρτινα, μπλε αφρολουτρο, μπλε σφουγγαρι κλπ.
(μου τα εξηγησε η κυρια της υποδοχης).
Απο κοπελες αρκετες , οχι ολες το ιδιο αξιολογες αλλα παιζει ενα παρα πολυ καλο που δεν το πηρα γιατι προτιμησα την κοπελα που ανεφεραν οι προηγουμενοι και ειχαν δικιο.
Αψογη.....
Θα δοκιμασω και τα αλλα και θα σας πω
Πιστεύω εις ένα Θεό ..αααααααααααααααα(γράψε λάθος) . Πιστεύω ότι εφόσον παρακολουθούν τα ιδρύματα το site θα πρέπει να συμμορφώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του λαού, διότι όποιο πρόβατο φεύγει από το κοπάδι το τρώει ο λυ… συγνώμη ο g-pεχει τεμαχια η αγορα. σιγα μην κολησουμε σε μια και μια μελινα. χρημα και λιμπιντο να εχεις..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος. η αννουλα η πολωνη ειναι ανερχομενο αστερι. μολις κανει και λιγα χιλιομετρα μπορει και να αφησει εποχη κι αυτη..Απο κοπελες αρκετες , οχι ολες το ιδιο αξιολογες αλλα παιζει ενα παρα πολυ καλο που δεν το πηρα γιατι προτιμησα την κοπελα που ανεφεραν οι προηγουμενοι και ειχαν δικιο.
Αψογη.....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πού να θυμαμαι ???? 1500 ποστ στα μασατζιδικα εχω..Πατερ γιωργη τι ειχες πει για το δεσποινακι?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
φιλε συναγωνιστη δεν σε καταλαβαινω! μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις? μενω κοντα στο choko πηγα μια φορα και δεν ειχε φραπε με καλαμακι!??????????????????????????????????????????
χμ............χμ...???????????
κατι μου μυριζει...........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παντως αποκλειεται να μην ειχα γραψει τα καλλιτερα για το δεσποινακι..1539 για την ακριβεια!!
!Α! προτιμουσα την παλια σου υπογραφη!!
τι να κανω ?? μου βαλε χερι ο βασος..
Τα μιας χρησης λες!Παντοφλες, πετσετα, και σφουγγαρι, ερχονται σφραγισμενα και καινουργια, αχρησιμοποιητα. Ουτε σε κυριλε ακριβα ξενοδοχεια δεν τοχω δει.
Εχει και στη Στουρναρη [και σε αλλο ενα, αν δεν κανω λαθος]!
Απο οτι καταλαβα, σαν χωρος ειναι καλος! [ και καθαρος ?]
Τα τεμαχια τι λενε?
για Σολωμου 59 1ος ο αλ καπονε ειχε δωσει μια πληροφορια...λιγο πιπερατηΠατερ γιωργη τι ειχες πει για το δεσποινακι?
και απο τοτε το καταστημα δουλευει φουλ.
εγω παντως το κατατασω στα β' κατηγοριας. [λογω καθαριοτητας]
Επισκέπτης
Και σ αυτο το στουντιο με περασανε για τσος και δεν μου "δωσανε" τιποτα (μην αρχισετε τα σχολια παλι) μια χοντρουλα milf ητανε.
γεια και χαρα και παλι.
μολις τελείωσε η επίσκεψη στη σολωμου
μια χαρα ολα.
η αντζελινα με υποδεχθηκε για μια ακομα φορα και συνεχισαμε ότι αρχισαμε προχθες.
δεν μπορω να πω η οικειοτητα ανοιγει πολλές πόρτες.
τωρα ομως πρεπει να παμε παρακατω.
στην επομενη επισκεψη πρεπει να υπαρξει νεο αιμα
μολις τελείωσε η επίσκεψη στη σολωμου
μια χαρα ολα.
η αντζελινα με υποδεχθηκε για μια ακομα φορα και συνεχισαμε ότι αρχισαμε προχθες.
δεν μπορω να πω η οικειοτητα ανοιγει πολλές πόρτες.
τωρα ομως πρεπει να παμε παρακατω.
στην επομενη επισκεψη πρεπει να υπαρξει νεο αιμα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K