Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
παντως πρέπει να πω ότι στην αρχη ήταν πολυ επιφυλακτική. παραλιγο να μου ζητησει και ταυτοτητα.
μαλλον πρεπει να γινεις πελάτης - σπονσορας για να περάσεις στα άλλα επίπεδα.
βλεπουμε.
Ηταν να μην πάρεις φόρα... χαχαχαχαχαχα
η κοπελα ηταν η αντζ..α. Αρκετα γλυκια , όχι βεβαια πολυ πρόθυμη.
αλλα εντάξει με λιγη προσπάθεια φθάσαμε στη χαλάρωση.
Η αρχη ηταν δύσκολη , στη συνε΄χεια και μετα το τριψε - τριψε λιώσανε λιγο οι παγοι.
δεν λεω καλα ηταν . βεβαια όμως χρειαζεται επιμονη γαι να φύγει η επιφύλαξη.
βλέπουμε.
θα παμε και αυριο και θα δώσω περισσότερα στοιχεια.
ελπίζω στο καλυτερο.
θα πας και σήμερα ? Χαχαχαχα. Ηταν να μην πάρεις φόρα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αν θελεις κανε μια πιο λεπτομερη αφηγηση τι σου προσεφερε και τι πληρωσες.
η αννα στην καλλιροης 85 ειναι πολωνεζικο τεμαχιο και φερνει λιγο σε ιζαμπελα για τους γνωριζοντες.

μπορει να καλυψει μεγαλη γκαμα ρολων που ξεκινουν απο το GFE και μπορουν να φτασουν μεχρι το PSE..

ευχαριστω..  :grin:

Επισκέπτης
σημερα περασα και μια βολτιστα απο θησεως 79 δεν ειμαι σιγουρος για τον αριθμο παντως ειναι πανω απο τον βινιο και λεγεται οε σπα,
λοιπον τι παρατηρησα. στο δωματιο που με βαλανε εχουν βαλει και ενα καναπε κρεββατι στυλ κλεοπατρα + την μασαζοκαρεκλα. μαλλον διαβασανε τα παραπονα περι τριξιματος των μασαζοκαρεκλι και για την καλυτερη μας εξυπηρετηση το χωσαν στην ζουλα για τους γκρινιαρηδες  :babycry:        :grin:
δηλαδη αν κανα αφεντικο καταλαβει τιποτα λαθος απο αυτα που γραφουμε βλεπω να βρισκουμε και τιποτα ψησταριες στο δωματιο για τις πριτζολες μας, μουαααααχαααχαχαχαχα :tooth:

jokat

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγονιστες Για σας
Για πες τε παιζει τιποτα στο Γαλατσι?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπερα γυρισα απο σολομου στο 1ο και πηρα την δεσποινα backstage και εδωσα 90. εχει ανοιξει πολυ μα παρα πολυυυυυυυυυυυυυυ

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ειμαι νεος στα μασατζιδικα και θέλω να ρωρησω αν ξερει καποιος τι παιζει στο choco? ποια μου προτεινετε για μπριζολιτσα?

μακρια!!! ειναι στα δεν.πηγα εγω πριν 1-2 βδομαδες,αλλα δεν γαμησα.αν δεν σε ενδιαφερει,παρε μαζι σου 100 ευρωπαικα κ δωστα τους

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα !!
ετοιμαζομαι για καραισκου
εκτος αν βρεθηκε τιποτα καλυτερο στον πειραια

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα !!
ετοιμαζομαι για καραισκου
εκτος αν βρεθηκε τιποτα καλυτερο στον πειραια
θα κανω προσπαθεια για πατρωνα με θρουμπα μπας και κατσει για δευτερη φορα (ΒΑΣΟ)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Σημερινη επισκεψη σολωμου 59...ζητησα δεσποινα..παρελασαν 3-4 κομματια με τελευταια μια σχετικα ψηλη και πρασινα ματια...2 στηθος μου συστηθηκε ως λινα.... περασαμε στο δωματιο και  μετα απο ενα εντελως προχειρο μασαζ (η ζανα κανει καλυτερο) περασαμε στο ψητο.... καλο αλλα βιαστηκο...στο τελος μου ειπε οτι την ελεγαν δεσποινα και οτι ειχε κρυφτει πρωτα γιατι δεν με ηξερε!! :grin: :grin: αλλα καλη εμπειρια για 70 ευρω!
σε συνεχεια ποστ του ΠΑΝΧ να συμπληρωσω οτι ελπιζω τα αφεντικα στην στουρναρη και στην σολωμου 59 να μην παρουν ειδηση οτι η ταριφα αλλου ειναι 80Ε και παρουν τα μυαλα τους αερα!!Τοτε ολοι μαζι..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μ'ακους?
τελικα οσον αφορα την αχιλλεως, το μαγαζι πρεπει να το καταταξουμε στα <<που δεν>> και να του δωσουμε και ενα ακυρο μια και εκει επισησ την εχουν δει fastofoodδικο

Συνέδελφοι οποιος γνωρίζει αν το κατάστημα στην Αχιλλέως έχει πλήρες μενού ή οχι ας μας ενημερώσει.

Έχω πάει 2 φορές β΄λέπω φώς μέσα αλλά δεν απαντούν. Αν κάποιος έχει τηλ. ας στείλει πμ.

ευχαριστώ,

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο κατάστημα της Σολωμού 59 1ος έχουν καταλάβει τι γίνετε με την Δέσποινα και τις έχουν βαφτίσει όλες ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ;).
Εγώ έχω δοκιμάσει μία Δέσποινα κοντούλα μελαχροινή με 4  :boobies:. Καυτό μωρό. Χθές μου παρουσιάσανε μία άλλη για Δέσποινα και όταν τους είπα ότι δεν είναι αυτή μου είπαν ότι έχει ρεπό και ετσι έφυγα. 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν την βλεπω καλα τη σολωμου 59..

πολυ στην ξεπετα το εριξες μελινα και θα ψαχνεις μεροκαματο παλι. ξερεις εσυ..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
σε συνεχεια ποστ του ΠΑΝΧ να συμπληρωσω οτι ελπιζω τα αφεντικα στην στουρναρη και στην σολωμου 59 να μην παρουν ειδηση οτι η ταριφα αλλου ειναι 80Ε και παρουν τα μυαλα τους αερα!!Τοτε ολοι μαζι..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ειδικά σ'αυτά τα δύο μαγαζιά διαβάζουν το site ανελλειπώς οπότε το ξέρουν πως οι τιμές είναι στα 80€ απλά είναι πολύ επαγγελματίες για να κάνουν το λάθος να ανεβάσουν τις τιμές τέτοιες εποχές........!!!!!!!!!!!!! 
:grin: :grin: :grin:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=argentinos link=topic=36.msg#msg date=]

μακρια!!! ειναι στα δεν.πηγα εγω πριν 1-2 βδομαδες,αλλα δεν γαμησα.αν δεν σε ενδιαφερει,παρε μαζι σου 100 ευρωπαικα κ δωστα τους

[/quote]
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή
Μόνο τα φράγκα ρουφάνε (και έχω πάει πολλές φορές)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ειδικά σ'αυτά τα δύο μαγαζιά διαβάζουν το site ανελλειπώς οπότε το ξέρουν πως οι τιμές είναι στα 80€ απλά είναι πολύ επαγγελματίες για να κάνουν το λάθος να ανεβάσουν τις τιμές τέτοιες εποχές........!!!!!!!!!!!!!  :grin: :grin: :grin:
η κυρια καιτη στη στουρναρη ειναι σωστη και εξυπνη.

τωρα για τη μελινα μην ορκιζεσαι..  :rolleyes:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον τι παρατηρησα. στο δωματιο που με βαλανε εχουν βαλει και ενα καναπε κρεββατι στυλ κλεοπατρα + την μασαζοκαρεκλα. μαλλον διαβασανε τα παραπονα περι τριξιματος των μασαζοκαρεκλι και για την καλυτερη μας εξυπηρετηση το χωσαν στην ζουλα για τους γκρινιαρηδες  :babycry:        :grin:
δηλαδη αν κανα αφεντικο καταλαβει τιποτα λαθος απο αυτα που γραφουμε βλεπω να βρισκουμε και τιποτα ψησταριες στο δωματιο για τις πριτζολες μας, μουαααααχαααχαχαχαχα :tooth:
Ανάκλιντρο λέγεται μπρε :cheesy:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Καλημερα ειμαι νεος στα μασατζιδικα και θέλω να ρωρησω αν ξερει καποιος τι παιζει στο choco? ποια μου προτεινετε για μπριζολιτσα?
??????????????????????????????????????????
χμ............χμ...???????????
κατι μου μυριζει........... :badair: :badair:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Kαλησπερα γυρισα απο σολομου στο 1ο και πηρα την δεσποινα backstage και εδωσα 90. εχει ανοιξει πολυ μα παρα πολυυυυυυυυυυυυυυ
Εισαι [size=15pt]σιγουρος[/size] οτι ηταν αυτη?

Γιατι η περιγραφη ταιριαζει και σε αλλες!!! :booty:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μου εδειξαν και μια ναταλι και μια λαουρα.... και καν 2 ακομα που δεν θυμαμαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom