Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Βλεπω μεγαλη ανθιση και σημερα στο thread 6 σελιδες απο εχτες το απογευμα μεχρι σημερα....καλα ειναι.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον κι εγω εκανα βολτιτσα εχτες απο Στουρναρη 63, ειχα να παω πολυ καιρο....τελευταια μου επισκεψη ηταν το καλοκαιρι.
δεν θα αναφερω ποια θεραπευτρια πηρα....γιατι δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.....
μου κακοφανηκε γιατι, οταν της μιλησα για C.O.B. μου ειπε αυτο κανονικα δεν ειναι στο λογαριασμο και ψιλοστραβωσε με το 70αρι...
Τελοσπαντων, κατα τα αλλα, με βαλανε στο δωματιο με την ντουζιερα, πολυ μπροστα λεμε....Θα στειλω μερικα μαγαζια βορειων προαστιων που το παιζουν High Class να δουνε πως πρεπει να ειναι το σωστο δωματιο. ΕΥΓΕ

Υγ.:Πηγα στο τελειωμα, και μου εκανε εντυπωση οτι ειχαν πιασει δουλεια τα συνεργεια καθορισμου με ηλεκτρικες σκουπες + χλωρινες
2ο ΕΥΓΕ.

Θα τα ξαναπουμε συντομα κα Καιτη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπον κι εγω εκανα βολτιτσα εχτες απο Στουρναρη 63, ειχα να παω πολυ καιρο....τελευταια μου επισκεψη ηταν το καλοκαιρι.
δεν θα αναφερω ποια θεραπευτρια πηρα....γιατι δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.....
μου κακοφανηκε γιατι, οταν της μιλησα για C.O.B. μου ειπε αυτο κανονικα δεν ειναι στο λογαριασμο και ψιλοστραβωσε με το 70αρι...
Τελοσπαντων, κατα τα αλλα, με βαλανε στο δωματιο με την ντουζιερα, πολυ μπροστα λεμε....Θα στειλω μερικα μαγαζια βορειων προαστιων που το παιζουν High Class να δουνε πως πρεπει να ειναι το σωστο δωματιο. ΕΥΓΕ

Υγ.:Πηγα στο τελειωμα, και μου εκανε εντυπωση οτι ειχαν πιασει δουλεια τα συνεργεια καθορισμου με ηλεκτρικες σκουπες + χλωρινες
2ο ΕΥΓΕ.

Θα τα ξαναπουμε συντομα κα Καιτη
να μας πεις το ονομα της για να φαει ακυρο το τσογλανι που θελει και δικο της τιμοκαταλογο..

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς κάτι για 2 σαραντάρες στη Δροσοπούλου που διαφημίζονται στο GOAL? Γράψτε όποιος ξέρει κάτι, γιατί η φωνή της μιας είναι πολύ κάβλα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Οι λάτρεις των πιπινίων μικροκαμωμένων και άβυζων ας ρίξουν μια ματιά στη Αλεξάνδρα, στο Πατησίων 131. Η κοπέλα είναι αλβανιδούλα, γλυκύτατη, νε ωραία σαρκώδη χείλη και μακρυά μαλλιά. Μου έκανε μασαζάκι πολύ ωραίο και ήρεμο, μάλιστα σε βαθμό που είχα ψυχεδελική εμπειρία... Αρκετή ώρα μάλιστα τόσο που δυσανασχέτησα γιατί ήθελα να περάσω στο ψητό. Της το πρότεινα και στην αρχή έκανε πως δεν κατάλαβε (δεν με είχε ξαναδεί) αλλά με τη σιγουριά που με διακατέχει της λέω 70 ευρώ δεν είναι το φουλ; Κια μου λέει ναι. Περίμενε. Πάει φέρνει την πότα, γδύνεται και μετά όλα κύλησαν στο επίπεδο της χαλαρότητας της ηρεμίας και του ρομαντισμού. Είναι πολύ στενή, δεν είναι για άγρια πράμματα, δίνει φιλάκια, αλλάζει στάσεις, μυρίζει πολύ όμορφα το σώμα της και κάνει όμορφο φραπε με καλαμακι. Δεν συνίσταται σε μιλφειγιστές και σε αγροίκους. 

Επισκέπτης
Παιδιά ξέρει κανείς κάτι για 2 σαραντάρες στη Δροσοπούλου που διαφημίζονται στο GOAL? Γράψτε όποιος ξέρει κάτι, γιατί η φωνή της μιας είναι πολύ κάβλa.
Μακρια φιλε.Ειναι 2 τυπησες με κοιλια σαν τριδυμα και πατομπουκαλα και στο λεω εγω που τα σκοτωνω ολα.

Επισκέπτης
οσο αφορα το πρωτα ποστ του argentinos77 το #10462 του παροντος θρεντ, η αποψη μου ειναι πως το παληκαρι εχει αρκετες γνωσεις και σιγα-σιγα θα μαθει και τους λεκτικους κωδικες μας.. :grin:
Δεν εχω να κρυψω τιποτα και θα σας πω πολλα γιατι δεν πηγαινω σαν το προβατο στο λυκο αλλα οτι ευχαριστιεμαι κι ευχαριστει και τους αλλους θα το δωσω και πιο πολυ με νοιαζει για το που δεν περναμε καλα γιατι καποιο καλο ολοι ξερουμε αλλα 1 δεν αρκει (πως θα προσθετω καποια παλια απαντηση με την δικη μου γιατι αργησα να γνωρισω την τεχνολογια).

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλοι μου συναγωνιστες , μετα απο τα παραπανο ονοματα που εχουμε αναφερθει για το Σολωμου 54 6 το ,στο επαγγελματικο και καυτο αυτο προσωπικο ,προστεθηκε ακομα αλλη μια ωραια κοπελα ...Η Ναταλη , ρωσιδα , ειναι 27 ετων , ομορφο και γλυκο προσωπο ,γεματουλα με μεγαλουτσικο στηθος ,στητο κωλαρακι , ξανθια , τα αλλα προσοντα  τα αφηνω σε σας να τα ανακαλυψετε... ;)

Επισκέπτης
Πω πω ρε φιλε με μπριζωνεις.Ειμαι αφραγκος κι αμα ακουω τυπου γεματουλικα και καινουρια με προκαλει να παω συντομα λογο του οτι θελει να κερδισει σαν καινουρια που ναι.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πηγαινε μια βολτα απο τη στουρναρη 63 και μιλα [size=30pt](άνετα)[/size] με την κυρια καιτη και αφησου σε αυτην..  :)
ολο το σαιτ σε στηριζει!!
μη δωσεις πανω απο 70!!
να εισαι ευγενικος, ευστροφος , και μη φοβηθεις να δειξεις απειρια!!

εναλλακτικα
πηγαινε παλι Σολωμου 54 ,ζητα τη Ζανα!
αν σου πει οτι δουλευει , περιμενε την!!
αξιζει τον κοπο !!
μην ντραπεις που πας σερι!
κατσε πιες το χυμο σου σαν κυριος!!

καλο βολι χρισταν μου!
κρεμομαστε απο τα χειλη σου!

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
καλημερα παιδες.επισκεψη χθεσινη καλλιροης 85 σαν χωρος ο καλυτερος απο ολα οσα εχω παει..
πηρα αννα,νομιζω την ελεγαν ξανθια 35αρα περιπου κ πολυ καλη σε ολα..δεν θα πω τπτ αλλο
η γυναικα ηταν πολυ καυλα!!αυτα :dancing:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
καλημερα παιδες.επισκεψη χθεσινη καλλιροης 85 σαν χωρος ο καλυτερος απο ολα οσα εχω παει..
πηρα αννα,νομιζω την ελεγαν ξανθια 35αρα περιπου κ πολυ καλη σε ολα..δεν θα πω τπτ αλλο
η γυναικα ηταν πολυ καυλα!!αυτα :dancing:
Αν θελεις κανε μια πιο λεπτομερη αφηγηση τι σου προσεφερε και τι πληρωσες.

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αγορια καλημερα, μηπως ξερει κανεις τι ωραριο εχει η Καλλιροης 85 ?
Λεω να πεταχτω και γω και να σας κανω μια περιγραφη

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Καλημερα ειμαι νεος στα μασατζιδικα και θέλω να ρωρησω αν ξερει καποιος τι παιζει στο choco? ποια μου προτεινετε για μπριζολιτσα?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Αγορια καλημερα, μηπως ξερει κανεις τι ωραριο εχει η Καλλιροης 85 ?
Λεω να πεταχτω και γω και να σας κανω μια περιγραφη
Νομιζω οτι ακολουθει το ωραριο ολων των συναφων καταστηματων 12.00 -21.00 Παντως γυρω στις 15.30 που το επισκεφτηκα ειχε τρομακτικη ησυχια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom