astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Ελεγξε πμΦιλε astari γραψε αν θες και ποιες ηταν οι πατρωνες που ειπες οτι ηξερες απο Ποσειδωνος η απο Σκρα,η στειλε πμ ευχαριστω
Ελεγξε πμΦιλε astari γραψε αν θες και ποιες ηταν οι πατρωνες που ειπες οτι ηξερες απο Ποσειδωνος η απο Σκρα,η στειλε πμ ευχαριστω
να μας πεις το ονομα της για να φαει ακυρο το τσογλανι που θελει και δικο της τιμοκαταλογο..Λοιπον κι εγω εκανα βολτιτσα εχτες απο Στουρναρη 63, ειχα να παω πολυ καιρο....τελευταια μου επισκεψη ηταν το καλοκαιρι.
δεν θα αναφερω ποια θεραπευτρια πηρα....γιατι δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.....
μου κακοφανηκε γιατι, οταν της μιλησα για C.O.B. μου ειπε αυτο κανονικα δεν ειναι στο λογαριασμο και ψιλοστραβωσε με το 70αρι...
Τελοσπαντων, κατα τα αλλα, με βαλανε στο δωματιο με την ντουζιερα, πολυ μπροστα λεμε....Θα στειλω μερικα μαγαζια βορειων προαστιων που το παιζουν High Class να δουνε πως πρεπει να ειναι το σωστο δωματιο. ΕΥΓΕ
Υγ.:Πηγα στο τελειωμα, και μου εκανε εντυπωση οτι ειχαν πιασει δουλεια τα συνεργεια καθορισμου με ηλεκτρικες σκουπες + χλωρινες
2ο ΕΥΓΕ.
Θα τα ξαναπουμε συντομα κα Καιτη
Μακρια φιλε.Ειναι 2 τυπησες με κοιλια σαν τριδυμα και πατομπουκαλα και στο λεω εγω που τα σκοτωνω ολα.Παιδιά ξέρει κανείς κάτι για 2 σαραντάρες στη Δροσοπούλου που διαφημίζονται στο GOAL? Γράψτε όποιος ξέρει κάτι, γιατί η φωνή της μιας είναι πολύ κάβλa.
Δεν εχω να κρυψω τιποτα και θα σας πω πολλα γιατι δεν πηγαινω σαν το προβατο στο λυκο αλλα οτι ευχαριστιεμαι κι ευχαριστει και τους αλλους θα το δωσω και πιο πολυ με νοιαζει για το που δεν περναμε καλα γιατι καποιο καλο ολοι ξερουμε αλλα 1 δεν αρκει (πως θα προσθετω καποια παλια απαντηση με την δικη μου γιατι αργησα να γνωρισω την τεχνολογια).οσο αφορα το πρωτα ποστ του argentinos77 το #10462 του παροντος θρεντ, η αποψη μου ειναι πως το παληκαρι εχει αρκετες γνωσεις και σιγα-σιγα θα μαθει και τους λεκτικους κωδικες μας..
χαχαχαχαχαχαχακαι στο λεω εγω που τα σκοτωνω ολα.
ολο το σαιτ σε στηριζει!!πηγαινε μια βολτα απο τη στουρναρη 63 και μιλα [size=30pt](άνετα)[/size] με την κυρια καιτη και αφησου σε αυτην..
Αν θελεις κανε μια πιο λεπτομερη αφηγηση τι σου προσεφερε και τι πληρωσες.καλημερα παιδες.επισκεψη χθεσινη καλλιροης 85 σαν χωρος ο καλυτερος απο ολα οσα εχω παει..
πηρα αννα,νομιζω την ελεγαν ξανθια 35αρα περιπου κ πολυ καλη σε ολα..δεν θα πω τπτ αλλο
η γυναικα ηταν πολυ καυλα!!αυτα
απ ολα ειχε το μενου εκτος απο λοκο,εκει μπηκε μονο δαχτυλακι!80 ευρωπουλαΑν θελεις κανε μια πιο λεπτομερη αφηγηση τι σου προσεφερε και τι πληρωσες.
Νομιζω οτι ακολουθει το ωραριο ολων των συναφων καταστηματων 12.00 -21.00 Παντως γυρω στις 15.30 που το επισκεφτηκα ειχε τρομακτικη ησυχια.Αγορια καλημερα, μηπως ξερει κανεις τι ωραριο εχει η Καλλιροης 85 ?
Λεω να πεταχτω και γω και να σας κανω μια περιγραφη