Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
πηγα στο hoco-spa...μπαινει η κυρια,μου λεει,μασαζ 8α σου κανει η ven...kati δεν θυμαμαι κ μετα θα ερθει μια εκ των αλλων γυναικων να συνεχισει.οκ λεω.
μπαινει μια κοπελα λοιπον μου κανει μασαζ,καλο δεν λεω,γυρω στα 30'...επειτα ερχεται ενα κοριτσακι με κολανακι μαυρο ολοσωμο,αρχιζει τα χαδια οπως ειμαι μπρουμητα,μου λεει γυρνα.γυρναω,ξεκινησε να μου τον παιζει,βγαζει εξω ενα ζευγαρι μικρα καυλιαρικα βυζια,της τα γλυφω,της λεω..δεν τον παιρνεις κ στο στομα,μου απαντησε ..οχι ως εδω,τελικα εχυσα .
αυτη ηταν η εμπειρια μου

Από Χρήματα που παίζει?

Διεύθυνση..?

Χρειάζεται ραντεβού?

Επισκέπτης
Δεν παιζεσαι ρε μεγαλε.Οταν διβαζουν μονο και δεν στελνουν τους κραζετε τωρα δινουν και λετε μ....ς Μπορεις να μου πεις πως το συμπρανες αυτο (εσυ κι οποιος αλλως συμφωνει μπορειτε να με λετε ΣΕΡΠΙΚΟ).

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Τι σου μυρισε ρε κ9 εσενα.

Συνάδελφε για πρώτο post είναι κάπως περίεργο,όχι πως λες πράγματα άγνωστα σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με το "άθλημα", όχι φυσικά για τις ίδιες κοπέλες που αναφέρεις, ο καθένας μας έχει τις δικές του συμπάθειες και "προσωπικές γνωριμίες" (τηλ.& λοιπά), αλλά είναι ο τρόπος που τα λες και που ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιες από τις κοπέλες που αναφέρεις, κάτι που όλοι μας εδώ μέσα προσπαθούμε να το αποφεύγουμε  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Οκ αυτο δεκτο.Θα μαι πιο διακριτικος αλλα οχι και τσος και να τα λεω χυμα φορα παρτιδα.Συγγνωμη στα κοριτσια.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλησπέρα συναγωνιστές
Σας τα έχω γράψει ότι το choco spa άλλαξε αλλά δεν με πιστεύετε.
Έχει καταταγεί στην κατηγορία ΔΕΝ :rockon: :idiot: :idiot:
Δεν είναι στα ΔΕΝ απλά πρέπει να σε ξέρουν καλά οι κυρίες της υποδοχής ώστε να σελώσουν το κατάλληλο άλογο

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μαρνης 28-Ναταλι,γυρω στα 30 και με 100ε ολα ξεσκουφωτα-στο ιδιο μαγαζι Μαρτα 40αρα,τα ιδια με 150.Σολωμου 54-Ελενη,γυρω στα 45 με τρελλα γ....Εχω τηλ ελληνιδας,Ευα 45αρα οχι πολυ καλο σωμα αλλα ξερει τη δουλεια της (δουλευε φραντζη και τελευταια καλλιροης διπλα απο τη φραντζη).Εχω τηλ Κλεοπατρας,γυρω στα 28 ξανθια ψηλη με τα πιασηματα της και δινει πολυ λοκο πρωην θησεως.  
Ερωτηση:Τι εννοεις ΟΛΑ ξεσκουφωτα?Δηλ ΚΑΙ το γαμησι?...Δηλ μιλαμε για συμβολαιο θανατου αξιας 100 με 150 ευρω?Εσυ πληρωσες κι εκανες ακαποτο?Καλα ΔΕ πας καλα.... :uglystupid:

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα
απ'οτι φαίνεται συνεχιζεται η αμφισβητηση. και ιδιαιτερα από τον πατερ.
τι να κανουμε.
Παντω εγω περασα καλα χθες και αναμενεται και αυριο το ίδιο.
τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορια.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
καλημερα
τι να κανουμε.

Αφού πέρασες καλά αγαπητέ μου,τι τα θέλεις τα υπόλοιπα? το πνεύμα του site είναι όταν κάπου περνάμε καλά να ενημερώνουμε και τους άλλους ωστε να περάσουν και αυτοί καλά....Να αποφεύγουν τις παγίδες και τα μπάζα.Αν μπορείς να συμβάλλεις κι εσυ στην κατεύθυνση αυτή,τότε ευπρόσδεκτος.....

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλό μεσημέρι ... προχτές Τρίτη κατά τις 4 το απόγευμα πέρασα από Σολωμού 59 1ος .. μετά τις σχετικές ερωρήσεις από μια λεπτούλα με πλατινέ μαλλί, μου είπε ότι η Δέσποινα δε θα ήταν εκεί και μου έδειξε 2 ακόμα κοπέλες .. μια Ναταλί ψιλοmilf σχετικά αδιάφορη και την Χριστίνα, Ρωσσίδα, γεματούλα με ωραία πιασίματα .. την οποία και δοκίμασα ... αρκετά απαλό μασσάζ χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο αλλα  φιλότιμο ... και καλή μπριζολίτσα .. η δε κοπέλα σε κέρδιζε με το χαμόγελο και τον πρόσχαρο χαρακτήρα της. Το σύνολο 70.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
με αφορμη το ανωτερω ποστ δηλωνω οτι μπερδευτηκα.... δηλ.σολωμου 59 και στουρναρη 63 50=20 ενω σολωμου 54 στα 80? :idiot:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δεν είναι στα ΔΕΝ απλά πρέπει να σε ξέρουν καλά οι κυρίες της υποδοχής ώστε να σελώσουν το κατάλληλο άλογο
μετά από πόσες επισκέψεις τρως;;; γιατί αν τρως μετά π,χ από πέντε και την χρεώνουν την φορά 100 τότε καλύτερα city tours

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φφφφφφφφφφφ...φφφφφφφφφ ουάν του, ένα δύο,  :idiot: :idiot: :idiot: ακούγομαι καλά?  :jerking: :jerking: :think: :think:

Ενημέρωση ψες απο Στουρνάρη 63.....

Οπως το περίμενα, γινόταν της πουτάνας έξω απο διαδηλώσεις κόσμο και λοιπά  :headbang: :headbang: και στο μαγαζί τα κορίτσια κλαίγανε "γκιατί ντεν έκι ντουλιά σήμερα"  :S :S

Παρέλασαν Λάουρα, Τζούλι (το άτακτο κορίτσι που μιλά και στα σπάει κανονικά), άλλες 2 αδιάφορες και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πετυχαίνω Μάρσι. Πραγματικά πολύ καλή.

Στο πρόγραμμα υπήρξε επάλειψη και εντριβή όλου του σώματος με δύναμη, πραγματικά μάγκες ίσιωσα  :rockon: :rockon: :rockon: ξέρει απίθανο μασάζ. Η διάρκεια των τριβών και εντριβών ανήλθε εις μισή ώρα.

Μετά, καλαμωτό μπουλκουμέ, κοινώς σουσέλ, πολύ περιποιημένο, ισπανικό πρόγραμμα αρίστης ποιότητος  :rockon: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: και μετά ήλθε η σειρά της μπριζόλας η οποία σερβιρίστηκε εξαιρετικά  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Το όλο πακετάκι διάρκειας 45 και πλέον λεπτών (δεν βιαζόταν ΚΑΘΟΛΟΥ) εκόστισε 70 γιούρια, πραγματικά ήταν η 2η φορά στην μασαζοκαριέρα μου που μια κοπέλα τα ΑΞΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.  :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ. Στο δωμάτιο όπως μπαίνουμε αριστερά βάλανε ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο και αυτό είναι must  :shower: :shower: :shower:

Επισκέπτης
καλημερα
τι να κανουμε.
τουλαχιστον πες μας με ποια πηγες πως ηταν κτλ, για να μην ξανα υπαρξει αμφισβητηση
ετσι για την ιστορια ;)

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η κοπελα ηταν η αντζ..α. Αρκετα γλυκια , όχι βεβαια πολυ πρόθυμη.
αλλα εντάξει με λιγη προσπάθεια φθάσαμε στη χαλάρωση.
Η αρχη ηταν δύσκολη , στη συνε΄χεια και μετα το τριψε - τριψε λιώσανε λιγο οι παγοι.
δεν λεω καλα ηταν . βεβαια όμως χρειαζεται επιμονη γαι να φύγει η επιφύλαξη.
βλέπουμε.
θα παμε και αυριο και θα δώσω περισσότερα στοιχεια.
ελπίζω στο καλυτερο.

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως πρέπει να πω ότι στην αρχη ήταν πολυ επιφυλακτική. παραλιγο να μου ζητησει και ταυτοτητα.
μαλλον πρεπει να γινεις πελάτης - σπονσορας για να περάσεις στα άλλα επίπεδα.
βλεπουμε.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
θα πατε?? πολλοι? γι αυτο οι κοπελες θα νομιζαν οτι εγινε εφοδος απο μπατσους!! στα μασαζ δεν πανε πολλοι μαζι...δεν ειναι σαν τα μπουρδελα!! :2funny:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μετά από πόσες επισκέψεις τρως;;; γιατί αν τρως μετά π,χ από πέντε και την χρεώνουν την φορά 100 τότε καλύτερα city tours
Σωστός ο συναγωνιστής.
Αν είναι να πληρώσω 3000 εουρια για να μου πάρουν μια πίπα παίρνω 10 από τα καλυτερα city tours :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom