Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Eπισκεψη στο νεο μασαζομαγαζο στην Καλλιροης 85 ,διπλα στις γραμμες του τραμ.
χωρος εξαιρετικος καινουργιο κτιριο με ντουζιερες στα δωματια και μυρωδια καινουργιλας και καθαριοτητας. Μετα απο την συνιθισμενη ανακριση και αφου ειπα οτι ημουν πελατης στην Ποσειδωνος και περισσοτερο στην Σκρα και αφου περιεγραψα τις πατρωνες του της Σκρα επεισθει οτι ημουν παλαιος πελατης και μου αρχισε την παρελαση 6 κορασιδες απο τις οποιες οι 2 ηταν κουκλες ,μια μιλφ ξανθια χοντρουλα γελαστη που μου δηλωσε οτι με γνωριζει , εγω οχι 2 αδιαφορες προερχομενες απο αλβανιας μερη και 1 τοπ το καλλιτερο κομματι που εχω δει στην 25ετη μου πειρα στα εν λογω μαγαζια ,ονομα δεν συγκρατησα απο καμμια ολες με ιατρικες μπλουζες και απο μεσα τα μαυρα εσωρουχα .Δεν εμεινα διοτι προερχομουν απο επισκεψη στην Καραισκου και ημουν στεγνος και απο ευρω και ...βλεπετε εχουμε και μια ηλικια...Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.

mitsos1912

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια υπαρχει κανενα μαγαζι με αναλογη περιποιηση σαν τη φρατζη 4 ? γιατι η καλλιθεα ειναι απογοητευση ποια

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Eχουν αναφερθει  2-3 συναγωνιστες σε μια μιλφ ονοματι Ελενη που αν θυμαμαι καλα εργαζεται σε ενα απο της Σολωμου ,η ηλικια η περιγραφη μου ταιριαζει με μια Λενα που δουλευε πριν χρονια στην Λαγουμιτζη στη μασαζερι με το ονομα "Γραμμη"
Τι λες πατερ μου ειναι αυτη ?

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Πατερ-Γιωργη η απαντηση στα λατινικα ειναι στανταρ? :grin: :2funny: :2funny: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Eχουν αναφερθει  2-3 συναγωνιστες σε μια μιλφ ονοματι Ελενη που αν θυμαμαι καλα εργαζεται σε ενα απο της Σολωμου ,η ηλικια η περιγραφη μου ταιριαζει με μια Λενα που δουλευε πριν χρονια στην Λαγουμιτζη στη μασαζερι με το ονομα "Γραμμη"
Τι λες πατερ μου ειναι αυτη ?

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
οχι, νομιζω πως η ελενη της σολωμου που αναφερεται, ξεκινησε την καριερα της απο τη μελινα στο 59 και μετα απο ενα κενο 1-2 μηνων πηρε μεταγραφη για το 54 της ζανας..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τιμές έμαθες? με ενδιαφέρει,διότι η Καλλιθέα πλέον χάλασε.....Σε πρόσφατη επίσκεψη στην Θησέως 79 μαζεύαμε μαζί με την μασατζού τα πράγματα για να αδειάσει το δωμάτιο και να μπορέσουμε να μπριζολιαστουμε σαν άνθρωποι.... :helpplea:

χωρος εξαιρετικος καινουργιο κτιριο με ντουζιερες στα δωματια και μυρωδια καινουργιλας και καθαριοτητας. Μετα απο την συνιθισμενη ανακριση και αφου ειπα οτι ημουν πελατης στην Ποσειδωνος και περισσοτερο στην Σκρα και αφου περιεγραψα τις πατρωνες του της Σκρα επεισθει οτι ημουν παλαιος πελατης και μου αρχισε την παρελαση 6 κορασιδες απο τις οποιες οι 2 ηταν κουκλες ,μια μιλφ ξανθια χοντρουλα γελαστη που μου δηλωσε οτι με γνωριζει , εγω οχι 2 αδιαφορες προερχομενες απο αλβανιας μερη και 1 τοπ το καλλιτερο κομματι που εχω δει στην 25ετη μου πειρα στα εν λογω μαγαζια ,ονομα δεν συγκρατησα απο καμμια ολες με ιατρικες μπλουζες και απο μεσα τα μαυρα εσωρουχα .Δεν εμεινα διοτι προερχομουν απο επισκεψη στην Καραισκου και ημουν στεγνος και απο ευρω και ...βλεπετε εχουμε και μια ηλικια...Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τιμές έμαθες? με ενδιαφέρει,διότι η Καλλιθέα πλέον χάλασε.....Σε πρόσφατη επίσκεψη στην Θησέως 79 μαζεύαμε μαζί με την μασατζού τα πράγματα για να αδειάσει το δωμάτιο και να μπορέσουμε να μπριζολιαστουμε σαν άνθρωποι.... :helpplea:
80άρι παιζει στην καλλιροης 85..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδια υπαρχει κανενα μαγαζι με αναλογη περιποιηση σαν τη φρατζη 4 ? γιατι η καλλιθεα ειναι απογοητευση ποια
στα κοντινά με τη φρατζη παιζει η καλλιροης 48 (διπλα δηλαδη), αλλα ειναι Η ΞΕΠΕΤΑ, και η καλλιροης 85 (απεναντι) που ειναι πολυ αξιολογη και αποτελει τη μεταφορα της σκρα.

προς κεντρο παιξε λιγο σολωμου 54+59 καθως και στουρναρη 63..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οσο αφορα το πρωτα ποστ του argentinos77 το #10462 του παροντος θρεντ, η αποψη μου ειναι πως το παληκαρι εχει αρκετες γνωσεις και σιγα-σιγα θα μαθει και τους λεκτικους κωδικες μας.. :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης, ανακαλυψα (μην τρελενεστε, δεν ειναι και καμια σπουδαια ανακαλυψη τυπου ''ιερου δισκοπότηρου'') ενα μικρο παρακλαδι του τελειωμενου καταστηματος της οικονομου στα εξαρχεια..

εχει αγγελια στη χρυση ευκαιρια με κινητο που τελειωνει σε ....81 και κατοικοεδρευει καπου στην πατησιων..

δουλευει ενα τεμαχιο, η αννα, μια μολδαβη που δηλωνει 36 ετώνε..  :boobies: :boobies: και μια αλλη (αγνωστη) που της κανει τα ρεπά..

τα κλασικα. οταν της προτεινα να πιασω ενα καποτίνι (απο το pacotini-a) μου ειπε με υφος αυτοκρατορικο, τη στιγμη που ειχα τη μια ρωγα της στο στομα μου..

''τι λες μουρο μου ???? πας καλλλλλλλλλλλαααααααααά ????????????''

ΜΟΝΟ μεχρι φραπε λοιπον για τον οποιο ζητησε και εξτρα απο το 50άρικο και το παπαδαριο τσιτωσε στο ακουσμα και ζητωντας αποδειξη μου ανοιξε την πορτα..

dim1377

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες,συναγωνιστριες()γιατι οχι?).
Καλοι μου ανθρωποι ειμαι απειρος εχω παει 2 φορες με πουτανα κ αλλες τοσες με γυναικα.μ ε ξενερωνει η ιδεα οτι με ξεπεταει για να περασει στον επομενο.Με ενδιαφερει μια φαση με μασατζιδικο που δεν θα χρειαστει να πω χιλια συνθηματικα η να επιμεινω πολυ.Εχετε να μπθπροτεινετ καμια κοπελα που να μη βιαζεται κ να εχει κατανοηση?Η και σε στουντιο.
Θελω τα φωτα σας! :helpplea:
ευχαριστω προκαταβολικως
υγ.Τωρα που το σκεφτομαι αισθησιακο μασαζ+εκτονωση με χερι ισως ειναι καλο επισης.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
80αρι φουλ προγραμμα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
οχι, νομιζω πως η ελενη της σολωμου που αναφερεται, ξεκινησε την καριερα της απο τη μελινα στο 59 και μετα απο ενα κενο 1-2 μηνων πηρε μεταγραφη για το 54 της ζανας..
Αυτο που γραφω , στην Λαγουμιτζη το ειχες ευλογησει Δεσποτα μου ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αυτο που γραφω , στην Λαγουμιτζη το ειχες ευλογησει Δεσποτα μου ?
οχι, στη λαγουμιτζη δεν ειχα παει, με ειχε φοβισει η ιστορια με τις μπομπες της 17Ν..  :tooth: :tooth:

παντως αν μιλαμε για την ιδια ελενη, το πουρο με το κοντο ξανθο μαλλι, ξεκινησε σιγουρα απο το 59 της σολωμου με τη μελινα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συναγωνιστες,συναγωνιστριες()γιατι οχι?).
Καλοι μου ανθρωποι ειμαι απειρος εχω παει 2 φορες με πουτανα κ αλλες τοσες με γυναικα.μ ε ξενερωνει η ιδεα οτι με ξεπεταει για να περασει στον επομενο.Με ενδιαφερει μια φαση με μασατζιδικο που δεν θα χρειαστει να πω χιλια συνθηματικα η να επιμεινω πολυ.Εχετε να μπθπροτεινετ καμια κοπελα που να μη βιαζεται κ να εχει κατανοηση?Η και σε στουντιο.
Θελω τα φωτα σας! :helpplea:
ευχαριστω προκαταβολικως
υγ.Τωρα που το σκεφτομαι αισθησιακο μασαζ+εκτονωση με χερι ισως ειναι καλο επισης.
πηγαινε μια βολτα απο τη στουρναρη 63 και μιλα (άνετα) με την κυρια καιτη και αφησου σε αυτην..  :)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
οχι, στη λαγουμιτζη δεν ειχα παει, με ειχε φοβισει η ιστορια με τις μπομπες της 17Ν..  :tooth: :tooth:

παντως αν μιλαμε για την ιδια ελενη, το πουρο με το κοντο ξανθο μαλλι, ξεκινησε σιγουρα απο το 59 της σολωμου με τη μελινα..
ευχαριστω για τις πληροφοριες ,παντως και οι κοπελιες στην Λαγουμιτζη ηταν ...μπομπες.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φιλε astari γραψε αν θες και ποιες ηταν οι πατρωνες που ειπες οτι ηξερες απο Ποσειδωνος η απο Σκρα,η στειλε πμ ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom