Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τελικα εσυ εισαι ΜΕΓΑΛΟ νουμερο..

για τα πανηγύρια εισαι..

ξαναμπες τωρα παλι αυριο και ξεκινα τη διαφημιση..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πω!πω!κανεις ντεν ξεφευγει τελικως απο τον πατερα του μασαζ και της ελαιολαδικης πελοποννησιακης ένωσης" αιθερια ελαια μασαζ"! :grin: :grin:

υ.γ. εμοτικον:...τα κρητικα ελαιολαδα they salute you! :cheesy: :cheesy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αναμενουμε νεα διαφημιση στις 00.01' αποψες τοτενες... :grin:
εεεε μααα.. με την παλιο μαμά..

εχει ΟΛΑ του τα ποστ για την ιλιαδα και μολις εφαγε κραξιμο ειπε οτι θα παει σε αλλο μαγαζι και ΚΟΙΤΑ τί εγραψε..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οτι ''και καλα'' πηγε εκει και ηταν οκ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
...και οχι μονο αυτη φιλε μου...αρκετες απο τις παλιες καραβανες που πιασανε παραπανω χρηματα στα χερια τους τωρα το παιζουν σεριφηδες...ετσι ειναι...τι να κανουμε...
ρε παλιογερε, αφου δεν εχεις παει στο μαγαζι αυτο, τι λες ????

το καταστημα ειναι ψητοπωλειο λεμεεεεεεεεε..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εεεε μααα.. με την παλιο μαμά..

εχει ΟΛΑ του τα ποστ για την ιλιαδα και μολις εφαγε κραξιμο ειπε οτι θα παει σε αλλο μαγαζι και ΚΟΙΤΑ τί εγραψε..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οτι ''και καλα'' πηγε εκει και ηταν οκ..

αλλαξε και λιγο την υπογραφη σου...ενταξει..το καταλαβαμε οτι εισαι πολυ χαρουμενος μητροπολιτης.....μήπως ηρθε η ωρα να βοηθησεις και το λαο καπως..?

Επισκέπτης
Αγαπητε giorgospapa αυριο μεσιμερακι θα παω ενα  φιλαρακι για μασαζακι και ολα τα παρελοιπομενα...Πες μου σε παρακαλω 2-3 μωράκια που προτείνεις!Θέλω η πρώτη του να του μείνει αξέχαστη!Εγώ λέω Ιλιάδα :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αγαπητε giorgospapa αυριο μεσιμερακι θα παω ενα  φιλαρακι για μασαζακι και ολα τα παρελοιπομενα...Πες μου σε παρακαλω 2-3 μωράκια που προτείνεις!Θέλω η πρώτη του να του μείνει αξέχαστη!Εγώ λέω Ιλιάδα :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
τί αλλο παλι και τουτο ????

πρωτη φορα το συναντας αυτο στη μασαζοκαριερα σου νέοπα ????  :uglystupid: :uglystupid:

αυτά είναι για εσένα ρε ψάρι.
εμένα ποτέ καμία δεν μου φόρεσε σώβρακο σε μασάζ ή έστω πετσέτα...
εσύ που τα ξέρεις και τα έχεις υποστεί προφανώς δώσε μας λεπτομέριες...
και που ΄σαι: δώσε μας και κανα "ρούκι" γιατί ξεμέιναμε....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αναφορα απο καινουργιο στουντιο στην Δεριγνυ 14.Επισκεψη σημερα το απογευμα,μου ανοιγει ενα πιπινι μεχρι 20 Ελληνις.Ντυμενο στα μαυρα πολυ ευγενικο και καθολου προκλητικο(κριμα),μου λεει οτι το μασαζ εχει 80 ευρω μια ωρα και εκεινη την ωρα ηταν ελευθερη μια κοπελα η Ροζαλι.Η κοπελα ηταν κοντουλα απο [size=15pt]Ταυλανδη[/size].Δυστηχως [size=15pt]δεν[/size] γινεται τιποτα. Σκεφτητε οτι την ωρα του μασαζ σου βαζουν πετσετα και εσωρουχο μιας χρησης.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ταυλανδη κοπελαααα και να μην γινεται τιποτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

πολυ καιρο το εψαχνα αυτο... αν δειτε καποιον το πρωι να περιμενει απεξω να ανοιξει το καταστημα μην αναρωτηθειτε ποιος ειναι !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αυτά είναι για εσένα ρε ψάρι.
εμένα ποτέ καμία δεν μου φόρεσε σώβρακο σε μασάζ ή έστω πετσέτα...
εσύ που τα ξέρεις και τα έχεις υποστεί προφανώς δώσε μας λεπτομέριες...
και που ΄σαι: δώσε μας και κανα "ρούκι" γιατί ξεμέιναμε....
σαν παρατημενη γκομενα κανεις..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ταυλανδη κοπελαααα και να μην γινεται τιποτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

πολυ καιρο το εψαχνα αυτο... αν δειτε καποιον το πρωι να περιμενει απεξω να ανοιξει το καταστημα μην αναρωτηθειτε ποιος ειναι !!!  :rockon: :rockon: :rockon:
παρακαλεισθε θερμα ΟΛΑ τα μελη του φορουμ, στο εξης οποια πληροφορια εχετε να μοιραστειτε μαζι μας που αφορα κιτρινα μωρα, να την ''περνάτε'' πρωτα με ενα πμ στον μιμικο..

ευχαριστω..

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αλλαξε και λιγο την υπογραφη σου...ενταξει..το καταλαβαμε οτι εισαι πολυ χαρουμενος μητροπολιτης.....μήπως ηρθε η ωρα να βοηθησεις και το λαο καπως..?
βασο αστα αυτα και δωσε καμια αναφορα! :grin: ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παρακαλεισθε θερμα ΟΛΑ τα μελη του φορουμ, στο εξης οποια πληροφορια εχετε να μοιραστειτε μαζι μας που αφορα κιτρινα μωρα, να την ''περνάτε'' πρωτα με ενα πμ στον μιμικο..

ευχαριστω..

σε ευχαριστω αγαπημενε παπαγιωργη!!!

θα φροντισω αυριο να αναφερω ριπορτ απο το εν λογω ιδρυμα !!!

Τα σεβη μου !!!

Επισκέπτης
Καλησπερα κι απο μενα αν και εχω αργησει παρα πολυ να συμμετεχω στην οποιαδηποτε συζητηση.Δεν θελω να σας ζαλιζω με γλειφογλυκολογα και θα μπω κατ ευθειαν στα θεματα.Οπωσδηποτε εχετε ανοιξει τα ματια πολλων που δεν ξερουν τι γινεται εξω και μαλιστα τρεμει κι η ψυχη απο το "αγνωστο" του τι μπορει να συναντησουν στο "χωρο".Ειμαι εδω περισσοτερο να δινω πληροφοριες και λιγοτερο να παιρνω αφου βρισκω μονος αυτο που θελω και ο διπλωματικος τροπος με τον οποιο κινουμαι πιστευω να βοηθησει και τους υπολοιπους.ΤΙ εννοω?Εχω τηλ απο τνσπου του δρομου,σπιτιων και μασ. για στιγμες εκτος του χωρου τους και αν θελει καποιος μπορω να τα δωσω (στα αντοιστιχα thread παντα).Τωρα για εδω εγω επειδη ειμαι αρρωστος με τα πουρα/milf οπως τα αποκαλειται συχναζω 3ης σεπτεμβριου στα 2 πουρα που κατα τη γνωμη μου ειναι απ τα καλυτερα πυ παιζουν και μιλαω παντα για την ουσια κι οχι μονο εμφανισιακα και για οσους δεν γνωριζουν και ειναι για τα γουστα τους μιλαμε για 40-45 ετων με αψογα πιασιματα και κατανομη κιλων και ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ.Μαρνης 28-Ναταλι,γυρω στα 30 και με 100ε ολα ξεσκουφωτα-στο ιδιο μαγαζι Μαρτα 40αρα,τα ιδια με 150.Σολωμου 54-Ελενη,γυρω στα 45 με τρελλα γ....Εχω τηλ ελληνιδας,Ευα 45αρα οχι πολυ καλο σωμα αλλα ξερει τη δουλεια της (δουλευε φραντζη και τελευταια καλλιροης διπλα απο τη φραντζη).Εχω τηλ Κλεοπατρας,γυρω στα 28 ξανθια ψηλη με τα πιασηματα της και δινει πολυ λοκο πρωην θησεως.Εχω 1 μειονεκτημα που δυσκολευει τις περιηγησεις μου,μοιαζω πολυ με μπατσο και δεν με δεχονται ευκολα στην αρχη.Πηγα πατησιων 131 και μολις μου βαλε τα δικα της στην πλατη μου πε οτι δεν κανει κατι παραπανω,εννοειται ιτι εφυγα επι τοπου και δεν πηρανε 1 αφου δεν ειναι και το τελευταιο μαγαζι,τα ιδια και στην ηπειρου και τη γουσταρα πολυ.Εχω κι αλλα να πω εδω αλλα σιγα σιγα,παω σε αλλα θεματα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom