Καλησπερα κι απο μενα αν και εχω αργησει παρα πολυ να συμμετεχω στην οποιαδηποτε συζητηση.Δεν θελω να σας ζαλιζω με γλειφογλυκολογα και θα μπω κατ ευθειαν στα θεματα.Οπωσδηποτε εχετε ανοιξει τα ματια πολλων που δεν ξερουν τι γινεται εξω και μαλιστα τρεμει κι η ψυχη απο το "αγνωστο" του τι μπορει να συναντησουν στο "χωρο".Ειμαι εδω περισσοτερο να δινω πληροφοριες και λιγοτερο να παιρνω αφου βρισκω μονος αυτο που θελω και ο διπλωματικος τροπος με τον οποιο κινουμαι πιστευω να βοηθησει και τους υπολοιπους.ΤΙ εννοω?Εχω τηλ απο τνσπου του δρομου,σπιτιων και μασ. για στιγμες εκτος του χωρου τους και αν θελει καποιος μπορω να τα δωσω (στα αντοιστιχα thread παντα).Τωρα για εδω εγω επειδη ειμαι αρρωστος με τα πουρα/milf οπως τα αποκαλειται συχναζω 3ης σεπτεμβριου στα 2 πουρα που κατα τη γνωμη μου ειναι απ τα καλυτερα πυ παιζουν και μιλαω παντα για την ουσια κι οχι μονο εμφανισιακα και για οσους δεν γνωριζουν και ειναι για τα γουστα τους μιλαμε για 40-45 ετων με αψογα πιασιματα και κατανομη κιλων και ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ.Μαρνης 28-Ναταλι,γυρω στα 30 και με 100ε ολα ξεσκουφωτα-στο ιδιο μαγαζι Μαρτα 40αρα,τα ιδια με 150.Σολωμου 54-Ελενη,γυρω στα 45 με τρελλα γ....Εχω τηλ ελληνιδας,Ευα 45αρα οχι πολυ καλο σωμα αλλα ξερει τη δουλεια της (δουλευε φραντζη και τελευταια καλλιροης διπλα απο τη φραντζη).Εχω τηλ Κλεοπατρας,γυρω στα 28 ξανθια ψηλη με τα πιασηματα της και δινει πολυ λοκο πρωην θησεως.Εχω 1 μειονεκτημα που δυσκολευει τις περιηγησεις μου,μοιαζω πολυ με μπατσο και δεν με δεχονται ευκολα στην αρχη.Πηγα πατησιων 131 και μολις μου βαλε τα δικα της στην πλατη μου πε οτι δεν κανει κατι παραπανω,εννοειται ιτι εφυγα επι τοπου και δεν πηρανε 1 αφου δεν ειναι και το τελευταιο μαγαζι,τα ιδια και στην ηπειρου και τη γουσταρα πολυ.Εχω κι αλλα να πω εδω αλλα σιγα σιγα,παω σε αλλα θεματα.