periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καποιος συναγωνιστης εψαχνε τη χαρα απο ξενοπουλου αν τη βρηκε νατο πει γιατι τη θελω και εγω και ας μου στειλει μηνυμα να ανταλαξουμε αποψεις ευχαριστω.
Και φυσικά εργάζεται μια <<κοπέλα>> στην Μιχαλακοπούλου 99.
Eγώ που ενώ ξέρω αυτές τις 5-6, μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω καινούργιες πώς λέγομαι; ποιος είμαι; τι σκοπό έχω στη ζωή;έτσι ακριβώς είναι.
πρώτα κάνεις τους πειραματιζμούς σου, χάνεις αρκετά λεφτά , αλλά στο τέλος η "επένδυση" πιάνει τόπο.
Εγώ εχώ καταλήξει σε 5-6 κοπέλες σε διάφορες μασαζερί που όποτε πάω ξέρω οτι θα περάσω πάρα πολύ καλά, χωρίς βιασύνες και με πάρα πολύ καλές υπηρεσιές.
Eγώ που ενώ ξέρω αυτές τις 5-6, μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω καινούργιες πώς λέγομαι; ποιος είμαι; τι σκοπό έχω στη ζωή;
Υπαρξιακές αναζητήσεις ενός χούλιγκαν...
γυρνα 692 σελιδες πισω διαβασε κανε την βολτα σου και πες και σε μας τις ενυπωσεις σου.... αν δεν τα καταφερεις την δευτερα με τον κηδεμονα σου!
γυρνα 692 σελιδες πισω διαβασε κανε την βολτα σου και πες και σε μας τις ενυπωσεις σου.... αν δεν τα καταφερεις την δευτερα με τον κηδεμονα σου!
συμβαινει κατι αλλο-Ωπ, τι έχουμε εδώ ; Ξεκίνησε η σύσφιξη σχέσεων ή συμβαίνει κάτι άλλο ;
τωρα το καταλαβα ;)! respectπαντως να ενημερωσω, οτι στα μασατζιδικα, τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη που μιλαμε, δεν εχουν παρατηρηθει να εργαζονται τραβελοι..
ποιά ρε συ ????Και φυσικά εργάζεται μια <<κοπέλα>> στην Μιχαλακοπούλου 99.
τωρα το καταλαβα ;)! respect
Πατερ , εβλεπες "ερωτοδικειο"? [το πρωτο , με τη Βικυ Μιχαλονακου]ποιά ρε συ ????
οχι.. ομολογω ενώπιόν σας οτι εχω ελλειψεις ως γήινο ον..Πατερ , εβλεπες "ερωτοδικειο"?