Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καποιος συναγωνιστης εψαχνε τη χαρα απο ξενοπουλου αν τη  βρηκε νατο πει γιατι τη θελω και εγω και ας μου στειλει μηνυμα να ανταλαξουμε αποψεις ευχαριστω.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως να ενημερωσω, οτι στα μασατζιδικα, τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη που μιλαμε, δεν εχουν παρατηρηθει να εργαζονται τραβελοι..
Και φυσικά εργάζεται μια <<κοπέλα>> στην Μιχαλακοπούλου 99.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ξερει κανεις αν σημερα δουλεουν τα μασαζ? :think: :grin:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
έτσι ακριβώς είναι.
πρώτα κάνεις τους πειραματιζμούς σου, χάνεις αρκετά λεφτά , αλλά στο τέλος η "επένδυση" πιάνει τόπο.
Εγώ εχώ καταλήξει σε 5-6 κοπέλες σε διάφορες μασαζερί που όποτε πάω ξέρω οτι θα περάσω πάρα πολύ καλά, χωρίς βιασύνες και με πάρα πολύ καλές υπηρεσιές.
Eγώ που ενώ ξέρω αυτές τις 5-6, μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω καινούργιες πώς λέγομαι; ποιος είμαι; τι σκοπό έχω στη ζωή;
Υπαρξιακές αναζητήσεις ενός χούλιγκαν...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Eγώ που ενώ ξέρω αυτές τις 5-6, μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω καινούργιες πώς λέγομαι; ποιος είμαι; τι σκοπό έχω στη ζωή;
Υπαρξιακές αναζητήσεις ενός χούλιγκαν...

Kαι εγώ πειραματίζομαι ρε φίλε που και που.
το λαγωνικό έχει ανάγκη να κυνηγάει τα θηράματα, όχι να του σερβίρουν το φαγητό έτοιμο.
Αλλά όταν θέλω κάτι στα σίγουρα έχω τις καβάτζες μου...

κατα τα άλλα μια χαρά σε βρίσκω...

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γυρνα 692 σελιδες πισω διαβασε κανε την βολτα σου και πες και σε μας τις ενυπωσεις σου.... αν δεν τα καταφερεις την δευτερα με τον κηδεμονα σου!

ρε μεγαλε,εχουμε βγαλει τα ματια μας στην σελιδα να διαβαζουμε τι γραφουν ολοι οι συναγωνιστες.διαβασε κ εσυ λιγο κ μετα ρωτα

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ωπ, τι έχουμε εδώ :priest: :grouphug:; Ξεκίνησε η σύσφιξη σχέσεων ή συμβαίνει κάτι άλλο :blowup:;
συμβαινει κατι αλλο-
για να μη ρωτας τι κτλ

δεν ξερω αν το παρατηρησατε, αλλα στα τελευταια ποστ
1.γραφουν συναδελφοι οτι τους κατεβει ΧΩΡΙΣ να εχουν κανει τον κοπο να διαβασουν
10-20 σελιδες [για να μην πω ολο το νημα-εξαλλου ειναι ψυχαγωγικοτατο!]
2.τους απαντουν αλλοι συναδελφοι με ειρωνιες και επιθετικο στυλ
3.νοημα δε βγαινει

Γι αυτο προτεινω
1.ΠΑΡΑΚΑΛΩ διαβαστε τα ποστ των τελευταιων 2-3 εβδομαδων - δεν εχουν γινει δα και τοσες αλλαγες- πριν ποσταρετε την απορια σας
2.Φροντιστε το ποστ σας να ειναι συνταγμενο καλα , ωστε να παρετε πιο ευκολα απαντηση
3.Αν καποιος δεν καταλαβαινει τι λεει καποιος αλλος, δυο τινα συμβαινουν
ή ειναι ασχετος με το θεμα ή βαριεται να καταπιει ΜΑΣΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

Καντε τον κοπο να διαβασετε 20 σελιδες πριν γραψετε οτιδηποτε, και φροντιστε αυτο που γραφετε να κολλαει με την υπολοιπη συζητηση , για να μην χαλαει ο ειρμος της.
Μην περιμενετε να παρετε αμεσως απαντηση. Εχετε υπομονη.
Να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι για να μη σας τα τρωνε τζαμπα [χρονο-χρημα]

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχουν ομως τραβελοι που κανουν μασαζ!

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πηγα στο hoco-spa...μπαινει η κυρια,μου λεει,μασαζ 8α σου κανει η ven...kati δεν θυμαμαι κ μετα θα ερθει μια εκ των αλλων γυναικων να συνεχισει.οκ λεω.
μπαινει μια κοπελα λοιπον μου κανει μασαζ,καλο δεν λεω,γυρω στα 30'...επειτα ερχεται ενα κοριτσακι με κολανακι μαυρο ολοσωμο,αρχιζει τα χαδια οπως ειμαι μπρουμητα,μου λεει γυρνα.γυρναω,ξεκινησε να μου τον παιζει,βγαζει εξω ενα ζευγαρι μικρα καυλιαρικα βυζια,της τα γλυφω,της λεω..δεν τον παιρνεις κ στο στομα,μου απαντησε ..οχι ως εδω,τελικα εχυσα .
αυτη ηταν η εμπειρια μου

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πατερ , εβλεπες "ερωτοδικειο"? [το πρωτο , με τη Βικυ Μιχαλονακου]
:police:
εναν πρωην οδηγο νταλικας [ή χασαπη , ας με διαψευσει ο φιλος]
που εχει κανει εγχειρηση αλλαγης φυλου μαλλον εννοει το παληκαρι.
:rolleyes: :2funny: :o

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πατερ πηγα εχθες λεωφ.καβαλας και ζητησα γεωργια οπως μου ειπες για μπριζολακι και η μαρινα μου ειπε ξεχνα το εδω παιζει μεχρι εκτονωση!!!και οποιος λεει οτι παιζει κατι παραπανω να ερθει εδω!!
μηπως να παμε μαζι να την ευλογησεις πρωτα γιατι θελει τον πατερ της μαλλον!!!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=argentinos link=topic=36.msg#msg date=]
πηγα στο hoco-spa...μπαινει η κυρια,μου λεει,μασαζ 8α σου κανει η ven...kati δεν θυμαμαι κ μετα θα ερθει μια εκ των αλλων γυναικων να συνεχισει.οκ λεω.
μπαινει μια κοπελα λοιπον μου κανει μασαζ,καλο δεν λεω,γυρω στα 30'...επειτα ερχεται ενα κοριτσακι με κολανακι μαυρο ολοσωμο,αρχιζει τα χαδια οπως ειμαι μπρουμητα,μου λεει γυρνα.γυρναω,ξεκινησε να μου τον παιζει,βγαζει εξω ενα ζευγαρι μικρα καυλιαρικα βυζια,της τα γλυφω,της λεω..δεν τον παιρνεις κ στο στομα,μου απαντησε ..οχι ως εδω,τελικα εχυσα .
αυτη ηταν η εμπειρια μου
[/quote]
Καλησπέρα συναγωνιστές
Σας τα έχω γράψει ότι το choco spa άλλαξε αλλά δεν με πιστεύετε.
Έχει καταταγεί στην κατηγορία ΔΕΝ :rockon: :idiot: :idiot:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι νέος στο site και το άθλημα.
Παλαιότερα μετά από υποδείξεις στο site πήγα Μάρνη, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

Είπα να ξαναδοκιμάσω και μετά από μελέτη στο site των σχολίων τις τελευταίες μέρες, επισκεύθηκα σήμερα τη Μάρσυ & ήταν πραγματικά καταπληκτική.

Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά.

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η επισκεψη στη σολωμου μια χαρα.
περιποιηση αρκετη ανκαι θα ηθελα περισσοτερο ενδιαφερον.
βεβαια δεν εχω παραπονο.
αλλωστε μια φορα ισον καμια φορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom