Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η ατζελινα που βρισκεται?
τι υπηρεσιες εχει?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
που ειναι η σολωμου?
τι υπηρεσιες κανει?
ποσο κοστιζει?
ειμαι νεοος λιγη βοηθεια σε παρακαλω.

γυρνα 692 σελιδες πισω διαβασε κανε την βολτα σου και πες και σε μας τις ενυπωσεις σου.... αν δεν τα καταφερεις την δευτερα με τον κηδεμονα σου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παντως να ενημερωσω, οτι στα μασατζιδικα, τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη που μιλαμε, δεν εχουν παρατηρηθει να εργαζονται τραβελοι.. :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
απο το επομενο ασχετο ποστ, πιανω ψαλιδια..

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Να αγιασει το στομα σου!
Την ευλογια σου!

nikdav

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πλάκα μας κάνεις; Στην ίδια σελίδα που ποστάρισες λέει για 4-5 μαγαζιά(Θησέως)
δεν διαφωνω, αλλα η γνωμες διαφερουν. Εγω ρωτησα για καλα για σουπερ με καλα μωρα, και ρωτησα για το ελιτ στο κολωνακι. στειλτε μου 2 με 3 διευθυνσης ειτε για πριβε στο σπιτι....

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Σημερα παρολο που τα φαναρια ητνα κλειστα καταφερα να ερθω γραφειο μεσα σε 15 λεπτα!!Βλεπω κοσμο εξω!! Προτεινω να συγκεντρωθουμε και  να παμε και εμεις στην πορεια με τα εξης αιτηματα
1 οχι αυξηση στις τιμες των ΜΑΣΑΖ!! :rockon: :rockon:
2 μειωση στα ορια ηλικιας στις μασατζουδες και ιεροδουλες!να ΜΗΜ υπερβαινει τα 40 ετη!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
δεν διαφωνω, αλλα η γνωμες διαφερουν. Εγω ρωτησα για καλα για σουπερ με καλα μωρα, και ρωτησα για το ελιτ στο κολωνακι. στειλτε μου 2 με 3 διευθυνσης ειτε για πριβε στο σπιτι....

Της Καλλιθέας είναι ψιλομάπα όλα από πλευράς χώρου. Όπως γράφουν και οι υπόλοιποι είναι πολύ καλύτερο το Μαντζαγριωτάκη 56 και κάπως καλύτερο το Θησέως 31 που επισκέφτηκα χθες.
Μαντζαγριωτάκη πήγα μια φορά μετά από πολύ σκέψη (είμαι παλιός γείτονας και με ξέρουν και οι πέτρες εκεί γύρω) μου ζαλίσανε τα αρχίδια στην ανάκριση και τελικά πήρα μια Ναταλία που υποτίθεται έκανε Ταυλανδέζικο. Όταν της εξήγησα ότι έχω κάνει στην Ταυλάνδη το original κόλωσε, έκανε ένα πασάλειμα κι ένα φραπέ κι έφυγα. Πιστεύω πως εκεί υπέρχουν πολύ καλύτερα τεμάχια και service αλλά λόγω της γειτονιάς και της ξενέρας από την πρώτη φορά εγώ δεν ξαναπάω.
Χθες επισκέφτηκα πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το Θησέως 31. Τρεις κοπέλες από τις οποίες την πιο όμορφη (δεν συγκράτησα όνομα) πήρε κάποιος συναγωνιστής πριν από μένα. Από εμφάνιση πάντως ήταν μια χαρά (ψηλή, ξανθιά βαμμένη μάλλον, με μακρύ μαλλί αλογοουρά) ίσως το τσεκάρω κάποια άλλη στιγμή. Η άλλη ήταν ένα μιλφ ξανθό και η τρίτη (που πήρα) μια Ναταλια Λιθουανή 24 χρονών με καστανό μαλλάκι όμορφο στήθος ν.2 αλλά ίσιο κώλο και μέση. Αρκετά καλό το μασάζ, πολύ καλό το καλαμάκι και αρκετά καλή μπριζολίτσα. Στο όλο παιχνίδι βοήθησαν και οι καθρέφτες στους οποίους της άρεσε να μοστράρεται αγκαλιά με τον χουλιγκάνο μου.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλε οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες....ολοι εχουν την δικια τους..
Τι θελω να πω:
ενα μαγαζι που μπορει να το θεωρω εγω σουπερ...εσυ μπορει να πεις οτι ειναι η απολυτη ξενερα και το αντιθετο....
Επισης εχει αναφερθει απο πολλα μελη και βεβαιως με βρισκει απολυτα συμφωνο οτι παιζει μεγαλο ρολο και η χημεια μεταξυ των ανθρωπων, ετσι εμενα μια θεραπευτρια μπορει να με πλακωσει στα γλωσοφιλλα και στα καλαμακια, και με σενα μπορει να ειναι το απολυτο ξενερωμα....
Τωρα απο εκει και περα, εαν παρακολουθησεις λιγο το thread θα δεις πια μαγαζια και ποιες κοπελες συγκεντρωνουν περισσοτερες καλες κριτικες και ποια λιγοτερες οποτε θα μπορεσεις να βγαλεις μια γνωμη.

Να ξερεις οτι σιγουρα δεν ειναι πουθενα και επισης οτι θα χασεις αρκετα 80αρια.....
μεχρι να βρεις αυτο που θα ικανοποιει εσενα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.657
Πόντοι
42.697
Να ξερεις οτι σιγουρα δεν ειναι πουθενα και επισης οτι θα χασεις αρκετα 80αρια.....
μεχρι να βρεις αυτο που θα ικανοποιει εσενα.

έτσι ακριβώς είναι.
πρώτα κάνεις τους πειραματιζμούς σου, χάνεις αρκετά λεφτά , αλλά στο τέλος η "επένδυση" πιάνει τόπο.
Εγώ εχώ καταλήξει σε 5-6 κοπέλες σε διάφορες μασαζερί που όποτε πάω ξέρω οτι θα περάσω πάρα πολύ καλά, χωρίς βιασύνες και με πάρα πολύ καλές υπηρεσιές.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα συναγωνιστες εγω πηγα πρωτη φορα στη ματζαγριωτακη μου ανοιξε ενα οραιω παιδι προς το ξανθο μου λεει λειπει η υπευθυνη.  δεν πειραζη εγω θα περασω να δεις και της αλλες κοπελες της ειδα μου λεει κανουμε μονο μασαζ θελω της λεω παραπανω και μαζι σου γινεται ναι μου λεει. πηγαμε επανω κανω μπανιο ηρθε μου αρχεισε το μασαζ με ειχε 40 λεπτα μπρουμητα  και μου λεει τελειωσαμε αυτο ηταν της λεω ναι μου λεει αν θες κατι αλλο να ερθη αλλη κοπελα. τη ειπαμε της λεω δεν καταλαβα ωραια της λεω εγω δεν πληρονω για αυτη τη μαλακια και εφυγα χωρις να πληροσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom