Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τιμουλα 80 αλλα τα ευχαριστηθηκα.
το σκαλπ εννοειται το παιρνω εγω τωρα πια >:cheesy:, πανε οιεποχες που μας πιαναν κωτσους.
επιστροφη στην ποιοτητα , οπως λεει και μπαστα :grin:
Και απ’ ότι βλέπω και η φωτό σου πηγαίνει σιγά σιγά  προς την εκκλησία :2funny:. Θα σε αφορίσει ο g-p. :priest: :priest:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ΡΑΝΧ στο ορκιζομαι!!δεν ημουν εγω!!!!!!!!!! :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μετα την αυτοψια του συναγωνιστη στη σολωμου , μαλλον η αυριανη απεργια είναι ο καταλληλος χρονος για επισκεψεις.
εκτος αν συμμετέχει ο κλαδος στην απεργια!!!!!!
    το επομενο σου ποστ, για να εξιλεωθεις θα ειναι η αναφορα για :knockinb:
      αλλιως μη μας τα πριζεις ;)     

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
παντως στο γνωστο ιδρυμα του αρχαιου ποιοιτη με αυτες που εχω κανειεκτος δυο κανανε μπανιο μετα.  βεβαια δεν της ξαναπηρα της λεγαμενες.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Που πήγε ο vassos; :think: Από κει που άλλαζε φωτό κάθε 2 μέρες και μας είχε συνηθίσει σε ανανεώσεις και νέα report έχει σχεδόν τρείς μέρες να φανεί.
Δεν πιστεύω να τηρεί την σαρακοστή :sleeping:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δε μου λέτε ρε παιδιά έχω μία απορία και συ πάτερ φώτισε με αν γνωσρίζεις.Υπάρχει καμία μασατζού  που πηγα΄νει στο μπάνια μετά από μπριζολίδι.Γνωρίζετε έστω μία που να είναι καθαρή :think:Γιατί ε΄γω όσες φορές έχω πάει είτε εξαφανίζοντια προς στιγμήν (και δεν πηγαίνουν μπάνιο), είτε σκουπίζουν το νινί τους με χαρτί και οινόπνευμα.Ποια πηγαίνει μπάνιο,ποια :;;;;;;;;;; :shower: :think:
προχειρα και στα γρηγορα, η μαγια απο στουρναρη. πριν (μαζι) και μετα μονη της. και τωρα που το σκεφτομαι καλλιτερα, σχεδον ολα τα τεμαχια εκει φευγουν σούμπιτα για το μπανιο μετα το ράντισμα..

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ηρεμια εχει πεσει στο χωρο.
τι γινεται ? απεργουμε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης εχουν πεσει και πολλα μαλακισμένα ποστ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Που πήγε ο vassos; :think: Από κει που άλλαζε φωτό κάθε 2 μέρες και μας είχε συνηθίσει σε ανανεώσεις και νέα report έχει σχεδόν τρείς μέρες να φανεί.
Δεν πιστεύω να τηρεί την σαρακοστή :sleeping:

Kάνει διαλογισμό και μαζευει ρευστό, καθότι έμεινε απο καυσιμα.... :helpplea: :S :hmm:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
επισης εχουν πεσει και πολλα μαλακισμένα ποστ..
Δεν πειραζει ομως ρε πατερ.....καλο ειναι αυτο, αναθερμενεται το ενδιαφερον για το μασαζ, βλεπω οτι εχουμε πολυ μασαζικη δραστηριοτητα αυτο τον καιρο....ε τωρα εαν λεμε και καμια λαλακια για να περασει η ωρα, στο προγραμμα ειναι.....
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑΖΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ.....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

ευλογησον

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν πειραζει ομως ρε πατερ.....καλο ειναι αυτο, αναθερμενεται το ενδιαφερον για το μασαζ, βλεπω οτι εχουμε πολυ μασαζικη δραστηριοτητα αυτο τον καιρο....ε τωρα εαν λεμε και καμια λαλακια για να περασει η ωρα, στο προγραμμα ειναι.....
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑΖΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ.....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

ευλογησον
Σσσσσσσσσσσσσσσσ μιλα πιο σιγα ρε kosfra γιατι θα μας την πεσει ο Σταυρος! :grin:

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
2. Αντίστοιχα υπάρχουν  και οι περιπτώσεις  κάκωσης στις επιγονατίδες (χρειάζεται εξοπλισμός πλακά  ή τερματοφύλακα)
κάτι σαν...
kn001.jpg

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ barmy διαπιστώνω ότι ούτε πλακά έχεις δει ούτε τερματοφύλακα

Stories